364
Az őrangyal
  • ffxi
    Kár érte.
  • Flamer
    deszar :|
  • winnie
    aha. lelőtték nézettség hiányában.
  • Flamer
    és ott beis fejezétk a sorozatot ? tehát 1 éved + 6 érsz összesen a sorozat?:|
  • winnie
    most volt a 2. évad 2. része és összesen 6 részt ért meg a 2. évad.
  • Flamer
    és most hanyadik szezon megy a tvbe? meg hány szezon van amugy összesen?
  • winnie
    nem lesznek fordulatok és nem fogja megtudni. már csak 4 rész van a sorozatból.
  • Pemp
    A tegnapi télleg nem volt rossz bár azt hittem Trunak nem fog újrakezdődni a napja.Különben "Trunak fix,h nincs könnyű élete", kiváncsi leszek miet fog nézni ha megtudja,h az apja is olyan volt mint Jack és,h ő ölette meg az anyját! Azér az tuti,h lesznek itt még meglepő fordulatok.
  • ffxi
    Tecett a tegnapi rész.
  • Harly18
    Hát akkor mégsem vagyok az, mivel csak angol feliratot tudnék hozzá :(
  • Flamer
    honnan lehet leszedni 1. meg talán 2. szezont gyorsan?
  • gnar killer
    télleg az vagy ha tudsz a 2. szezonhoz magyar feliratot adni [:
  • Harly18
    Hát igen....mit is mondhatnék magamról :)
  • gnar killer
    egyre dúrvábbak a részek o: az első szezon végén ledöbbentem, kár Luc-ért ):
  • adaam
    Isten vagy kössze! =)
  • Harly18
    Avril Lavigne - Happy Ending :)
  • adaam
    hellosztok, tudnátok nekem segíteni h honnan tudom letölteni a részeket? a tegnap rtl-es rész nagyon fain volt...volt a végén egy zene annak nemtudjátok a címét?
    előre is kössze a segítséget!
  • Kalóz Pepi
    Köszönöm.
  • Harly18
    Lehet nem gonoszak, csak elmebetegek :) Annyira odavannak a sorsért, bár biztos ki fog derülni majd, hogy mi vagy ki irányitja őket....
  • Harly18
    Azt nem lehet tudni, hogy milyen kapcsolatban volt az anyjával. Lehet már az elején arra készült, hogy egyszer megölje......ez nem derült még ki :(
  • Harly18
    Tru bekerült az orvosira. Harrisont kirúgták a munkahelyéről, s a faterjánál fog dolgozni. Tru és Jack megint egymás ellen harcoltak, egy tengerparti mentős csajt mentett meg Tru, de Jack kiküldte a tengeren tomboló viharba, de végül Tru utánament és meg tudta menteni a csaj életét ismét.... Kb ennyi...:)

Tru faterja ölette meg az anyját..........
  • Kalóz Pepi
    Ok..de akkor miért vette el...ehhez szeretnie kellett, nem? Utána meg megöli?
    Fura egy fazon az öreg, hűvös, meg csikorgós, de nem tűnik gonosznak.
    Jack sem.Sztem csípi Tru-t.
  • Harly18
    Az anyja, ugyanúgy mint Tru életeket mentett. Jack pedig hagyná meghalni az embereket a sors miatt, s a Tru faterja is ilyen volt. Ők is az anyjával csatároztak egymás ellen, s gondolom egyszerűbb volt megöletnie a feleségét, mint állandóan közdeni vele......
  • Kalóz Pepi
    Kösz az infót.
    Jópár rész kimaradt.
    És azt még elárulnád, hogy miért? Miért ölette meg?
  • ffxi
    Már rég kiderült hogy faterja öl(te)ette meg a mutterját.
  • Kalóz Pepi
    Ne haragudjatok...dióhéjban nem tudná valaki elmesélni a tegnapi részt???

Nagyon szeretem ezt a sorozatot és nézni akartam a tegnapi részt.
    Nem jött össze.
    Visszajött Jack? Fiolytatják a harcot?
    És ki ölte meg Tru édesanyját, az már kiderült?
  • wesker24
    tegnap néztem meg az RtlKlubon 2 évad első részét szerintem jó kis rész volt de kár hogy csak 6 rész lesz belőle !!
  • winnie
    az ilyenekben,a minimális szereplő miatt szerintem mellékes, hogy ki a gyilkos, ez nem klasszikus whodunit sorozat.
  • Hunnenkoenig
    Na megneztem tegnap egy reszt ebböl megint. Ez volt a masodik a pilot utan, amit lattam.

Mikor a high school talalkozon a medencebe fullad az egykori volt baratnöje.

Na amikor elöször megemliti, hogy könyvet irt, mar akkor tudtam, hogy a tanar lesz a gyilkos.

Mikor a csaj meglatta az irodaban az atirt fedölapjat a keziratnak, akkor alltam fel a TV-töl es ültem vissza a gephez.

Nagyon harmatos volt szegenykem...
  • rágógumi
    oltás volt a multkori rész. izgi :DD
  • winnie
    azt ne várd, inkább a 2-3.-at.
  • ffxi
    De már kiderült Jack részéről.
  • wesker24
    leszedhetném a netről feliratosan de inkább kivárom szinkronosan !!!!
  • wesker24
    Szerintem is nagyon király volt az utolsó rész alig várom már a 2. évad 6 részét !!!!
  • Harly18
    Szerintem Tru apja és Jack is meg van zakkanva, mert az még elfogadható lenne, hogy akinek meg kell hallnia, az haljon meg, mert akkor helyette lehet más fog meghalni, de hogy ezért valaki mást akarattal a halálba küldeni..............
    Biztos arról van szó, hogy nem akarják, hogy kiderüljön ez az egész...
  • ffxi
    Lúk halála egy nagy szar! Többi nyelhető!
  • Harly18
    KIRÁLY!!!!!!!!!!!:):):)
  • winnie
    még 6 rész - és lesz a jövő héten.
  • xy21
    Én is most téztem meg és ekkora fordulatot
    F@sz@ nagyon ez a sorozat!!!
  • Harly18
    Nagyon klassz volt a mai rész...Szerintem sejthető volt, hogy az apjának köze van mindenhez.........remélem jövő héten folytatják :)