PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...
koszonom
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Az a választóvonal meg jól fog majd jönni még egy párszor,csak kivánsi voltam hogy kell....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

http://bexter.hu Szép Fényeket!
Amivel a zöld van a fehérrel az csak sima brush kézzel, és utána különbözõ fejekkel ki van belõle radírozva.
Az a piros cucc csak egy cucc. Régebben töltöttem le brush készletet és abban volt egy tojás forma. Azt megnéztem, hogy mi is, próbáltam vele rajzolni valamit és ez lett. Aztán meg megtetszett és beqrtam a betûk mögé.
"semilyense aza betutipus" Több fontot néztem meg mint eddig embert és egy se tetszett igazán, azért van ez.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ám azokat a vonalakat h kell,amivel a fehér meg a zöld van elválasztva?
És a zöldben miért nincs semmi?:C Ez az egy kifogásom van,amugy fasza(Y)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
köszi, gondolkoztam én is a magyaron, de a deviantart-ra töltöttem és onnan másoltam be ide!
http://bexter.hu Szép Fényeket!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
56 emlékére készítettem ezt a képet, remélem Ti is láttok benne fantáziát!

Max fail😄
A fial az más😄
Maga a KÉPed 1440x900 felbontásban...
nem kell megköszönni... (jobb adni mint kapni... ha az illetõ akár egy picit is örül neki)
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Phail.
köszi
van saját topikja a kérésednek
(remélem érthetõ..)😊
Sok-sok apró hiba az mindenhol van, ez korrekt, ma javítgattam jó sokat, de hát még mindig nem tökéletes, idõ kell neki.
Kinézet: egyetértek, láttam pár pólós oldalt, a legtöbb egy nagy brushhalmaz, bár tényleg vagányak és jól néznek ki. A dolog ott bukik meg, hogy nekem megszabták, hogy feketére kell dolgoznom, az oldal szélnél levõ virágmintát is õk adták és ezt akarták oda. A fenti betûtípust is õk adták, az elrendezést is õk mondták meg. A háttérszínt azt belõttük egy szerintem nagyon szépre, majd azt mondták, hogy kuka, nem tetszik. Majd született egy nagyon világos barna szín, azt akarták, mondtam nekik, hogy hát engem jobban emlékeztet a tegnapi hasmenéses wc-s végtermékemre és szerintem ronda. Erre a válasz: ez az õsz, ennek ilyen színe van, ha az õsznek szarszíne van, akkor szarszínû oldalt akarok. 😄 Szóval az is megbukott. Végeredményben oda érünk, hogy mindenben be voltam korlátozva, nem sok egyediséget vittem bele, megmondták milyen legyen. A dolog másik fele, hogy én hülye vagyok a grafikához, kezelõfelületet tudok csinálni, elrendezni, stb, de látványos grafikához nem értek. Õk mondták hogy ilyen legyen, ezzel még elboldogultam. És amúgy az is meg lett mondva, hogy az oldalnak sötétnek kell lennie, mert ez egy hardcore oldal, stb.
Galéria: én csináltam kettõ variációt is nekik. Az elsõ egy olyan volt, hogy "rázoomol" a képre, és fekvéstõl függõen valamelyik szélérõl levág egy picit, ettõl minden kép egyforma méretû lenne. Azt mondták nemjó. Akkor mondom csinálok olyat, hogy nem vág le belõle semmit (pedig szerintem amúgy semmi lényeges nem maradt le az elõbbi megoldással), viszont beállítok fix magasságot IS. Azt mondták az sem jó. Megmutatták, hogy olyan legyen mint a MySpace oldalukon, ott pedig ilyen volt. És amúgy az egész design többnyire a MySpace egykori oldalukra épül, ezért is volt megkötve a kezem.
Egyébként köszi a véleményt, többnyire egyetértek vele. Azt még el kell mondani, hogy ez egy elég olcsó weboldal volt, tehát nyilván én sem fogom magam agyontörni, de ami belefér, azt amennyire lehet (az általuk meghatározott korlátozásokkal együtt) igényesre csinálni. Szerintem amúgy az olcsó hatást kelt azt nem feltétlen érzem igaznak. Mondjuk úgy, hogy egyszerû, túlságosan letisztult egy pólós oldalhoz ahol szempont lehet egyes körökben a trendi megjelenés, ez pedig tényleg nem sorolható ide. De ilyet akartak.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Töltsük le az internetet!