41998
-
#34550 sok sikert :) -
#34549 Sziasztok! Legyetek szívesek, olvassátok el, és ha tetszik az ötlet, akkor csináljátok a leírtakat. Nyugi nem SPAM, és nem is OFF... Photoshop témába illik. itt utdjátok megnézni -
#34548 Nem erről van itt szó. Csak szerintem ez a stílus akkor is durva. De erről annyira felesleges vitázni. Inkább csináljon valaki valami képet. -
JackMeadow #34547 ezerszer ellett mondva ki lett irva a topik cime mogé, nem pattanunk a szavára és gyak lebaszminket hát most bocs, majd minyá én kérek bocsánatot h nem ugrottam -
#34546 látom bolygos képet kellet volna küldenem azt jobban lepontoztátok volna :D -
#34545 Akkor úgy látszik, hogy nagyon eltérőek a viselkedési formáink.
#34543: Próbálkozz a másik photoshopos topicban. -
JackMeadow #34544 nem -
#34543 Egyébként értelemszerűen azért kéne cserélni mert a galaxisnetes nagyon fakó.A másik alja meg sajna bár pc-s cover xboxos szövegelés.
De most összeügyetlenkedtem magamnak paint + photosphopban egy alsó részt elég ramaty lett de max nem mutagatom senkinek :D -
#34542 én meg csak hülyűltem..de bocsi -
#34541 Ez nem volt azért egy kicsit erős? -
JackMeadow #34540 ki van írva basszad meg! -
#34539 Akkor ezek szerintem nem itt kell kérnem segítséget photoshop ügyben akkor bocsi látom nem segít senki! -
#34538 Probléma megoldva :D -
#34537 tessék
-
#34536 mi a baj a jobb oldalival? -
#34535 meg :) -
#34534 Lenne egy kérésem felétek akik értetek a Photshophoz!
Van itt ez a kép.Azt szeretném hogy a jobb oldali hátlapon lévő magyar szöveg kerüljön a bal oldali angol szöveg helyére.
Megoldható ez valahogy ?
Erről lenne szó! -
#34533 jé db meg dbz meg dbzgt :D de imádtam :P -
#34532 Nem azért de ha DöflingR is oviba nézte akkor ő se lehet idősebb -
#34531 jack alig múlt 18 ha már elmúlt:D
És nem ezek között nőtt fel?:D -
#34530 Oviban néztem, azt csá... -
#34529 Nem is érdemes. :D -
JackMeadow #34528 hát ezt sincs kedvem most végigolvasni :) nemis tudok ovlasni -
#34527 Tudom, de Jack igen csak nem akartam duplázni (: -
#34526 Hejj, nem mondtam hogy szar, sőt, gyerekkorom egyik kedvence volt. Azt sem mondtam hogy gyerekes, azt írtam hogy "leginkább gyerekeknek szóló". És ez szerintem igaz. MO-n kb. ezzel debütált az anime stílus és a gyerekeket fogta meg leginkább. A sima DB pedig azért nem áll sztori és komolyság terén olyan szinten, mint egy DN. Oké, hogy mindkettőnek jó sztorija van, nem is azt mondom, hogy egyik jobb mint a másik, csak azt, hogy a DN az elvont világ ellenére reálisabb. És nem feltétlen a karakterekre, történetre mondom, hanem a mögötte húzódó eseményekre, világképre, következményekre, mögötte megbúvó utalásokra, a dolgok jelentősségére. Nincs bajom a szuperképesség dologgal, csak a mindkét animében más célokra és vezettetéssel használják. Mondhatnám akár -- bár kicsit nyers lenne --, hogy a DB egy mesevilág és itt nem negatívumként mondom, a DN pedig mélyebb értelmű a való világ jellemzését illetően. -
#34525 nemolvastam el de jóvan' igazadvan biztos dbz zsirság ennyi :D
amúgy kövihétfő vagykedd nemvágom 23-a és tököregleszek duplaX 20éves és ááá szóvalelőivászatvolt a lényeg hogy extra nem felejtettem el a rajzodat holnap nekiesek ígéremszépségesen alázatosan de most hadne mert azt nemkösssznédmeg :) szeretlek -
