iwiw

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Királylány
Kedves Ibrahimovic!

Igen, olvastam, hogy kértél tõlem egy szívességet.
Ha lesz idõm/kedvem, teljesítem a kérésedet😊

Királylány!
Küldtem neked pénteken egy privát üzenetet. Véletlenül nem válaszoltál vagy nem akarsz válaszolni?😊
csak gyûjjenek és gyüljenek 😊

Királylány
remek, és egyre több lesz a közös ismerõs :-)

azthiszem megvagyunk 😊)

Királylány
megvagy?

PyRex
sokat... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Királylány
megpróbálom

engem Szofi hívott meg, tökjó hely, sok régi csetes ismerõsömmel futottam össze az elmúlt 5 évbõl 😊
Szivesen találkoznék veled is ott 😊

Királylány
megtaláltátok az ismerõsöket?

PyRex
Nem értesz. Pontosan a meghívó NEM értelmetlen, mert PONTOSAN így 100%, hogy minimum 1 ismerõsöd már van a közösségbõl. Ez a lényege ugyanis, hogy bárkitõl bárkiig el lehet jutni egy ismerõsláncon keresztül...

Tobacco
"így értelmetlen dolog, hogy meghívó kell oda"

nem az oldal!!!! a meghívó!!!!

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

PyRex
Nem tudsz olyan nevet beírni, akihez ne tudnál eljutni max. 4 emberen keresztül.. Így van a rendszer kitalálva...

PyRex
Nem értelmetlen, mert pl. én ott találtam rá a 10 éve nem látott unokatestvéremre, nem tudom a címét, se a telefonszámát (így alaklult - hosszú). Ezen kívül rengeteg volt osztálytársra és haverra, akiket szintén évek óta nem láttam.

katze
Ismerem, regisztráltam, különösen nem hatott meg.

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Atkamon
Régen használtam én is az oldalt! És képzeljétek, én ismerek politikusokat😛!

Kata
Jó.

[/cserf][/fülünyúl]

ngcsnet
ismerem

egy ilyen nekem is jól jönne... hasonló cipõben járok 😞
Királylány
ímél (priviben)?

CarajoEsp
Valaki nem tudna küldeni egy meghívót, mert van elég sok régi ismerõsöm fent, de pont az a baj, hogy már sehol nem tudom velk tartani a kapcsolatot, ide meg nem tudok bejelentkezni.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Királylány
van 432 Béla

Királylány
van keresés gomb (fent a kék gombok között jobbról a harmadik)
beírod a nevet

a bõvitett keresésnél sulira, korra, városra it tudsz keresni

Királylány
nincs is Schmidt Géza <#vigyor3>
mással volt olyan, hogy kiderült, hogy 3 emberen keresztül, de "ismerjük" egymást

eLviRA
hogy lehet Schmidt Gézára rákeresni?

...what\'s for You, will not pass You by...

QuippeR
hivtak már kétszer is, nem mentem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Királylány
Különösen mókás megnézni az ismerõseim ismerõseit.
Értek meglepetések.

Királylány
Természetesen továbbra is kitartok az álláspontom mellett, miszerint ez egy (már meglevõ) ismerõs keresõ rendszer, amelyik sokféle egyéb szolgáltatásával megkönnyíti a kommunikációt.

wiw szerintem kevésbé hasznos, inkább érdekes. pl keress rá mondjuk egy Schmidt Gézára, és nézd meg a legrövidebb utat. meg fogsz lepõdni 😊

-the invisible-

dartonita
sztem (bar hozzateszem nemigen hasznaltam) nemlehet rossz dolog,meg akkor sem ha valoban akad netes kommunikaciora alkalmasabb kliens is(msn,irc,stb).
barmi ami segiti azt hogy normalis emberekre talalj,es beszelhess veluk,az hasznos.felteve ha megtalalod az egyensulyt a kockulast es az irl dolgok kozt 😊 szal hajra 😊

Királylány
rendben
<#szomoru1>

Kata
Szerintem hagyjuk abba, egyre nagyobb ellentmondásba kevered saját magad. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Királylány
nyilván segítség/eszköz, de nem az a fõ profilja
mindenki azt és úgy használja, ahogy szeretné

Kata
Hm. Üzenõfal, levelezõ, chat, fórum.

[/cserf][/fülünyúl]

Királylány
azért azt túlzás volna állítani, hogy ez egy levelezési rendszer...

Kata
Jah, valószínûleg azért van hatszáz üzenési lehetõség az oldalon _belül_.

[/cserf][/fülünyúl]

Királylány
szerintem kevésbé kapcsolattartása, mint inkább az ismerõs rendszer feltérképezésére, elveszett(nek hitt) emberek megtalálására alkalmas

Királylány
elég könnyû olyat találni, akit megkérhetsz, hogy hívjon meg, lám itt is vagyunk páran
lehet olyan ismerõsöd, akit a többiek nem annyira ismernek, így megtalálhatod
szerintem van értelme

Kata
Én is két éve fenn vagyok, de nagyon ritkán nézek fel. Aki olyan ismerõsöm, az úgyis tartja velem a kapcsolatot telefonon/emailben/személyesen.

[/cserf][/fülünyúl]

Tobacco
ez OK, de ha én ismerõst keresek, akkor valószínû nincsenek meg az ismerõseim, azért keresem õket. mert ha megtalálnék egy ismerõst, akkor már eleve lenne esélyem, hogy a többit is megtaláljam, akkor meg nem kellene ez az oldal.
tehát ezért,így értelmetlen dolog, hogy meghívó kell oda(ismerõs által). na, mindegy.

Királylány
msn a már meglévõ kapcsolatok ápolására alkalmas
ez meg keresni inkább

bld
htá én még akkor reggeltem amikor elindulét de nem használom csak kapom az üzeneteket h ez meg az ismerõsének jelõlt meg, olyankor megnézem h tényleg ismerem e és ha igen akkor megjelölöm de inkább msn sztem..

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Királylány
no?

Királylány
egy honlap
ha meghívnak, s bejelentkezel, meg tudod keresni az imserõseid, meg az ismerõsök ismerõseit

mila69en
ez miez?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

PyRex
pont ez a lényege: mivel csak meghívóval tudsz bekerülni, tuti, hogy minimum egy ismerõsödnek lennie kell "bent". Ez benne a jó.

Tobacco
Megnéztem volna én is, de meghívó kell, így elég érdekes ismerõst találni.

eLviRA
na jó, kipróbálom én is.

...what\'s for You, will not pass You by...

PyRex
Most is ott levelezgetek éppen. 😊 Én is rengeteg olyan embert talkáltam, akikrõl már évek óta nem tudtam semmit. És csak a Budapesti felhasználók száma minimum 1000-rel növekszik naponta - nagyon durva! Szóval én minden ismerõsömet folyamat osan hívom meg, aki esetleg még ne lenne regisztrálva.

Királylány
Nekem nagyon megtetszett, több régi ismerõsömet is megtaláltam, akikkel rég elvestettem a kapcsolatot.
Örülnék, ha megosztanátok Ti is a tapasztalataitokat.
Lehet, hogy ismerjük egymást?!<#vigyor2>