2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#496 mar nem emlexem miota nem kaptam semmifele buzi korlevelet.. erre ez az inaktiv faszsag itt van.. geci nem fogom fel.. eskuszom mintha 80 eves oregekkel neteznek akik elhisznek mindent... MINDENT!!!!!!!!!!!!!!!!
sok hulye fasz! -
#495 valahogyan selytettem :D -
#494 kigyire meg oliverspy-ra gondoltam csak megelőztek :) -
#493 ti ketten biztos nem tudtok olvasni... -
#492 A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
+elvileg "HAMAROSAN" lesz olyan meghivás mint myvipen... vaygis nincs korlátozva... -
Zséé #489 kösz! már alapból behozza :) -
#488 frissits... nekem is kiirta és utána bejött -
Zséé #487 XML-feldolgozási hiba: nem jól formázott
Hely: http://iwiw.hu/pages/main/index.jsp?clearsession=true
50. sor, 373. oszlop:<!-- Adverticum zona: 26923 --></div></td></tr><tr><td id="center-cell"><div class="home" id="conte -
#486 nekem most be se jön... -
#485 Már ott a hivatalos "gépház" cáfolat a főoldalon... -
#484 cáfolja hogy lassú az iwiw.... pedig az... ki tudja még mibe hazodozik össze vissza a magentaimádó emberkéje -
#483 Én is megkaptam.
Valahogy már a szövegből is kiderül szvsz.
Még túl sok logika sem kell hozzá. -
#482 MEGINT HOAX!!!!!!!!!!!!!! -
#481 Én is kaptam ilyet, nem t'om, komoly -e. Azért néztem be ide a fórumba is, hátha vannak itt nálam okosabbak. :)
Valaki? -
#480 már megint spam?
ez az inaktív felhasználós hülyeség ez most komoly? -
#479 Már megy, de elég lassúnak tűnik újfent... -
#478 elképzelhető hogy most van szervercsere -
#477 iwiw még mindig nem megy. a t-online-so emailem sem megy. a t-eamil-es címem meg egésznap elérhető volt... -
2Bálint #476 most már igen...
-
#475 hát a t-emailjeimet meg tudom nézni... -
2Bálint #474 azé nem megy, mert leállt a t csoport szervere
valami hülyegyerek kívülről betámadott -
#473 Csatlakozom! Nálam se megy egyik sem. Bár ilyen tájban az iwiw még sose ment nekem, most már a myvip se. :( -
#472 Nálam sem megy iwiw. -
neménvoltam #471 hmm... csak nálam nem műxik egyik sem? -
#470 ja és kb 1 milliárd huf ;) -
#469 pontosan 4 millió euro -
#468 Nem semmi.. -
Zséé #467 azt hallottam, hogy 1 milliárd -
#466 700-1000 guriga -
#465 Mennyiért adhatták el? -
#464 en kerek elnezest -
Phat Smoker #463 a nagy testvér mindent lát! -
ZsirosKenyer #462 amúgy még mindig nem értem min parázik mindenki. A Magyar Telekom csoport mindig is ott volt a háttérben, már a legelején is tudni lehetett hogy fel fogja vásárolni az egészet.
Az index-es cikkre reagálva pedig szvsz. Gyenis Balázs egy idióta okoskodó gyökér. Nem tudom min aggódik, mikor bármikor lehallgathatják a mobilját eleve, tudják méterre pontosan hol tartózkodik, az adatait minden cég tárolja. Ilyen világban élünk. -
ZsirosKenyer #461 nem lesz, mivel az [origo] portálba fogják beolvasztani, oda pedig illik a kékes dizájn. -
#460 Lehet userdel lesz.. :/ -
Phat Smoker #459 cikk az indexen! -
#458 Neem:) CSak az ő nevét tudom meg ismerem is és tartom vele a kapcsolatot. Viszont ő nincs az iwiwen és a többiek teljes nevére nem emlékszem:) -
#457 Az "magenta", ahogy angolmajmolósan mondják, nem pedig rózsaszín...(amúgy én simán bíbornak mondanám...) -
#456 allitolag a design marad, remeljuk nem csak igeret :D -
#455 nah, iwiw is bugyirozsaszin lesz, kiraly