41998
-
#37237 Már tárgytalan tegnap kellet volna :D Megoldják máshogy... :P -
#37236 kölcsönözz egyet vagy holnap 9 fele dobd át a cdr-t mentek neked jpg-t -
#37235 Én meg évek óta nem értem effektekhez xD
A csávóról nem mondtam volna meg h effekt,a kéznél gondolkodtam rajta,h megkérdezzem-e,h neme vmi effekt de végül is nem tettem,viszont jól sejtettem..Effekt..Kk,most már értem,thx. -
#37234 ez egy Photoshop effekt. -
JackMeadow #37233 évek ota nem értem ecsethez -
#37232 Eztet festeni kellett?V csak te festetted... -
#37231 Jaja corelom nincs, gugliztam de semmi se tudta értelmesen konvertálni ezt a szart :D különben nem irtam volna :P -
#37230 jah a corel tud :D
vagy pl ez
vagy a google kismillió találata -
#37229 off
valaki tud segiteni cdr corel filét konvertálni jépégébe? :D
on -
ktomi22 #37228 kiment a friss levegőre :D -
#37227 Szakadtam, mikor megláttam, hogy az ablakban is áll pyrohun! Jó lett! -
#37226 itt még kb elmegy, csak házifeladat képre ne írd ki, lehet másnap már nem kell bemenni -
ktomi22 #37225 XD -
JackMeadow #37224 Jukak bazdmeg kétszer is :)nem vadzsok ám mádzsár -
JackMeadow #37223 a 1. ben eloszlanak a jukak a négyzetek között, a 2.ban ép hogy ösze lehet paszirozni oket egymsa mellé és egy helyre tömörülnek a jukak :P -
ktomi22 #37222 ezt hogy? XD
-
JackMeadow #37221 Fősuli házi készits magadnak ex-voto-t. Valami portugál háladókép h megmenekültél valamiből, há ezt birtam kinyögni rá kurva szar egy feladat -
#37220 jól néz ki de mi ez? :) -
JackMeadow #37219 ne a jonagylet picsába :) pedig nem ér ennyit -
JackMeadow #37218 -
#37217 ennyi ájf_st egy helyen -
#37216 Ezt viszont berakom eredeti méretben :)
(vótmá és régi) -
#37215 Mindegy, spongya rá, eredeti méretben nem akartam berakni, mert féltem a csúnya pofámat, ennyi :) -
thoomas #37214 Igazad van;) Én nem így csináltam anno, vagyis arra emlékszem, hogy vágni is kellett egy keveset. És tényleg nem látszik szerintem, hogy profi géppel van csinálva. De nem akartam én itt vitát kezdeményezni:D ezek csak az én privát véleményeim -
#37213 "A kép minősége egyáltalán nem tré, egy kompakt géppel kb. 10x ilyen szar lenne és egyáltalán nincs torzítva - nem is értem, hogy a torzítás az honnan jön neked :)"
Tehát. Ha az eredeti méretben állt volna rendelkezésre a kép, akkor sokkal aprólékosabban ki lehetett volna dolgozni, mint a kicsinyítésből eredő torzulások végett, ezt.
És az egyéb hibák pedig perspektivikus és anatómiai alapúak. Remélem így már nem félreérthető. -
#37212 ne vitázzunk kéremszépen.
amúgy pájrónak adok igazat.
mármint, olyan hibákat felfedezni amik nem is lettek módosítva, azt imádom a legjobban :D -
#37211 A kép minősége egyáltalán nem tré, egy kompakt géppel kb. 10x ilyen szar lenne és egyáltalán nincs torzítva - nem is értem, hogy a torzítás az honnan jön neked :)
Igen a Te alkotásod valóban remek!! -.- -
#37210 Jaaa kérem. Akkor ehhez képest az én alkotásom remek, mert egy iszonyat tré minőségű, erősen torzított képből van szanaszét vagdosva. :-)
Mellesleg tudom, hogy rengeteg hiba van rajta, de örvendek, hogy te csak ennyit vettél észre rajta.
DöflingR
Akkor már nem készült hiába. -
#37209 Ennyire nem vagyok pro, illetve a hölgy, aki készítette a képeket, egyelőre még csak tanulja a dolgokat, de egyszer ő lesz a legjobb fotós, mert van hozzá érzéke / szeme :) -
#37208 ja, én meg azt hittem hogy hosszú zár, sok-sok vakuzás, majd a végén a túlégett részeknél ilyen szaturációkompenzáció vagy hogyhívják (nemfotós) -
#37207 Szerintem tök egyértelmű egyébként, nem titok, csak nem volt kedvem leírni, hogy a fényképezőgép állványon volt, fix pozícióban, én álltam / ültem mindig máshova és úgy készültek a képek, ezért elég volt csak nagyvonalakban kivagdosni, majd tükörsímára elmosni a kivágott részleteket, hiszen a háttér minden esetben ugyanaz, blabla, stb :))) -
#37206 akkor geciraj vagyok ha én tudom és nem mondom el? :D
nyehehe :) -
#37205 Semmit nem vágtam ki, szerintem nem vágod, hogy hogyan készült a kép.
Amúgy egy 200 ezer forintos Canon géppel készítette egy csajszi, tény, hogy jobban be lehetett volna állítani, de a kivágásokat az én általam beszúrt képen nem láthatod, mert gyakorlatilag nincsenek :) -
#37204 Éljen a skizofrénia, ha egyedül van az ember akkor is van kikkel beszélgetni. -
thoomas #37203 *nem lépminőség:D hanem képminőség:D -
thoomas #37202 Nem volt elegendő fény + szerintem valami kompakttal fotóztál, és ebből kifolyólag zajos lett a kép:D Erre írtam a rossz lépminőséget:) Mert ugye egy tűéles képből könnyebb kivágni dolgokat, mint egy zajosból. -
#37201 most jót nevettem:D -
#37200 fasza, de a kivágások és pár helyen a fény-árnyék még korrigálható :) -
#37199 -
#37198 minek? psd-ből is tudok pdf-et írni
meg am is kész arculati elemeket használok, azok meg psd-k.