iwiw

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András
Gyerekek, milyen emberkék vannak iwiw-en, én szegény panelproli milyen alapon merek hozzászolni a svédországbol hazajött milliomos emberkének meg én a panelproli fizessek többet, nem politizálok de nem birom ki, hogy ne rakjam fel ide is az emberke fejét:

1064: Igen, majd az ingatlanado érint! meg kell buktatni!!!
http://www.iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?messageID=16530433#me

ssage16530433
--------------------------------------------------------------
"1058: 1059: te kis bolond proli liba. anyám magyar, apam

swed, sok rokonom is van Magyarban, s te kis liba most éppen

csaladostul Tahitotban a nyári rezidenciankon vagyunk, s

élvezzuk a magyar nyarat!!!
S élvezem ezt a sok bunko hozzaszolásodat, igy nagyon kellemes

egy birka (te) társaságban!!!"

http://www.iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?messageID=16530233#me

ssage16530233
------------------------------------------------------------
" feltétlen meg kell buktatni a jlenlegi kormányt ! ÈLJEN A

JOBBOLDAL! Le a luxus adoval! Fizessetek PANELPROLIK

TÖBBET!!!!!"
http://www.iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?messageID=16532561#me

ssage16532561

http://druglord.buzz.hu/ ;)

banok
Az oldalam az iwiwen

tessék megjelölni 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Szerintem apróhirdetésben gondolkodj, a kéretlen, privát üzenetes reklámokkal nem fogsz jó benyomást kelteni leendõ "ügyfeleidre".

DarkSly
Megpróbáltam amit írtál de azzal az a gond hogy csak az ismerõseimet tudom bedobálni csoportokba. Amúgy meg tényleg csak egy hirdetés erejéig akarok "zaklatni" gimnazistákat de mind1 nem csak ez a módja van a hirdetéseknek😊
Azért kösz a segítséget.

Mért kapnak el mindig mikor a falra firk

Na mindegy, hiszek neked. (Lehet hogy most nagy hülyeséget csinálok.)

Minden olyan embert dobálj be egy új csoportba, aminek mondjuk a neve legyen a Gimnazisták. Ilyet az Ismerõseim -> Csoportjaim fül alatt tudsz létrehozni. A levél küldésénél a Csoportjaim résznél jobb oldalt add hozzá a kívánt csoportot, és nem kell egyenként a jövõben kiválogatni õket, csak mindig ezt az egy csoportot kell hozzáadni a címlistához.

akyyy
ahoz van apró hirdetés😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

DarkSly
Szeretnék tanítani, korrepetálni szegedi gimnazistákat, és ált. iskolásokat, és ehhez küldenék el egy hirdetést körlevélben gimnáziumok ismerõseinek.

atomboy
Ha spam, akkor felejtsd el.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Sajnos nem lehet. Ez egyfajta biztonsági intézkedés a kõrlevél kûldõk ellen, hogy hátha elmegy az egésztõl a kedvük.

Amúgy én tudnék egy leegyszerûsített módot, csak elõbb szeretném hallani, hogy mi féle okból lenne erre szükséged? 😊

DarkSly
HI!

A minap kitaláltam egy dolgot és ennek megvalósításához egy csomó olyan embernek kéne üzenetet küldenem iwiw-en akik NEM az ismerõseim. Hogy lehetne úgy megoldani hogy egyszerre küldjem el ezt az üzenetet sok embernek ne pedig egyenként a profiljukra rámenve az Üzenet küldése gombbal...??

II Rocky II
haljátok mért törlitek a meghivo kéréseket....iwiw topic gondolom egybõl arra gondol vki hogy kérjen mivel ezzel kapcsolatos.De ti tudjátok.Jah amugy nekem is van.24 napig érvényes.de lehet elfog menni.😊

24 - Exile -Nov.23

totya24
nem is úgy szokták mostanában. akinek kéne egy meghívó, keres egy embert, akinek van és megkéri hogy küldje el arra az e-mail címre, amire õ akarta volna. (kb😊)

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

I.C.ram
az a baj, hogy tudtommal nem lehet átadni a meghívót.
szucsy89
tûzrókát használok😊, a mappa törlését meg megpróbálom htx

naésakkor: van meghívóm még 28 napig ha kell vkinek
I.C.ram
Nekem is tetû mostanában, de a képek bejönnek. Szerintem cserélj Firefoxra vagy, vagy töröld az ideiglenes mappád.

MEghívó felkínáló üzik értelemszerûen nem törlõdnek 😊
szucsy89
nekem múlt hét óta az iwiw nem jeleníti meg a képeket, egyszerûen eltûntek, és az egész rendszer belassult...csak nekem van ez vagy mindenkinek?és ha csak nekem akkor mi a baj?

amúgy a meghívót felkínáló üziket is törlitek?
milgram-ban is van ilyen

esetleg referer-el lehetne trükközni ha találnál egy hibát iwiw-en ahol elhelyezhetnél egy kódot
de ez csak elméleti eszmefuttatás

totya24
szerintem meg van az oldva, hogy az iwiwes adatlapodba semmiféle html/php/bármi kódot ne illeszthess bele.

