2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#1464 csak nekem ír ki folyton hibát és nem hozza be az oldalakat? (ismerősök, kereső stb) -
#1463 szvsz magától iktatja ki a rendszer, egy-két napon belül -
#1462 hogy lehet törölni az olyan ismerőst, aki már törölve lett, viszont az ismerőseim közt még ott van mint - - [0]
??? -
#1461 irtam is:D -
blackgamer #1460 átalakultunk SG klubbá -
blackgamer #1459 kb. mennyit kell várni mire küldenek egy meghívót ha kérelmeztem? -
blackgamer #1458 ez a klubosdi mióta van? én most fedeztem fel
volt hogy nyitottam egy témáról topikot a fórumba, kutya se vette észre
ha klubot nyitok jobban észreveszik? -
#1457 Köszönöm a válaszokat.
(A jobb alsó sarokban x van nem plusz) -De gondolom ez lényegtelen.
A lényeg hogy nem válaszolt. -
#1456 Piros kibontott boritek: elolvasta es torolte.
Piros kibontatlan boritek: olvastatlanul torolte.
(Ha van plusz jelzes a jobb also sarokban, akkor valaszolt.) -
#1455 vidd rá az egérkurzort és ki fogja irni -
#1454 elolvasta, és törölte (szerintem) -
#1453 Sziasztok! Küldött üzeneteknél a név után mit jelent az a piros x-es nyított boríték? Elolvasta a címzett? Mert nem reagált rá? -
#1452 Ha kell vkinek meghívó akkor irjon nekem pü-t még 21 nap -
#1451 Na, a 2 órás határidőt nem láttam sehol /
:) -
#1450 ki volt irva hogy kettőig ez lesz :PP
egyébként meg egy két há:D -
#1449 iWiw
Az iWiW karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető. Kérünk nézz vissza később!
iWiW is temporarily down for maintenance. Please check back later. -
#1448 Van hozzá egy greasemonkey script, ami a dátumot nem figyeli, de amikor belépsz, megnézi, hogy ki törölt... Firefox alatt használható, egyik
itt, a másik itt -
#1447 Ha valaki töröl az ismerősei közül, akkor azt nem tudom megnézni, hogy mikor törölt? -
#1446 kép
miközben írtam az üzenetet, rájöttem. a greasemonkey tüntette el.:)
szal bocs a buta kérdésért... -
#1445 Profil -> Kepek - itt a feltoltes alatt. -
#1444 És ez hol van? nekem a képeknél semmi ilyen nincs kiírva. -
Gilimumus #1443 Sziasztok
1 DB Iwiw meghívó-t tudok küldeni valakinek, aki szeretne. Fiatal hölgyek előnybenhatáridő: 1 hónap. érdeklődni a stefi2@fibermail címen lehet. -
#1442 "a megengedett kvóta: 2000 kbyte."
Nem. -
#1441 Jól vettem észre, hogy eltörölték a képekhez tartozó feltöltési limitet? -
#1440 van meghívóm kell valakinek??? -
#1439 van. sőt egyre többeket bannolnak körlevél és reklám miatt is... -
#1438 van olyan h vki bannolnak iwiwről mert az üzifalra trágár szavakat írt?:D -
#1437 En ezt hasznalom. Vagy konkretan mit kersz? :) -
#1436 nem jó. de lehet rossz adblockom van...:( neked müködik? tudsz linket adni a te adblockodhoz?:D -
#1435 Probald igy: *wiw*/css/1024.css* -
#1434 help. ujratetem a gépet és most hiába blokkolom azt az 1024-es css-t, marad a felbontás olyanba! és ez nemjó -
#1433 Köszi nekem is ilyen problémám volt de te megoldottad!!!!!!!!! -
#1432 omg ...
köszi! -
#1431 Ja, max 5 lehet. -
#1430 Felhasználói csoportot hol lehet hozzáadni? Vagy maximalizálva van a lehetséges csoportok száma? -
#1429 pfff
-
#1428 Az email volt az egyetlen, ami soha nem tettek nyilvanossa. Es nem is akarjak, igy nem mukodik az a megoldas. -
#1427 De pont ez a taktikájuk nem tetszik, mert megoldhattáok volna úgy, hogy be van építve a keresési feltételbe, amikor címre akarsz rákeresni, csak a nyílvánosakat jelenítse meg. Nem egy nagy etwas lenne. Persze egyszerűbb letiltani a mail keresési funkciót totálisan, mint "fejleszteni".
Np :) még esnie kéne -
#1426 Bocs, hogy kötekedek, de szerintem nem látod a lényeget. ha én pl csak az ismerőseimnek engedem látni az e-mail címemet, akkor más ne keressen rá.
szal, valaki tudja a címem, akkor ne is érhesse el a profilom.. szerintem ez valahol egy korrekt megoldás...
a kizárás szerintem még mindig működik.. bár, lehet, hogy tévedek. szerencsére nem kell kizárnom senkit..
már esik a hó;) [logo]:)
-
#1425 pedig bonyolult lett volna beletenni még egy szűrést nekik :D
Ismerőst, hogy tudok kizárni az üzenetek küldéséből?
Régebben sikerült, és most szeretnék még pár embert rátenni, akiktől nem kérek üzenőfalra infót, és privátba se üzenetet.