iwiw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Szia,
az alábbi linken éred el:
http://static.iwiw.net/widgets/wv/105/iWiW.gadget Vista Gadget
üdvözlettel: gépház
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nemtudom, hogy az elõttem levõknél felmerült-e a probléma, szóval letöltöttem az iWiW Gadgetet Vistára (azért hívom fel a figyelmet, mert nem az XP-re átkonvertáltról beszélek) és valamiért amikor be akarok jelentkezni azt irja ki, hogy töltsön le újabb verzióját az iwiw gadgetnek. De én nem találtám az 1.0-nál újabb verziót, létezik újabb, vagy nálam van valami probléma? Köszi
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
van vmi "megoldás" arra,amivel megtekinthetõ,hogy kik/mikor kattintottak az adatlapomra??<#fejvakaras>#fejvakaras>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Persze ez csak az én véleményem. De biztos vagyok benne, hogy másként használják ki az emberek az iwiw-et, mint ahogy szereték volna a készítõk.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Hogy tudom megnézni, hogy kik látogatták az adatlaopomat? (bocs, lámpa vagyok az iwiw-hez.)
Az iwiw-en van "rejtve kapcsolódik" üzemmód? Vagy a "belépés titkosított csatornán" ezt jelenti?
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
http://iwiw.blogter.hu/?post_id=206202
namost nekem elvileg 387 ismerõsöm van,de az ismerõseim között csak 385 ember van<#confused>#confused>
ma például visszaigazolt egy srác de nem jelenik meg az ismerõseim között,ugyanakkor én benne vagyok az ismerõsei között,valamint ha 1 harmadik embernek az ismerõseit nézem,akkor zöld kerektbe rakja a nevét,ugye hogy nekem is ismerõsöm...
De ha a saját ismerõseimet nézem akkor nem látom<#kerdes>#kerdes><#confused>#confused>
"XML-feldolgozási hiba: xml deklaráció külsõ entitás kezdetétõl eltérõ helyen"
😄
.: mobilize.hu :.
fogadok 2 év mulva csakis budapestiek érhtik majd el . . .
24 - Exile -Nov.23
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
24 - Exile -Nov.23