41998

photoshop-banner.jpg
  • SMGBAS
    Ilyen valami :D
    Csak úgy jött vagy mi
  • passatgt
    ezt a stílust nem szeretem annyira, de ettől függetlenül tetszik:)
  • pyrohun #37795
    nem azért angol, hanem mert az menő :)))))))))))) De egyébként próbálunk.

Ilyen lesz az oldal kb. csak nyilván normál méretben :)

• passatgt
    jó hogy ti nyittok külföld felé:)
  • pyrohun #37793
    sok lenne úgy a barna :) (ez a készülő weboldalunkról van)
  • passatgt
    kék helyett barnában megnézném

amúgy táccik
  • pyrohun #37791
  • VRSDM
    imádom :)
  • pxxl
    na jah :D
  • passatgt
    és ez biztosan legális csak úgy kimásolgatni könyvből képeket nem?:)
  • MANOWAR
    Stabilo és pelikan tus szetjeim vannak kb 20-30 darabosak szépen lehet velük valóban dolgozni. Kiállításon voltak A3-as teljesen kidolgozott képek az aktoktól a scifi-ig semmi digitális utómunka nem volt rajtuk. A párom 2 óra nézegetés után haza ment és kijelentette, hogy nem vagyok normális (a második képnél tartottam), minél közelebb mentem annál több részlet bukkant fel pl: aktnál a végletekig megrajzolt bőr ráncosság stb.
  • pxxl
    ááááááááááááááá neeeee hétfőn ilyennel fárasztani...

"A Jeruzsálem térkép ebben a könyvben van:
    Toman, Rolf: Die Kunst der Romanik (Architektur-Skulptur-Malerei)
    a 14 oldalon. A kiadó a Könemann, magyar nyelven a Vince Kiadó adta ki."

• pxxl
    ezmiez? :)
  • Rettenthető
    érdekes
  • SMGBAS
  • SMGBAS
  • VRSDM
    /szerk.[apro] mondjuk a3-as rajzok stabiloval :)) nyehee. lehet durvulgatni :D
  • VRSDM
    az utóbbi fél évben csak stabilo tűfilcekkel rajzolok (mármint ha nem digitális értelemszerűen) és egyszerűen nincs a tökéletes színnél amit ad. se nem kevesebb, se nem több, pont annyi! 200dollárt megér.
  • MANOWAR
    Nem tudom ,hogy ebben a topikban volt-e de volt egy srác aki akarta annak megvette a wacom táblát kb fele árért kint - le csúsztam róla.
    Ha nem számíthatok ár csökkenésre az elég gáz, keresek másik alternatívát a beszerzésre esetleg külföldről vagy melóval.
    Nekem csak grafit és toll rajzok vannak esetenként PS-el tuningolva.
  • theone91
    Nyomásérzékenység nélkül nem köszönöm. :)
  • VRSDM
    asusnak lesz rajzolós tábla pécéje.
    128fajta szürkét megjelenítő lcd-vel, a legolcsóbb alternatíva, és ráadásul hordozható ;)

részletek:
    [apro]Egészen más réteget céloz meg az ASUS Eee Tablet, mely első tagja az e-könyvolvasóktól eltérően nem eInk, hanem háttérvilágítás nélküli 64 szürkeárnyalat megjelenítésére alkalmas, 8 hüvelykes, 1024×768 képpontos LCD kijelzőt kapott. A rendkívül precíz, 2450 dpi felbontású érintőkijelző egytized másodperc alatt képes frissíteni az oldalakat, mely a hagyományos könyvolvasóknál kilencszer gyorsabb működést jelent. Az elvileg akár videók lejátszására is alkalmas eszköz egyetlen feltöltéssel körülbelül 10 óra működési idővel kecsegtet, ráadásul 2 megapixeles kamerával és microSD foglalattal is bír. A szeptemberben piacra kerülő ASUS Eee Tablet ára 2-300 dollár körül alakulhat.

• theone91
    Én kb. egy éve vettem 14-ért az én Wacom-omat. Igaz most ugrott 2-3 ezret a legtöbb helyen.

Drasztikus árcsökkenésre évek múlva se számíts nagyon. Az általad linkelt tablet igencsak rétegtermék, kevés átlagfelhasználó, kocagrafikus veszi meg. Főként hivatalos grafikusok, grafikai cégek vásárolják.

Nincsenek, digitálisak, csak grafitrajzok, amik részletesek. Neked vannak digi-rajzaid valahol?
  • MANOWAR
    10-12 körül volt. A wacom már nem fért bele (30-35), pedig nem sokkal több dehát ez van. Én rajzolni szeretek-szeretnék digitálisan de ilyen irreális árak mellett... talán 2-3-4 év megvehetek egy normálisat amikor lemegy valamennyire az ára: amit lentebb linkeltem arra gondolok.
    Jobban kidolgozott képeid vannak?
  • theone91
    Mennyiért vetted a Trustot?
  • theone91
    Volt már pár tabletem, és eddig a Wacommal (A "piroscímkés" Wacom Bamboo Pen) vagyok leginkább megelégedve. Hihetetlenül olcsó amellet, hogy milyen minőségi.
    Itt van egy-kettő.

• MANOWAR
    Tehát van alapja amit mond? Mutassa, ennyi.
    Tisztában vagyok vele hogy nem a legjobb a trust (sőt) de ez van erre volt pénzem, legközelebb tuti nem sima table-t vennék hanem egy ilyet de ez sem olcsó, ezzel kellett volna kezdeni de számomra megfizethetetlen, pedig ez is csak a kistestvére.
  • DöflingR
    Nem csak úgy mondja, ne hidd ;)
  • MANOWAR
    Milyen tapasztalataid vannak tablet téren? Neked milyen van, hogy ilyen biztosra mondod? Mutass egy tablettel készített munkád.(Ha lehet ne linkelj idióta teszteket)
  • VRSDM
    ecset-pentool-szöveg-glow
  • Dobronski
    miket használtál?
  • thoomas
    Sztem ennél jobbat nem lehet kihozni az adott képből, kevés idő ráfordításával. Grat Hayni;).
  • Hayni
    Így jó?

• VRSDM
    én nem beszéltem ikszfaktorrol :D
  • passatgt
    jobb klikk, beállítás háttérképnek
  • img
    Már tavaly karácsonykor is kértem , akkor nem foglalkozott velem senki:
    "Valaki megtudná tuningolni ezt a képet hogy legyen belőle valami fasza Wallpapper karácsonyra? előre is kösz" most jól előre beteszem hátha addig sikerül vmi. KÖSZ
  • thoomas
    http://www.webdesignerdepot.com/2009/02/the-workstations-of-popular-websites/

Lehet ámulni-bámulni...:D Én legalábbis ezt tettem mikor végig néztem:)

VRSDM, az xfactorstudio honlapjának a bejelentkező képe.... iszonyat idegesítő:D Kiváncsi vagyok hány pénzes ügyfelet veszítenek el vele:D
  • VRSDM
  • theone91
    Ez a tablet rohadt pontatlan, rontja a vonalakat, íveket. Lehet, hogy nem tűnik annak most, de próbálj ki egy Wacom tabletet. Fényévekkel jobb!
  • pyrohun #37759
    Nem, de olcsóbb volt onnan venni a bútorokat, mint kb. ugyanezzel a minimal stílussal a BoConcept-ből lakást berendezni kb. 8x annyiért :)
  • MANOWAR