41998

photoshop-banner.jpg
  • berlinboy6329
    Hogy van nektek kedvetek ilyenekhez?Jön a rendelés és jee csináljuk!!!

Nemrég én is kaptam egy kis melót,bele is vágtam,jee összedobtam a angyját végig,h fog kinézni,aztán bejött az atomlustaság..Áhh majd emgcsinálom,ugyis azt mondta ráér...Áhh most sincs kedvem,inkább netezek meg játszok...Na inditsuk el csináljunk vmit..Hmmm,jó lesz ez,de nincs kedvem most se...Játszunk inkább...Na szegény gyerek már várja a cuccot dobáljunk vmit a videóba,áhh ez igy jó,legalább nem mondhatom h egyáltalán nem csinálom...Ahh már 2 hét eltelt,és még mindig nem csináltam meg ezt a leghamarabb 3-4 nap alatt megcsinálható videót..Na jóvan fejezzük be...Na tessék itt van...Jee köszi állta lett...Nem lett állat..Ez egy FOS...Aztán mondom szegény ne vigyen már fost..Kijavitom neked!!!Belevágok nagy elánnal abba a borzasztó mocsokba ami csináltam,na keressük meg a 100< layer közül h melyik kell nekem,hogy van időzitve,mit hova tegyek..Ez az,húzzunk bele!!Szépen kiigazgatom ami kell,aztán azóta hozzá se nyúltam megint..:( Ez volt talán hétvégén..V azelőtt hétvégén?Nem tom...Egyszerűen 1 alkalomig él bennem,h jeee alkotok vmit,aztán..Áááh nincs kedvem FFFUUU...

Vmi tipp esetleg,h csökkentsem a lustaságot?Mert ha vki csinál vmit azt általában megnézem,mert kiváncsi vagyok mit tud,meg érdekel,de ha magamnak kellene vmit alkotni akkor NYÁÁÁÁÁÁÁ...Nincs kedvem:(
  • NessieGraf
    Mármint a megrendelő részéről.
  • NessieGraf
    Már sok fasságot láttam a nettel kapcsolatban, de ilyen honlapot nyomdába vinni nem kis tehetséget igényel.
  • passatgt
    én ilyenekkel már nem foglalkozok, mindegyiknek megmondm előtte, hogy én értek hozzá, és meghallgatom a javaslatát, de nagy valószínűséggel úgy lesz, ahogy én mondom...

van akinek nem tetszik és azt mondja hogy szevasz, van aki meg azt mondka hogy így korrekt, és mindenki happy, főleg én, hogy nem kell ilyen szarokon idegeskednem:9
  • pxxl
    agyfaszt kapok...

odáig fajultak az igények, hogy ebből a honlapból kell hírdetést csinálni -.- és a legrosszabb, hogy el is fogadták, mert hogy ez milyen jó. hát szerintem fos, 10 perc alatt összedobtuk, hogy lássák, hog foglalkozunk vele, de majd kellenek képek stb, mert a netes képek soványak nyomdába, pláne 300dpi felbontásban. erre elfogadták így...már nyomdában is van

• VRSDM
    tényleg jó.
    amiket meg írtak csak hátszéllel megküldeni tudom.
    javítsd még de jó lesz nagyon!
  • passatgt
    az zavar hogy az ömlesztett szövegnél ott a logo alatt a fede csíkbe egy csomó szóköz és kihagyás van, sokkal jobb lenne ha egybe lennének a szavak és csak a szürke árnyalatok különböztetnék meg

a taktikai rajz hátulra meg sztem nem kell, vagy halványabban, nagyon bezavar
  • Dobronski
    Ez nagyon üt!
  • MANOWAR
    Tetszik a dolog, tele van energiával, csak az a taktikai térkép a háttérben olyan mintha valaki össze firkálta volna vagy mi.(esetleg csak az inverz?)
    Nagyon bejön a Budapest Eagles logója.
    Fajántos lett gratula.
  • oO VinyuS Oo
    Újabb amcsi focis plakát tervem:

• ktomi22
    ennem.. am cs2 juuzer vok :)
  • JackMeadow
    bazeg ti nézézek má aps 3d-s részét??
  • ktomi22
    attol még nem elegans :D
  • JackMeadow
  • LSL
    A legnagyobb gáz az egésszel, hogy nekem túl természetes pár művelet.
    Mondjuk mikor a "Húzzuk át a képet a mappából a képet a PS-be" 3.jára sem sikerült a csókának, mert vagy megnyitotta, vagy átnevezte, akkor azért néztem...
  • Chryst64
    :))
  • pyrohun #37301
    loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool :)))))))))))
  • Jim Morrison
    arra majd kerek tut vidit :D
  • berlinboy6329
    Az lesz a vizsga:P
  • LSL
    Majd csak az utolsó órán XD
  • DöflingR
    Gigantikus péniszeket és izmokat tanítasz nekik rajzolni Matthew Fox-ra?
  • LSL
    Képzeljétek tanár bácsi lettem :D
    Főiskolámon 6 héten keresztül, heti egyszer másfél órában Photoshopot oktatok olasz manager tanulóknak angolul. Már 2 óra le is ment. Nem tudom hogy fogom belezsúfolni az alapokat ebbe a pár hétbe, mert még vektor grafikus programot is be kéne mutatnom 1 órában XD. Egész élvezem a tanítást, csak ne vinne el 2X annyi időt a felkészülés, mint maga az óra...
  • passatgt
    még nemtom:D
  • RaZoK
    cakkumpakk milyen?
  • passatgt
    ez lesz a lábléc
  • passatgt
    10p-el elcsúszott a felső menü jobbra, de csak most vettem észre:)
  • pyrohun #37291
  • passatgt
  • KILLER2
    Szerintem azt a glow-ot is le kéne venni a kiálló fehér "tüskéről" felül. Legalábbis nekem nagyon bántja a szememet.
  • passatgt

• pyrohun #37287
    ne legyen szürke, vagy legyen gradiens szürke - fehér a széle
  • passatgt

szerintetek ezzel mit csináljak?
    a szürke csak ugye a narancs alatt enm folytatódik, de ha folytatódik akkor meg szarul néz ki:D
  • JackMeadow
    köszönöm a zészrevételeket
  • JackMeadow
    A szöveget készen kaptam :) e má valszeg igy marad me má kirakosgatta :)
    régóta marsll a weboldal de má le kéne cserélni mer irtó tráya ez a név, csak semmi értelmes ihlet nem jön h mi :)
  • passatgt
    ja és a Jegy árak szerintem egybe van
  • passatgt
    meg alul a szövegbe kaphatók legyne inkább, helyes mindkét megoldás, de a kaphatóak hülyén hangzik:)
  • MANOWAR
    A két oldalsóra és a két középen lévő barna üvegre gondoltam,(rosszul :))tényleg jó a két szélső csak azért gondoltam azokra mert a közepe kezdett zsúfolt lenni. A korsó terembe hány helyet foglaljak fiúk?
  • pxxl
    mióta mondták neki, hogy na mars el innen!
  • pyrohun #37279
    Amúgy mióta vagy marsll? :)
  • pxxl
    meg a design: marsll.com lehetne kisebb, mert feltűnőbb, mint maga a szöveg. "kit érdekel ki csinálta", nem az a fontos, hanem a szórólap :)