PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
Ha azt mondom reggel, nektek milyen szín ugrik be? (háttér/betû)

Vorpal
"Elsõsorban kódolok, nem vagyok nagy designer, bár van benne minimális azért." - ez itt valahogy elveszett a fordításban😉

Sokszor csináltok olyat, hogy középre zártok fejrészeket majd balra a törzset, ez nem túl szép, szétesik tõle a táblázat. Egy jó eljárás táblával zebra csíkosra festeni, könnyebb olvashatóság végett.

Sok sok apró tipo hiba van mindenütt, de elsõsorban a színrõl ha vélemény kell.

Egy szín igazodik a tartalom jellegéhez. A tartalom igazítja a külalakot. Amikor egy fiatalos, laza, tini-emos boltról van szó, azt hiszem a lehetõ legrosszabb választás ilyen gót rokkos, bordós-temetõs színvilágot teremteni. Eleve a fiatalok a kontrasztokat szeretik, ha nem is a színeket (emo), ezért is van, hogy a legtöbb pólóbolt fehéret és kontraszt szint és erõs tipográfiát alkalmaz. Erre rengeteg példa van a net legjobb lapjai a pólósok. Alapjában véve ez így elég olcsó hatást kelt, nem ti vagytok a hibásak ez a megrendelõ dolga, költsön dizájnra pénzt.

A fényképek és galéria teljesen szét van zúgva maga a szín végett is - fekete háttérre feketés fotót tenni az szép. Nem ajánlom, hogy a képek különbözõ magasságúak legyenek, igazodjatok a dizájn hálózathoz és vagy tartassátok be azt.

Hát a betûtípus választás az bûnös - fiatalos, friss, laza - brainstormingoljatok, kutassatok.

Ami nekem szembetûnõ az az admin usability - ha ügyfélnek adok át oldalt, soha az életbe nem engedem vizivig szerkesztõ közelébe, ez csak akkor lehetséges ha magamnak készül az admin. A felhasználó gonosz a megrendelõ is az és csak annyit szabad neki megengedni amennyit feltétlenül szükséges, minden mást a keretrendszernek kell meghatároznia. Különben mi tartaná vissza attól, hogy 16p nagy Calibris betûkkel kezdjen el írni.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

SMGBAS
Szerintem az is jól mutatna, hogy levágod a nyakánál és mondjuk felteszed egy pálcikára mintha csak a fej lenne

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

nem tükrözni kéne hanem máshogy vágni 😛

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

rooney8
ha ilyet tudnék festeni...<#rolleyes>😄
ha tükrözném akkor a másik oldalon nézne ki 😛

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kicsit roszul erzem magam h nincs is semmi közöm az actuál hiszihez 😊

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Aszitem már te festetted az egészet, be is szartam volna... a ruha téleg kicsit olyan mintha vmi 3D-s render lenne, tükrözhetned a pacak fejet h ne kifele nezzen aképbõl. v szándékos? Felirattal en nem nagyon szimpatizalok

SMGBAS
Na akkor a ruha nem a te hibád de szerintem az nagyon elüt, mintha úgy lenne valahonnan odavágva.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

rooney8
és mi a konzekvencia? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Bexter
köszi 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

rooney8
igen, kösz

nem, csak beírtam gugliba, hogy old man és ezt hozta ki 😊

hát igen a szemöldök kicsit fura lett 😄 kösz

source

Bexter
Szerdán szabin leszek megnézem jobban a képeket ha gondolod irokk bõvett véleményt is 😊

Ability
Mármint kettõ vagy második? 😄 Amúgy ugyan az a kettõ, csak az elõbbi a külsõ oldal amit a látogatók látnak, az utóbbi az admin oldal. Elõbbiben alaposan bekorlátoztak, viszont az admin oldal (második) már saját elképzelés alapján csináltam. Jó minimal, kicsit egyszínû, de az volt a cél, hogy rendezett, letisztult és jól átlátható legyen. Persze a kategória szerkesztõ elég ijesztõ tud lenni elsõre, de még azis félkész. 😄 Ugyanakkor pl. a termékszerkesztõ meg eléggé nagyon minmal, rendezett, leegyszerûsített, bár még az sem végleges. 😄 Csak azt sajnálom, hogy a képek semmit nem adnak vissza belõle. A statisztika oldalt fél km hosszan lehet görgetni és minden szart kiír. Nem látszódnak az animációk, stb. Galériába a képfeltöltés is olyan, hogy egyszerre beraksz 20 képet és animálva folyamatjelzõvel mutatja hogy hol tart. Persze utóbbi az SWFUpload, de attól még jól néz ki, hogy használom. (Ez az egyetlen külsõ felhasznált "fejlesztõi" anyag amúgy.)
Bexter
a 2 site designja bejön 😊 Az elrendezések meg a többi szintén tetszik.

