2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
-
#1504 nekem se.... -
#1503 hát én akár mék képre kattintok egyiket se jeleníti meg, egy böngésző se... -
#1502 nálamis gond van. ha uj képet töltök fel, nem jeleniti meg, hiába kattintok rá.
plusz mért csak 2 mega képeket lehet feltenni maximum? ez irtó kevés! -
#1501 köszönjük. -
#1500 -
szedRick #1499 Ha fent lennék az iwiwen létrehoznám az "mikropenis klubbb"-ot és akinek sok klubbja van azt bejelölném vagy lányoknak
"hüvelygomba klubbb" és mehet a jelölgetés. Szerintem lenne pár aki bejelölné -
#1498 kicsit belassult az iwiw képfeldolgozó szervere, ennyi -
#1497 jó:S -
#1496 :d
nked jó? -
#1495 biztos félnek valaki feltette a tételeket -
#1494 mi van ezzel az iwiwel? egy képet se tudok megnyitni,elsőnek firefoxal nem tudtam mostmár operával,ie-vel és netscapel se tudja, vkinek van még ilyne problémája? -
Verseghy #1493 Ja ismerős...:D Engem is szoktak és akkor irják, hogy láttak a koncerten. Én meg elutasítom és irok neki, hogy a következőn is láss:D -
Hajnalcat #1492 -
#1491 Ez amúgy természetes, csak sajnos kicsiny kis elb***ott társadalmunk teli van gyökerekkel.
Engem is jelölgetnek be az emberek, merthogy egyszer találkozunk koncerten (zenekarban játszom). Ettől még nem lesz az ismerősöm.:S -
#1490 sztem,faszság bejelölni ismeretlen vkit,azért menő vki mert sok ismerőse van? sztem az ha a tényleges ismerősöket jelöli be. -.- -
#1489 én az odaállok idegen autók mellé, és "hűdemenő lettem" képeken röhögöm magam sz@rrá. -
#1488 azt láttátok hogy végre már 1000 üzenet lehet a rendszerben? -
#1487 Az a baj, hogy elvileg ez poén lenne, de mégsem az.:S
mondjuk, hiányoltam, hogy a "Horváthba" (két h-val) és "Spanyolba" kifejezéseket kihagyta:)
Nem tudom, figyeltétek-e, már az iwiw is támogatja a PicLens technológiát. Annyival kényelmesebb, hogy nem kell külön a képek részre kattintani, hanem az adatlapról elérhető mindegyik, és nincs olyan, hogy nem tölti be. Itt olvashattok róla. -
megalodon #1486 szánalmas hát,de hát ez a magyar nép..
Tudjátok?M.O.inteligenciahányadosa állandó csak egyre többen tartanak rá igényt... -
Verseghy #1485 De ez így van... Olyan sokan csinálják ezt... Szánalmas.. -
megalodon #1484 ez marhaság.az iwiw nem arra van hogy jelölgessek ész nélkül hogy huha de sok ismerösöm van hanem hogy tényleg akit ismere.
Jó nem mondom nekem nincs ismerösöm klub pl Tiesto+antigyözike klub,na de akkor már olyat is láttam hogy ilyen olyan repülögépmodellek,buszjáratok,vonattípusok vannak akiket-amiket megjelölhetek.
Akkor minden szart megjelölök és fasza csávó leszek?? -
gabr #1483 "Minden klubot, jelölj be és jelölj vissza minél több ismerősöd van annál menőbb vagy."
Ezt már én is tapasztaltam... a legtöbb embernek akinek 500+ ismerőse van, ott érdemes megnézni, hogy mennyi is az ilyenolyan klubtagság... -
megalodon #1482 ez mi a szar?? -
#1481 ezt ma láttam iwiwen: voltmár?
""Ha regisztrálsz ide és nem akarsz a pórnép közé keveredni a sokadik oldalra,úgy érzed Te ennél többet érdemelsz,akkor tegyél a neved elé minimum egy "A" betűt és máris az első oldalon fogsz szerepelni. Legalább 20 képet tegyél fel!
Fontos, hogy legyen egy "én és az autóm" , egy "party előtt" című kép! Lányoknak kell egy nagyon szexis kép, fiúknak egy nagyon menő! Ha van tetoválásod, mindenképp látszódnia kell. Én és az "autóm" című képet csak akkor tegyél fel, ha több hitel van rajta, mint amennyit ér. A képeket kommentálhatod angolul is. Ilyen lehet pl. az én autóm-my car, a legjobb barátom-my best friend, én-I'm. Így tudni fogják hogy a beszélt nyelvekhez az angolt nem véletlenül írtad be, hanem Te tényleg komoly angoltudással rendelkezel. Egyébként ha el tudsz számolni 20-ig, tudsz köszönni, ismered az igen, nem, jobb,bal angol megfelelőjét akkor te már beszéled ezt a nyelvet, tehát nyugodtan beírhatod.
Ha raksz fel képet lehetőleg nyaraláson készülteket, de csak akkor ha: Ibiza, Dominika, Dubai stb. volt az úticél. Ha Zalakaroson,Bükkfürdőn vagy esetleg Zsóriban jártál, akkor inkább otthon készült képeket tegyél fel! Az ilyen képekhez már nem azt kell odaírni, hogy ki látható rajta, sokkal fontosabb,hogy hol és mikor készült. Ilyen lehet pl.: "2006 szilveszter Kuba". Néha írj fel valami idiótaságot az üzenőfalra: -milyen szar napod volt és eleged van, -sokat dolgozol és elfáradtál, -sikeres volt a vizsgád ezért mindenkit szeretsz,
-vizsgázni fogsz és drukkoljon neked mindenki! A magamról rovatba írhatod hogy "aki ismer az ismer,ennyi" vagy "aki ismer annak nem kell bemutatkoznom". Ha ezt írod, akkor képet se tegyél fel, mert aki ismer az úgy is tudja hogy nézel ki. Regisztráld a kutyádat, szólj a szomszédoknak, hogy ők is regisztrálják az övékét, mert a te kutyád be akarja őt jelölni! Minden klubot, jelölj be és jelölj vissza minél több ismerősöd van annál menőbb vagy."
-
#1480 elnéztem,azt hittem hogy nekem irtad a válasz erregombot..törni magyar bocs :D -
#1479 nekem nincs vicces kedvem
azért kérdezem szucsyt öneki honnan van,mert én is szeretnék nevetni ;)
na mind1 -
#1478 és neked?XD -
#1477 hehe
Honnan van ilyen vicces kedved? -
#1476 látogatják,ez ahelyes XD -
#1475 látogasstyák a helyes -.-' -
blackgamer #1474 majdnem -
#1473 *látogattyák -
#1472 szerintem myvip-et csokkal többen látogassák,mint iwiw-et
ez hogy van? -
#1471 jah de, nem vettem észrre a gombot:D -
blackgamer #1470 nem? valamit írt hogy csak minden nap hajnalban történnek a beállítások jóváhagyásra, azt hittem erre nem vonatkozik de lehet
kiír valami hibaüzenetet? hogy nincs jogod vagy valamit? -
#1469 én még most sem tudok:( -
blackgamer #1468 engedélyeztem a topiknyitást -
#1467 nem lehetne topikokat nyitni benne, meg stb?:D -
#1466 okézs, köszi
már azt hittem, hogy megint nálam van vmi gond -.- -
#1465 nem. az elmúlt 2-3napban nekem is instabil