41998
-
#37277 ja, az oldalsó 2 maradjon! -
#37276 Szerintem az oldalsó 2 üveg jópofa, kell!
Inkább a hol és mikort kéne jobban kiemelni mert az a LÉNYEG!!!!!
Akár mehetne más helyre is mert ott igen gányul néz ki!
Mondjuk a "premier" alá mehetne a dátum 11.06 !
-
JackMeadow #37275 melyik 4 et? :) -
#37274 -
#37273 A 4 sörös üveget kapd le róla (túl zsúfolt)és mehet a falra, oszlopra, nem kell ezen már mit csinálni mert sose lesz kész :) -
#37272 Még annyit,h a Beer Mad nighttal kezdjél vmit,mert a Sőrültek az mögötte van az egész háttérrel együtt és a vím meg eléggé odapasszol,tehát annak is mögötte kéne h legyen. -
#37271 ja és az előadók ne az üvegre ragadjnak rá, hanem a Korsó terem bal illetve a pikoló terem jobb szélétől induljanak -
#37270 azért a designedby cuccot nem szokták ennyire kiemelni:)
amúgy nekem tetszik, csak középről a két sörösüveget lekapnám, nem kell az oda -
JackMeadow #37269 -
JackMeadow #37268 mé a vajda mindig ki van rityentve -
#37267 van vagy 10.000 típus de Elegante Roman az nincs... :( -
#37266 ezaz :D -
ktomi22 #37265 az nem létezik :D :D -
#37264 hmm...
[spoiler]Elegeáns román? wut? -
#37263 Elegante Roman betűje van valakinek? :) -
#37262 Amúgy nem is lenne rossz! Én tüntetnék szívesen, nagyon is támogatnám ha a PS-elt képeket elismernék, jelölnék...mert amíg senki nem vállalja fel, addig mindíg egy háttérszakma marad a retusálás... :( gyakorlatilag a retusőr kezében van a kép minősége...mert a fotós gány munkát csinál sok esetben, de mégis a fotóst dícsérik mennyire ügyes és milyen szép képet csinált! -
#37261 Az se rossz -
ktomi22 #37260 nem.. ps-el gyilkolók tarsasaga lesz :D -
#37259 PS-el dolgozók sztrájkja lesz a következő lépés? -
F1re #37258 Dolgoznék én is pénzér szívesen photoshoppal -
#37257 miért akarsz te mit kérni? -
ktomi22 #37256 ez így van :) mindig orom olvasni az irasodat :) -
JackMeadow #37255 anyira választékosan beszélek -
JackMeadow #37254 ez igy van, beszartam ezen én is mostanában j
ártam utánna, és ha valéaki legálisan működik akor a végén szart hugyot se kap abbol amiért dolgozott -
ktomi22 #37253 egy kérdés.. kb mennyit lehet 1 billboarder vagy biboardert kerni havonta? -
#37252 Nem egészen jár jól az a nyomorult "OKJ-s" vállakozó sem! Mit gondolsz miért csak 25-30 kap a melós a munkáért...azt hiszed a vállakozó húzza le és teszi el...sajna nem egészen...a maradék megy az állam zsebébe...úgy lehúznak mindenféle járulékkal meg adóval hogy örülhetsz ha 1/3 lóvéd megmarad....100/3 =33 és abból 25-30 a melósé akkor ki is jár jól....az ÁLLAM bácsi...
na de most már tényleg #37251 -
#37251 legkevesebbek egy munkanélküli adózik .... de szerintem ne is feszegessük tovább a témát -
#37250 Bocs, de már létezik a számlaképes magánszemély fogalma is. Az nem vállalkozás, ha van egyébként melód, ez adózik a legkevesebbet. -
#37249 Az is meg nem is attól függ melyik oldalon állsz, megrendelő vagy a készítő vagy.Nem ritka az 5 eft/órásmunka díj (nem feketén), vegyél egy összesen 20 órás melót 2 napos határ idővel :), ebből ha vállalkozónál vagy legjobb esetben kapsz 25-30 eft-ot egy szép nagy dicsérettel = 0 ft, "szerzett" számlával kb 75-80 ropit raksz zsebre a többi a számla ára. Persze eltérnek a díjak a melótól függően mindenhol más, de ha nincs szerződés nem is tudsz mit követelni nem fizetés esetén, nem is használhatja fel a munkát ha nem fizet érte(szerződésben leírtak szerint).... lehet még bonyolítani a dolgot(teljesítési idő pont, ár, szaktudás, milyen vastag a pofán a bőr), de azt már eltudja mindenki képzelni. És ott a harmadik fele a dolognak amikor OKJ-s egy hónapos grafikus "képzés" után (~60 eft) minden további nélkül vállalkozhatsz mert ugye szakmának számít és szépen te húzod le azt aki tényleg megdolgozik a pénzért. Pro & Kontra. -
#37248 caps lock-ot nyomjá' -
JackMeadow #37247 MI A KURVANYA VAN AKOR HA ELTÜNIK az ecset körovala és csak egy rohadt x van, má sokacora van ez és felbasz -
JackMeadow #37246 szopás ez az egész -
ktomi22 #37245 én ertem én .. -
#37244 akár...nem csak egyszerűen 1 számláról lenne szó...mert az sosem nehéz szerezni...
inkább a szerződéses fix havi melókkal vagy melóval van a gond főleg ha túl sokat kell "gecizni" egy céggel mire a lóvédhoz jutsz... -
ktomi22 #37243 szoval nyilt lapokkall.. venel szamlat.. mert kell hogy tudj adni valakinek.. es akkor teneked is megeri meg mindenkinek megeri .. vagy rosszul gondolom? :D -
#37242 hjah
mind1 megoldódott...perpill,
de ha van korrekt ajánlat privátba elbeszélgethetünk... -
#37241 Hát az olyan hogyha "számla képes" vagy akkor több melód vállalhatsz be és abból is csurran csöppen egy kis lé.(ide is oda is) -
F1re #37240 az milyen ? -
#37239 Van -
#37238 Van valakinek "photoshop munkát" elszámolni tudó cége???