41998
-
aqa #35592 Akkor csak Jack. De attól kösz.:D -
JackMeadow #35591 csak jack :P -
aqa #35590 JackMeadow, kösz szépen a segítsége, rávilágítottál sok hibára, amik nekem már nem jöttek le, annyit néztem a képet.. Főleg ez a homályos-éles különbségek tetszenek, mert ezt eddig észre sem vettem. Éreztem, hogy nem teljesen áll össze a kép, de nem tudtam, hogy mitöl. Szóval kösz.
Xelag, dehogy haragszok, enyém a megtisztelés.:D Nekem is a kukac alsó része tetszik legjobban, azzal vagyok a leginkább megelégedve. Folytatása lesz, bár egyelőre nemtudom mikor, mert epp egy másik mayás autómon szenvedek. üdv -
#35589 Ha nem haragszol akkor ki is rakom majd háttérnek, nekem teljesen bejön.. a lovag hibái szerintem elhanyagolhatók mert számomra így is átjön a kép lényege.Nagoyn jó hangualta van. A kukac alsó része nagyon bejön nekem, de mindegy jó ez minden összetevőjével együtt. A folytatást várom. -
#35588 az X3 nálam ~300Mb -
#35587 Csúnya ez a ződ.
Off: Corel Draw kb. mennyi helyet foglal?
~14*19 cm xD
Szal a vinyón. -
JackMeadow #35586 hát te nagyon tehetséges vagy... ezt egyedül találtad ki vagy segitettek?
a lovagos dolog aranyos lenne de a lovag sehogy se áll ösze, csak részletek tetszenek rajta, nem áll még össze teljes egésszé, egy szintre kéne hozni mindnet, vagy leegyn minden teljesen éles, vagy inkab homáylosabb, a hátére ersze maradhat blura -
#35585 Beakartam rakni egy sima zöld háttért, de ilyenekre nincs időm :D -
aqa #35584 Még kisebb, még egyszerűbb.. És lila is, meg nem is lila.
-
#35583 :D -
#35582 kis egyszerű
-
#35581 kicsit üres... -
#35580 háttérbe raknék valamit, labdát vagy sisakot halványan :) -
#35579 tetszik, bár egy nagyobb print elférne :) -
Véleményeket ötleteket (Jack-től egy kis lehúzást)várok :D -
aqa #35577 Hát búra. Mer őt kiskorában elfogták, és harcosként nevelték, szóval húszévesen ráolvasztottak egy páncélsisakot. Így lese bírja venni, és örökre harcos marad. Meg a feje se nől tovább. Bár szaga lehet, hogy lesz a fejének.... A kezét majd átoperálom, igazság szerint azt akartam elérni, hogy nemistudom... hogy ugye az meszebb van, ezért kicsinyül. Értitek.:D Az alatta levő növény meg csak azért van ott, hogy valamin epp legyen, majd lesz ott valami kidolgozottabb. Ágat meg nemtudok rajzolni, ez van.:D -
#35576 Jah hogy az kérsz :D
Sztem a lovag sisakján változtass igencsak bura :D meg bal keze kicsit töppedt :D Meg esetleg más növényt meg ágat is betehetnél -
aqa #35575 Ja, hogy nem segítség kérő topik... :D Akkor majd eccé' jön a végső kép.. -
aqa #35574 De valami ötlet, segítség? :D Vagy azt ne is várjak? :D -
#35573 Akkor ha kész lesz dobd be :D
Amugy jo lesz -
aqa #35572 kettő d, és hosszú ú.. ;)
Amúgy sziasztok! Régóta lesem a fórumot, tetszik az emberek modora,ezért kezdtem el PS-ezni. :D
Itt egy képem, ami még nincs teljesen kész, de majd...
Itten-e -
JackMeadow #35571 kezd ujra :P -
#35570 V1
xD
Szóval a második -
#35569 Az autót azért elfogadnám. :) -
#35568 A tünde fontot cseréld hieroglifákra :) -
#35567 http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=e89973e4ee7b0d2c10432db4c0e9e683 -
#35566 a test 2vel sztem -
#35565 Én épp elkezdtem valamit és ez a sivatagos dolog lett belőle, valamiért nem tetszik, de úgy éreztem hogy be kell raknom ide.
-
#35564 Melyiken lenne érdemes tovább haladni?
V1
vagy
V1 -
#35563 épp egy weblapon ügyködöm, nemsokára mutatom mire jutottam :D -
#35562 amúgy simán lehetne egy contest a növény és a borzasztó jövő... mit szóltok? van rá időtök? :D -
#35561 szerintem jó lett bár a helyedben hogy jobban kiemeljem a növény jelentőségét a háttérben valami nyomasztót raknék... romos város vagy valamielszáradt természet... -
#35560 Például tegnap. Elkezdtem délután 4-5 körül és arra lettem figyelmes, hogy lassan 2, azaz 3 lesz:D Persze, ezalatt az idő alatt nem csak a photoshop volt megnyitva, hanem más hasonló jellegű programok is. :) -
#35559 Asszem ez az utolsó ma...
Márijjó -
#35558 Volt már olyan veletek, hogy elkezdtetek Photoshoppolni és kicsit elrepült az idő? (: -
#35557 Akko' biza elmész a pics*ba a beszólásod miatt!
:D -
#35556 Valszeg egy alreged vagyok :D:D -
#35555 Ez nem sikerült valami húdef*szára... -
JackMeadow #35554 ilyenért engem akasztanak -
#35553 :D de kedves vagy:d