364
Az őrangyal
-
Exxon Valdeez #244 Hogy mennyire utálom az rtl-t meg a FOCIT!!!!!!!!!!!!!!!!! Emiatt a sz*r vb miaztt összevissza mennek a műsorok, és csesznek leadni pl. a Tru utolsó részét... Helyette benyomnak egy rémrendes családot. Mer hát a reklámokat le kell adni, nehogymár elmaradjanak. -
#243 Nah srácok, ennyit az utolsó részről...Kokó nem bírta befogni a pofáját, kellett neki az a 20 perc még a képernyőn. Köszönjük. -
Pemp #242 Azér sztem terveztek folytatást,hisz még mindig rejtély,h ki az a srác a kiadott DVD borítón, tuti nem egy statiszta. Remélem 1* azér lesz majd folyt.köv. Ja télleg vki nem tudja,h mi lesz helyette? Még múltkor Winnie írta,h lehet beteszik a 3. műszak folytatását. -
#241 nanáh hogy én is örülök hogy eddig mehetett!!!
azért az szép teljesitmény hogy idáig ment remélem majd egyszer valamikor folytatják a közeljövöben !!!!
Meg is van az 1.évad a 6. részt és az utolsó részt leszámitva !!!! -
Phat Smoker #240 wáá..én örülök, hogy mehetett eddig!
-
winnie #239 nem lesz befejezve, mert a készítők nem befejezésen gondolkodtak, csak le lett állítva a forgatás.
nem sírni kell, hanem örülni, hogy eddig mehetett. és bár vannak sz*r sorozatok is, de van sok jó is, úgyhogy lehet váltani nyugodtan. a sorozatok közül nem sok éri meg a 26 részt, szóval ez is szép teljesítmény volt. -
#238 Én is kiváncsi leszek mi lesz az utolsó részben !!!!
Na ja inkább néznek más szar sorozatokat
Szerintem se lesz normálisan befejezve !!! -
#237 kemény.. ojan loszar mint az invázió :D (rejtéjek városa..)
aztis csakugy befejezték és állitolag nem csinálnak már 2. szezont.. -
#236 ezt beszélik sajna, de majd kiderül az utolsó részből... -
#235 Csak úgy abbahagyták és kész? Nem voltak képesek még egy részt megcsinálni befejezésként? Ennyire nem nézte a kutya sem??? -
#234 élénk fantáziával vagytok megáldva. :D ha jól hallottam nem zárták le rendesen a sztorit. -
#233 mivel félbehagyták a forgatást, sztem nem lesz rendes befejezése :c -
#232 Szerintem az lenne izgalmas, ha Jack halna meg, s a Tru mentené meg, vagy nem?:) A Jack akármilyen szemét is, csak nem menne a halálba, s csak elfogaadná Tru segitségét. Meg valahogy fényderülhetne a faterja disznóságaira is, s valami jó befejezése lehetne. Van aki már látta az utolsó részt? Annyit elárulhatna, hogy lezárták-e a sztorit vagy sem :) -
Phat Smoker #231 esetleg mindketten meghalnak :D -
Phat Smoker #230 mint a legtöbb rész :) -
#229 na vééégre! kösze szépen!
akkor ez olyan hálivudi rész volt. -
#228 inkább fordítva, az vicces is lett volna :D -
Phat Smoker #227 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megmenekült :) -
#226 feladom :) -
Phat Smoker #225 szerinted ? :) -
#224 Tényleg, nem szivatsz? :) Nemis gondoltam volna... :p
de télleg,milett azzal a Jensennel, megmenekült, vagy kipurcant végleg? -
Phat Smoker #223 kár, hogy vége lesz, Tru apuka-jack vonalon, lehetett volna még néhány fordulatot bevetni...a pszichológus csajszi, habár a rossz oldalon áll, de cuki..szivesebben megismertem volna őt is közelebbről! ;-) -
#222 Nem lenne rossz ötlet, tényleg :) De kiváncsi leszek, hogy fejezik be. 1 rész van már csak, ha jól tudom és nem hiszem ,hogy ki fog derülni minden az apjával, anyjával, Jack-kel kapcsolatban. Szerintem nyitott marad az egész, s nem zárják le rendesen :( -
Phat Smoker #221 pl. Tru meghal és Jack-től kér segítséget! -
#220 Ez a rész is jó volt, de be kell látni, hogy lassan kezd unalmassá válni ez a halott segitséget kér, újrakezdődik a nap, s ő megmenti. Egy jó forgatókönyviróval meg lehetett volna akadályozni, hogy az érdektelenség miatt befejezzék a sorozatot. Kis fantáziával lehetett volna kitalálni érdekes dolgokat is, nem pedig befejezni..:( -
Phat Smoker #219 meghalt valaki, Tru segítségét kérte és újraindult a nap! :) -
#218 Hali! mi volt a tegnapi részben? lekéstem... :( -
#217 yóvolt a mai rész. de lehet tényleg ez hiba volt..
amugy a srácban megmaradt pár emléek azáltal hogy egyszer meghalt de aztán megmentette.. -
Phat Smoker #216 jó kérdés :) -
#215 Hát inkább a Tru Calling mint a csicska angyal !!!!! -
#214 fogalmam nincs.. -
Pemp #213 itt a képen ki az a pasi Tru és a nővére között?
-
#212 -
Phat Smoker #211 csak hogy valami témába vágó is legyen ;-)
-
#210 ennek miköze a Truhoz?:| -
hup #209 a csicskaangyalt hagyjuk inkább a másik!!!!!!!!!! -
VS.
A Szavazás most indul, jövőhét VASÁRNAPIG -
hup #207 -
#206 Van nála jobb
Csicska angyal?
csak vicc volt -
Phat Smoker #205 jah, csinos darab..újraélnék vele pár éjszakát :DD