41998
-
#35552 Szia! Szerintem nem :) -
Szeki26 #35551 Sziasztok !
Szerintetek jó kép lett ez :) ? Ma csináltam...
-
#35550 Magyar DA oldal. -
Nagyban.
Új egerem van és sokkal jobb rajzolni vele :D -
#35548 Így átnéztem én is, de asszem egyik sem az. -
#35547 Válogass:P -
#35546 Off:
Valamelyik horrorfilm végén megy egy szám aminek a címe asszem End of the World. Nem tudja valaki vagy a film címét vagy a zenét megmondani, hogy "kié"? -
ktomi22 #35545 elol vesék :) -
JackMeadow #35544 hasának mi baj? -
#35543 Off :DDDD -
#35542 krokodil fejüt meg gugolo csajt kiszedném vagy más képbe raknám, sztem nem illenek a témába -
#35541 Hö? :) -
JackMeadow #35540 öh :) -
#35539 Én is A/6-ost használok, szintén Wacom, csak Intuos 3. Nyilván jobb lenne egy min. A/4, de ezzel is el lehet boldogulni bőven. Rá kell érezni. -
#35538 Nos, hamarabb lett netem mint gondoltam. Ennek örömére (vagy bánatára) egy újabb kép tőlem.
Tök természetes, hogy sokaknak nem jön be a stílus, ezzel term. semmi gond, de PS works a topic címe, és ugyebár ez javarészt PS munka, úgyhogy talán elfér. :) Ha nagyon nem, akkor szóljatok és leállok... ;)
-
#35537 ajánlom nekik :D -
#35536 köszi:)
nincs sok fölös pénzem egy nagyobbra most
de rohadtul kell és kellett volna eddig is pár megrendeléshez.
-
#35535 Mo.-ba is kiküldik a csomagot? -
#35534 + van egy ilyen is (a csíkokat nemtudom, hogy hogy a f*szomba kerültek rá de az átmenettel lehet kapcsolatban...):
-
#35533 No egy egyszerűbb:
(rajzra kellett 3D-s betűket rajzolni és ez lett a vázlat)
(: -
#35532 a méretén kívül más hibát nem találsz rajta, se most se később ;) -
#35531 hali
off
Lenne egy gyors kérdésem, digitális táblát vennék Wacom Bamboo Pen A6 rendben van ugye? Kompatibilis minden progival? Rajzolásra festésre szépen használható?
Pen&Touch-nak van értelme?
Esetleg van ebben a árkategóriában jobb?
on -
#35530 nekem egy női fenék
...fail :D -
#35529 OFF
Aki gyűjti a pontokat Lockerz.com -on az szórjon meg privát üzivel legyenszíves mert nem toom lejátszani a videókat és érdekelne h milyen lejátszó kéne hozzá.
ON -
#35528 Most, hogy így mondod... xD -
#35527 zsír, de nekem egy herezacskó jut róla az eszembe:D -
#35526 Szív, sűrít, gyújt, kipufog... -
#35525 Csésze jobb "sarka"
(: -
#35524 Ok,koszi szepen!Maskor nem offolok :) -
#35523 Nem homályosítja, csk ha nem tudsz kijelölni. De hogy megoldódjon a gondod: Blure tool. Eszköztárban, vízcsepp a képe. Ugyanúgy lehet használni, mint az ecsetet. Ott homályosíthatsz ahol akarsz.
ha a jövőben gondod van a programmal, majd kérlek itt tedd fel a kérdéseidet. Ez a topik kész képek bemutatására van (elvileg...) -
#35522 Ezt meg aláírhattad volna úgy h az egyik coffee helyett a kisebbek között van egy SMG felirat:D -
#35521 Akkor így -
#35520 -
#35519 ezzel ak épaláírássl kezhetnél valami kompromiszumosabb megoldást :D -
#35518 Megint csak elrontja az egészet az a háromszoros signo ami alul van. SMG - BY SMG - SMG DEVIANTART :D -
#35517 KV
(ötlet nem saját, kivitel igen) -
#35516 Hat igen,van Blur,de ott az egeszet homalyositja,volt egy programom ahol en homalyositottam ott ahol akartam,es nem tudom mi volt az ,ez a program is nagyon,csak ez idegesitt hogy a homalyositas igy van... -
#35515 hát elég sok módszer van ps-ben erre. kijelölöd a területet, és filter-blur, vagy ha nem akarod h éles legyen a kijelölés akkor a kijelölésnek kell egy feather (5-10 px vagy amennyi tetszik), vagy ott van még a blur tool pl. -
#35514 Sziasztok,van nekem egy programom a Photoscape,de mindegy,milyen programmal tudom megcsinalni a homalyositast?De csak azon a ponton ahol en akarom?Fontos lenne,koszi! -
#35513 Kösz mindenkinek :)