PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SMGBAS
Jól áll a szoknya.
xD

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

hello!
Lenne egy gyors kérdésem!
Hogyan lehet illustratorban a képet vektorossá alakítani?
Kerestem már gugliban is, de nem találtam megoldást!
Köszi elõre is
DöflingR
Gyakori hiba😄

ha nemmondod, észrese veszem xD
DöflingR
Nem méretarányos😄

DöflingR
source nem ártana.

SrAta
devarton is fennvan már aki tudottis kommenteljen😛

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta

Mai alkotásom

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

õ ha kérhetném ( kérhetem?<#pias>) a csajos képemen kivûl légyszi a többit töröljétek mert értelmetlenek.köszi<#integet2>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

theone91
Nekem a Heti Hetes... :]

rooney8
meghalt...<#rinya>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Bexter
magdinéni? hö?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

DöflingR
Nekem nem jutott róla eszembe a BK.. De ha már felhoztad, RIP Magdinéni!

Rettenthető
Az nem az alkotó hibája...
Nekem nem jutott róla eszembe szerencsére.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Bexter
barátok közt jutott róla eszembe 😛

http://bexter.hu Szép Fényeket!

LSL
hiszek...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

passatgt
tessék?

SMGBAS
(:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

DöflingR
Hinni tudod hol kell..<#idiota>

elõször psp-vel koncepció nélkül baromkodtam, aztán SrAta mondta, h próbáljam ki a Photoshopot 😄
passatgt
theone91
Igenis, mester

😄SA😄SA:SDA

DöflingR
Fail, inkább takarodjál vissza rajzolni köcsög 😄DDDDD

theone91
Szmájlifail...

theone91
Gigantikus Matthew Fox-t akartam rajzolni szerszámokra#idiota]

DöflingR
Gigantikus szerszámokat akartam rajzolni matthew fox-ra<#idiota>

rooney8
Ha már úgy sincsenek képek, akkor beszéljünk kicsit<#miaz>
Ki hogy ismerkedett meg a ps-el, vagy mi okból kifolyólag vette meg ...stb?

Én pl. a fifa hungary-n meghirdetett fifa 08 borító versenye miatt... Még be is linkeltem, hogy valaki nem akarná-e leszedni róla a getty images feliratot (akkor még nem tudtam hogy kell 😄) Azóta már eltelt egy kis idõ, de kitartottam a ps mellett (még ha nem is vagyok valami ps guru... 😊 )

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Hayni
Köszönöm szépen.Majd kipróbálom 😊
Misztikus, baljóslatú hangulat, késõ délutáni, vihar elõtti fények. Asszociációk: Giorgio de Chirico (színek),Arnold Böcklin,Salvador Dali.Nekem nagyon bejön.
VRSDM
na ittvan folyamatleírósan 😊
-pen toolon vagy
-path módban van a pen tool
-klikk a vonalad kezdõpontjára
-klikk a vonalad végpontjára
-így készenvan egy egyenes vonalad
-convert point toolal a végpontoknál (és az esetleges töréspontoknál) tudod beizer görbés módon ívelni az egyenest
-ha úgy gondolod hogy zsíró akkor jobbklikk és stroke path
-kiválaszthatod hogy elvékonyodjon-e a vonal a végeknél.
-leokézod és "végighúzza" ecsettel az eddig rajzolt vonalat (akkora, és olyan ecsettulajdonságokkal, színnel stb. amilyenre az ecset állítva van)
ha ezzel megvagy fogod magad és free transformnál ha forgatod és lenyomod mellé a shift-et, akkor nevezetes szögekben tudod forgatni, így az összeset be tudod állítani (a több vonalad) ferdére, de párhuzamosra, aztán ha megvagy, akkor az összeset a végén még picit forgatni hogyha a szögek amikre alapból snap-el nem lennének jók.

u dont have to listen anybody else but me

star wars jutott róla eszembe, tetszik

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Tempest
hegy vagy valami még nincs kész

SMGBAS
Dehogy. Vagyis asszem. Nemtudom miért jönnek ezek a hülye szíves képek, csak úgy vannak. (:

DöflingR
Nemis.. Tüdõre kell.

Érdekes kép, nem egy sztereotip angyal, jópofa, de nekem az a (valószinüleg általad rajzolt) tömör szárnyrész elrontja, illúzióromboló, olyan, mint egy mûvégtag. Az átlátszó szárnyrész viszont nagyon jó, hogy ilyen szellemszerû.
Ha elfogadsz tanácsot, inkább maszkolj, mint egyszerûen radírozz, rugalmasabb, mondhatni új távlatokat nyit.
Rettenthető
Pedig tudná :-)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

nem kell mellre szívni,

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

nem vettem vissza az orromból, eredetibe ilyen... nemtudok plasztikázni photoshoppal 😄
DöflingR
De Te az arcodból nem :\

smg szerelmes vagy v mi a here? 😊

Riska nemmondod h kajakra viszavetettél az orrdbol 😊 <#puszi>

Ability
Én a lovas képet kikaptam, másikhoz nem tudok hozzászólni. 😊
SrAta
hát sztem elég nehezen:d
Próbálkozz és tanulj megh párhuzamost húzni vonalzó nélkül😄
Jobb 5letem nincs😄

Hayni
mit tettem hogy nekem senki nem válaszol?
szeritnem is jobb így, kösziii, imádlak 😄
SMGBAS
Szerintem így jobb de azé' várj a többiek véleményére is (:

így?
SMGBAS

Ilyesmire gondoltam

hidd el, a fejemnek elõnyös a félhomály =D
SMGBAS
A szárny szerintem elmegy inkább az emberen világosíts és állítgass a kontraszton