PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SMGBAS

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

szárnyat nemtudtam normálisan megcsinálni =( tipp? 5let rá?
sztyui2
Mer az minek kellene a pólóra?

www.flickr.com/sztyui

Bexter
Nálam van szép zongora szám 😊

Stockholmban az Oscar wiberg számot ajánlom baszussal 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

rooney8
amúgy nálam se 😮 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
nálam nincs ilyen szám

rooney8
fail 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SrAta
véres hova mész 1 hétre?😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
XD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

VRSDM
diiiik 😄
fél óra és indulok 1hétre
itt stresszelek
töltöm az összes szar capture progit, szenvedek izzadok
erre ...
most írják meg sg-n hogy " ott a kis nyíl ahol le lehet tölteni " 😄
szori akkor . törölhetõ : ) bocsika 😄

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
HI! OFFOLNI FOGOK! elõre is bocsika.
de elég nagy kérés...
az alábbi oldalon (link)
los angelesre kattolva bejön egy zene " xiaoma 072309 " néven.
ha valaki megtenné nekem hogy felveszi valami audio output recorder-el nagyon hálás lennék.
akár pénzt is adok érte!
(a win7emmel nem kopmatibilis semmi ilyen progi, 5perc és utazok el 1hétre, addigra meg mire megjövök tuti nem ez lesz az aktuálisan legtöbbet játszott zene.)

elõre is köszönöm, bízok a jó társaság segítõkészségében.
VRSDM

SrAta
AZ ALÁÍRÁST MIÉRT SZEDTED LE????

VRSDM
kajakra mutasd meg neki.
"here are the example about your f...kin risk" szöveggel

Bexter
Hányszr találkoztam már olyannakl aki képemmel villogot hogy mennyire fasza fej ps bõl...

stonesour
jajj ! nagyon szépen köszönöm! 😄😄

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

sztyui2
Tessék! Leszedtem az eredetirõl, de csak azért, mert tudom, hogy csak egy kva pólót akarsz😄
De aztán nem felhasználni sehova!
Egyébként poénból bemutathatnád a csajnak, hogy semmi értelme a szaros vízjelének, mert aki ért hozzá, simán leszedi. Én ezért nem rakok semmilyen vízjelet a képeimre, mert ha akarják úgyis leszedik. Nem akarom, hogy emiatt élvezhetetlenek legyenek a képeim a szar víjel miatt. Én örülök neki, ha elkérik tõlem, és ált. oda is adom a képet, ha megmondja az illetõ, hogy mire kell neki. Azt viszont én is utálom, ha valaki a sajátjaként állítja be valamelyik képemet. Szerencsére ilyen még nem jutott a tudtomra.
Na kép, csak mert unatkoztam, meg hogy lássátok, hogy ilyet is tudok😄

www.flickr.com/sztyui

stonesour
kössz megpróbálom 😄

stonesour
nem akarom ellopni, nem akarom felrakni sehova, nem akarom a saját munkámként beállítani, csak egy krva pólót akarok 😞

SrAta
rátolsz egy filter/sharpen/unsharp maskot, meg egy ceruza effektet, viszont nem bízik meg bennet a csaj és nem jófej...

theone91
Szép kis transzvesztita lett belõle...

Lényegében finoman akarta a tudtodra adni, hogy ne lopd el... Erre te mit csinálsz.

stonesour
hát nem jófej a gyerek..

hello

i´m flattered that you like my portrait of corey, but sadly i cannot allow the download of a bigger size - the danger of art thievery is too big. there are many people out there who are looking for art to steal and to sell as their own. maybe you´re not one of them, but i don´t wanna risk that. i hope you understand, sorry😞

elise

bakker 😞

próbálkoztam ps-sel

ezzel még mit tudnék csinálni, hogy jobb legyen? (élesítés meg ilyenek)
és hogy?

passatgt
általában ezeket a képeket meglehet venni nagyban...

Hayni
valaki tudna segíteni : )? hogy lehet azokat a vonalakat úgy beletenni a hajba : )?

