PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
printscreen az elõzõ postodra. majd ráhúzod a kész logódat a fix csíkra, levágod 120x20-ra és csókolom 😊

u dont have to listen anybody else but me

LSL
Rosszul vettél színt a háttérhez. Azért nem mosódik össze, mert egy halvány színátmenet van benne. Csináld azt, h print screen kivágod a logó melletti csíkból amekkora kell, és arra rakod a betûket.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Hyder
pls help. most csináltam logo-t magamnak, de valamiért nem mosódik össze a logo és az üzenetfejléc 😞 látszik a törésvonal

ti hogyan oldottátok meg ezt a problémát?

Steam: [HUN]Feriggno

Hayni
amúgy miért lett /5-ös rendszer 😊? a /10-es nem igazságosabb 😊?
Ability
Képek javítva.
SrAta
lol megelõztél😄
Pont most akartam kérdezni😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
hayni azt a szürke DJ-s képet te postoltad vagy Aby rossz helyre tolta???
Mert úgyemlékszem, h az nem atied

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Hayni
Ez nem az enyém 😊

SrAta
Ez "L" az a neve hogy L és a Death Note nevû anime sorozatban egy jelentõs szereplõ😊

LSL
Jaj Ability félreértettél valamit :S az utolsónak hozzám berakott kép nem az enyém, csak linkeltem, hogy tudják melyik anime karakterrõl beszélek. pls töröld ki

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Hayni
bocsi a nagy képért :/
Hayni
magamtól nem tudtam mit rajzolni ezért elõvettem egy könyvet és kinyitottam vhol. és úgy rajzoltam ahogy ott van 😊

Tess lefotóztam...nem lett olyan jó mint az eredeti...fogalmam sincs hogy kellene beletenni a hajában lévõ vonalakat...pentollal nekem olyan szögletesek lettek :S

haki92
hogy a francba találsz ki magadnak ilyen logókat? 😄
mindegyik kurvajó

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

DöflingR
Elfogyott a tempera :\

theone91
Amúgy miért csak az egyik szemöltöke van kiszínezve? :]

theone91
Nyugodtan dolgozhatsz több layeren is.

Hayni
Hayni
második 😊

Tempest
Azért ne keseredj el lesz ez még jobb is.

rooney8
Lehet kicsit el van csúszva, nem fordítottam rá nagy hangsúlyt :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rettenthető
Szerintem a felirat nem igen felel meg a perspektíva szabályainak, de ha direkt van, akkor elnézést.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

rooney8
Direkt 😊 Van rajta egy ilyen filter... Sztem jobban néz ki így pixelesen, mint simán 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Bexter
durván pixeles

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Hayni
Láttam egy képet amin ez a csaj volt 😄 csak ott full nem így nézett ki 😄 csak az arca 😊
SrAta
úgy értem,hogy 0-ról h sima fehér lap, vagy csak átrajzoltál egy képet, de akkor ahogy kiveszem a szavaidból sima fehér lap

rooney8
Egy kis filterezés és curves húzogatás eredménye... bannerféleség 😄

Rettenthető
Szép a #33397-ban látható kép, elsõnek meg kifejezetten.
A kérdés az, hogy ezt fejbõl vagy látvány útján rajzoltad (kép, modell stb.)?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Hayni
hogy érted hogy a 0-ról 😊?..senki nem mutatta meg meg elsõ tablet elsõ rajz 😄..mert eladó mondta hogy ahhoz hogy hozzászokjak csin valamit otthon aztán ezlett😊

amúgy de, kicsi 😊 elém tett egy Intuos3 A4-et..sokkal jobban tetszett 😄😄..de ennek is örülök 😊

És am köszi 😊 még szerintem lesz mostanában folytatás 😊
SrAta
Mucsi Zótán és a villanyszerelés elektrósoknak alap megnézniXD
A többieknek isXDXD

DöflingR
Én linkeltem. katt

SMGBAS
Valaki jómúltkor linkelt egy videót YT-ról. Valami magyar film volt és a villanyt szerelték asszem full sötétben. Nem emlékszik valaki, hogy ammivót?

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SrAta
és ugye hogy nem kicsi az az A6?😄😄

SrAta
pázzeg😊
Mázlista vagy, hogy ilyen tehetséged van én kb csak virtual tuningra tudom használni de épkézláb kézirajzot nem tudtam vele...
És ezt csakúgy magadtól a 0-áról??

Hayni
vettem egy bamboo-t 😊 és aznap kipróbáltam és ez sikerült 😊
SrAta
Tecsináltad?
Nagyonügyivagy😊

SrAta
Szóval várom a további alkotásokat😄
Kül mázlid van Jack épp nyaral, de nyugi egyszer tõle is kapsz kritikát
hideget is meg me.... akarommondani hideget is meg méghidegebbet😄
Semmi jóra ne számíts😄😄D

Hayni
http://tibeti.deviantart.com/art/This-is-my-first-drawing-130356897
Hyder
Köszönöm szépen

Igen, sajnos nem fordítottam elég idõt a hold szélére. az alsó víz a köddel való találkozásakor is 2 helyen kékes maradt a határvonal, de majd még csinálok hasonlókat

SrAta
az elsõ nagyon tetszikl, bár a holdat picit elmostam volna, vagy az egészet, vagy csak a szélei felé.
Kül nagyon tetszik, szép ez a sárgás szín énis csináltam hasonlót kezdõként (najó közel nem volt ilyen jó szal be se toltam😄😄)
De szerintem érdemes folytatnod a képek készítését gyakorolgass csak
<#eljen>

ppk
hehe, régen csináltam már ezt, csak a megoldás miatt szúrtam be :-) vagyis hogy ilyet is lehet PS-el :-)

Powerball!!!

sztyui2
Nem rossz! Kicsit közelebb áll hozzám, mint amaz film😄
Mellesleg sztem nem a gagyi telibevakuzott fos sajtó képeket kéne a háttérben vetíteni, hanem a fasza maximos meg into the blue-s profi fotókat.
És Logitech feliratnak se kellene ott világítania sztem😄

www.flickr.com/sztyui

NessieGraf
Nálam szaggat a kép.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Bexter
Hm stílus mint bexter 😄 ez tetszik.
Szavazzuk le! 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

ppk
Hehe, akkor hadd übereljem már a stílust egy saját munkával :-)

Powerball!!!

DöflingR
Bexteres? Akkor szavazzuk le!<#idiota>

VRSDM
hallod ezt? (33387)
új stílust alapítottál : )

u dont have to listen anybody else but me

Rockynhooo
elsõ nagyon hangulatos amolyan Bexteres 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Hyder
Ja értem. Akkor elnézést kérek, azt hittem "felém" irányul konkrétan a dolog

Akkor köszönöm szépen

rooney8
Az elsõ nekem is bejön... A többi nem annyira 😄

sztyui2
Jó kép lett ez az elsõ! Nekem is tetszik. A többi gagyi, a nyomába sem ér😄

www.flickr.com/sztyui