Ability
Na de akkor hogy én is tegyek már ide valamit (mert olyan sem nagyon volt még), megmutatom az aktuális FÉLKÉSZ, helyenként összecsapott oldalam. Elsõsorban kódolok, nem vagyok nagy designer (de itt minden az én munkám), bár van benne minimális azért. Midasra tekintettel kicsit több képet teszek, hogy lássa már, hogy nem ragadok le egy képarchívumnál. Nem miatta teszembe (csak miatta többet), véleményeket várok a színhelyességre és társaira. Mert egyszer rohadtjól belõttük pyroval (neki van színhelyes monitorja), de aztán ki kellett kukázni, mert a megrendelõ lilának nézte a barnát. 😄 Az ikonok, vágások, stb néhol még nagyon csúnyák, egyáltalán nincs kész, csak néhol oda van lõve pár dolog, hogy hogyan mutatna, de attól még nem végleges. Sok helyen szarul van pozicionálva a cuccos, stb..

kép 1,, kép 2,, kép 3,, kép 4,, kép 5,, kép 6,, kép 7,, kép 8,, kép 9,, kép 10,, kép 11,, kép 12,, kép 13,, kép 14
Ability
Kinek kéne tudnia olvasni? Merthogy TE fikáztad az ÉN munkám, ami igazából egy párórás, összecsapott cucc, ami éppen elég arra, amire kell. Nem volt prioros, nem fizettek érte, nem is értem ebbõl hogyan lehet véleményt mondani. És én ERRE (a saját munkámra) mondtam a véleményt. Nem a te képedre. Képekhez hozzá sem szólok, mert max. szépérzékem van, de hozzáértésem az nincs.

Kérdés: a jövõben akkor soha többé ne is tegyem be a képeidet?
Martinez01
anyukad nem elpofazta hogy megbuksz magyarbol ha nem ekezettel irsz?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Bexter
szószt dobsz? 😊 kiv vagyok alapra 😄

DöflingR
A képeidre kéne ennyi idõt fordítani ahelyett hogy itt sírsz az 5 perces képed miatt ami véletlen kikerült.. na bumm. Komolyan sajnálom az ilyen embereket akiknek az életében ez a legnagyobb probléma 😊

VRSDM
megbeszéltétek okk.
leszidtad okk.
õ is elmondta a véleményét okk.

akadjál már a le a témáról.

kár akármit berakni, senki nem hívott ide, senkinek nem is fog hiányozni ha elmész.
igen bunkó vagyok, de elegem van a gerjesztett flémekbõl.

u dont have to listen anybody else but me

Ebben amit irtal kb minden melle ment de tippelj meg nyugodtan.
Azert nem akarom hogy kepeket tegyel be mert multkor pont bexter kezdett el hisztizni hogy az egyik felkesz kepem tobb szavazatott kapott mint az o home worldje es ezt elkerulendo en nem teszek fol kepeket ennyi ezt is csak poenbol tettem fol amugy csak a 3d model tobb napig keszult de persze ez egy 5 perces munka dzsanesz.
Legkozelebb pm-et irok ha bar ide ugy latom tenyleg kar akarmilyen kepet betenni.

the world is mine

VRSDM
Dzsaninak és Midasnak is ajánlom

Amúgy meg Ab-nek van igaza.

Ability
Így van, nem nagy ügy, csak kezd már a tököm kilenni azzal, hogy ebben a topikban állandóan van valami flémelõs bunkó ember. Komolyan, mostanában Jack normális, erre jön az utánpótlás...
Bexter
Nagy ügy, egyikõtök figyelmetlen volt a másik meg paraszt, téma lezárva küldjetek képet inkább.

