41998

photoshop-banner.jpg
  • extramagascsaj
    dobj
  • VRSDM
    valami rajzos mókát dobhatok?
  • extramagascsaj
    pálinkával töltött kakasos nyalóka ^^
  • SMGBAS
    Na és akkor mostmár a terméket is áruld el mert csípős cuccon kívül (paprikás kakashere?xD) máson érdekesen mutatna xD
  • extramagascsaj
    egy kakas kellene, ami tüzet(vöröseset inkább mint narancsosat) okád, és az beterítené nagyjából a felső harmadát a csomagolásnak...
    és utána meg ugye fehér,meg zöld szín kombinációval kellene kezdeni vmit :) h igazán magyaros legyen
    viszont ne legyen túl modern,vagy túl puccos...viszonylag visszafogott stílusban kellene kivitelezni,h a fiatal felnőttektől kezdve a szépkorúakig tetszetős lehessen :)
  • JackMeadow
    utánna kiköthetem az ágy négy széléhez és megkínálatom az ostorral?
    Most vettem a BDSM online on :)

Viccen kívül mi kellene? vázoljad!
  • VRSDM
    átjössz. aztán összedobunk valamit hmm? :)
    neszkvik csokisziruppal felcsapatom a hasadra a terveket, ami nem jó majd nyelvel radírozom ;)
  • extramagascsaj
    Sziasztok!
    Egy beadandó dolgozatomhoz kellene nekem egy "látványterv" arról,h kb. hogyan nézne ki a termék csomagolása.
    Ha valaki kedvet érezne egy kicsit (legalábbis számomra) bonyolultabb kép elkészítéséhez, akkor szóljatok és vázolom, h mire gondoltam.
    Előre is köszi.
  • SrAta
    nah mondtamén az a legjobb megoldás:D
    szétszpemmeljük az oldalt meg a mélcímüket:D
    ezenkívül mást nem tudsz csinálni ha ge*!k
  • Bexter
    Hivatalosan sokat nem tudsz csinálni. Szerződés nem lett irva hanem szóbeni meg egyzés történt, max szolsz nekik h nem igy egyeztetek meg és a képre vagy mellé a forrást helyezzék el. ha nem szolsz nekünk és megyünk spemmelni :D
  • SrAta
    fasza lett nagyon:D
  • SrAta
    köszi
    passatgt nekedis köszi
  • passatgt
    dafont.com
  • SMGBAS
    Itt meg mai sulimentes (kemény egy órám volt a 7-ből xD) nap unaloműzője (: Nem kell szavazásba
  • SMGBAS
    Ilyet tudok ha kell.
  • SrAta
    srácok valami koszos betűtípus kéne,tehát h így összevan fröcsögve sárral olyan betűk
    Kössz
  • SrAta
    spammeld szét őket:DDDDDDDD
  • SMGBAS
    Csináltam pár képet egy logóval (egyszerű képek nagyon) aljára rátettem mail címem és nevem azzal a feltétellel, hogy nem kell érte semmi de úgy tegyék ki, hogy rajta van és mégis úgy lett felhasználva, hogy le lett vágva róla.
  • VRSDM
    nem ertem a kerdest sem : D
    rajtavan a neved, okk elkuldted nekik, ok meg felhasznalnak, de nem kell ra a neved..
    hat szedd le :D
  • SMGBAS
    Mit tudok csinálni ha van pár képem amit kérésre csináltam, kép alján szerepel mail cím és nevem és ha azt úgy használják fel, hogy levágják róla?
  • VRSDM
    Ugyan lattam mar, de attol meg adja a megat :DDdd
  • pyrohun #34489
    dfasddsasdaas loool :)
  • LSL
    Emlékeztek, mikor jött a kérés, hogy a bank kamerájának képét élesítse ki valaki? Igazán megcsinálhattuk volna neki, nem olyan nehéz. Nekik simán megy :)
  • SrAta
    nálam ok:)
    Egy a sok közül semmi különös...
    Tömegcikk...
    De amúgy nem rossz...
  • Bexter
    V 1.5? :) Vélemények jöhetnek
  • JackMeadow
    ne kiabld el
  • NessieGraf
    A kékkel a zöld. Én látom a különbséget, de volt, mikor ilyet próbáltam és a rosszabb szeműek panaszkodtak. Kevésbé élénk, sötétebb zöldet válassz, azt mindenki jól olvassa.
  • Tempest
    Az elég sokáig készült kb 5 óra meg ugyanennyi fejben míg kitaláltam.De ez ritka általában csak leülök rajzolgatni és lesz valami de leginkább delete .Ahoz az kellett hogy beteg voltam pihentem előtte 1 hetet.Amúgy legtöbb kész van 1-2 óra alatt.(Tablettel a lego'csóbbal).
    Üdv rajzoljatok sokat
  • Judit
    Nekem nagyon tetszik!
    A Szikrák felirat az ami kevésbé...kíváncsian várom a következő verziódat belőle :) Az igazításokhoz még annyit, hogy pl az eseményeknél, se a szöveg, se a tovább gomb ne kerüljön kijjebb a pöttyös elválasztóvonal végétől. Én azt is el tudnám képzelni, hogy a menüpontok a dobozok fejlécében jobbra legyenek igazítva, a pöttyökkel egy vonalba, csak akkor sötétebb színnel.
    A fejléc, lábléc oldalát pedig kicsit beleolvaszthatnád a háttérbe, hogy ne legyen úgy elvágva a kész oldalon. :)
  • Bexter
    Ehhez az kell hogy a véleményeket elfogadjuk :) értünk vannak nem ellenünk :)
  • VRSDM
    amúgy örülök hogy mostanság kezd újra valamiféle normális légkör kialakulni...
    vagy csak én látom így?

