2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • DjDano
    Nem tudom minek háborogtok, a Telekom legalább rendbeteszi az egészet... na meg akkor az előző tulajdonosra is lehetne haragudni, aki jó pénzért eladta...
  • HiPPoNaX
    Tudom, de nem is en hisztizem a tulajdonosvaltas miatt, csak osszefoglaltam a haborgo ismerosi korom velemenyet :]
  • ZsirosKenyer
    egy idő után ugyanez történt volna a régi tulajdonossal is. lsd. Fanta Szőlő AD.
  • ZsirosKenyer
    küldjek?
  • HiPPoNaX
    "Ami t-konszern, az tragya" cimu altalanos megiteles elojon asszem itt is. Amiben talan bizhatunk az az, hogy rendes szerverparkot pakol ala az uj tulaj, ami viszont felo, hogy meginkabb eluzletesiedik ezaltal az egesz: tobb reklam, stb. Akinek meg adatvedelmi aggodalmai vannak, azoknak ezen felelmuk nem hiszem, hogy a tulajdonosvaltas miatt kene elojojjon..
  • hykao #449
    Kifejtenétek bővebben az aggodalmatokat?
  • desigo
    Szánalmas,hogy nincs benne magyarország összes települése.
    Aki végre kap meghívót ki se tudja választani,hogy hol lakik..
    Nevetségesen gagyi...
  • BiG G
    #445-#446 szerintem is o_O
  • Szabi84
    gyerekek én úgy érzem most rábasztunk
  • Phat Smoker
    csak nehogy olyan legyen,mikor egy jól menő kis rádiót valami külföldi befektető vásáról meg, aztán onnantól kezdve pont olyan xar lesz, mint a többi!
  • neménvoltam
    detto
  • BiG G
    Gyorsabbnak biztos hogy gyorsabb lesz, ebben nem kételkedek. De rossz előérzetem van...
  • Alien
    Szerintem ez jó, mert így legalább stabilabb lesz remélhetőleg és lesznek új funkciók, bár arra kiváncsi leszek, hogy lesz-e majd valamilyen formában emeltdíjas szolgáltatás.
  • BiG G
    Kedves iWiW felhasználók!

Mivel – a jogi folyamatok miatt – eddig nem volt lehetőségünk értesíteni benneteket a közösség életét befolyásoló hírről, engedjétek meg, hogy ezúton tájékoztassalak az iWiW-nél bekövetkezett változásokról. Először is, mint azt bizonyára már sokan tudjátok, a hír igaz; a T-Online Magyarország Zrt. a mai nap megvásárolta a legnagyobb magyar közösségi portált.
    Elsőnek a jelenlegi funkciók és a használhatóság rendbetételét tűztük ki célul. A későbbiekben pedig az észrevehető változás annyi lesz, hogy folyamatosan bővülnek a funkciók és szolgáltatások, továbbá fokozatosan gyorsabbá válik az oldal. Design marad! :) Az újdonságokkal kapcsolatban itt az iWiW-en olvashattok majd először.

A célok elérésében Tóthmátyás Tibor, a T-Online Magyarország portáligazgatója, Weyer Balázs, az [origo] főszerkesztője és Várady Zsolt, az iWiW alapítója és "szellemi atyja" is segédkezik.

Mindenkit köszöntök,
    Simó György vezérigazgató

T-Online Magyarország Zrt.

OMG
  • I.C.ram
    Gyerekkori szerelem? :D
  • Alien
    Eladták az iWiW-et
  • Timbo
    wáá sosem jutok fel iwiwre:S már 1 hónapja próbálkozok:S nincs 1 ismerősöm sem akinek lenne meghívója:S
  • Királylány
    nyilván...
  • Pluskast
    Tudod személyesen tudsz nekem is üzenetet írni, mert most nem fogom ide beírni a teljes nevem.
  • Pluskast
    igen:)
  • Királylány
    "ide privibe"???

• Pluskast
    Aki esetleg 90és93 között a Czabán Samu általános iskolába járt és Ismerte Király Veronikát az írjon már nekem ide privibe plíz!
  • hátén
    http://picaboy.com/?p=74
  • Zséé
    bizonyos időközönként kapnak azok akiknek még soha nem volt meghívójuk (újregek)
  • BiG G
    nekem mindig hibaüzikkel jön a kurvaannyát :@@@@@

ja cucli, amúgy ok :D csak elfelejtettem ott írni^^
  • armageddon666
    pff nem találtam senkit akinek lenne... gáz... hogyan lehet meghivot szerezni? sorsolással kapunk? vagy bizonyos időközönként? (Budapesti vagyok)
  • Dying Soul
    Nekem kifagyott :/
  • CUCLI
    hm. uccsó nagy leállás óta tökgyors az iwiw (Y)
  • armageddon666
    thx
    megyek probálkozni
  • Zséé
    Nemrég minden pécsi kapott 10-et. Ha van ottani ismerősöd nála próbálkozz
  • armageddon666
    :S csak az a gáz hogy 1ik ismerősömnek sincs...
  • Zséé
    nem kapsz regisztrációkor. Kérjél mástól egyet, mivel át lehet adni egymásnak
  • armageddon666
    Miért van az hogy nemtudok meghívót küldeni? regisztrációnál kéne kapnom 1et nem? vagy ha nem akkor hogyan tudok szerezni? (ez nem meghivokérő üzenet.)
  • Fülüke
    De nem bírom a meghívókérőket!
  • Királylány
    myvipék karbantartanak...
  • FtranX
    akkor úgy látszik, hogy 220 K-ig bírta a rendszerük. Ez az iwiw behozásához kevés lesz.
  • gandal
    Nagyon akadozva...vagy pedig leáll és újra bekell lépni:)...
  • Zséé
    pedig megy
  • Coco
    btw a myvip sem megy már :P
  • Coco
    az az üzenőfal valóban kula :|