PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xD
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Lenne egy gyors kérdésem!
Hogyan lehet illustratorban a képet vektorossá alakítani?
Kerestem már gugliban is, de nem találtam megoldást!
Köszi elõre is
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mai alkotásom
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nekem nem jutott róla eszembe szerencsére.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Ki hogy ismerkedett meg a ps-el, vagy mi okból kifolyólag vette meg ...stb?
Én pl. a fifa hungary-n meghirdetett fifa 08 borító versenye miatt... Még be is linkeltem, hogy valaki nem akarná-e leszedni róla a getty images feliratot (akkor még nem tudtam hogy kell 😄) Azóta már eltelt egy kis idõ, de kitartottam a ps mellett (még ha nem is vagyok valami ps guru... 😊 )
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
-pen toolon vagy
-path módban van a pen tool
-klikk a vonalad kezdõpontjára
-klikk a vonalad végpontjára
-így készenvan egy egyenes vonalad
-convert point toolal a végpontoknál (és az esetleges töréspontoknál) tudod beizer görbés módon ívelni az egyenest
-ha úgy gondolod hogy zsíró akkor jobbklikk és stroke path
-kiválaszthatod hogy elvékonyodjon-e a vonal a végeknél.
-leokézod és "végighúzza" ecsettel az eddig rajzolt vonalat (akkora, és olyan ecsettulajdonságokkal, színnel stb. amilyenre az ecset állítva van)
ha ezzel megvagy fogod magad és free transformnál ha forgatod és lenyomod mellé a shift-et, akkor nevezetes szögekben tudod forgatni, így az összeset be tudod állítani (a több vonalad) ferdére, de párhuzamosra, aztán ha megvagy, akkor az összeset a végén még picit forgatni hogyha a szögek amikre alapból snap-el nem lennének jók.
u dont have to listen anybody else but me
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Ha elfogadsz tanácsot, inkább maszkolj, mint egyszerûen radírozz, rugalmasabb, mondhatni új távlatokat nyit.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Riska nemmondod h kajakra viszavetettél az orrdbol 😊 <#puszi>#puszi>
Próbálkozz és tanulj megh párhuzamost húzni vonalzó nélkül😄
Jobb 5letem nincs😄
Ilyesmire gondoltam