41998

photoshop-banner.jpg
  • rooney8
    a színek télleg nagyon jók :)
  • nonicks
    szegény biciklis(mekkorát fog esni..)
  • SrAta
    nemtok rajzolni:D
    csak próbálkoztamXD
  • Androméda4777
    A színeket hihetetlenül jól eltaláltad, harmonikusak, frissek, pont az alkalomhoz és a rajzhoz illők, ettől nagyon élő az egész.
  • LSL
    De ne már, direkt ez a 10 éves rajz stílus? Főleg, ahogy a törzs elválik a lombtól, hát az nagyon gáz...
  • SrAta

VRSD csinált egy DTLF plakátot
    Ma tripla elektrón nem tudtam magammal mit kezdeni, szóval megrajzoltam az egyik órán papírra, aztán most végeztem a digitalizással
    sztem jólett
    (VRSDM utólagos engedelmeddel csórtam a DTLF-es ötletet) ez jutott csak eszembe:D
  • DöflingR
    Látszik is rajta.
  • JackMeadow
    órákat melóztam vele :P
  • JackMeadow
  • SrAta
    *régebben--->újabban
  • SrAta
    csökken:D
    a gépes készült régebben a firka alapján:D
  • nonicks
    emelkedik a nevezési díj?
  • LSL
    Hát basszus akkor jó sok türelem kellett hozzá... Így, hogy egérrel készült minden elismerésem! (Az egyenetlen vonalkezelés zavar csak, bár az tablettel sem tökéletes...)
  • SMGBAS
    Az kimaradt, hogy még mindig egérrel szenvedek -.-"
  • VRSDM
    dehogy dedós.
    mesék jóak felfel :D
    a rajzis ;)
  • SMGBAS
    Na van egy kép tőlem is. Direkt ilyen durva az egész. Lehet dedós vagy tökömtudja de kitaláltam egy olyan hülyeséget, hogy amit régen/most szerettem/szeretek és meg is tudom rajzolni akkor azt megcsinálom
  • VRSDM
    a dátum sem ez lesz
    a szöveg csak valami kerítő volt
    és mivel nemtudok fejből lóremipszumot :D így ez maradt.
  • SMGBAS
    Mire kész lett géppel addigra feleződött az ára? xD
  • SMGBAS
    A címet vagy az alsó képet kicsinyíteném mert az nekem is zavaró. Túl egybefolyik a szöveg és az első ést kicserélhetnéd vesszőre mert az is zavaró. Az is jó ötlet, hogy ilyen firkás, de akkor legyen már az egész az.
  • VRSDM
    *jegyzetem
  • VRSDM
    ha valakit érdekel a mai jegyzetes gyártástech. óráról :D
  • SrAta
    szerintem kurvajó:D
  • CUCLI
    megyek (fotózni) ^^
  • VRSDM
    nem görbítettem semmit.
    ma gyártástechnológia órán megrajzoltam és csak átfestettem táblával.
    szóval olyan amilyen első kézből jött.
    azért is írtam hogy még nem végleges. csak egy koncepció.
    de köszi az építő tanácsokat.
  • rooney8
    ja mégse... azt hittem elmentettem filter nélkül is, de mégse :D
  • berlinboy6329
    Azért az "erdőbe" durva volt xD

A kis szinezés jót tett az égnek,én amit ÉÉÉÉÉNNN ki tudok emelni ami ENGEM zavar az,hogy NEKEM kicsit mintha nagyon zsúfolt lenne az egész programlista.BMX és MTB VERSENY és JAM.Gondolom ez lenne maga a rendezvény lényege,talán vogy el lehetne különíteni a programok felsorolásától,mert nagyon egybeolvad vele és ha már ott vagy nekem kicsit sok az az "és" benne,az a 2.A nevezést látom kiemelted az jó,a kezdéssel még esetleg ha akrsz kezdhetsz vmit,de az nem olyan nagyonrossz ott.Nem tom a "dlelőtt gyakorlós..." részt direkt göbitetted,h mer nem fért ki?:) Látod-e,látod-e.:)

Azt nem modnom,h pakold feljeb az egész szöveget,mert a címnek ott kell lennie,ott néz ki jól.Talán a betűméretet,ha pöttyet kisebbre veszed.Kb ewnnyit tudok mondani,de mindenkinek más az izlése,csináld ahogy jónak látod,csak elmondtam,h szerintem h lenne jobb.
  • nonicks
    mintha most egy légy szállna rá..
  • rooney8
    sztem jobban néz így ki... de a te kedvedért mindjárt feltöltöm anélkül :P
  • VRSDM
    úgyis pangás van szóval merészelem képként és nem linkbe rakni.
    ver2
  • ChuckyHUN
    Buli az erdőbeN
    amúőgy fasza (Y)
  • VRSDM
    hangsúlyozom nem végeleges.
    első skicc...
    építő vélemények?
  • LSL
    szegény! felkapaszkodik nagy nehezen, erre súlya miatt pofán nyomja a flakon :D
  • theone91
    A filter miatt... Nos.
  • rooney8
    kis esti alkotás :D

• JackMeadow
    kalapács mindenre megoldás
  • SrAta
    Itt is próbáld meg, mert ide járnak olyan emberek, akik nagyon értenek a dolgokhoz.
  • kovacstbjc
    Sziasztok! Windows xp-van és letitkositottam képeket és zenét hogy le ne töröljék a gyerekek.De olyan jól belenyúltak hogy sajnos újra kellet telepiteni az egész rendszert.most pedig nemtúdom megnyitni a le titkositott mappákat .Kérlek benneteket ha valaki tud ere a problémára megoldást azt irjon .Mert szémomra nagyon fontosak ezek a családi fotók. Elöreis köszönöm JOCO
  • Bexter
    Már tárgytalan.
    off
    Annyi történt hogy megkeresett egy srác hogy segítsek csinálni neki sahát időjárás előrejelzőt, meg szerkesszem oldalát, amikor megmutatta csak néztem mert fejlécben egyik képem szerepelt :D
    Kérdésemre honnan van elöször jött hogy ő csinálta, majd egy oldalon csinálták neki, majd bevallota tőlem nyulta le, de leszedte azóta már :)
    /off
  • Bexter
    Kinek milyen érdekesség tünik fel az oldalon azon kivül hogy fos? :)
  • SrAta
    helyes:P