19
-
Farseer #19 Bakker.. pedig jól né ki.. adják nekem az összeset.. majd csak a suliban használom.. azoknak mind1 :-) -
BiroAndras #18 "Hmm, nekem az tűnt fel, hogy egyetlen usb kábelen megy. A mostani megoldások alapján _két_ usb kabel kell ezekhez is"
Nem mindhez kell kettő. Az újabbak már mennek eggyel is. -
puntocsento #17 pemga: bocs. igazad van akartam is írni, hocs biztos volt rajta, de nem zavart. nekem kábel net van. -
pemga #16 Ez nem jelenti azt, hogy nem is volt rajta :). Pl. ha zombisították akkor azt nem veszed észre, max a forgalom ugrik egy kicsit, de ki veszi azt észre adsl-nél. -
puntocsento #15 hát nem tudom. én tavaly karácsonykor telepítettem a wint,és nem volt rajta semmi vírus védelem! pedig egésznap netezek. és csak most kellet újra telepíteni, de most se vírus miat. -
pemga #14 Hmm, nekem az tűnt fel, hogy egyetlen usb kábelen megy. A mostani megoldások alapján _két_ usb kabel kell ezekhez is (2.5"-s winyókkal). Szóval hogy is van ez? Az eredeti termék oldala csak azt mondja, hogy nem kell hozzá tápkábel. Valamit tudnak, vagy valamit elrejt a marketing-gépezet? :) -
IoIa #13 Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Drivereket egyébként külön szokás adni egy eszközhöz. -
kbupdate #12 jah, engem nem/sem nagyon izgatnak. -
#11 Nekem is első, hogyha veszek valamit, akkor format... de sztem ez minimum... Mellesleg kit érdekelnek a vírusok???? -
#10 Ideje lenne kicsit kivallatni az ott dolgozó technikusokat! -
#9 Nem biztos hogy gyanús egy exe egy eszközön. Simán hihetik rá hogy az az eszköznek vmiféle drivere, vagy egyéb szoftveres komponense -
IoIa #8 Ahhoz, hogy valami gyanús legyen, nem feltétlenül kell a már rajta lévő bárminek windows-osnak lennie. De egy vadi új cuccon ne legyen semmi. -
fako #7 Utananeztem, ez a tompai.a win32 exe-kben van es terjed. Ha egy uj winyon vagy lemezen windowos programokat latnek akkor az nekem mar gyanus lenne. -
kbupdate #6 nála alap hogy formázza, nem érted?! jah, nem. -
Godefroy #5 Valószínűleg komplett megoldást kinál, tehát nem hdd-ket külön hanem külső házba építve kompletten.
Lehet előre formázzák a hddket megkönnyítve (most éppen nehezítve) a felhasználók dolgát.
-
HUmanEmber41st #4 Javítsatok ki, ha tévednék:
ha van rajta vírus, akkor már meg is van formázva, particionálva nem?
A "rendes" winyo gyártók így nem forgalmaznak terméket.. :) :) -
#3 És akkor mi van?
Ha veszek vinyót megvétel után az első, hogy anélkül, hogy ránéznék máris formázom, hogy bad sectoros e... megint egérből elefánt, nevetséges...
Szarok rá, hogy formázás előtt mi volt rajta? Új? Új! Garancia? Van! Bad sectoros? Nem!
Akkor meg? -
Aspirin #2 Ohohó! Ez már nem szoftveres, hanem igazi hardveres baktérium! -
blackeagle #1 Kinos . Már kezdtem hiányolni erről a hétről a virusos híreket ,amik boldogan terjednek egy 20 éves drága rendszeren.