41998

photoshop-banner.jpg
  • ppk

ezeréve akarom kérdezni, mikor nyomok egy Ctrl+U-t, akkor a pipettával miért nem tudok a képről színt lopni? vagy az csak dísz ott?
  • SMGBAS
    Nem tetszik az oldalán a fekete sáv + ha eredeti méretben nézed akkor a rózsa szélén lehet látni egy másik réteget (?)
  • NessieGraf
    Én hiszek neked, mert olyan meggyőzően mondod a részleteket. De már több, szerintem komoly helyről jött levél, hogy IE6 és annál régebbi böngészők támogatását megszüntetik a HTML5 és az új JAVA miatt.

Mindezek mellett én nem kedvelem IE egyiket se, amiket használok, azokkal nem volt még gondom. Szerintem az egyik legsokoldalúbb mindenes a TengerMajom, böngészőként a legtöbb kényelmi szolgáltatása a TűzRókának van.

Ha nagyon pontos akarok lenni, csak a PS és a Corel miatt használok Wint, mert egyes megrendelők ragaszkodnak az ilyen progiban készültekhez. Igaz, a PS-t nem szívesen hagynám el semmiképp.
  • JackMeadow
    saj
    át fotón van egy rakás ps :P
  • JackMeadow
    Kötelező valentinnapi nyáladzás (igen megtűr nő az oldalán) :P
  • SMGBAS
    Tényleg így akartam xD nélküle ilyen de így még ennyire se tetszik
  • ppk
    kicsit zajos, de majd ráfogod, h így akartad, oszt kész :-D
  • SMGBAS
    Van egy ilyen képem is de szerintem ez qrvasz*r lett
  • SMGBAS
    Ma már 8-kor felébredtem azt' gondoltam mivel úgyis (szerintem hülyeség) Valentín nap van így teszek ki valami képet asszony miatt MSN-re, de nem találtam szal összedobtam ezt. (kb. 20 perc volt KV főzéssel együtt xD)
  • JackMeadow
    sok időd van mi:P
  • SMGBAS
    Ezt a képemet kicsinyítettem le 95 px szélesre és utána kiradíroztam a vonalból egy kicsit és elmentettem jpgként, aztán megint kis radír, megint mentés etc., etc., aztán meg programmal beqrtam egymás után az 54 képet, beállítottam a sebességét és mentés gif xD
  • SMGBAS
    Én is oda csináltam (:
  • SMGBAS
    Mármint?
  • pxxl
    hmm van egy új msn képem :D :P
  • haki92
    ilyet hogy lehet? :O én is szeretnék
  • SMGBAS
  • SMGBAS
    Ha már ilyen csodás kép is van itt (sry xD) akkor jöjjön tőlem is egy elég sz*r
  • ppk
    ez a kép felér egy költői kérdéssel! szal semmi építő jellegü kritika nem kell, csak bünhődjetek :-D

• hungary27
    picit fura nem gondolod?:D
  • nan76
    omg
  • theone91
    Oké. Ma már nem alszom.
  • ppk
    tessék, büntikép rólam

• Ability
    HTML5 még készen sincs, nem hivatalos szabvány egyelőre, pár böngészőnek is előzetes támogatása van csak, még a video codecről sem tudtak megállapodni. Java meg nem webes nyelv, csak lehet használni ott is object-tel beágyazva. A JS meg irreleváns, a web mostohagyermeke, még mindig túl primitív, szinte minden böngészőben azonos. A DOM már más kérdés. Gyakorlatilag az IE6 fejlesztés szempontjából inkább csak egy kényelmetlen körülmény pár hibával. IE8 sem sokkal különb, viszont egyikkel sem kell túl sokat szívni normál körülmények között.
  • Midas
    csontot kotottek a nyakaba hogy legalabb a kutya szoba aljon vele mi :D
  • JackMeadow
    :)
  • SMGBAS
    Csodálkozol, hogy az oprendszered se bír? xD
  • JackMeadow
    win7 el nem vagyok jóban folyton hisztizett vmimiatt
  • Midas
    jo en csak munkara hasznalom :D amugy maradok az egernel.
  • VRSDM
    ráadásul alapból van benne pl. kézírásfelismerő
    meg be lehet állítani mozdulatokat parancsokra.
    mióta win7em van úgy böngészek hogy tábla az ölbe.
    jobbra vonal új lap, balra vonal vissza, felfele lefele vonal a scroll, jobbra fel a lap bezárása balra fel a refresh balra le copy jobbra le paste

tökvagi :)
    mellé meg kézírásfelismer (be lehet tanítani a saját írásodra stb) :)
  • Midas
    ha esetleg nem azt hasznalod probald ki a win7 et sokkal simabban futnak rajta a dolgok.
  • JackMeadow
    honnan?
  • haki92
    Visszatértél Haver? :D
  • VRSDM

ha nagyobb ecsettel vereted az is számít ám...
  • JackMeadow
    crysis pöccenésmentesen fut a ps meg beszopat?
  • ktomi22
    nem a bambonak nem eleg, hanem a progina, amivel rajzolsz.. pl PS ... vegyel ramot vagy uberfasza gepet... (ha mar en nem tehetem mer nem telik ra)
  • Midas
    anyinak mar elegnek kellene lennie.
  • JackMeadow
    mesélj róla :P
  • pxxl
  • JackMeadow
    globális felmelegedés? :P
  • pxxl