Tru Calling - Az őrangyal (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy Andreának hívnak. Ha meg szeretnétek ismerni, írjatok kakartok ismerni, írjatok privátot.
Mivel a Veronicat ismertem hallasbol, megneztem, aztan meg ott ragadtam. De megerte.
Hogyhogy csak csak most láttad az elsõ részt??
Rush!
Mondjuk a stori elegge gagyi. Ugyanezt mar eljatszottak egyszer, mikor a csavo mindig a következö napi ujsagot talalja az ajtaja elött. Abban legalabb nem csak gyilkossagok voltak. Mondjuk az nem kötött le igazan, mert nem volt szimpatikusan megcsinalva a sorozat...
Ennek a csajszinak (meg a nezönek) egy idö utan eleg unalmas lesz, folyton hullakat megmentenie.
De nekem van egy olyan elképzelésem, h lesz még szerepe az anyjának...
Hogy õ is olyan volt, mint Tru...<#nemtudom>#nemtudom>
Rush!
cak reménykedni tudok benne, hogy az rtl megvette a 2. évadot hat részét is.
Nekem nagyon tetszik a sorozat, alig várom a vasárnapot emiatt...
Remélem még sokéig adja az Rtl Klub és nem hagyja abba az elsõ évad után, mint általában (pl: Alias is nagyon teszett és tessék, beraktak helyette még anno valami gagyit 😞) Remélem ezzel nem így lesz...
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
Donát.
Donát.
Mondjuk sok sorozat dolgozta már fel, azt hogy egy hétköznapi ember a különleges képességével megment embereket, szóval kicsit "deja vue" érzés fogott el a nézése közben, de én kezdem megkedvelni a sorozatot....És a csaj sem rossz<#vigyor>#vigyor>
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Mindenesetre én már azért is hálás vagyok, ha nem mennek le a Viasat színvonalára szinkron tekintetében (még most is kisért Janeway hangja rémálmaimban <#hehe>#hehe>)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.