PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
nem jön be a külsõ link. adatlapot linkeld 😊

u dont have to listen anybody else but me

SMGBAS
http://imagerz.com/QEQSWktvAwIAAA5JEwVRTess.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Az akarat diadala?
Digitálisan puffadó izmok
SMGBAS
Pont, hogy az elején számít a nyelv, mert késõbb már megszokja, hogy mi merre van.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SrAta
XDDDDDDDDD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

nonicks
lol!
Ezt a képet törölték! így hogy szavazzuk le Bexter képeit?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Chryst64
yea

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

SrAta
örülj neki hogy angol, ha késõbb rendesen akarod használni szívsz a magyarral...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

VRSDM
sehogy.
a cs4 setup szinten vagy magyar vagy angol... bocsi :/

tobias88
Hello, egy olyan problémám lenne, hogy kaptam egy cs4es photoshopot Angliából, de magyar nyelv az nincs benne, pedig vettem hozzá egy magyar leírást, és abban a menüket meg mindent magyarul mond! Neten csak angolosítást találtam, azt hogy honnan szerezhetnék magyar nyelvi fájlt/fájlokat, azt nem! Válaszotokat elõre is köszönöm!
nan76
a füst meg a felirat(neo)az tettszik

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

trágya 😊 ez annyira kva jó szó

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Bexter
legközelebb inkább verd ki 😄DDD

http://bexter.hu Szép Fényeket!

rhazid
jó lett 😊

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

SMGBAS
A színezésben elég sok hiba (pl. felsõ ajak bal része, jobb kar belseje, felsõ villa találkozása a kezével) van mert hajnalban csináltam és már az elejénél se voltam friss.

#33973 Csak azért ördög mert oda van érte de nagyon. Ha belegondolok, hogy megjelenik születésnapomon az ördög akkor tuti azthinném, hogy el is visz xD
Nagyon vékony. Mármint az ünnepelt.

Viszont 1200 Ft-ot simán megér egy kép a pólóra mert nagyon szép a színe és a minõsége is jónak tûnik. (ez azért volt csak 1e mert elnézte az emberke és a fekete-fehér árát kérte el xD)

VRSDM
a csajról is képet akinek lesz 😊
amúgy tetszik. kedves.

Ability
Okéj, pedig szerintem ügyes, tuti jól felértékelnék. :]
SMGBAS
Kicsit idétlen de más ötlet már nem volt.
Élõben szebbek a színek, csak este volt + szar fotogép

Ab. nem kell szavazásba

Hayni
Hmm.vhogy nem jól van a szavazósdi.
SMGBAS
Én is szeretem. Fõleg így itthon az elsõ napon xD

SrAta
még vécére is azzal jártam kb😄
Te tod h mi az a 700km egy fix sebességes dirt vassal😄

Photoshopra sajna nem maradt idõ😄

SrAta
bicót nem is hoztál?😄
ejnyee😄
én bezzeg beletettem a vasba 700km-t a nyáron😄

VRSDM
voltam de nem bicózni.
dumdumlovesyou fesztivál ott volt oda néztem le.

SrAta
pontosan nekem is ez a bajom😄
még úgy jó lenne h 1 hét suli 1 hét szünet, de így h minden héten menni kell áhhh...
VRSDM voltál a nyáron gyõrben?

VRSDM
énis szerettem a középsulit.
a baj csak az volt hogy az órák megszakították a szüneteket 😄

SMGBAS
Én szeretek suliba járni. No meg hazajönni is csak az a szar, hogy ott is kell maradni -.-" Amúgy tényleg szeretek bentlenni. Ráadásul a büfés nõ olyan KV-t fõz, hogy csak na

SrAta
fákoff tumorró gó szkúlll
fákkkkkkkkk

Bexter
Kétoldali iskolaundoritiszed van akkor 😄

SMGBAS
Holnap suli, ma volt az uccsó nap a dehogy ittam. Na de tegnap...

...se xD
Cask szimpla alváshiány

Bexter
mennyit ittál?

SMGBAS
Uuh. Érdekes mondat xD

SMGBAS
Szerintwm bwkwvwrt JMW-vwl (:

Bexter
Hö? 😄

SMGBAS
Bexter?

DöflingR
Biztos a billentyûzettel vannak gondok..<#idiota>

VRSDM
origi:

mod:

VRSDM
találtam mégegy ilyet
/bexter megsúgom nem a fotorealisztika a lényeg, hanem hogy apróságokkal csaljunk több életet egy játékshot-ba, amivel valósághûbb lesz.
origi:

mod:

rooney8
semmi vel?<#idiota>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

semmi vel

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

rooney8
azé élethûbb mint az eredeti 😛

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

VRSDM
smei vel?<#idiota>

nem akarlak elkeseriteni biztos nem is tudnálak de ez smei vel nem élethûbb sõt

VRSDM
/újlógi

VRSDM
megtaláltam a régi játékból élethûsített képem.
mivel a mostaniak nem tetszettek nem fejeztem be õket.
de itt a régi

VRSDM
keress akármilyen betût aztán rajkál rá bevelt embosst meg contur-t
és máris olyan lesz : )

popzu
Sziasztok, olyan kérdésem lenne,hogy van 1 adott autó, és leszeretném cserélni a rendszámát, magyar auto szemböl, tehát csak betütipus kéne,de nemnagyon találok olyat ami igazán hasonlitana, vki tudna nekem segiteni?

SMGBAS
Szeretem mindkettõt, igaz más-más értelemben szal nem tennék olyat (:

Ability
A-a, csak ASCII karaktereket. Vagyis lehet ez így nem pontos, de a speciális karakterek többet emésztenek fel. Gondolj arra, hogy az Unicode kódolásban hány szimbólum szerepelhet. Nessinek csak az a szerencséje az 1 byte-os kijelentésével, hogy nincs benne egy rohadt ékezetes betû. 😄😄😄
LSL
Attól függetlenül a bit bit marad, hogy egyetlen betû tárolására 1 byte kell. bit egy bináris érték tárolására képes tároló (0/1). A betûd ASCIIben van tárolva, vagyis hozzá van rendelve egy bináris szám, de olyan sok írásjel van, hogy 8 helyiérték kell hozzá. így 256 különbözõ jelet tud elrakni. Viszont senki nem fogja megjegyezni hogy 01000001 jelenti a 'A' betût, hanem átváltják hexadecimális számmá (41). A mai procik számítási képessége másodpercenként több millió! mûvelet, így ezek a bitenkénti mûveletek pillanatok alatt végbemennek, bármilyen "bonyolult" is.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD