PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chryst64
ez az ! koszi kedves!!

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Judit

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

nonicks
erre gondolsz?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Chryst64
sziasztok. egyszer valaki belinkelt egy videot amiben Angelina Joli lett osszemontazsolva egy rajzfilmfiguraval. Szeretnem ellesni az otleteket, sajnos nem tudom melyik topikban volt. valaki tudna adni egy linket?
koszonom

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

nonicks
kapott egy barna árnyalatot az egész meg a kalap átlett alakítva?😄 vagy csak én vagyok vak?

VRSDM
határozottan jobb!

u dont have to listen anybody else but me

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

berlinboy6329
Tudom milyen zászló csak hülyültem,lol.a sok idióta ne tudja miaz,aki nyilasozik...

Az a választóvonal meg jól fog majd jönni még egy párszor,csak kivánsi voltam hogy kell....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

nan76
a háttér viszont fasza!!😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
a szájában a csutora az olyan mint valami állat nemi szerve,a "szemén"a kötés nem elkülöníthetõ..olyan mintha kivágtak volna a fejébõl egy részt..a kalpag alatti rész az az agya vagy valami kendõ?..gondolom az utóbbi..de ez sem igazán felismerhetõ..és a sityak meg olyan mintha egy Dikkens féle szereplõrõl mintáztad volna..meg nekem olyan..nem JM-os.De ez csak az én szubjektív(micsoda szavakat tudok😊)véleményem..nekem nem jön be..ennyi😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

no soroljad a bibiket

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

nan76
hmm..ez most egy 10 perces kis kreálmány ugye??..sok a bibi benne..nekem nem jön be..tudom hogy lesz*rod<#nevetes1>

SMGBAS
Túl ferde a kalap, amúgy tetszik. (:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Bexter
Ennyi ésszel meg mésszel mehetnénk szobafestõnek és mázolónak 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

SMGBAS
Árpádsávos (amúgy Egom zászlója is piros-fehér csíkos)
Amivel a zöld van a fehérrel az csak sima brush kézzel, és utána különbözõ fejekkel ki van belõle radírozva.
Az a piros cucc csak egy cucc. Régebben töltöttem le brush készletet és abban volt egy tojás forma. Azt megnéztem, hogy mi is, próbáltam vele rajzolni valamit és ez lett. Aztán meg megtetszett és beqrtam a betûk mögé.
"semilyense aza betutipus" Több fontot néztem meg mint eddig embert és egy se tetszett igazán, azért van ez.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SrAta
az aláírásodban a piros cucc egy gamma betû?😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

csinálj már vALAMI ÉRTELMJES SZIgnot capslock mert ez olyan illuziorombolo vhogy fõleg a glow meg ezek a szabálytalan vonalak vhogy olyan semilyense aza betutipus

nonicks
ecsettel van csinálva?😄

berlinboy6329
Pfff,nyilas zászló a pirosban?Nááciiiiii...lol :p

Ám azokat a vonalakat h kell,amivel a fehér meg a zöld van elválasztva?

És a zöldben miért nincs semmi?:C Ez az egy kifogásom van,amugy fasza(Y)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

SMGBAS

SrAta
pl vmi csata a szemébe mintha én látnék....😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

mire gondolsz?
SrAta
jól látom, h a szemében van valami történés?

VRSDM
<#eljen>

Van A4 méret is 😄
köszi, gondolkoztam én is a magyaron, de a deviantart-ra töltöttem és onnan másoltam be ide!
Bexter
szeme jobb sarka mintha színes lenne. A másik bajom vle h pici, ebbõl k nagy kéne és teleplakátolni vele sok helyet 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Martinez01
nagyon fasza!! Csak ha angol oldalon is hirdetnéd magad akkor azt kiírhatod ha meg magyaron akkor magyarul legyen a szöveg

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

SMGBAS
Kib*szottul tetszik, viszont ha már magyar akkor magyar szöveg nem ártana...

Hali!
56 emlékére készítettem ezt a képet, remélem Ti is láttok benne fantáziát!
nesto
Igen tudom, hogy nem nagy dolog éppen ezért merészkedtem kérni. A fõ ok viszont az volt, hogy nincs Photoshop a gépemen és gondoltam ha aktív a fórum akkor nem kell sokat várnom rá és kész lesz. Szóval köszönöm, nekem most ez a kis segítség is sokat jelentett 😊

theone91
Vicces...

... Rendkívül.

nonicks
nem nem ez már annyira hibás hogy már FIAL😄

SrAta
fial??? hmm?😄
Max fail😄
A fial az más😄

nem nagy dolog.. 3perc photoshop..de én akkoris megszánlak 😊😛
Maga a KÉPed 1440x900 felbontásban...
nem kell megköszönni... (jobb adni mint kapni... ha az illetõ akár egy picit is örül neki)

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

nonicks
ez már sajnos FIAL 😄 de én legalább nem azt kértem hogy csináljatok nekem valamit😄

theone91
Ez valóban pöts dolog volt. Leszólni egy embert, úgy, hogy elõtte hasonlóképp segítséget kértél...

Phail.

nesto
ha valaki megszán akkor ITT az a bizonyos kép
köszi

nesto
hm hát igen. most írhatnám én is hogy nem ez a topic. én találtam neked segítséget: tutiroal topic ,de én nem találtam olyan topicot ahol konkrétan ezzel foglalkoznának. egyébként csak annyit szeretnék kérni, hogy egy kis méretû képbõl úgy készítsenek nekem 1440x900-as háttérképet hogy a meglevõ kép köré készítsenek valami egyszerû sávot meg egy kicsit élénkítsenek a színeken, egy kis homályosítással megspékelve.

te nem segitseget kértél? -.-

nonicks
ps works (nem segítség kérõ topik..)
van saját topikja a kérésednek

nesto
heló! lehet kérni hogy adott képbõl alkossatok személyre szabva valamit?

nonicks
nem tud valaki dobni nekem egy tutor-t "rajz kifestésérõl"
(remélem érthetõ..)😊

Ability
Plusz a betûtípusok színét is mindet átállítatták velem, nem felelt meg nekik az, amit én raktam be. :/ Szóval végülis a színre való vélemény már tökre nem számít, mert ilyet akartak, megkapták, más alternatíva nem volt jó. Arra gondoltam inkább, hogy szerintetek mennyire gáz, mert amit addig csináltam, amíg nem állították át velem az nekem jobban bejött, ez már kevésbé...
nan76
vakítófehér sok szürkepacával

Ability
Nem nagyon használok táblázatokat. Ahol használok, ott azért, mert egyszerûen kell. Trendi lett fikázni a táblázatot, és tény, hogy oldal építésre tényleg nem alkalmas, de kis méretû nyers szövegek felsorolására viszont igen. Csak ott bukik a dolog, hogy arra kéne használni, amire való, a régi elavult oldalak amik egy rohadt nagy táblázatból és azon belüli kisebb táblázatból épülnek fel viszont nem tartozik ide. Olyan helyen használok táblázatot ahol célszerû, illetve szükséges. Például az értesítõs szöveg egy emailt küldõ szolgáltatás és ugye a legtöbb email kliens program nem kezeli a CSS-t. Például pont ennél az email küldõ cuccosnál kicsit érdekesen néz ki a táblázat, de az direkt olyan. Egyébként pedig természetesen nagyon nincs ez befejezve.

Sok-sok apró hiba az mindenhol van, ez korrekt, ma javítgattam jó sokat, de hát még mindig nem tökéletes, idõ kell neki.

Kinézet: egyetértek, láttam pár pólós oldalt, a legtöbb egy nagy brushhalmaz, bár tényleg vagányak és jól néznek ki. A dolog ott bukik meg, hogy nekem megszabták, hogy feketére kell dolgoznom, az oldal szélnél levõ virágmintát is õk adták és ezt akarták oda. A fenti betûtípust is õk adták, az elrendezést is õk mondták meg. A háttérszínt azt belõttük egy szerintem nagyon szépre, majd azt mondták, hogy kuka, nem tetszik. Majd született egy nagyon világos barna szín, azt akarták, mondtam nekik, hogy hát engem jobban emlékeztet a tegnapi hasmenéses wc-s végtermékemre és szerintem ronda. Erre a válasz: ez az õsz, ennek ilyen színe van, ha az õsznek szarszíne van, akkor szarszínû oldalt akarok. 😄 Szóval az is megbukott. Végeredményben oda érünk, hogy mindenben be voltam korlátozva, nem sok egyediséget vittem bele, megmondták milyen legyen. A dolog másik fele, hogy én hülye vagyok a grafikához, kezelõfelületet tudok csinálni, elrendezni, stb, de látványos grafikához nem értek. Õk mondták hogy ilyen legyen, ezzel még elboldogultam. És amúgy az is meg lett mondva, hogy az oldalnak sötétnek kell lennie, mert ez egy hardcore oldal, stb.

Galéria: én csináltam kettõ variációt is nekik. Az elsõ egy olyan volt, hogy "rázoomol" a képre, és fekvéstõl függõen valamelyik szélérõl levág egy picit, ettõl minden kép egyforma méretû lenne. Azt mondták nemjó. Akkor mondom csinálok olyat, hogy nem vág le belõle semmit (pedig szerintem amúgy semmi lényeges nem maradt le az elõbbi megoldással), viszont beállítok fix magasságot IS. Azt mondták az sem jó. Megmutatták, hogy olyan legyen mint a MySpace oldalukon, ott pedig ilyen volt. És amúgy az egész design többnyire a MySpace egykori oldalukra épül, ezért is volt megkötve a kezem.

Egyébként köszi a véleményt, többnyire egyetértek vele. Azt még el kell mondani, hogy ez egy elég olcsó weboldal volt, tehát nyilván én sem fogom magam agyontörni, de ami belefér, azt amennyire lehet (az általuk meghatározott korlátozásokkal együtt) igényesre csinálni. Szerintem amúgy az olcsó hatást kelt azt nem feltétlen érzem igaznak. Mondjuk úgy, hogy egyszerû, túlságosan letisztult egy pólós oldalhoz ahol szempont lehet egyes körökben a trendi megjelenés, ez pedig tényleg nem sorolható ide. De ilyet akartak.
SMGBAS
Halványszürkés világoskék

rooney8
és télleg 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

KILLER2
Most nézem, hogy mintha az állánál megmaradt volna egy vékony csíkban az eredeti színe.

Töltsük le az internetet!

VRSDM
féligszürkés halványnarancssárga 😊