41998

photoshop-banner.jpg
  • Bexter
    Már tárgytalan tegnap kellet volna :D Megoldják máshogy... :P
  • pxxl
    kölcsönözz egyet vagy holnap 9 fele dobd át a cdr-t mentek neked jpg-t
  • berlinboy6329
    Én meg évek óta nem értem effektekhez xD

A csávóról nem mondtam volna meg h effekt,a kéznél gondolkodtam rajta,h megkérdezzem-e,h neme vmi effekt de végül is nem tettem,viszont jól sejtettem..Effekt..Kk,most már értem,thx.
  • pyrohun #37234
    ez egy Photoshop effekt.
  • JackMeadow
    évek ota nem értem ecsethez
  • berlinboy6329
    Eztet festeni kellett?V csak te festetted...
  • Bexter
    Jaja corelom nincs, gugliztam de semmi se tudta értelmesen konvertálni ezt a szart :D különben nem irtam volna :P
  • pxxl
    jah a corel tud :D

vagy pl ez

vagy a google kismillió találata
  • Bexter
    off
    valaki tud segiteni cdr corel filét konvertálni jépégébe? :D
    on
  • ktomi22
    kiment a friss levegőre :D
  • Zocsi
    Szakadtam, mikor megláttam, hogy az ablakban is áll pyrohun! Jó lett!
  • pxxl
    itt még kb elmegy, csak házifeladat képre ne írd ki, lehet másnap már nem kell bemenni
  • ktomi22
    XD
  • JackMeadow
    Jukak bazdmeg kétszer is :)nem vadzsok ám mádzsár
  • JackMeadow
    a 1. ben eloszlanak a jukak a négyzetek között, a 2.ban ép hogy ösze lehet paszirozni oket egymsa mellé és egy helyre tömörülnek a jukak :P
  • ktomi22
    ezt hogy? XD
  • JackMeadow
    Fősuli házi készits magadnak ex-voto-t. Valami portugál háladókép h megmenekültél valamiből, há ezt birtam kinyögni rá kurva szar egy feladat
  • pyrohun #37220
    jól néz ki de mi ez? :)
  • JackMeadow
    ne a jonagylet picsába :) pedig nem ér ennyit
  • JackMeadow
  • pxxl
    ennyi ájf_st egy helyen
  • pyrohun #37216
    Ezt viszont berakom eredeti méretben :)

(vótmá és régi)
  • pyrohun #37215
    Mindegy, spongya rá, eredeti méretben nem akartam berakni, mert féltem a csúnya pofámat, ennyi :)
  • thoomas
    Igazad van;) Én nem így csináltam anno, vagyis arra emlékszem, hogy vágni is kellett egy keveset. És tényleg nem látszik szerintem, hogy profi géppel van csinálva. De nem akartam én itt vitát kezdeményezni:D ezek csak az én privát véleményeim
  • Rettenthető
    "A kép minősége egyáltalán nem tré, egy kompakt géppel kb. 10x ilyen szar lenne és egyáltalán nincs torzítva - nem is értem, hogy a torzítás az honnan jön neked :)"

Tehát. Ha az eredeti méretben állt volna rendelkezésre a kép, akkor sokkal aprólékosabban ki lehetett volna dolgozni, mint a kicsinyítésből eredő torzulások végett, ezt.
    És az egyéb hibák pedig perspektivikus és anatómiai alapúak. Remélem így már nem félreérthető.
  • VRSDM
    ne vitázzunk kéremszépen.
    amúgy pájrónak adok igazat.
    mármint, olyan hibákat felfedezni amik nem is lettek módosítva, azt imádom a legjobban :D
  • pyrohun #37211
    A kép minősége egyáltalán nem tré, egy kompakt géppel kb. 10x ilyen szar lenne és egyáltalán nincs torzítva - nem is értem, hogy a torzítás az honnan jön neked :)

Igen a Te alkotásod valóban remek!! -.-
  • Rettenthető
    Jaaa kérem. Akkor ehhez képest az én alkotásom remek, mert egy iszonyat tré minőségű, erősen torzított képből van szanaszét vagdosva. :-)
    Mellesleg tudom, hogy rengeteg hiba van rajta, de örvendek, hogy te csak ennyit vettél észre rajta.

DöflingR
    Akkor már nem készült hiába.
  • pyrohun #37209
    Ennyire nem vagyok pro, illetve a hölgy, aki készítette a képeket, egyelőre még csak tanulja a dolgokat, de egyszer ő lesz a legjobb fotós, mert van hozzá érzéke / szeme :)
  • VRSDM
    ja, én meg azt hittem hogy hosszú zár, sok-sok vakuzás, majd a végén a túlégett részeknél ilyen szaturációkompenzáció vagy hogyhívják (nemfotós)
  • pyrohun #37207
    Szerintem tök egyértelmű egyébként, nem titok, csak nem volt kedvem leírni, hogy a fényképezőgép állványon volt, fix pozícióban, én álltam / ültem mindig máshova és úgy készültek a képek, ezért elég volt csak nagyvonalakban kivagdosni, majd tükörsímára elmosni a kivágott részleteket, hiszen a háttér minden esetben ugyanaz, blabla, stb :)))
  • VRSDM
    akkor geciraj vagyok ha én tudom és nem mondom el? :D
    nyehehe :)
  • pyrohun #37205
    Semmit nem vágtam ki, szerintem nem vágod, hogy hogyan készült a kép.
    Amúgy egy 200 ezer forintos Canon géppel készítette egy csajszi, tény, hogy jobban be lehetett volna állítani, de a kivágásokat az én általam beszúrt képen nem láthatod, mert gyakorlatilag nincsenek :)
  • MANOWAR
    Éljen a skizofrénia, ha egyedül van az ember akkor is van kikkel beszélgetni.
  • thoomas
    *nem lépminőség:D hanem képminőség:D
  • thoomas
    Nem volt elegendő fény + szerintem valami kompakttal fotóztál, és ebből kifolyólag zajos lett a kép:D Erre írtam a rossz lépminőséget:) Mert ugye egy tűéles képből könnyebb kivágni dolgokat, mint egy zajosból.
  • DöflingR
    most jót nevettem:D
  • pyrohun #37200
    fasza, de a kivágások és pár helyen a fény-árnyék még korrigálható :)
  • Rettenthető
  • pxxl
    minek? psd-ből is tudok pdf-et írni
    meg am is kész arculati elemeket használok, azok meg psd-k.