2028
A MEGHÍVÓKÉRŐ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Revans85
    Nektek sem működik a képfeltöltés? :C
  • akyyy
    sütik, cookik törlése, shift + frisités?:S
  • Nuki
    Nekem ha beírom hogy www.iwiw.hu mindig a mobiltelefonos bejelentkezést adja ki, miért van ez? :|
  • 5c0rp330n
    gondolom nem nekem ment, ezzel sem fogok tudni kilépni rendesen egy klubból igaz? :)
  • atomboy
    http://userscripts.org/scripts/show/24506
    Elobb olvasd a telepitesi utmutatot.
  • 5c0rp330n
    hogy a francba lehet kilépni egy klubból? elméletileg kiléptem, de ha a nevemre kattintok, kiírja, hogy klubtag vagyok, amikor arra kattintok, kiírja, kilépés helyett csatlakozást ír ki, vagyis nem vagyok klubtag erre fel a klubtagságaimnál is lelkiismeretfurdalás nélkül kiírja, hogy klubtag vagyok. basszák meg magukat a szerencsétlenek, hogy nem bírnak egy működő rendszert összerakni. fasza, akkor mostmár félig klubtag maradok mindhalálig? iwiw rulzz
    otthagyom mostmár lassan a f@szba ezt az egész kócerájt, nagy a tűréshatárom, de kezd betelni a pohár.
  • akyyy
    megint 1024 be van az iwiwem
    mit tudok vele csinálni hog yjó legyen?
  • 5c0rp330n
    pedig ismerősök között nem nehéz "megtalálni" nekem, mivel harmadik vagyok :) a városban viszont csak huszonvalahanyadik.. ez a lapozás mellőzése is egy tipikusan no comment húzás a szemét wiw-től, az ilyenekért utálom. az egész rendszer egy fostalicska.
  • Verseghy
    Ezzel én is próbálkoztam:D
    De szerintem nem lehet, hogy ne találd meg, hogy ki az első:D
  • Casillas
    ha valaki rájön, hogy hogy kell lapozni például az ismerősök közti ranglistán a tippjátékban, írja be légyszi :)
  • Verseghy
    Lusták ezek az iWiWesek:D
  • atomboy
    Nemcsak a jovairas nem tortent meg, de az A csoport kovetkezo meccseire se lehet tippelni. Pedig az van irva, ma delelott 10-tol lehetett.

Ha jol remlik a VB-rol, ott is csak hetkoznap reggelente volt jovairas.
  • toysoldier
    nekem még nem
  • Verseghy
    Nektek jóváírták már az EB pontokat?
  • geri486
    Hali! Van egy meghívóm, ha vkinek kell, akkor üzenjen, mert mindjárt lejár, azért ajánlom fel.
  • xxdani
    áhhhá. köszi
  • akyyy
    photoshop, kép fejlécre katt, canvas vagy image size, és kész. meg persze elmented jpgbe, jól letömöritve a képet, és igy jó kicsi lesz!
  • xxdani
    Helló. Mondjatok már léci egy progit aminek a segítségével a 2megás kép méretét le tudom csökkenteni kissebre úgy hogy ne 10pixelből álljon a kép. Photoshop-al próbálkoztam de csak 30%al lett kissebb a méret. előre is köszi
  • Csaba
    Ahamm. Annyira megcsinálták, hogy 3 percenként kivág a bejelentkező képernyőhöz...
  • BiG G
    Végre kicsit észhez tértek az iwiwesek és normális karbantartást tartanak az esti szarok helyett. Talán végre-valahára egy működő rendszer lesz belőle.
  • members
    http://iwiw-legalja.blog.hu/
  • PíszLávJuniti
    az upload.iwiw.net másnak se megy?
    nem akar képet feltölteni, stb..
  • totya24
    A menüsorban megjelenik egy gomb, arra rákatt és midnen bejön.
  • Gabor1990
    És ha feltelepítettem, akkor hol tudom előhozni a beállításokat?
  • John Cena
    Akinek kell iwwi meghívó írjon Privátba!!
  • totya24
    Most vettem csak észre, hogy elkészült a legújabb iwiw tools. Nagyon jó dolgok vannak benne:

* 1024.css blokkolása (ha bepipálod, újra dinamikus széles lesz az iWiW)
    * Reklámok eltávolítása
    * Üzenet mutatása a postaládánál (ha a levélre húzod az egeret, betölti az üzenetet)
    * Clearbox bekapcsolása a képek oldalon. A clearbox egy sokkal használható "képnézegető", mint ami az iWiW-ben található.
    * Függő kapcsolataim oldalon "Összes visszaigazolása" menüpont megjelenítése
    * Üzenőfalon (személyes kezdőlap oldalon):
    o üzenőfal kiterjesztése, hogy ne csak 3 db üzenetet mutasson. * Kezdőlapon a jobb oldalsó sáv (kedvmutató, aprók, stb):
    o ne legyen semmi változás (alapértelmezett)
    o aprók elrejtése
    o egész jobb oldalsó sáv elrejtése a kezdőlapon.
    * Postaláda (bejövő üzenetek) oldalon "Törlés" ikon megjelenításe az üzenetek mellett (itt külön lehet állítani, hogy törlés előtt kérdezze meg, hogy "Biztos törlöd az üzenetet?").
    * Billentyűkombinációk engedélyezése üzenet olvasása és válaszolás közben (Esc: Mégse, Vissza; Del: Üzenet törlése)
    * Törölt kapcsolatok figyelése és jelzése a kezdőoldalon. (jelzi, ha valamely ismerősünk törölte magát iwiwről vagy megszakította a kapcsolatot velünk)

És még sok más..

Bővebben itt
  • atomboy
    spambanviszlat
  • makpadi
    válogatás az iwiw en találjató legjobb nőkről!!
    www.legnagyobbmellek.ini.hu
  • The Garrett
    ja beta-t használok. :D

Egye fene. Megszerettem ezt a mobil felületet. Legalább pillanatok alatt betölt mindent, a képek meg ugysem érdekelnek. :D
  • DjDano
    Látom te is FF3 beta-t használsz valószínűleg ez a gond, mivel nálam is jelentkezik ez a probléma...
  • The Garrett
    NA. töröltem minden ffx history meg cache filet amit találtam, mostmár a belépés a normál oldalra- ról átdob a rendes főoldalra \o/

( alapból még mindig a mobil bejelentkezős oldalt hozza be ígyis, bármilyen címről nyitom meg az oldalt :D )
  • BiG G
    cache ürítés? illetve még próbáld meg a firefox.exe-t /p paraméterrel futtatni, ott csinálj egy új profilt és nézd meg hogy azzal is ezt csinálja-e.
  • The Garrett
    onnan is redirectel a mobilosra. :/
  • atomboy
    Link formaban van, igy se latszik?

• PíszLávJuniti
    kíváncsi lennék, a böngésződ mit küld el magáról
  • The Garrett
    miért nézi az iwiw mobiltelefonnak a böngészőm?

Akárhogy írom be az oldal címét mindig átirányít az m.iwiw.hu ra ami a mobil interfész. Eddig volt egy gomb bejelentkezésnél, hogy ' bejelentkezés a normál oldalon, és akkor átdobott a rendes főoldalra, de már az a gomb sincs ott...

ebben a formában meg nem igazán használható pc -n. :P Egyik gombra, meg semmilyen címre nem hajlandó átváltani a rendes oldalra. :(
  • akyyy
    amikor üresen jött be, akkor már fent van, csak a szerverük egy nagy fos, várni kell x napot és jó lesz:S
  • TommyC
    igen, néztem, nem volt nagyobb egyébként...de a felbontása volt vagy 2000-szer valamennyi, vissza kellett vegyem 640*480-ra, úgy engedte felrakni, de ha rányomtam h megnézzem nagyobba bejött egy üres ablak.

Amikor a nagyobb felbontásút akartam felrakni akormeg egy darabig töltötte fel, majd egyszercsak behozta az index lapot S:

de mostmár behozza a képet rendesen, nem tudom h most a nagyobb felbontásúval mit kezdene, mert így most 640-be jó lesz (:

azért köszi (:
  • akyyy
    vigyáz a kép méretére. az egész galléria nem lehet 2 megánál nagyobb.
  • TommyC
    nekem meg nem tölti fel a képeket!!!!
    lesz*pom magam