41998

photoshop-banner.jpg
  • DöflingR
    Szia! Szerintem nem :)
  • Szeki26
    Sziasztok !

Szerintetek jó kép lett ez :) ? Ma csináltam...

• Bexter
    Magyar DA oldal.
  • SMGBAS

Nagyban.

Új egerem van és sokkal jobb rajzolni vele :D
  • SMGBAS
    Így átnéztem én is, de asszem egyik sem az.
  • SrAta
    Válogass:P
  • SMGBAS
    Off:
    Valamelyik horrorfilm végén megy egy szám aminek a címe asszem End of the World. Nem tudja valaki vagy a film címét vagy a zenét megmondani, hogy "kié"?
  • ktomi22
    elol vesék :)
  • JackMeadow
    hasának mi baj?
  • Bexter
    Off :DDDD
  • Bexter
    krokodil fejüt meg gugolo csajt kiszedném vagy más képbe raknám, sztem nem illenek a témába
  • cenobite
    Hö? :)
  • JackMeadow
    öh :)
  • cenobite
    Én is A/6-ost használok, szintén Wacom, csak Intuos 3. Nyilván jobb lenne egy min. A/4, de ezzel is el lehet boldogulni bőven. Rá kell érezni.
  • cenobite
    Nos, hamarabb lett netem mint gondoltam. Ennek örömére (vagy bánatára) egy újabb kép tőlem.
    Tök természetes, hogy sokaknak nem jön be a stílus, ezzel term. semmi gond, de PS works a topic címe, és ugyebár ez javarészt PS munka, úgyhogy talán elfér. :) Ha nagyon nem, akkor szóljatok és leállok... ;)

• haki92
    ajánlom nekik :D
  • Kovács legény
    köszi:)
    nincs sok fölös pénzem egy nagyobbra most
    de rohadtul kell és kellett volna eddig is pár megrendeléshez.
  • DöflingR
    Mo.-ba is kiküldik a csomagot?
  • SMGBAS
    + van egy ilyen is (a csíkokat nemtudom, hogy hogy a f*szomba kerültek rá de az átmenettel lehet kapcsolatban...):
  • SMGBAS
    No egy egyszerűbb:

(rajzra kellett 3D-s betűket rajzolni és ez lett a vázlat)
    (:
  • VRSDM
    a méretén kívül más hibát nem találsz rajta, se most se később ;)
  • Kovács legény
    hali
    off
    Lenne egy gyors kérdésem, digitális táblát vennék Wacom Bamboo Pen A6 rendben van ugye? Kompatibilis minden progival? Rajzolásra festésre szépen használható?
    Pen&Touch-nak van értelme?
    Esetleg van ebben a árkategóriában jobb?
    on
  • VRSDM
    nekem egy női fenék
    ...fail :D
  • haki92
    OFF

Aki gyűjti a pontokat Lockerz.com -on az szórjon meg privát üzivel legyenszíves mert nem toom lejátszani a videókat és érdekelne h milyen lejátszó kéne hozzá.

ON
  • SMGBAS
    Most, hogy így mondod... xD
  • passatgt
    zsír, de nekem egy herezacskó jut róla az eszembe:D
  • SMGBAS
    Szív, sűrít, gyújt, kipufog...
  • SMGBAS
    Csésze jobb "sarka"
    (:
  • bency
    Ok,koszi szepen!Maskor nem offolok :)
  • LSL
    Nem homályosítja, csk ha nem tudsz kijelölni. De hogy megoldódjon a gondod: Blure tool. Eszköztárban, vízcsepp a képe. Ugyanúgy lehet használni, mint az ecsetet. Ott homályosíthatsz ahol akarsz.

ha a jövőben gondod van a programmal, majd kérlek itt tedd fel a kérdéseidet. Ez a topik kész képek bemutatására van (elvileg...)
  • SrAta
    Ezt meg aláírhattad volna úgy h az egyik coffee helyett a kisebbek között van egy SMG felirat:D
  • SMGBAS
    Akkor így
  • SMGBAS
  • Bexter
    ezzel ak épaláírássl kezhetnél valami kompromiszumosabb megoldást :D
  • DöflingR
    Megint csak elrontja az egészet az a háromszoros signo ami alul van. SMG - BY SMG - SMG DEVIANTART :D
  • SMGBAS
    KV
    (ötlet nem saját, kivitel igen)
  • bency
    Hat igen,van Blur,de ott az egeszet homalyositja,volt egy programom ahol en homalyositottam ott ahol akartam,es nem tudom mi volt az ,ez a program is nagyon,csak ez idegesitt hogy a homalyositas igy van...
  • pxxl
    hát elég sok módszer van ps-ben erre. kijelölöd a területet, és filter-blur, vagy ha nem akarod h éles legyen a kijelölés akkor a kijelölésnek kell egy feather (5-10 px vagy amennyi tetszik), vagy ott van még a blur tool pl.
  • bency
    Sziasztok,van nekem egy programom a Photoscape,de mindegy,milyen programmal tudom megcsinalni a homalyositast?De csak azon a ponton ahol en akarom?Fontos lenne,koszi!
  • haki92
    Kösz mindenkinek :)