41998

photoshop-banner.jpg
  • SMGBAS
    500 és bennevagyok xD
  • Bexter
    Kössünk fogadásokat :D
    Én azt mondom 350 hsz ig nem jön newbie helpet kérni :D

a nyertes a topik összes lakójától kap egy gratulációs képet :D
  • theone91
    Végre, egy remek lépés, a tápig nevét illetően... :D

Habár ez nem fogja megállítani az elszánt idiótákat.
  • nonicks
    lol, elég nagyot néztem hogy megváltozott a topik címe...:D
  • Bexter
    És ez eddig nem jutott eszünkbe :D Mekkora már :D
    vote
  • cicamisa
    Már az elején is meg lehetett volna ezt tenni és akkor nem ide jött volna.
  • Ability
    Átneveztem a topik címét, kicsit le kellett rövidíteni, hogy kiférjen utána a kiírás. Szerintem ezek után nem fognak jönni a program használatával kapcsolatos kérdések. Már csak azért sem, mert a kereső nem fogja kidobni nekik a Photoshop kulcsszóra. Bár ez utóbbit meg lehetne oldani.
  • Ability
    Photoshop topikban kérdezd, ide kész alkotások kerülnek.
  • passatgt
    szövegen túl sok az árnyék, és feleslegesen foltos
  • Hyder
    hehe :) milyen kicsi a világ :D
  • Bexter
    teir részben tevékenykedtem :D
  • Hyder
    ott van a logo középen :)
  • Bexter
    hol melozol? :)
  • Hyder
    Készítettem egy "irodaajtó feletti bannert" a melóhelyemre :)

Source:
    alap háttér
    brush // 52_texture_brushes_by_buburu
    brush // cracksandwalls
  • sztyui2
    Van valakinek ilyen és ilyen fontja? Vagy bármelyik a kettő közül?
  • neevous
    Köszönöm.
  • neevous
    Egy ismerősöm szüleinek, vmi jelentéktelen összegért.
  • neevous
    Nem, nem ingyen.
  • DöflingR
    pedíg van ilyen, nagybátyám a CTU-nak dolgozik, de pszt!
  • sztyui2
    Jaja!:D
    Nagyon bírom, amikor a 100x100-as képre ránagyítanak, és teljes kijelzőre kihozzák, és egy pixelből kiolvassák a rendszámot vagy valami hülyeséget:D
  • sztyui2
    Az összes jó, kivéve az első meg az uccsó. Vagyis az előlap, és a szórólap. A design jó, de ahogy a csaj oda van téve, az nagyon gány.
    Alapból az asztal nagyon világos a csajhoz képest, ugyanis a csaj sötét(nem agyilag, hanem alulexponált:D)
    Mellesleg a laptop is nagyon hülyén van odarakva. Az asztal és a laptop találkozásánál nagyon látszik.
    A laptop teteje is nagyon csúnya, nem beszélve a világoskék nemtommiről, ami a fehérrel való találkozásnál van.
    A laptop hátlapja se valami jó, egy hülye színekből álló pixelháború az egész. Olyan, mintha clone stampolni akartál volna rajta, sőt lehet, el is tűntettél valami logót(asszem ez Acer), csak hát rondán.
    A könyvek felének a leradírozása se jó ötlet Az is nagyon csúnyára sikeredett.
    És látszik, hogy mesterségesen akartál fehér hátteret adni az egésznek, valami brush-al, és ez a csaj bal kezénél is elég rondán jön ki.
    Talán ha jobban nézegetem, akkor feltűnik, hogy a laptop is eléggé nagyra sikeredett. Ha jól sejtem együtt lett fotózva a csajjal, mert a kettő érintkezésénél nem nagyon látni hibát, viszont valószínű, hogy a nagylátószögben lett fotózva, az asztal viszont teleállásban, mert látszik, hogy nincs torzítása, és ami egyenes, az a valóságban is egyenes. Namost ezt a kettőt összeilleszteni eléggé nehéz és nem is valami szép. Ha lehetne, én újrafotóznám a csajt, úgy, hogy amennyire csak tudok, hátramegyek, és amennyire csak engedi az optikai zoom, addig zoomolnék rá.Ha nem tudtál eléggé hátramenni, akkor sincs baj. Válassz egy olyan asztalt, ami előtt van annyi hely. Úgyis csak a csaj meg a laptop lesz a végleges képen.
    Szal mindent összevetve a csaj legyen világosabb, a laptop legyen szebb, és nem ilyen pixelharcos se a hátlapján, se a szélein, és dolgozz még ezen a fehér háttéren, úgy, hogy a könyvek se bánják meg.

