41998
-
#34470 Jobb na belenyugodtok hogy a legtöbb nagy részletességű (digitális) festmény ,fotó vagy modell alapján készült.Ami nem von le az értékéből szerintem.Kedvencem nem az én munkám ,és persze ez is fotóról készült. -
#34469 Épp ezt nem akartam mondani, hogy könnyű. Én is csináltam ilyeneket és valóban egyáltalán nem könnyű szépre megcsinálni, valamit sok időbe is telik. Teljesen rendben vannak ezek a rajzok, mindegy, hogy hogyan készültek. -
#34468 én anno úgy csináltam ilyeneket hogy eyedropperrel felszedtem az ott lévő színt, majd egy kis területen szétfestettem, ahogy a fény törik az adott részen... majd sok-sok ilyen eyedrop+brush-ból lett egy kész rajz. -
#34467 Hát szerintem így sem egyszerű ez. Mert lehet körberajzolja az alapot, húz kontrasztvonalakat és egyebeket, de maga a kiszínezés nem látszik olyan könnyűnek és randomnak. Főleg effektek nélkül. Mindegy hogy hogyan készíti, szerintem marhajók és ránézésre nekem profinak tűnik. Lehet nem az, de nekem nagyon bejön és igényes, akárhogy is készül. -
#34466 (ezt az "úgy én is egész jól tudok rajzolni" dolgot nem úgy értem, hogy szar vagy, mert ezek jó képek lettek, valahol el kell kezdeni) -
#34465 No az úgy már mindjárt más, úgy még én is egész jól tudok rajzolni :) -
#34464 vágom vágom.
én is így tanultam meg csomó féle rajzolást.
ez amúgy jó mert ha rajzolsz így ezerminden dolgot
akkor utána be fog ugrani alapból is hogy hogyan is néz ki egy valami az ezermindenből. és lerajzolod simán fejből is ;) -
#34463 Nem effekt vagy plugin ,de ilyen részletességű képhez van alatta egy fotó rajta egy félig átlátszó réteg és átrajzolom ,néha mellette is hogy jobban lássam.Sokat kell gyakorolni ,vannak itt is képeim. -
#34462 Én se nagyon hiszem, hogy ezeket magától festi. Ha ilyen tehetséges lenne, akkor kizárt, hogy ne láttuk volna már itt a képeit (bár lehet, hogy csak én olvasok keveset :)). Meg aztán ilyen tükröződéseket megfesteni, amik ezen a Mercin vannak... -
#34461 nem kiegészítő, énis bohóckodtam anno egy ilyen programmal még régen.
első párszáz hsz- a témában, csak a neve nem ugrik be. -
#34460 engem is érdekel hogy most ezeket te csinálod vagy program automatikusan megcsinálja?:D(photoshop kiegészítő esetleg?) -
#34459 ezeket teljesen fejből fested?
vagy azt a őőő nemjut eszembe a neve programot használod, ami képeket alakít át, te meg az előre precízen beállított csúszkák alapján végigecseteled ő meg megcsinálja téma? -
#34458 Akkor itt egy élesebb : Merci -
#34457 jó gyorsan -
JackMeadow #34456 mégis hogy lett ilyen szikes a a talaj amikor ennyire burjánzik a zöld fű? -
#34455 -
JackMeadow #34454 szép éles :) -
#34453 fiat
-
#34452 Mindkét weblapterv tetszik! -
#34451 ez nagyon tetszik :) -
#34450 jogos :) már a logó -
#34449 logót behúznám balról addig, mint a szöveg, amúgy jóféle
enyém meg mondtam, hogy nem végleges, majd szombaton folytatom:) -
#34448 kicsinyített, természetesen :) -
#34447 akkor már én is mutatok egyet: Palms by Sunset :)
-
#34446 Mármint, hogy mi folyik egybe mivel? -
#34445 A menü pont az a zöld. Ha valakinek kicsit gyengébb a szeme, egybefolyik a kéken. -
#34444 Nekem tetszik az egész, csak a lentebbi oldalsó neonzöld csúnya szerintem. De a felső sáv, menü, logó, oldalkialakítás tetszik, csak oldalt csúnya az a szín és annyira nem is odavaló. -
#34443 Szerintem a menüpontok túl világosak. A szövegterület szögletessége és a logó "fénye" nem az igazi. Talán érdemes lenne a szövegterületen a háttérképet nagyon halványban megjelentetni, vagy egy halványzöld árnyalattal megoldani.
Mondjuk az én szememnek a fűre tett rikítózöld is durva. Szebb lenne kicsit tompább igazi fűszín árnyalat. -
#34442 szerintem sem az igazi. a logó nagyon letisztult, de az oldal valahogy nem tűnik annyir "minőséginek" hozzá képest (mert a logó nagyon el lett találva). -
#34441 Ez a neon nagyon bántja szemem és a fűhöz se illik. -
#34440 még nem végleges, szavazóva nem köll -
#34439 -
#34438 tetszik, ötletes :) -
#34437 Ez jobban tetszik :) igen belejöttél a logokba :D -
#34436 jó. csak ez illustrator, nem? :D -
#34435 v2
-
Csak úgy eszembe jutott ez a logó, de valamiért olyan érzésem van, mintha láttam volna már valahol:) -
#34433 Emmegcsakúgy
Egyik se kell szavazásba (: -
#34432 Én is szoktam
Igaz, egérrel... -
#34431 közbe kajáltam, megnéztem a híradót, meg rajzoltam még ezeregy firkát amik annyira se lettek jók mint ezek.
egy ilyen kb. 15perc. színezéssel együtt...