41998
-
#35110 állo fa** ugrik be a képről :-D -
#35109 nem ezt az alapot sminkeltük anno?:D -
#35108 AJ
fül
szem -
JackMeadow #35107 szórszokat -
#35106 Még hétvégén elkezdtem egyik avatar rajongó ismerősöm arcát átalakítani de félbehagytam mert nem igazán sikerült úgy ahogy akartam de most akkor nekiugrok újra :D -
#35105 Gyerek meg a szörny
Ez csak egy vázlat,ne rakd be az archívumba (köszi). -
#35104 a pontok meg a csíkok nem stimmelnek(a pontok nagyon nem) kül hasonló a filmhez:D -
#35103 hát azok a pöttyök leugranak a képről, a többi jóféle. de én személy szerint marhára unom már ezt a sok avarát dolgot... -
#35102 Mindjárt jobban néz ki ha jobb minőségű képből van csinálva nagy felbontásban és normális megmunkálással ;) ez mehet szavazásba
...kérek szépen kritikákat:) különösen tőled Jack xD -
#35101 az ötlet jó,csak kár hogy ez nem puli:) -
JackMeadow #35100 -
#35099 + egy ilyen de ez régebbi és csak átrajzoltam nagyobbra
-
JackMeadow #35098 felpróbánlátok egy navit? -
#35097 Ilyenre futotta most...
-
#35096 olyan h tökéletes kép nincs:P -
#35095 hátőő khmmm... inkább nekérd szavazásba:D -
#35094 tudom csak nagyon nem volt kedvem ma már túlrágtam magam 7 órán 2 óra tanuláson és már álmos vok stb:S hnap könyebb napom lesz és perfect képet csin nektek:D de rem te is csinálsz:D -
#35093 figyelj az alapképre, a minőségen kívül a megvilágítására is.
nagyon nem mindegy a végeredményben! -
#35092 bocs az igénytelen képért de ma már nem volt vele kedvem szórakozni...aki akarja megnézi aki nem nem...hnap visszatérek egy tökéletes képpel már...
kép -
#35091 mostmár nekem is betölt. -
#35090 Müxik ez :D korrekt a tutorial, ezt még nem láttam :) -
#35089 az sg saját flash beillesztése (lopva a kódot a humorosból) nem műkszik :D
midnegy itt a link. -
#35088 akik nem tudják honnan induljanak
-
#35087 bocsi a hibákért főleg a hatalmas betűkért xD most használtam először a makrókat -
#35086 hatalmas betűkCONTEST!!!
Csinálj magadból Na'vi-t, azaz az Avatar c. filmben talólható kék mittoménmiket(nemláttaafilmetmert lustamozibamenniéscsajóminőségbenakarjanézni.Csak és kizáróleg saját magadról készült képet alakíts ha lehet, mert ugye ez a contest lényege...Sok sikert és sok képet kívánok a Topiklakóknak!!! Köszönettel Haki km. Bexter
-
#35085 VNV Nation rulz! :)
Amúgy tetszik a design, jó lett! -
codee47 #35084 Szia Bexter!
Lehet érdekelne a bannercsere dolog de kontaktot sehol nem találtam az oldalon. Tudnál adni egy e-mail címet? -
#35083 Még tartalommal fel kell töltenem :)
Most az ilyen letisztult dolgok jönnek be majd fél év/év múlva lesz más ahogy eddig is :D
Meg a "nagy" újítás még nem kapcsolódik a jelenlegi oldalhoz, idővel talán összejön :D -
JackMeadow #35082 szép, esztétikus, de sztem kicsit unalmas, az elrendezés is emg a design is, minden blog template kb valahogy igy néz ki. Miről fognak igy emlékezni az oldaladra? A folyós-fás képről? :P Meg sztem ilyen weboldaltörténelemmel sztem teljesen felesleges fárasztani az uriközönséget -
#35081 Tök jól néz ki :) -
#35080 thx :D -
#35079 bejövős dizájn.
szemt szúrt 1 hiba:
banner cserénél:
"...Enyémek közül bálogathatsz is" -> válogathatsz :) -
#35078 -
Majd ha benne is lesz majd akkor :D -
#35076 Ezért tiszteletem jeléül (a PS Works többnyire passzív olvasójaként) a Photoshop Nagykeresztjével adományozlak meg!
-
#35075 DA-n sehol máshol tudtommal :D -
#35074 Ehh,hol volt kirakva az a képed? -
#35073 Egyszer csak írtak ennyi :D -
JackMeadow #35072 fejlezstés alat csak már rég raktam akármit is :P -
#35071 Grat!Hogy sikerült?Nem is magyar :O