41998
-
#34069 Elismerem, hogy nem gondoltam a szó eredetére, ugyanakkor ismerd el te is, hogy ez pont egy olyan kifejezés, amit képes az ember a saját "tapasztalata", környezete alapján máshogy is értelmezni. Főleg, hogy ezek a régi kifejezések, kulturkörök, szokások, stb... állandóan mutálódnak. -
Midas #34068 rendben tobbe nem zavarlak ossze idegen szavakkal. de remelem a nagy forumozas kozben azert alkottal is vmit ma. -
#34067 ... de mint írtam, én is használom olykor pozitív értelemben, meg hát nem is gondoltam, hogy ez csakis negatív lehet, de nekem ha mondják ezt a szót, akkor már az általában vett használati értelme miatt nem elsőre ilyen irányba asszociálok. És nekem egy "letisztult" jobban kifejezi ezt az irányt, mint az, hogy puritán. -
#34066 Jajó, bocs már, hogy én a magyar közbeszédben használt jelentését értem alatta. -.- -
Midas #34065 Nem kell mindenhez negativan hozza allni mint irtam szerintem nagyon jol elmenne egy ceges oldalnak. Amugy a puritan a a latin tisztasag szobol jon ha mar ennyire ez a problemad. Legkozelebb gondold at mit akarsz irni erre mondjak az oregek hogy szamolj 10-ig. -
#34064 Plusz szerintem pont az egyszerűsége, letisztultsága, átláthatósága miatt lesz NEM puritán. -
#34063 civil közbeszéd = népi közbeszéd -
#34062 Nekem ebben az esetben a kidolgozatlanságot jelentené. Meg úgy általában nem egy pozitív értékű szó. Sőt, ha nem csak a "civil közbeszédben", és a témához kapcsolódóan nézzük a jelentését, akkor meg kimondottan negatív, lebecsmérlő, mások által támasztott normáknak nem megfelelő értelemben használják. Persze tudod, sok dologra rámondom én is, hogy puritán a "művész világban" (bármi szóbajöhet, grafika, GUI tervezés, stb), és nem feltétlen arra akarok utalni, hogy az "rossz", hanem csak egyszerűen mondjuk úgy nyers, de attól még lehet jó. De itt valahogy nekem nem illik rá a képre, akkor mondanám, hogy puritán, ha átláthatatlan, rendezetlen lenne. Ellenben szerintem meg elég profi, most tekintsünk el attól, hogy kinek milyen az ízlése, de ez a lap azért elég jól ki van dolgozva, sarkokba kerekítések, stb. Lehet, hogy egyszerű, lehet, hogy nem nagy dolog egy ilyet készíteni, de attól még szerintem jól el van találva, szépen ki van vitelezve. Tetszenek a színek, tetszik, hogy a menü kicsit különleges, nem a jól megszokott banner alatti, ami mondjuk ergonómiai szempontból lehet nem a legjobb, de attól még ad neki hangulatot. -
Midas #34061 azert irtam hogy jo ceges weblapnak nezz utanna mit jelent a puritan. de en nem szeretem a feher hateret bantja a szememet foleg este. -
#34060 Puritán? Szerintem meg letisztult és elegáns, nekem tetszik. -
Midas #34059 ja mondjuk eleg puritan de egy ceges weboldalnak sztem siman jo -
#34058 Nem tetszik, nem illik hozzám :) -
#34057 gondolom nincs jogtiszta photoshopja:D -
#34056 mér -
#34055 Jó terv volt de elbukott.
-
Midas #34054 kosz one amugy nem vagy gyenge srata hogy Picassohoz hasonlitod magad illetve a palcika embereket. Amikkel nem is volna gond ha rendesen megcsinaltad volna.
Jo tudni hogy ilyen nagy tudasu emberek is vannak itt. -
#34053 Nem minden képe ilyen. -
#34052 Ajánlom figyelmedbe Midas, Pablo Picasso a három muzsikus című képét:
Nah most ha ezek után beszólsz h nem használtam árnyalatokat és nem hasonlítanak emberre a pálcikaembereim akkor nemtok má mit mondani.