#34524 dbz/gt összes, a sima kimaradt :D -
#34523 Miért gyerekeknek szóló változat? Pokemon az az de a DB/Z (főleg a Z) kevésbé. Azért mert a szereplőknek szupererejük van? Nézzük csak DN-ot: mi is van benne? Egy átlagos gyerek aki talál egy füzetet ami egy halálistené és embereket lehet a füzettel gyilkolni. Vagy talán azért mert az a jópár szupererővel "megáldott" szereplő meg akarja menteni a Földet a rajta lévő gonosz lényektől? DN? Light mintha ugyan ezt akarná csinálni. DB kicsit se gyerekes, komoly dolgokról van benne szó. A sima kicsit gyerekesebb és több benne a poén de elég komoly harcok vannak benne is. Elég sok a vér és vérző sebek/"elhagyott" végtagok is. Szerintem egy ilyen anime nemhiszem, hogy gyerekeknek szólna. DN egy olyan anime amivel sok fiatalt meg lehetett hülyíteni. Sokaknak a "hűdef*sza" kategóriába tartozik pedig lényegében nem szól másról mit társai. Nem kell most lehúzni mert DN-ot én is szeretem és a top 5-ben simán bennevan nálam is de ettől ez még tény. Nem vagyok nagy animés és pláne nagy mangás (DN-on kívül mást nem veszek) de van pár amit megnéztem és van ami tetszett is. DB-t kiskoromban szerettem meg és pár éve megnéztem az egészet és ilyen idősen is ugyanolyan véleménnyel vagyok róla mint akkor. Persze nem veszek már kártyákat és egyéb hülyeséget vele kapcsolatban de aki azt mondja, hogy sz*r annak vagy valami régebbi gondjai vannak vele (pl mert nem nézte anno, atöbbiek meg igen és ez ilyen nyomot hagyott benne) vagy csak egyszerűen nem szereti ezt a kategóriát (vagy magát az animét mint "mese"stílust)Jah és ha gyerekes akkor miért ez a VILÁG (beleértve japánt is) legnézettebb/keresettebb/sikeresebb mangája/animéje? (nem nagyzolás csak mert szeretem hanem színtiszta tény) Nem kötekedni akarok mert nem tetszhet mindenkinek (senki se tökéletes xD :P) de azért mert valami nem tetszik, még nem sz*r vagy gyerekes. Bocs a szóf*sásért, kocsmából jöttem és most ez így kiszaladt belőlem xD Jah és a végére egy kérdés: Hány rész láttatok belőle (DB/Z)? -
#34522 dragon ball -
#34521 Azért mert más kultúra és hagyományok között nőttél fel még nem lesz szar egy olyan dolog, amibe nem vagy beleszokva. És ez itt most kemény általánosítás. Persze amúgy az animék és társai engem sem vonzanak, főleg egy ilyen leginkább gyerekeknek szóló változat. De pl. a Death Note egy mestermű. Mind grafikailag, mind történetileg, mind élvezhetőségileg, mind zenére, vágásra, akármire. -
JackMeadow #34520 hat igen a manga szarr volt lesz és az is marad -
#34519 Igen, mint ezeknek is xD
Tutor? O.o -
JackMeadow #34518 levágták az orrát? -
#34517 ennek szívesen megnézném a tutorialját :) -
#34516 Nemrég valamelyik éjjel unalomból
Nem kell szavazásba ez se (: -
#34515 Ez már mehet a szavazásba :) -
extramagascsaj #34514 pontos méretet nem tudok mondani...rád bízom,de sztem kb ilyen tökmagos zacsi méret lenne jó -3 centi a hosszából -
JackMeadow #34513 méret mir kéne? elrendezés v ilyesmi? most cisnálok egy randomméretet azt nem jo akor mérges leszek -
extramagascsaj #34512 oks -
#34511 holnap :) mostmár alusz