41998
-
#37117 Még nincs kész, de unalmas volt a délután:
-
#37116 elveszek annyi fajta betűtípus van rajta.
valami rendszert beleszúrhatnál szvsz :$ -
JackMeadow #37115 flyer ,kicsit középszerú :S de még alakulóban
-
#37114 ójááá már értem így is faintos -
#37113 ilyenre gondoltam amúgy :$
-
#37112 hát ja nekemsemjönbe.
de a legjobbos nekem tetszik. elegáns. -
#37111 ez már sok sztme... -
#37110 jaja.. legjobbos:D -
#37109 -
#37108 legjobbos sárga csak picit szürkésebb "fallal" :$ -
színek valahogy nem passzolnak, de ezekkel kell valamit alkotnom -
#37106 * egyébként elég nyálat kapott már ami elég télire, gondoltam minek fokozzuk a szót :) -
#37105 ja -
#37104 Most majd abba hagyja a pályafutását, mert Te nem voltál hajlandó megdicsérni :D:D:D:D -
#37103 én meg meg se dicsérem :D -
#37102 nekem nagyon tetszik!
html5-ben főleg ;))) -
#37101 én ilyenre gondoltam elsőre - link
(transparent azért nincs háttere - TDU2 topikban látni jól) -
#37100 csak az pont nem látszik, de majd idővel html5-ös lesz, csak még annyira nem elterjedt, de lehet belerakok egy divet, hogy ha tudja akkor azt használja:) -
#37099 a lejátszó flash-es:) -
#37098 jah elsőre én is kerestem a flash-t forráskódban. mondom ilyet 10 perc alatt csinálok flash-ben...aztán hoppácska, nincs is flash -
#37097 Na itt kellett lehajolnom megkeresni az államat!
Elképesztő miket lehet csinálni flash beépítése nélkül.
Erről megnéznék azért egy "Hogy csináld" leírást! :D
Igényes, szép munka!:D -
ktomi22 #37096 tul ugyes vagy :) teccetos amugy :D -
JackMeadow #37095 cool -
#37094 van belőle nagyjából működő verzió is, de csak normális böngészőkben nézzétek:)
http://passatgt.i-host.hu/mameplayer/
billentyűzettel is lehet nyomni:
space - megállít/elindít
fel/le - hangerő
balra/jobbra - előző, következő szám
a bal oldai részt hiába nyomkodjátok, ott még nincs semmi:) -
#37093 -
#37092 Francos krumpli, optikai csalódás vóóóóóót :) -
#37091 nem az a távoli kerül bele, a másik az függőlegesen áll kb, egy kevés korrigálás kell csak :) -
#37090 azt ugye megcsináld hogy egyenesen álljon az üveg?:) -
#37089 ez bizony boros üveg :) a cimke nem az én művem, nemtom am én sem h mit keres rajta ez a virág, ami sztem rózsa akar lenni
fali, illetve asztali naptárban lesz majd az a kép.
ez meg egy távolabbi fotó, h lássad a kompozíciót :D
-
#37088 LoL a kadarka egy szőlő fajta és nem tulipán vagy ez egy szocis kadarka? Először azt hittem egy boros üvegen van, de azt nehéz kiönteni betonnal....vagy szívatsz minket:D Milyen felületen van ez a címke? -
#37087 de imádom az ilyen melót
-
#37086 ok -
#37085 Off
Ha már reklám: http://www.youtube.com/watch?v=V1_KIyHC-MY
Csak egy perc megnézni, segítség egy barátnak.
On -
#37084 nekem se esett le ne aggódj, nem vagy egyedül :D én elsőre hullócsillagokra assziciáltam, föld, világűr, suhanó izék = hullócsillag :D -
JackMeadow #37083 én már csak ilyen retardált vagyok, ha te kitaláltad hogy azok lelkek akkor leborulok előtted esküszöm -
#37082 Spec nekem a Life felirat fölötti vízszintes vonalak alapján egy újfajta esernyő, vagy beázásvédelem reklámja esett be.
Amúgy egy lélek ne legyen már ennyire vonalas (most, hogy már mondtad, nem eső). -
#37081 Az egész nem rossz de gyorsan össze lett dobva "i" és "f" szára is bele lóg a bolygóba (nem csak az atmoszférába) a zöld vonal alien :). Vonalakat törölni vagy mindegyiket a föld irányába mozgatni, mert hát ugye kiszeretne lenni a bal szélső vagy vízszintes vonal egyike vagy mi.Mindentől függetlenül van azért egy kis National Geographic -os beütése.A life felirat is lerágott csont de még is jól nézki :) -
#37080 szűrő -
#37079 a kocnepció okés, értem a légyeget még teccik is :D
de a Life feliraton miért feszülnek el a lelkek? Elvégre a földre mennek :D És az a zöld vonal mi? valami speckó lélek? :D -
Midas #37078 neked sosem jon at semmi :D