2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
DJviolin #576 3 napja. -
#575 Így van ;-) Most regisztráltál? -
DJviolin #574 Már rájöttem. Felsorolja az ismerőseim ismerőseit. -
#573 Hát, van benne valami. Mert 2 honlapon keresztül számon tartani az ismerősöket. Amúgy valaki meg tudja mondani, hogy az iwiwen miért korlátozottak a meghívók száma? -
DJviolin #572 Sziasztok!
Eddig a Kit ismerhetek? fül alatt nem volt senki, de most egyik napról a másikra megszaporodtak a mépek ezen az oldalon. Ezt nemértem. -
#571 Ebből a konurencia harcból az lesz, hogy teljesen megosztja a népet, és elveszti az értelmét az egész, mert semelyik hálózaton nem lesz fent az összes ismerős egyszerre. Szóval ezzel csak a piacágnak rontanak. -
#570 Én rajta vagyok az iwiwen, és a myvipen is és szerintem az iwiw külsőre jobban tetszik. Valahogy riasztó a myvip fekete háttere. -
Zséé #569 "Gépház üzen
május 19.
Az üzeneteket tároló adatbázis sikeresen átköltözött egy jóval nagyobb és gyorsabb gépre. Ez egy újabb fontos lépés volt afelé, hogy meghívókat rövid időn belül lehessen megint küldeni."
azt írkodják pedig hogy lesz. Aztán hogy mi igaz és mi nem azt nem tudhatjuk. -
#568 Miért nem? Akkor mikor lesz újra legalább 1db meghívó? -
#567 ez nem igaz sajna... :( -
#566 állítólag jön a világvége -
Zséé #565 állítólag nemsokára újra lehet korlátlanul (vagy korlátolva) küldeni meghívókat -
#564 :D
Amúgy milyen gyakorisággal osztanak meghívót? -
#563 áh nem hiszem... sztem ez azért van hogy ne minden 2. hsz olyan legyen hogy MEGHIVOT! KÉREK MEGHIVOT!... szal az picit SPAM lenne... amugy meg teszvesz.hu-n nemrég lehetett 11Ftét venni. meg 3-4e-t :D -
#562 "A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!"
Akkor azok is amik felajánlják nem? -
#561 nekem kéne... lenne 1-2 ember akit meghívnék :) -
#560 hi!
kell valakinek meghívó? -
#559 sajnos sehogy -
#558 Helló! Ha elküldtem egy emberkének a meghívót de az az ember nem akar regisztrálni akkor hogy lehet a meghívót visszaszerezni, vagy a meghívást törölni? -
Phat Smoker #557 A belügy is felfigyelt az iWiW-re ;-))
cikk -
#556 kérsz tőle kölcsön és nem adod vissza -
#555 ismerem a wiw egyik alapítóját, és csak most tudatosult bennem h valószínűleg most keresett egy kisebb összeget -
#554 Aham...és ennek a "minden magenta színű lesz" dolognak is kb. annyi valóságtartalma van, mint a körleveleknek... :)
@akyyy: én is találtam általános- és középiskolás tanárokat is ("ismerősöm" is lett mindegyik)...és bazz az egyik általános iskolai tanárnő a képek alapján szinte semmit sem változott azalatt a kb. 20 év alatt, mióta utoljára láttam!!! Fiatalabbnak néz ki, mint én... -
#553 megleltem osztályfönökömet iwiwenolyan szexi képet tett ki -
#552 "Személyes kezdőlap"
üzenőfal felett..
#551: oké, csak furcsa az egész,
nemrég még arról volt itt szó hogy minden magenta színű lesz -
#551 a t-online nem mobilszolgáltató
a t-mobile oldalán nincs djuice -
#550 Kezdőlapin nekem nincs is reklám.. -
#549 Ha a t-online megvette az iwiwet, akkor mit keres a kezdőlapon
a djuice reklámja napok óta?? -
Coco #548 fogalmam sincs... lehet nem törölték hanem "törlődött". az biztos h egyik napról a másikra nem volt accom :) -
qper #547 ilyen nekem a munkahelyemről van rendszeresen. ilyenkor azt csinálom, hogy megnézem azokat a iwiw-es rendszerüzeneteket a leveleim között, amik akkor érkeznek ha valaki pl. üzenetet küldött nekem, visszajelölt, stb, rákattintok arra a szövegre hogy "XY adatlapját az alábbi linken tudod mgnézni", az itt felpattanó bejelentkező ablak eddig mindig beengedett a rendszerbe. -
#546 használj valamilyen kémkereső progit... -
#545 de miért törölték? -
Coco #544 ...törölték az accod
nálam is ugyanez volt -
Jene #543 Szevasztok!
Lenne egy kis problémám iwiw-el kapcsban... körülbelül 3 napja nem tudok belépni, mert hiába írom be a címem és a jelszavam a login oldalon, miután rákattintok a bejelentkezésre nem csinál semmit csak tölt pár másodpercet és újra szabadon hagyja a jelszónak a mezőjét... ha már volt erről szó a fórumban akkor sorry nem olvastam vissza... segítségeket előre nagyon megköszönném...
... -
#542 így megy ez... -
#541 nekem se perpil -
qper #540 nem műxik -
Zséé #539 azért, hogy aki még nem tudott bejutni az még talán reménykedhet... -
#538 spammel azért -
Aspyrin #537 Ezt most minek pasteztda be? Mindenki látja amint beloggol