364
Az őrangyal
-
#124 Jó volt ez a rész! Kifejezetten tecett. És nem lesz több?! :(
-
winnie #123 benne lesz és a 2. évadra minden megváltozik. -
#122 Én is tudom, mi lesz a következő részben, sajnos elolvastam a tartalmát előre:( De legalább ezt tudjam, ha már nem fogom látni... -
Pemp #121 Énis olvastam az eheti részről és még hallottam is 1-2 infót csak annyit mondok,h Tru tesójáról lesz szó benne. Ez most egy igazán ütős rész lesz ahogy hallottam róla. Majd +látjuk remélem azér az RTLKLUB folytatja, mondjuk a Missinget - ami közvetlen a Tru előtt megy - is kb már fél éve hagyták abba. Sztem azér nem fog "ellaposodni" a sorozat, hisz mondjuk igaz,h eddigis mind 1 kaptafára íródott - csaj aki megment majdnem mindenkit - de voltak benne olyan részletek is, amik elárulták Tru anyukájának halálának körülményeit. Én azér' remélem,h ennyivel nem fogják befejezni. -
#120 Én nem fogom látni :(:(:(:(:( -
#119 Olvastam a teletexten hogy az utolsó részben Tru nyiltan szembekerül Jack-kel tehát harc az lesz élet vagy halál ?? Majd kiderül egy hét múlva !!! -
#118 Remélem a 2. évadban már nem lesz benne ?? Habár ki tudja ?? -
#117 Klassz volt a tegnapi rész, bár nem tudom, hogy ezek után Jack most mindig keresztbetesz neki és állandóan erről fog szólni? -
#116 jó volt ám a tegnapi rész kiváncsian várom mi lesz jövö héten az utolsó részben ??? -
#115 bocsi felkiáltójel akart lenni nem kérdőjel -
#114 Torrenten meg lehet találni mind a 2 évadot angolul, csak nem akar jönni sehogyan sem.....Aki esetleg tud elérhetőséget angol vagy magyar verzióhoz, az legyen szives súgja meg egy rajongónak! :) Köszi! -
#113 Ne rakd hanem postázd! :)
-
tukko #112 Csak az irjon akinek megvan a 6.rész szinkronja!
Mert addig nem lesz kirakva sehova! -
#111 Te is kezded?
Öcsém, egy napon ennyi bűnt
-
winnie #110 pénzért? leöltöd a netről ingyen -
#109 Azt neked kell tudnod :)
Érhetetlen a kérdőjeled a mondatod végén :D
-
#108 engem is érdekelne a széria ??? -
#107 Érdekelne széria! Mennyiért postáznád ki nekem?
-
tukko #106 Nem vette fel valaki a 6. részt?
Az dobjon egy e-mail-t [email protected], hogy elkészülhessen az összes magyar dvd-rip! -
#105 Teccik Jack filozófiája :)
-
#104 ha már Tru-t őrangyalnak hivják akkor Jacket nyugodtan nevezhetjük magának az ördögnek !!!! -
#103 Nekem csiripelték a madarak, hogy mi lesz benne........izgi lesz :) -
Pemp #102 az eheti rész naon kész lesz,sztem. De nem akarok semmit elárulni, csak mindenkinek ajánlom,h nézze!!! -
#101 Ha jól tudom, jövő héten lesz az első évad utolsó része :((((
Remélem az rtl klub folytatja kihagyás nélkül, s nem fél év múlva folytatják -
#100 Szerintem ez a Jack mivel mindig a sorssal jön, lehet, hogy azért van Tru ellen, hiszen Tru a sors ellen cselekszik, megment embereket, s igy megváltoztatja a sorsukat.........Lehet egy fanatukus sors imádó :) -
#99 Semmi különös csak visszament az időben oszt csááá -
#98 Jaj, le maradtam . Jó volt??
-
#97 Nem szimpi nekem se de a lényeg a csaj jó bull -
#96 Utálom a képét nagyon is érte :) Bár ezt a csávót alapból nem csipem, akármilyen filmben is játszik........ -
#95 Mer ő a gonoszabbik fele -
#94 Annyira kiszámitható volt, hogy a Jack is újraéli a napokat. Tökre lehetett sejteni, csak azt nem értem, hogy miért akar mindig keresztbetenni Tru-nak... -
#93 Kezdődik:D -
#92 Jó a megfigyelő képességed...
-
Cho #91 Én már régóta nem nézem, pedig nagyon szeretném látni az újabb részeket. -
Pemp #90 sziasztok!
sztem ez az új gyerek egy igen gonosz emberke(pl: "szeretem a halált"-ezt mondta vagy,h felhívta a csaj szüleit,aki elkártyázta az ösztöndíját) és fix,h tud vmit,mer az előző részben is annál a színészcsajszinál,aki megjátszotta a halálát, ott is 1értelmű célzást adott arra,h "tegnap" látta a csajt ott feküdni a földön holtan.
Szerintetek? -
#89 Ez igen! Újra hozza a színvonlát a sorozat, pedig majdnem elfordultam tőle. Na jó csak azért teccett ez a rész mert magamra ismertem. De ne gondoljon senki se rosszra
-
#88 Ennek én már a pofája alapján sejtettem, hogy rossz szándékai vannak. Szerintem ő is tud Tru titkáról, mégis megpróbál keresztbe tenni neki, de miért??? -
#87 na látta valaki a múlt vasárnapi részt ki gondolta volna hogy ez az új csávó egy rohadt mocskos szemétláda !!! vajon mik lehetnek a szándékai ???
elöbb utóbb majd kiderül !!! -
#86 Olyan hogy BH!! Nem szégyellem magam, mert nem ismerem.
-
#85 Ez a csávó is ott fog dolgozni a hullaházban, az aki a Beverly hills-ben is játszott, most nem tudom milyen néven fut a sorozatban....