Szerintem ennek nem kellene szerveroldalinak lennie, mert például az amcsi Statcounter-nek is van egy olyan szolgáltatása, hogy meg lehet nézni a honlapunk látogatóinak IP címét, és a Google Maps-sal összetársítva meg lehet nézni, hogy honnan neteznek. 😊

IWIW-re valami olyan counter kellene, amely naplózza az adatlapunk látogatóinak IP címét, és hozzátársítja az õ adatlapukhoz. Vagy ez technikailag égbekiáltó hülyeség, akkor egy olyan counter, ami simán csak a látogatókat naplózza, és az adatlapjuk címét mutatja.

akyyy
baráti körben van ilyen csak.

totya24
szerintem nem. egyik ismerõsöm hencegett azzal, hogy tudja, ki nézte meg az adatlapját, de szerintem maga az iwiw rendszere nem támogatja/tartja nyilván ezt.. bár lehet, hogy tévedek..

Sziasztok!

Biztosan égbekiáltó hülyeséget kérdezek majd, de felteszem a kérdést, hátha:

Szóval nem létezik valami Counter, Firefox plugin, vagy mittudom én, amivel meg tudnánk nézni, hogy ki nézte meg a felhasználói adatlapunkat? 😊

Desiderata
átadnám az SG.hu iwiw felhasználó üzemeltetési jogát, akit érdekel keressen privátban

gercse
hát lekésted, sorry, majd legközelebb. megjegyeztem a címed😄

akyyy
mi vna kiirva?

Én szeretnék egy meghívót, ha lenne.
[email protected]

üdv
N3TuddKi
lehet meglepõ eredményre jutnál, ha megpróbálnád...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

akyyy
nem tudja valaki hol lehet megnézni az iwwien található összes hirdetést egy helyen egyszerre?:\

még 10 napig van meghívóm...de énse tudom kinek adjam 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

http://s4.bitefight.hu/c.php?uid=22144
<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>
Na megint fejlesztettek valamit. Ez az iwiw mobil nem hangzik rossul...

a fórumok még mindig egy adott városra szólnak?
vagy ha nyitok egyet azt mindenki látja?

gercse
kaptam meghívót, de nem tudom kinek adjam 😄

pedig most akartam regisztrálni o.b-ként, gondoltam bejelöllek 😄
egyébként meg biztos ezeknek jössz be nagyon..van ilyen 😄

N3TuddKi
ááh.
csak annyi féle ruhabolt, meg játékterem gokartpálya, magányos fa a rét közepén jelölt már be, nálam már csak ez maradt ki... 😊
de annyira nem várom.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

héé fiuk,mi ez a nivea meg o.b...nõi vonalon nyomultok? 😊

N3TuddKi
vagy az o.b, comfortnak...

hát azt ne nagyon akarjon 😊

akyyy
és majd ír egy vérpista hogy õ a niveának akar klubbot iwiwen.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Aki szeretne meghivót dobjon rám egy privit.

atomboy
Mar sehogy.

Királylány
Állítólag át lehet állítani angolra.
Van ötletetek, hogyan?

Madnesss????????? 😊

akkor lol <#smile>

akyyy
május 15.

Sziasztok,

A Gépház blogon, e-mailekben és az iWiW fórumain az automatikus bejelentkezés megõrzése kapcsán kapott észrevételek nyomán, a néhány napja meghirdetett biztonsági fejlesztések május 16-ra tervezett bevezetését elhalasztjuk. Újragondoljuk a korábban kialakított mûködési koncepciót, és egy kompromisszumos megoldást fogunk implementálni. Részletek hamarosan.<#mf2><#mf2><#mf2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

atomboy
Akkor sem kene az otthoni felhasznaloknak szivniuk a kishulyek miatt...

van rá böngészõ plugin IE és FF alá is, szal mindegy

sok volt a visszaélés, bejelentkezett suliban, könyvtárban, netkávézóban, aztán csodálkozott ha törölték/átírták a jelszavát/adatait

http://iwiwgh.blogter.hu/?post_id=153268

Az IWIW kinyirja az autómata bejelentkezést a sok lúzer miatt. Most néhány Darwin díjas miatt mi miért szívjunk?

MADNESSSSS??????????

akyyy
ehh, simán hívhatja a haverjai meg az anyja a gyerekét Deathcode-nak...

képeknél meg mi van hza az illetõnek nincs semmi fényképe, csak régi papíron? viszont van egy két bulifotoja? pff