41998

photoshop-banner.jpg
  • LSL
    Köszi, elvileg az a lényeg :) a többi 15 perc volt. A karakter viszont ien frankenstein szörnye. 12 ember, 12 féle változat :P
  • theone91
    Tetszik a karakter!
  • pyrohun #33627
    #33599-re, de nem is láttam, hogy be is van linkelve a topicba, csak a fejlécben volt az előbb :)
  • dav1d
    gondolom a #33603-ra gondoltál...
  • pyrohun #33625
    loooooooooooooooooool :D
  • Bexter
    hatan belehánytak a bannerba abbol egy csecsemő volt :D
  • pyrohun #33623
    ez a banner hányadék. sry.
  • LSL
    egyetem, Szte, koli-s
  • SrAta
    középsulis vagy egyetemi?
  • LSL
    Idén is én csinálom a gólyatáboros pólót :)

• qtab986
    Aki ráér és vágja a témát az átnézne kicsit a PS help topikba? Válaszolni az én #210-esemre, de van előtte két májusi is.
  • JackMeadow
    te meg ne mondjad má a totyikra h elkurt :P
  • Androméda4777
    Istenem, nekem pont a színösszeállítás tetszik, olyan retrós, a 70-es évek üdeségét idézi, ezért értetlenül állok a pisi-asszociációk előtt.Talán sok sör vgy görögdinnye fogyott ebben a melegben?

• JackMeadow
    jókat kacagtam a hasonlatokon :) srácok ki lehet veni a picsába nekem se teccik nagyon :P, vagy ha vki akar szorakozni vele kap egy psd-t én nem szopakodok vele
  • dav1d
    thx
  • VRSDM
    se a duplavének se az o-nak nem a középébe megy bele a függőleges felsőbb vonal
  • Bexter
    Nem igazán olvasható, a szinkombinációk nem a legszerencsésebb. Pl az a sárga az vagy leves vagy hugyra hasonlít. Job szélen van valami szürke paca az s betüt meg elpisilték? :D Meg a lenti mért fehér?
  • DöflingR
    Uhh, micsoda banner.. Csak annyi bajom van vele hogy kurvára nem tetszik hogy bele van pisilve a betükbe. Nomeg jópár helyen szar az összeillesztés :\
  • SrAta
    Sztem szar:):):)) (nemám, csak ez má járt neked)
    Kül ha ennyire lowcosetot akartál akk jó:)
  • Parasztgyerek
    köszönöm
  • Parasztgyerek
  • DöflingR
    ott a kép beszúrása gomb
  • Parasztgyerek
    sziasztok h is kell kirakni úgy h nagy képben látszódjon?
  • Parasztgyerek
  • sztyui2
    Nem rossz a tipó benne, bár én nem használtam volna ennyire agy töréseket a vonalaknál, hanem elhajlítottam volna őket szép lekerekítésekkel, ahol hajlanak. Tudom, hogy macera, de jobban is néz ki:D
    Nekem konkrétan a legjobban a k és az s összevonása tetszik, mert abban nincs semmi hajat meg ilyen esetlen hülyeségek.
    Szal maga a tipó jó, viszont ezekkel a színekkel, háttérrel, gagyi árnyékokkal, kitöltéssel olyan, mintha csak egy vázlat lenne.
    Mondjuk nem mintha nem szarnám le, hogy milyen banner van bent, mert nem bámulom egész nap, hogy mi történik az elkúrt, viszont utóbbi időben jó nevet kapó topicunkban:D
  • ChuckyHUN
    szvsz jobb lenne, ha háttérszínűek lennének a kitöltések is ;)
  • JackMeadow
  • Ability
    De amúgy tetszik, csak szerintem így jobb lenne.
  • Ability
    Nekem meg ezek a kitöltések nem tetszenek, a sárga különösen csúnya szín szerintem, jobb lenne, ha ott is ez az SG-s babakék lenne. :D
  • VRSDM
    s-betű nemtetszik, amúgy jó ;)
  • JackMeadow
    minimal baner
  • SrAta
    má hiányoztál jacky:D
    Vártam a lehúzós kritikát a képemre de tudtam h igazán ezt csak tőleed kaphatom meg:) KÖSZI:):)
  • VRSDM
    egy hétig elvoltam. visszajövök és tök jó minden :D
    gratula :D
  • Bexter
    Egyetértek a képem kritikájával :)
  • JackMeadow
    olyasmi mint a parlamaentets csak szarabb :) bocssesz:)

Zeron jobban állna aszoknya ha levenné :P

#33543 Bex ez a ké sztem olyan szedett vedett vt má jobbis, lehetne szimetrikusabb a fekete ez igy sztem kicsit zavaro

#33558 Nem igazan szimpi a csaj, nem i snézném tovabb a plakatot, pont olyan mint minden másik iskola reklám, csak az jut eszébe az embernek h burkolóipari főiskolára keresnek vendégmunkást:) Jó az azé falun elmegy kabátalá , gumicsizmával :P

#33560 Zagar háttt hiányoztál :P

| #33563sztuyi h tucc te enyit beszélni ilyen kis szar témáról,
    fascinating, mennyé má politikusnak az isten szerelmére

#33567sztuyi ezt nem tom má elolvasni, ne haragudj de annyira unalmasan irsz h azzel má kinozni lehetne

#33574 logo olvashatatlan :)

Remélem léveztétek a kis hszemet:) senkit sem megbántós nyaralásbol viszajövös :)

Ki honositotta meg a PS Works interpretációt, nyííílván dzskemidó :P
  • LSL
    jó topik név
  • Ability
    Dán!
  • dav1d
    valaki?????????
  • SMGBAS
    Lekattintassz a kezdőpontra. Utána mégegyet de a katt után nem engeded el az egér gombját hanem húzod valamerre így lesz egy görbéd aminek a végén van 2 négyzet egy egyenes vonalon. Lenyomod az altot és rákatt az egyik négyzetre és ha úgy húzod akkor az egyikkel a jelenlegi görbét görbítheted/egyenesítheted tovább a másik négyzettel meg a következő görbe hajlásszögét állíthatod.
    Esc meg a megszakítása a görbénk (thx VRSDM xD)
  • berlinboy6329
    Figyeljetek már a pen toolt h kell használni?nekem sose ugy görbül a vonal ahogy akarom...:(

(Nesztek 1. 10ben segitséget kértek,hol az a kép?:) ).

Amugy télleg nem tom h kell használni rendesen,de majd utánanézek,csak beirom azért is:)