Tru Calling - Az õrangyal (TV)

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is a Buffy-hoz kell hasonlítani szerintem. Sem a sorozatot, sem a karaktert.

mrzed001
A Buffy után egy kicsit csalódás volt nekem, de mindenképpen a nézhetõ sorozatok kategóriába tartozik (idõutazás témát meg imádom :)))

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

amúgy nekem a 2004-es kedvencem volt. nem egy nagy eresztés, de aki szerette a lé és a lolát és szereti az idõutazós-nyomozós sorozatokat, annak be fog jönni:)
természetesen nem nyomták az axn-en.
mrzed001
Ha jól tévedek ez a Tru Calling eredeti címû sorozat.
A fõszereplõ Eliza Dushku aki egyébként a Buffy-ban tûnt fel, mint a másik Slayer: Faith (de volt Swarci lánya is a True Lies-ban)
A sorozat alapötlete annyi, hogy ha egy halott segítséget kér tõle (azaz talán a halott szelleme, amikor a halottra néz), akkor visszaforog az idõ egy napot, és csak a csajszi emlékszik az elmúlt napra (persze ez se teljesen igaz), és az elõzõ nap a halottról megtudott információi alapján kell megtalálnia, és megmentenie az illetõt
Nem egy IQ_Hard sorozat, nem is olyan tökös a csaj, mint a Buffy-ban (azt nagyon jól alakította, itt egy kicsit gyengusz), de azért egyszer nézhetõ kikapcsoló szórakozás

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Az axn-en is ezt nyomják!
Még egy részt se láttam de sztem nem is fogok!<#eplus2>

REAL MADRID

cicai
Új sorozat az RTL klubbon.

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

← ElőzőOldal 8 / 8