Ability
Miért, ide mit hoztam? Egy szar éparchívumot amiért nem kapok pénzt és abszolút nem prioros nekem? Amúgy meg van egy olyan érzésem, hogy neked nem ez a szakterületed, szóval szerintem ne is mondjál véleményt. Fõleg ne egy olyan dologról, ami kb. hobbiszinten készült, nulla design-nal, sietõsen, gyorsan, lespórolva belõle mindent, csak hogy épp mûködjön.
Remelem a munka helyeden jobban melozol annal mint amit itt hoztal.

the world is mine

Ability
Jó, és? Kit érdekel? Baszki, SMG vagy Strata akármikor írt nekem levelet, hogy valamit elnéztem, vagy csak úgy szedjünk már ki képet, mert nem tetszik neki, akkor mindig megcsináltam nekik azonnal. Neked is megcsinálom (és meg is csináltam), ha értelmes ember módjára írod le. Nem kell kedvesnek lenni, csak hanyagold az undorító stílusod. Illetve ne csodálkozz ha visszaszólok. Ki a fene vagy te itt, elmondanád? Kurvára leszarom, hogy oda van írva. Nem láttam és kész. És hogy mit várok? Azt várom baszki, hogy már egy hónapja reggel 8-tól hajnali 3-ig dolgozok, aludni is alig van idõm, a saját szavazós topikomban 3 nappal és 600 üzenettel maradok le olykor, rohadtul nincs idõm erre a fórumra, de megcsinálom amit meg kell, csak ne csodálkozzál már, ha nem egyesével teszem be a képeket amikor még aktuálisak, mert nem érek rá, és utólag amikor csak átfutom a topikot, akkor esetleg elsiklok az üzenet felett.

Tõlem lehetsz nyers, fossál ide egy "vegyétek ki a képem" szöveget és el van intézve. De ne ugassál már magas lóról ilyen lekezelõen.
Ott van a kep folott ha ki tudtad masolni akkor a kommentet is elolvashatad volna hozza, es ha ennyire nem vagy kepes mit varsz.

the world is mine

Ability
A te stílusod, az a primitív. Meg persze az enyém miután sikerült ilyen értelmesen kommentet fosni ide. Lehet elmondtad, én meg lehet elfelejtem. Tudod viselkedjél már baszki, nem így megy a világ, vagy ha nálad igen, akkor remélem ki is dobnak mindenhonnan a stílusod miatt.
leirtam hogy ne tedd be nem? akkor ki a primitiv.

the world is mine

Ability
Vagy egy primitív köcsög vagy, de kivettem. 😊
SMGBAS
Jobb szemöldök + ruha nemtetszik amúgy f*sza

nem elpofaztam hogy ne rakjatok be kepet? Most vagy te nem tudsz olvasni vagy en nem beszelem jol a magyart?

the world is mine

Ability
Habár akkor kéne rá a szemüveg, meg kicsit keresekebb a feje. De valamiért õ ugrott be elsõ látásra.
Ability
Gandhiról lett mintázva, vagy csak nagyon hasonlít? :]
Martinez01
Ezt te csináltad? Nagyon Faxa!!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

rooney8

SMGBAS
thx

VRSDM
tudom, csak mivel én németrõl vásárolok, így alapból ezt hozta be.

passatgt
így van a többinél is, nem csak a németen

VRSDM
kiszámolja a postaköltséget magától.
mivel a pk, függ attól hogy melyik cég - milyen országból - mivel stb.
így had ne mondjak már neked pontos árat.

de mondom ott kiválasztod magyarországot és akkor ha postázzák az adott cuccot ide (mert sokmindent nem) akkor kiírja alapból hogy mennyiért.

SMGBAS
OFF:
Aki szokott ebayen venni cuccokat az nem tudja menniy kb a pk? (kb. 1 kg alatt)

idaig is visaszbabu volt a szin eszebb let legalább a felirat meg téleg kuka

kb, es a betuk sem valami nyerok

the world is mine

theone91
Szerintem jó volt, ahogy volt. Szegénybõl egy viaszbábut csináltál.

SMGBAS

SMGBAS

Martinez01
#34292:
Azt hiszem igen.
#34291:
Elég "hulla" színe van a lánynak.
#34290:
Szerintem ennyit még kellet volna rajta retusálni.

VRSDM
õ Clare a heroes-bõl? 😮 :'(

szinek szebbek lettek jót te4sz neki egy kis blur meg elég szemcsét a source, baszki az eredetin egy hulla kezeit fotoztak le?