(Ability, amúgy a lovas képemet letörölnéd légyszi 😊?Amikor azt betettem csak azért volt hogy mi a hiba ,mit kell javítani 😊 azóta meg meg se néztem mi van fenn.Elõre is köszönöm szépen.)
Bexter
Mindenkinek csak tanították de sose tanult?

SrAta
Megértik😄
Hiddel
Én sose tanultam angolt mégis megértik amit írok

stonesour
1000 köszönet! 😄

VRSDM

valami nagyobb ángliskirály javítson ki bátran.

VRSDM
...send IT in...

VRSDM
énse vagyok nagy angolos de azért ez még menni fog.

Hello Elise,

I love your drawing about Corey Taylor, and im so felicitate if u send in big size and without watermark. I promise i dont steal and pass it. I just want to print it on a thsirt.

Thank you
Regards

és a neved

stonesour
Az angol nem éppen az erõsségem. Segítenétek megfogalmazni? kb ezt írnám neki:

Hello Elise,

Nagyon tetszik a Corey Taylor portréd, nagyon örülnék, ha elküldenéd nekem nagy méretben. Ígérem nem lopom el, nem adom oda senkinek, azért kellene, mert a pólómra akarom nyomtatni. Köszönöm elõre.

VRSDM
én leveszemötezeéééé'

stonesour
oké, kössz

SrAta
ability mondja jól, ha írsz neki odaadja anélkül ha jófej, ha nem akk meg nemadja, de sztem odafogja, ahhoz nincs jogunk h levvegyük

Ability
Miért nem írsz neki deviantart-on egy privátot? Elmondod neki mire kell, szerintem tuti segíteni fog.
stonesour
nem akarom saját munkámnak tulajdonítani..csak pólóra akarom nyomtatni 😞

SrAta
NEM NEM NEM ÉS NEM!!!
Ezzel valaki dolgozott, azt azért tette rá, hogy ne tulajdonítsd saját munkádnak, szóval szerintem itt mindenkiben van annyi gerincesség, hogy nem fog hozzányúlni.

DöflingR
Ehhez én hozzá nem nyúlok, bár szerintem nem vagyok egyedül 😊

stonesour
Hello, Valaki olyan segítségét szeretném kérni, aki ért olyanhoz, hogy vízjelet eltávolítson egy adott képrõl. Nagyon-nagyon fontos lenne, hogy errõl a képrõl valaki eltávolítsa a vízjelet. Nagyon szépen megköszönném,(nagyon sürgõs)ha valaki megtenné nekem, hogy leszedi 😞

Hayni, ma este láttam a Váci utcában (Bp) egy ilyen nõt,mint amilyent rajzoltál, a hajszín is stimmelt, csak a bõre nem, mert le volt barnulva.
Hayni
az a része megy 😊
a hosszú egyenes fekete vonalak nem mennek amik az egész hajon tartanak 😊 fõleg hogy bárhozamosak is, és ha azokat is megpróbálom klikkelgetve akkor elég szép kis törésvonalak lesznek...megpróbáltam maszatolni..hát még rosszabb 😊
theone91
Megpróbáltam kommentben elmagyarázni de feladtam, így inkább csináltam egy gif-et, ami alapján talán el tudsz indultni...

Tehát. A polygonal lasso tool-al végezz el klikkelgetéseket, ilyen léptékben...

Remélem tudtam segíteni...

öregharcsa
sirály!!

nekem bejön..
2 helyen módosítanék icipicit az X és az E betûnél a texturákat úgy állítanám hogy kicsivel olvasgatóbb legyen a szöveg..
de faca...

http://pspfilez.extra.hu/

Bexter
Ha nem ilyen durvák lennének a szegélyek hanem le lennének kerekítve tetszene.

sztyui2
Vélemény?

www.flickr.com/sztyui

rooney8
Kár... 😊

LSL
VIP jog kell hozzá

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

rooney8
Ha már itt tartunk, akkor hol lehet beállítani, hogy más színû legyen az üzenetfejléc? 😄

Hyder
LOL

úgy tûnik kicsit túl bonyolítottam a dolgot 😊

Köszönöm

Steam: [HUN]Feriggno

VRSDM
gyorsabban írsz :]