41998

photoshop-banner.jpg
  • JackMeadow
    nekem nem anyira jött át sajna
  • Icey87
    Hát, hogy semmi értelme azt nem mondanám...
    Elvégre mi ad életet ezen a bolygón, ha nem a lélek/tudat/ által irányított testek?
    A lelkeknek meg valahogy a Földre kell jutniuk.
    Nem vagyok semmiféle cientólógus vagy hívő, de ez van.
  • berlinboy6329
    Ha nem mondod nem jövök rá :P

Igy semmi értelme a dolognak,inkább ne ábrázoljon semmit:P

A Föld ha sajtá akkor az viszont állat. (Y)

Ám kérdés:Van trükk/technika arra,h a perspektivákat egyeztessem?Nem PS kérdés,hanem általánosságban..Mayában,AE-ben is akár...Vhogy nehéznek találom,főleg ha mozog is a dolog és követnem kéne a cuccal,amit hozzá akarok illeszteni,nem látom egyszerűen h állna jól:C
    Addig jó,h szemben lévő egyenes falra rárakom,de ha szögben van,az halál..3felé forgatni tökéletesen..nem tudom,h kell rendesen,fos lesz az eredmény mindig.:(
  • theone91
    Te is ilyen cientólógus vagy? :D:D:
  • Icey87
    a földre szálló lelkeket /életet/ próbáltam ábrázolni
  • JackMeadow
    a csikokkal mit akartál?
  • haki92
    szintén
  • Dobronski
    Á, nekem nagyon bejön.
  • Icey87
    hello
    Már jó rég jártam erre!
    Íme egy kis minimal,lehet kritizálni, meg amit akartok :)
  • Rettenthető
    Nyomokban Bexter-t tartalmaz

A banner azért nem látható, mert itt is újítás várható, mint a nagy szavazó topicban? (reménykedik)
  • MANOWAR
    Igazad van, de a helyzet egyedisége és a nemrég kötött hűségnyilatkozat miatt várnia kell (ha most mondaná fel sokat kellene vissza fizetni) plusz pénzt nem szeretne rá áldozni.Így is sok a 80 eFt, szerintem alapból sok ... . Mint mondtam sajna nem láttam a szerződést így nem tudom a részleteket, felesleges lenne akár jogi útra terelni a dolgot hiszen nem rég írta alá (nem ért hozzá)de elfogadta az ott leírtakat.Na de nem off-olok. Hol vannak a #37001 buherált verziói?????
  • NessieGraf
    Szerintem mondja le a webtárhelyet. Van néhány ötletem helyette hol, mit, mennyiért. Mondjuk én mobilhoz se őket használnám.
  • RaZoK
    kiég a szemem...a tartalom színétől

a fejléc adja
  • MANOWAR
    Pfff akkor nem sok mindent lehet tenni :(.
    De van ennél kacifántosabb is: a mindannyiunk által ismert T-******-nál egyik ismerős 80 ropi/hó fizet(nem üzleti csomag) net, mobilteló, és webtárhelyért, TV nuku az isten háta mögött él.Ha jól tudom ezért az összegért felállítottak neki a földjéig több mikrohullámú "hidat" hogy elérhessen mindent.A webtárhely a szokásos 50 Mb amit ftp-én nem lehet elérni csak webesen és persze csak template-ket használhat amiből van 5-6 persze nem tudtuk össze hozni neki a személyre szabást ami a honlapját illeti, mondtam neki nyaggassa a céget, hogy ennyiért jár ftp-s hozzáférés stb, stb persze a cég 5-6. próbálkozásra is elhajtotta, sajna nem láttam a szerződést amit kötöttek.A honlapra tehető template-eknek és a gazdálkodásnak annyi köze van egymáshoz mint sárgarépának a tusfürdőhöz, szóval szemetek így is úgy is.A webes elérésben egy ősrégi felhasználót teljesen bekorlátozó menü soros webdesinger program "segít",de a betűszínt lehet állítani huuuuuuuuu
  • JackMeadow
    sose mondtam h több :) de kösz
  • theone91
    De amúgy nem rossz!
  • theone91
    Ez csak egy háttér egy-két webelem színmódósításával.
  • JackMeadow
    sajnos egyrészt egy web4 est blog template az egész motor és nem lehet buherálni csak éppen hogy, programozáshoz meg még semmenyire se értek, szóval valszeg igy marad a hölgyemény igy is nagyon boldog vele mert ez előtt borzalmas volt. De köszi a kommentet :)
  • MANOWAR
    Mert úgy tűnik :), persze nehogy rossz néven vedd, gondolom azért linkelted ide, hogy véleményt kapjál. Abban biztos vagyok hogy a tulajon meg aki csinálta (Rajtad) kívül senki nem ment a lap aljáig el.Elég jó kis lapot kilehetne belőle hozni.PL a bejelentkezést a felső menüsorba tolnám, egy facebook jelet is oda raknék (egyértelmű lenne mire utal), jobb oldalról törölném az előzőeket (fehér részről) és az egészet két hasábosra csinálnám kezdésnek... .Írva vagyon, hogy "de hát elvégre ez egy blog és nem egy hírportál." pedig többé kevésbé annak tűnik :) Szinte minden "<p style="text-align: center;">" -rel van, Meta tag-ok sincsenek.Normálisan össze pakolni 1 hét lenne (szerintem) :( De kezdésnek rohadt jó mert szinte mindennel találkozik benne az ember.Nagy a valószínűsége hogy nem ehhez a topikhoz tartozik, de jobbára csak erről írogatnak a srácok úgyhogy mégis :)Én a helyedben magamtól elkezdeném elölről és nem javítgatnám, tanulna is és optimalizálná is az ember. A header és háttér nem rossz tényleg egy "kicsit" Emos lett csak be kellene fejezni ebben a topik tuti segít. Sok szerencsét hozzá ha még hozzá nyúlsz.
  • JackMeadow
    túl sok webdesignem még nem volt :) mert? :)
  • MANOWAR
    Az első oldalad?
  • pxxl
    szekszi
  • JackMeadow
    adott volt egy régi blog amit át kellet kicsit szabnom a nagy fehér részszel sem tudok mit kezdeni sajnos :(
  • JackMeadow
    mai deisgn Itt! a kibaszot betűk sznét nem tudommegváltoztatni :P
  • NessieGraf
    Ha valakit érdekel. :)
  • NessieGraf
    A forrás megbízhatóan női mellre épít. :)
  • MANOWAR
    Reméljük a legjobbakat:)
  • VRSDM
    ez idáig még egy zsírosabb férfi mell is lehet szóval én inkább tartózkodom... :D
  • pxxl
    jah a kép jó, de a szöveg borzalom :/
  • NessieGraf
    Csak találtam, de ötletes plakát.
  • nan76
    ajtó van..épp ez az:)
  • MANOWAR
    "Nincs rajta se ajtó se ablak" ettől biztonságos :)
  • Lyukasbogrács
    jogos, ha a megrendelőnek ez kell, nincs mese :)
  • passatgt
    hát egy logót annyira nem akarok bonyolítani:)
    alapból az ötlet is halott, hogy egy komplett ház legyen rajta egy balra nyíló széf ajtajával, de hát ez kell a megrendelőnek:)
  • Lyukasbogrács
    tudom, hogy az ajtó a lényeg, de nincs rajta se ablak, se kémény :D
  • pxxl
    ezért vagyunk. gyere holnap is
  • passatgt

vélemény?
  • DöflingR
    np
  • passatgt
    izometrikus, köszi a segítséget:D
  • passatgt

Erre gondolok, csak olyanban, ami nem pixeles:)