Nem akarom Picassot leszólni, mert nagy művész de minden képe ilyen:)
Sőt magamat se akarom Picassohoz hasonlítani (pedig jó lenne ha így tudnék rajzolni) de azé elégggé fura képei vannak. -
#34051 köszi:)
nyugi a kövin minden második fej tökéletes mona lisa lesz, meg da vinci egyéb kreálmányai:)
Kül a realításról annyit Midas, hogy nézz már meg egy picasso képet:D
Nah bye:D -
#34050 ha lenne olyanom....:)
pont az volt a lényege h ilyen legyen (a fát még mindig nemtom lerajzolniXD)
Azóta rajzoltam egy Courage the Cowardly Dog-ot
papíron filccel
de má belinkelni se merem:D
nah mindegy majd átdigitalizálom belinkelem és leszólhatod:D
-
Midas #34049 mivel altalaban nem kapsz ertelmes hozza szolast folosleges tolteni az idot, de amugy tenyleg jol neznek ki a vizfeju palcika emberek meg a madarak amik egy beteg x-re hasonlitanak es hogy belatunk a fold ala. semmi bajom az egyszeru kepekkel de rajz oran nem vicbol rajzolsz vazat almat etc es ha mar folteszel valamit az legyen igenyes. -
#34048 Nem tűnt fel, hogy az a pálcikaember jobban beleillik a képbe mint egy kidolgozott? Nemhiszem, hogy kötekedni kéne. Mondta ő is, hogy nem tud rajzolni de ennek a képnek nem is a húderealista ábrázolás a célja és így a f*sza. Eltűntél egy jóidőre erre idejössz kötekedni... -.-" -
#34047 tökmindegy hogy képretus. vagy montázs vagy rajz. csak ne a marakodás menjen már. -
Midas #34046 a rajzolas egy elsajatithato kepeseg csak mondjuk nem hiszem hogy a palcika emberke egy jo gyakorlat, meg tobbet kellene rajzolni es kevesebbet chatelni. -
#34045 még mikor váltottunk anno betárcsázósról korlátlan netre, akkor adtuk meg a szolgáltató által biztosított íméleknél a családból mindenki nevét így.
aztán maradt :) -
#34044 ...és lőn világosság. Sokat agyaltál a nickeden? xD
#34024 Jóaz, de a DTLF szöveg formája és színei nem tetszenek, a fák és a keret is jobban illik hozzá VRSDM verziójában. -
#34043 most komolyan a köcsögösködés kötekedés buziskodás geciskedik kurválkodás megy?
nem hiszlek el titeket, hogy milyen egy rosszmájú férgek vagytok.
és nem vagyok jackmídó. szóval komolyan gondolom nem csak úgy humorból.
amúgymeg (nincsmégkész, de oldalkeretbe foglaltam)
DTLF webszájt -
#34042 Amúgy miért vettél tabletet, ha nem tudsz rajzolni? -
JackMeadow #34041 inkab löjétek magatokat tarkon :) -
#34040 inkább rajzoljatok már basszus :| -
Midas #34039 Vegul is izlesek es pofonok habar en nehzen tudnam elkepzelni ovodan kevul. -
#34038 a stílus az direkt ez a játékos színes de fát télleg nemtok rajzolniXD -
#34037 Hát pedig Jack-nek is pont ilyen "problémái" voltak. De most ennek egyáltalán miért kellene komolynak és profinak lennie? Szerintem megy az alkalomhoz... -
Midas #34036 nem lepek senki nyomdokaiba de mar egy 8 evestol is elvarhato hogy a vonalakon belul szinez. de az egesz egy ovodas szinvonalan van kb -
#34035 jóez :-) -
#34034 :DD -
#34033 Nocsak, a nagy anti-JM a mester nyomdokaiba lép? :D -
Midas #34032 az latszik is -
#34031 köszke:D
csak rajzolni nemtokxD -
#34030 nem csak nyom egy standet nolsepickel a leérkezőn majd onnan dob egy 180at, és fakiebe lejön:D
nah eletudsz kötni?:)))