PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokszor csináltok olyat, hogy középre zártok fejrészeket majd balra a törzset, ez nem túl szép, szétesik tõle a táblázat. Egy jó eljárás táblával zebra csíkosra festeni, könnyebb olvashatóság végett.
Sok sok apró tipo hiba van mindenütt, de elsõsorban a színrõl ha vélemény kell.
Egy szín igazodik a tartalom jellegéhez. A tartalom igazítja a külalakot. Amikor egy fiatalos, laza, tini-emos boltról van szó, azt hiszem a lehetõ legrosszabb választás ilyen gót rokkos, bordós-temetõs színvilágot teremteni. Eleve a fiatalok a kontrasztokat szeretik, ha nem is a színeket (emo), ezért is van, hogy a legtöbb pólóbolt fehéret és kontraszt szint és erõs tipográfiát alkalmaz. Erre rengeteg példa van a net legjobb lapjai a pólósok. Alapjában véve ez így elég olcsó hatást kelt, nem ti vagytok a hibásak ez a megrendelõ dolga, költsön dizájnra pénzt.
A fényképek és galéria teljesen szét van zúgva maga a szín végett is - fekete háttérre feketés fotót tenni az szép. Nem ajánlom, hogy a képek különbözõ magasságúak legyenek, igazodjatok a dizájn hálózathoz és vagy tartassátok be azt.
Hát a betûtípus választás az bûnös - fiatalos, friss, laza - brainstormingoljatok, kutassatok.
Ami nekem szembetûnõ az az admin usability - ha ügyfélnek adok át oldalt, soha az életbe nem engedem vizivig szerkesztõ közelébe, ez csak akkor lehetséges ha magamnak készül az admin. A felhasználó gonosz a megrendelõ is az és csak annyit szabad neki megengedni amennyit feltétlenül szükséges, minden mást a keretrendszernek kell meghatároznia. Különben mi tartaná vissza attól, hogy 16p nagy Calibris betûkkel kezdjen el írni.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
ha tükrözném akkor a másik oldalon nézne ki 😛
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
nem, csak beírtam gugliba, hogy old man és ezt hozta ki 😊
hát igen a szemöldök kicsit fura lett 😄 kösz
source
http://bexter.hu Szép Fényeket!
kép 1,, kép 2,, kép 3,, kép 4,, kép 5,, kép 6,, kép 7,, kép 8,, kép 9,, kép 10,, kép 11,, kép 12,, kép 13,, kép 14
Kérdés: a jövõben akkor soha többé ne is tegyem be a képeidet?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
leszidtad okk.
õ is elmondta a véleményét okk.
akadjál már a le a témáról.
kár akármit berakni, senki nem hívott ide, senkinek nem is fog hiányozni ha elmész.
igen bunkó vagyok, de elegem van a gerjesztett flémekbõl.
u dont have to listen anybody else but me
Azert nem akarom hogy kepeket tegyel be mert multkor pont bexter kezdett el hisztizni hogy az egyik felkesz kepem tobb szavazatott kapott mint az o home worldje es ezt elkerulendo en nem teszek fol kepeket ennyi ezt is csak poenbol tettem fol amugy csak a 3d model tobb napig keszult de persze ez egy 5 perces munka dzsanesz.
Legkozelebb pm-et irok ha bar ide ugy latom tenyleg kar akarmilyen kepet betenni.
the world is mine
Amúgy meg Ab-nek van igaza.
the world is mine
Tõlem lehetsz nyers, fossál ide egy "vegyétek ki a képem" szöveget és el van intézve. De ne ugassál már magas lóról ilyen lekezelõen.
the world is mine
the world is mine
the world is mine
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

mivel a pk, függ attól hogy melyik cég - milyen országból - mivel stb.
így had ne mondjak már neked pontos árat.
de mondom ott kiválasztod magyarországot és akkor ha postázzák az adott cuccot ide (mert sokmindent nem) akkor kiírja alapból hogy mennyiért.

Aki szokott ebayen venni cuccokat az nem tudja menniy kb a pk? (kb. 1 kg alatt)
the world is mine
Azt hiszem igen.
#34291:
Elég "hulla" színe van a lánynak.
#34290:
Szerintem ennyit még kellet volna rajta retusálni.