41998

photoshop-banner.jpg
  • pyrohun #37277
    ja, az oldalsó 2 maradjon!
  • Spészgószt
    Szerintem az oldalsó 2 üveg jópofa, kell!
    Inkább a hol és mikort kéne jobban kiemelni mert az a LÉNYEG!!!!!
    Akár mehetne más helyre is mert ott igen gányul néz ki!
    Mondjuk a "premier" alá mehetne a dátum 11.06 !
  • JackMeadow
    melyik 4 et? :)
  • pxxl
  • MANOWAR
    A 4 sörös üveget kapd le róla (túl zsúfolt)és mehet a falra, oszlopra, nem kell ezen már mit csinálni mert sose lesz kész :)
  • berlinboy6329
    Még annyit,h a Beer Mad nighttal kezdjél vmit,mert a Sőrültek az mögötte van az egész háttérrel együtt és a vím meg eléggé odapasszol,tehát annak is mögötte kéne h legyen.
  • passatgt
    ja és az előadók ne az üvegre ragadjnak rá, hanem a Korsó terem bal illetve a pikoló terem jobb szélétől induljanak
  • passatgt
    azért a designedby cuccot nem szokták ennyire kiemelni:)

amúgy nekem tetszik, csak középről a két sörösüveget lekapnám, nem kell az oda
  • JackMeadow
  • JackMeadow
    mé a vajda mindig ki van rityentve
  • Spészgószt
    van vagy 10.000 típus de Elegante Roman az nincs... :(
  • Jim Morrison
    ezaz :D
  • ktomi22
    az nem létezik :D :D
  • Jim Morrison
    hmm...
    [spoiler]Elegeáns román? wut?
  • pxxl
    Elegante Roman betűje van valakinek? :)
  • Spészgószt
    Amúgy nem is lenne rossz! Én tüntetnék szívesen, nagyon is támogatnám ha a PS-elt képeket elismernék, jelölnék...mert amíg senki nem vállalja fel, addig mindíg egy háttérszakma marad a retusálás... :( gyakorlatilag a retusőr kezében van a kép minősége...mert a fotós gány munkát csinál sok esetben, de mégis a fotóst dícsérik mennyire ügyes és milyen szép képet csinált!
  • MANOWAR
    Az se rossz
  • ktomi22
    nem.. ps-el gyilkolók tarsasaga lesz :D
  • MANOWAR
    PS-el dolgozók sztrájkja lesz a következő lépés?
  • F1re
    Dolgoznék én is pénzér szívesen photoshoppal
  • Spészgószt
    miért akarsz te mit kérni?
  • ktomi22
    ez így van :) mindig orom olvasni az irasodat :)
  • JackMeadow
    anyira választékosan beszélek
  • JackMeadow
    ez igy van, beszartam ezen én is mostanában j
    ártam utánna, és ha valéaki legálisan működik akor a végén szart hugyot se kap abbol amiért dolgozott
  • ktomi22
    egy kérdés.. kb mennyit lehet 1 billboarder vagy biboardert kerni havonta?
  • Spészgószt
    Nem egészen jár jól az a nyomorult "OKJ-s" vállakozó sem! Mit gondolsz miért csak 25-30 kap a melós a munkáért...azt hiszed a vállakozó húzza le és teszi el...sajna nem egészen...a maradék megy az állam zsebébe...úgy lehúznak mindenféle járulékkal meg adóval hogy örülhetsz ha 1/3 lóvéd megmarad....100/3 =33 és abból 25-30 a melósé akkor ki is jár jól....az ÁLLAM bácsi...

na de most már tényleg #37251
  • Spészgószt
    legkevesebbek egy munkanélküli adózik .... de szerintem ne is feszegessük tovább a témát
  • NessieGraf
    Bocs, de már létezik a számlaképes magánszemély fogalma is. Az nem vállalkozás, ha van egyébként melód, ez adózik a legkevesebbet.
  • MANOWAR
    Az is meg nem is attól függ melyik oldalon állsz, megrendelő vagy a készítő vagy.Nem ritka az 5 eft/órásmunka díj (nem feketén), vegyél egy összesen 20 órás melót 2 napos határ idővel :), ebből ha vállalkozónál vagy legjobb esetben kapsz 25-30 eft-ot egy szép nagy dicsérettel = 0 ft, "szerzett" számlával kb 75-80 ropit raksz zsebre a többi a számla ára. Persze eltérnek a díjak a melótól függően mindenhol más, de ha nincs szerződés nem is tudsz mit követelni nem fizetés esetén, nem is használhatja fel a munkát ha nem fizet érte(szerződésben leírtak szerint).... lehet még bonyolítani a dolgot(teljesítési idő pont, ár, szaktudás, milyen vastag a pofán a bőr), de azt már eltudja mindenki képzelni. És ott a harmadik fele a dolognak amikor OKJ-s egy hónapos grafikus "képzés" után (~60 eft) minden további nélkül vállalkozhatsz mert ugye szakmának számít és szépen te húzod le azt aki tényleg megdolgozik a pénzért. Pro & Kontra.
  • pxxl
    caps lock-ot nyomjá'
  • JackMeadow
    MI A KURVANYA VAN AKOR HA ELTÜNIK az ecset körovala és csak egy rohadt x van, má sokacora van ez és felbasz
  • JackMeadow
    szopás ez az egész
  • ktomi22
    én ertem én ..
  • Spészgószt
    akár...nem csak egyszerűen 1 számláról lenne szó...mert az sosem nehéz szerezni...
    inkább a szerződéses fix havi melókkal vagy melóval van a gond főleg ha túl sokat kell "gecizni" egy céggel mire a lóvédhoz jutsz...
  • ktomi22
    szoval nyilt lapokkall.. venel szamlat.. mert kell hogy tudj adni valakinek.. es akkor teneked is megeri meg mindenkinek megeri .. vagy rosszul gondolom? :D
  • Spészgószt
    hjah
    mind1 megoldódott...perpill,
    de ha van korrekt ajánlat privátba elbeszélgethetünk...
  • MANOWAR
    Hát az olyan hogyha "számla képes" vagy akkor több melód vállalhatsz be és abból is csurran csöppen egy kis lé.(ide is oda is)
  • F1re
    az milyen ?
  • pyrohun #37239
    Van
  • Spészgószt
    Van valakinek "photoshop munkát" elszámolni tudó cége???