41998

photoshop-banner.jpg
  • pxxl
  • MANOWAR
    Piros alma mindkettőnél van a történet szerint de mogyi csak a szakállas csókánál, ha lenne "mogyorója" a fehérbe öltözött erdei ribancnak is akkor töke is lehetne ...... .
  • JackMeadow
    "mi az összefüggés? :D vájá reggel van még"
  • MANOWAR
    KPH= Krónikus Pina Hiány-ra gondoltam de ha te így gondolod akkor átjavítjuk Krónikus Pénisz Hiány-ra.
  • Dobronski
    meleg.
  • MANOWAR
    KPH?
  • RaZoK
    áá csak irigykecc
  • JackMeadow
    kérdeztem?
  • MANOWAR
    Töke van a menyasszonynak? :D
    Szeretem a speed paintinges dolgokat.
  • pxxl
    mi az összefüggés? :D vájá reggel van még
  • MANOWAR
  • SMGBAS
    "Van zsákomban minden jó, piros alma mogyoró"
    Hát ha a Hófehérkét vesszük alapul... :D
  • MANOWAR
    pl jönnek az ünnepek :)kilehet figurázni a mikulás bácsit.........
  • Dobronski
    kéne csinálni valamit PS-el, de nincs semmi ötletem. valami pályázatot írhatna ki valaki.
  • Spészgószt
    egy kis munka kérdés...
    ePiac-ról valaha valakinek sikerült már munkához jutnia...
    me szerintem lerántás az egész...de kitudja lehet létezik olyan ember akinek már sikerült...csak gondoltam megkérdem
  • NessieGraf
    Ez azért van, mert nem tanítottad meg proft a Google Docs használatára. Ott egyszer küldi, mindig a legújabb verzió van. Ha már tördeled, ő is hozzáfér, de szól neki a Docs, hogy más is dolgozik rajta. Ha akkor vár kicsit, már a szerkesztett változathoz fér hozzá. A Docs belső chat megoldásával közvetlenül tudnátok konzultálni, mit mikor, hogyan.
  • pxxl
    azt tudom hogy a vérnyomás, és az obcén szavak fennhangon közlésének gyakorisága eléggé magasra szökik meg az utóbbi pár napban a cigim meg egyre csak fogy :D
  • passatgt
    Nincs más hátra, mint racionálisan végiggondolni a személyközi irányítási filozófiát.
  • yokel
    Milyen magas a cégeteknél a fluktuáció?
  • SMGBAS
    Az igen
  • passatgt
    :DDDDDD
  • pxxl
    najó nem panaszkodok többet, de ezt nehéz feldolgozni :D

a professzor úr küldözgette a szöveget. minden egyes csatolt szövegben van valami javítás :) aranyos :D kb percenként jöttek az ímélek...

• Bexter
    Ennek örülök, gratula! :)
  • LSL
    Gratula :)

Fél éve nekem is jött egy lehetőség. Vezetéstechnikai könyvet illusztrálhattam volna. Terepjárósoknak szól, szóval egy csomó klassz beállítást elképzeltem. Aztán 3-4 képpel már kész voltam, mikor szóltak, hogy elfogyott a keret :( Az addigi munkámat kifizették, de azóta nem tudom hogy áll a könyv.
  • JackMeadow
    :)
  • SMGBAS
    Peggy: Dugnál Al?
    Al: A cipőbolt mögötti földbe
    :D
  • SMGBAS
    Egyszer kipróbálnám én is :D
  • MANOWAR
    Csak annyit akart írni hogy dugni anal, de túl gyorsan írta:D kitudja mit nézet egy másik lapon.:)
  • pyrohun #37809
    Nem lehet tudni, hogy ő akar dugni, vagy azt akarja, hogy őt dugják - de ez lehet, hogy ebben az esetben most nem is lényeges :)
  • pyrohun #37808
    Grat! :)

Mi is most a saját projektekre is jobban ráfekszünk + elvileg nekünk is van kinézőben 2-3 weboldal.
  • VRSDM
    van melóm lehet örülni. wihii.
    karácsonyig tuti.
    ilyen megrendelő gyerekével mesekönyv illusztrálás, készítés, kiadványszerkesztés mindenestül.

tökjó :)
  • DöflingR
    Én csak Jack miatt járok ide. Egy üzenetének az értelmezése addig tart mintha elolvasnék két oldalt a mein kampf-ból :) Szeretem a kihívásokat, na...
  • JackMeadow
    Dugnalal
  • VRSDM
    akárki akármit mond.
    lehet nem a leg képorinteltáltabb ps topik ez a világon :D szo-szo...
    de én szeretem ezt a közösséget :D
  • RaZoK
    :D
  • pxxl
  • pyrohun #37801
    lol :)
  • passatgt
    ja majd holnap
  • RaZoK
    neked is azt kéne
  • VRSDM
    én szeretem.