41998

photoshop-banner.jpg
  • aqa
    Akkor csak Jack. De attól kösz.:D
  • JackMeadow
    csak jack :P
  • aqa
    JackMeadow, kösz szépen a segítsége, rávilágítottál sok hibára, amik nekem már nem jöttek le, annyit néztem a képet.. Főleg ez a homályos-éles különbségek tetszenek, mert ezt eddig észre sem vettem. Éreztem, hogy nem teljesen áll össze a kép, de nem tudtam, hogy mitöl. Szóval kösz.
    Xelag, dehogy haragszok, enyém a megtisztelés.:D Nekem is a kukac alsó része tetszik legjobban, azzal vagyok a leginkább megelégedve. Folytatása lesz, bár egyelőre nemtudom mikor, mert epp egy másik mayás autómon szenvedek. üdv
  • xelag
    Ha nem haragszol akkor ki is rakom majd háttérnek, nekem teljesen bejön.. a lovag hibái szerintem elhanyagolhatók mert számomra így is átjön a kép lényege.Nagoyn jó hangualta van. A kukac alsó része nagyon bejön nekem, de mindegy jó ez minden összetevőjével együtt. A folytatást várom.
  • pxxl
    az X3 nálam ~300Mb
  • SMGBAS
    Csúnya ez a ződ.

Off: Corel Draw kb. mennyi helyet foglal?
    ~14*19 cm xD
    Szal a vinyón.
  • JackMeadow
    hát te nagyon tehetséges vagy... ezt egyedül találtad ki vagy segitettek?

a lovagos dolog aranyos lenne de a lovag sehogy se áll ösze, csak részletek tetszenek rajta, nem áll még össze teljes egésszé, egy szintre kéne hozni mindnet, vagy leegyn minden teljesen éles, vagy inkab homáylosabb, a hátére ersze maradhat blura
  • DöflingR
    Beakartam rakni egy sima zöld háttért, de ilyenekre nincs időm :D
  • aqa
    Még kisebb, még egyszerűbb.. És lila is, meg nem is lila.
  • DöflingR
    :D
  • passatgt
    kis egyszerű
  • nonicks
    kicsit üres...
  • Bexter
    háttérbe raknék valamit, labdát vagy sisakot halványan :)
  • VRSDM
    tetszik, bár egy nagyobb print elférne :)
  • oO VinyuS Oo

Véleményeket ötleteket (Jack-től egy kis lehúzást)várok :D
  • aqa
    Hát búra. Mer őt kiskorában elfogták, és harcosként nevelték, szóval húszévesen ráolvasztottak egy páncélsisakot. Így lese bírja venni, és örökre harcos marad. Meg a feje se nől tovább. Bár szaga lehet, hogy lesz a fejének.... A kezét majd átoperálom, igazság szerint azt akartam elérni, hogy nemistudom... hogy ugye az meszebb van, ezért kicsinyül. Értitek.:D Az alatta levő növény meg csak azért van ott, hogy valamin epp legyen, majd lesz ott valami kidolgozottabb. Ágat meg nemtudok rajzolni, ez van.:D
  • Bexter
    Jah hogy az kérsz :D
    Sztem a lovag sisakján változtass igencsak bura :D meg bal keze kicsit töppedt :D Meg esetleg más növényt meg ágat is betehetnél
  • aqa
    Ja, hogy nem segítség kérő topik... :D Akkor majd eccé' jön a végső kép..
  • aqa
    De valami ötlet, segítség? :D Vagy azt ne is várjak? :D
  • Bexter
    Akkor ha kész lesz dobd be :D
    Amugy jo lesz
  • aqa
    kettő d, és hosszú ú.. ;)

Amúgy sziasztok! Régóta lesem a fórumot, tetszik az emberek modora,ezért kezdtem el PS-ezni. :D

Itt egy képem, ami még nincs teljesen kész, de majd...

Itten-e
  • JackMeadow
    kezd ujra :P
  • SMGBAS
    V1
    xD
    Szóval a második
  • NessieGraf
    Az autót azért elfogadnám. :)
  • Bexter
    A tünde fontot cseréld hieroglifákra :)
  • xelag
    http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=e89973e4ee7b0d2c10432db4c0e9e683
  • xelag
    a test 2vel sztem
  • xelag
    Én épp elkezdtem valamit és ez a sivatagos dolog lett belőle, valamiért nem tetszik, de úgy éreztem hogy be kell raknom ide.
  • Bexter
    Melyiken lenne érdemes tovább haladni?

V1

vagy

V1
  • Bexter
    épp egy weblapon ügyködöm, nemsokára mutatom mire jutottam :D
  • xelag
    amúgy simán lehetne egy contest a növény és a borzasztó jövő... mit szóltok? van rá időtök? :D
  • xelag
    szerintem jó lett bár a helyedben hogy jobban kiemeljem a növény jelentőségét a háttérben valami nyomasztót raknék... romos város vagy valamielszáradt természet...
  • DöflingR
    Például tegnap. Elkezdtem délután 4-5 körül és arra lettem figyelmes, hogy lassan 2, azaz 3 lesz:D Persze, ezalatt az idő alatt nem csak a photoshop volt megnyitva, hanem más hasonló jellegű programok is. :)
  • SMGBAS
    Asszem ez az utolsó ma...

Márijjó
  • SMGBAS
    Volt már olyan veletek, hogy elkezdtetek Photoshoppolni és kicsit elrepült az idő? (:
  • SMGBAS
    Akko' biza elmész a pics*ba a beszólásod miatt!

:D
  • DöflingR
    Valszeg egy alreged vagyok :D:D
  • SMGBAS
    Ez nem sikerült valami húdef*szára...
  • JackMeadow
    ilyenért engem akasztanak
  • nonicks
    :D de kedves vagy:d