Jah, és a második képen, azaz a hátlapon ne tegyél árnyékot az asztal fölé. Olyan, mintha egy kicsit el lenne húzva a faltól, és alulról jönne a fény. Nem értem az asztal két szélén se az árnyékot, se bal oldalt azt a kis szürke néhány pixelnyi belógást.
    Jah, és nem beszélve arról, hogy már csak azért sem kell az asztal fölé árnyék, mert a felette lévő cuccoknál(pl. telefon) lefelé megy az árnyék, tehát azok felülről kapják a fényt. Az asztal meg külön alulról, ráadásul úgy, hogy a többi nem kap ebből a fényből semmit? Ráadásul úgy, hogy az asztal el van húzva a faltól?
  • DöflingR
    DEDEDE! DZSEKK BÓER HASZNÁLJA!!!!!!!!!!!!!!4444444444NÉGY :D
  • theone91
    Azok a képélesítő technológiák, amiket a filmekben látsz nem léteznek...
  • theone91
    Nekem is tetszik, kellemes. Főleg, hogy gondolom ingyen csinálod.
  • sztyui2
    Lehet, azért nem megy, mert ezt nem lehet élesíteni. Ezt nem lehet PS-el rendbehozni, ugyanis nem arról van szó, hogy kicsit homályos a kép, amit a filter/sharpen megoldana, hanem bemozdult a kép.
    És bizony a bemozdulás a fotós, és a kamera hibája, és ezt sajnos nem lehet PS-el rendbehozni.
    Ez ugyanaz a helyzet, mintha rossz helyre fókuszáltak volna. Az is optikai tulajdonság, szóval "hardveres", nem pedig szoftveres, így azt sem lehetne rendbehozni PS-el.Egyébként lehet, hogy félrefókuszálás is van benne, mert a háttérben lévő fák meg növények élesebbnek tűnnek, mint maga a pár.
    Egyébként hihetetlen az egész. Valószínű ez egy fontos kép lenne, és nem látja a hülye fotós már a kijelzőn, hogy nem kicsit bemozdult? Alapból ilyen helyzetben nem egy képet kellene csinálni.
    Vagy miért nem használt vakut? Általában még a legalapabb gépekben is, autómata módban, ilyen fényviszonyok között simán bekapcsolódik a vaku. Miért nem használta? Szándékosan baszta el a képet?
  • zagar
    Nem megy...
  • passatgt
    filter-sharpen
  • zagar
    Sziasztok!

Egy nagy szívesség kellene nem tudja valaki ezt a képet élesíteni? http://kep.ivpicture.hu/154763.jpg
  • Chryst64
    nekem tetszik. a lany lehetne kicsit vilagosabb sztem, igy olyan komor hangulatot araszt, a hatter festeksporolas miatt maradt feher?
  • neevous
    Sziasztok!
    Megkértek egy iskolai prospektus és szórólap készítésére. Inkább lelkes, mintsem rutinos vagyok, szóval gondoltam, hogy kikérem a véleményeteket. Szívesen várom az esetleges észrevételeket, javaslatokat.
    Előre is nagyon köszönöm.
    Előlap:

Hátoldal:

Belső rész:

Szórólap:
  • Parasztgyerek
    Első Photo Shop , magamtól csinált képem ne durván alázzatok meg légyszi
  • Parasztgyerek
    jupyyyyyyyyyyy köszi
  • Ability
    Segítek:

• Parasztgyerek
    http://kep.ivpicture.hu/154600.jpg
  • SrAta
    aby rakdbe a képem 33525 a szavazásba meg mindenhova ha ittleszel köszi:)
  • DöflingR
    Ennyire szar a felbontásod?:D
  • SrAta
    köszke megtiszteltetés!:)
  • Bachstein
    nah megvan az új háttérképem :)
  • Bexter
    Nekem se :D
    de láttam a képet amit már ketten is felhasználtak és nem tudtam megállni hogy egy bolygót ne rakjak bele :P
  • DöflingR
    Mivel csak úgy, ezért nem is tetszik :\