kép jön, véleményezzük stb. nincs vita, vannak képek stb. : )
    örülök, de tényleg :]
  • Bexter
    Megfontolandó , alszok rá és kiprobálok pár dolgot. A comic fontot én kedvelem :P . Alul tűz azért akkora mert abban majd egy alak fog tüzezeni csak azt még nem fotoztam le :)
    Köszi az észrevételeket
  • JackMeadow
    a háttér tetszik :P jól eltaláltad
  • JackMeadow
    nekem kicsit erős így ez a kontraszt. A "szikráknak" se a betűtípusa nem adja sztem a honlaphoz se a style rajta. Ettől a bewel-től nekem kicsit ilyen olcsó hangulata lesz a dolognak, meg valahogy az egész sántít h hogy vethet árnyékot egy felirat a tűzre amikor a tűz egy kva erős fényforrás. No ez oersze egy laikus szemlélőnek nem biztos h leesik aki csak képeket akar nézni de ettől olyan érzésem van h hmm. milyen effekt mehetne még rá hát zúzzunk rá árnyékot. A fejléc bonyoldalmasságához képest nekem a tartalom designje túl lapost mintha egy frontpaes tempate lenne. azt még sztem bőven cifrázhatnád egy kicsit. Talán a hírlevél meg az események lécére mehetne vmi kis ciráda még v valami. A menüpotokat elválasztó pöttyök meg sztem egyenesen szörnyűek, negyon régi, bele se illik sztem a dologba, ez is ilyen microsoftos designre emlékeztet. Valamint ha még nagyon akarom hasogatni a szőrszálaidat akkor a videó széle meg a képek széle igazán lehetne egyvonalban mer ettől meg kicsit szétesés érzésem van. Meg nekem az se tetszik h a video kereténeka széle átfadel feketébe a képeké meg nem. A betütpius meg mond h nem comic sans . az is fura h a honlap alján a tűz nagyob mint a tetjén. Meg aza finom kis csik alul.

Valahogy a képek a tűzről meg a honlap belseje sztem nagyon nem harmonizálnak. túl sok ötletet sem látok benne, bextertől azér ogy nem ezt várja az ember.

no attack
  • Bexter
    Az igazításban egyet értek veled, köszi az észrevételt :)
  • KILLER2
    Szerintem nagyon nem illik a logo betűtípusa az egész oldalhoz. Nekem a tűzről inkább valami kemény, szögletes betűtípus jut eszembe, ez meg nagyon lágy és ívelt. Amúgy rendben van, talán lehetne kicsit kisebb a logo, mintha túl nagy lenne benne az a tűz. Esetleg még a hírlevél lehetne az eseményekkel egy vonalban. Szerintem az ilyen kategória feliratok is mehetnének az események szövegével egy vonalba.
  • Bexter
    Véleményezésre szavazásba még nem kell :)
  • VRSDM
    persze hogy nem leszólásból "estünk neked"
    csak kiváncsiak voltunk. tény hogy jól néz ki és kész. amíg nem lopott alkotás addig édesmindegy milyen kreatív úton módon készül ;)
  • Ability
    + egérrel vagy tablettel csináltad?
  • Ability
    Én nem értek hozzá, amit VRSDM elmondott, azt eddit is tudtam, láttam youtube videókat, látszólag nem egy bonyolult dolog, csak éppen gondolom nagyon sok gyakorlás és tapasztalat kell hozzá. De annyira nem is érdekel hogyan készül, egyszerűen csak tetszenek és kész. Az már érdekelne, hogy pl. azzal a CoD4-es rajzzal mennyi idő alatt készültél el? :) (Kimondottan csak a rajzra fordított időt számolva, szüneteket, kihagyásokat nem számítva.)