A magyar szülők tiltakoznak a Csodacsibe ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a legtöbbekre semmi hatással nincs a chicken little, de mi lesz a maradékkal?
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
loller. azt hiszem, ha szülõ leszel/vagy, akkor nem így vélekedsz majd.
a filmben valóban elég durva, amikor jöün egy ufó és szétporlasztja az egyik szereplõt.
...azabaaaaaj... 😊
Azt mondjuk megértettem, amikor valaki a Gyûrûk urára jött be a 6-8 éves gyerekével... Arról még gondolhatta hogy mese...
Na de a Penge2??? Arra még direkt ki volt írva hogy 18+. ph...
de kérdem én, ezért máris tiltakozni kell valami ellen? nem a filmkészítõk a hibások, hanem azok akik rossz kategóriába sorolták a csodacsibét.
plusz attól, h még tapasztalat nélkül osztom az észt, nekem is vannak ám szüleim, így van mibõl ítélnem, h hogyan kéne nevelni és foglalkozni a gyerekkel 😉
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Na látod ez a gond a sok okossal, aki olyan dolgokhoz is "ért", amirõl zéró a tapasztalata, de nem tudja megállni, hogy ne ossza az észt. Nem vagy szülõ és azt hiszed, hogy egy picúr félelme elmúlik attól, hogy elmagyarázod neki a dolgokat. Talán jó példa, ha a klasszikus kutyás esetre gondolsz. Ha nincs a kicsinek tapasztalata a kutyákkal, akkor mondhatod te amikor a szomszéd tényleg barátságos németjuhásza szimatolja, hogy "Nem bánt a kutya, nem kell tõle félni!" Na én még nem láttam azt a gyereket, aki ettõl megnyugodott volna...
A filmet nem láttam, nem tudom, hogy tényleg rémísztõ-e vagy sem, szal megítélni sem tudom...
Nieleen
a 3 éves lányom a xéna egyik része után álmodott rosszat vagy 2 hónapig, pedig csak egy hülye kinézetû kutya volt vazz. Szal szerintem ezt a problémát csak az tudja megérteni, aki kisgyerekes és éjjel a sirdogáló gyerekét vigasztalja és próbálja visszaaltatni, mert mindjárt csörög a kurva vekker és menni kell dolgozni.
Kiváncsi lennék, hogy akik azt állítják, hogy a 4 évesen nézett Freddy, meg Alien nem okozott semmilyen lelki problémát, honnan tudják? Van kontrollcsoport? ;-)
Nieleen
A Grimm testvéreken viszont még egy kemény gyerek is megzakkanhat egy idõre, mert az tényleg iszonyat kemény film (lelkileg).
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
az esetleges "ijesztõ" részeknél meg megnyugtatom, h nincs mitõl tartania...
ez a sok tiltakozás, meg ellenzés a rajzfilmek és animációs filmek ellen, kezd egyre nevetségesebb lenni...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A legnagyobb hibát az újságírók követik el, hogy adják a lovat néhány idióta szülõ alá...
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
A legnagyobb hibát az újságírók követik el, hogy adják a lovat néhány idióta szülõ alá...
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN
Csak azt akarom mondani hogy a gyerekek másképp élik meg az ilyen dolgokat, teljesen elmerülnek a filmben. Kiskoromban én is néztem horrorfilmeket, de nem hasonlítanám az alámondásos, 5x vidkazin átvett, color-star televízión (jobb esetben) nézett filmeket a 100wattos tök sötét moziban látható hatásvadász filmekhez.
Kiskoromban, ha egy mostani moziban néztem volna egy horrort, garantáltan beszarok. Meg lássuk be, a félelemkeltés rengeteget fejlõdött az uccsó 20 évben.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
gondojatok bele mijen lesz a gyerek miután megnézte..... az oviba egy mást dobájak majd a fakockával mer a csibe sárga és tola van
/3-4éves gyerekken ne csodálkozunk hogy megijed ijen alapon petárda is rombanhatna melete a moziba dolby van és nem tv maci mono hangfalal/<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4>
én mondotam vaze!!!
(Mónika Shos pl?)
este kilenc, Kaptár 16-os karika, majd utána valami film, 12-es karika....
mondjuk fordítva kéne....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Függetlenül atól, hogy ki milyennek tartja azt a filmet, attól még én is paráztam néha ...
Ez valami reklám/marketing cikk lehet... <#levele>#levele>
Még a nagyobbak is dermedten ûltek...
Szóval ha én a 23- éves fejemmel odamennék, totál beparáznék?
"És még órákkal késõbb is nyugtalanok voltak... "
Nemsemmi lehetett... Emelet telán még a SAW 1-2-is délutáni matiné....
Nézza otthon a Cartoont,bár abban is percenként kinyirnak valakit,de mivel az egész mese nem kell komyolan venni.
Aztán olvasom az iméntieket, és qvára fel van bszva az agyam, hogy megint itt van egy szánalmasan hollywoodi valdizni mese, mert a kiégett pöcsû producerek azt még nem lõtték el a 3éves korosztálynak, hogy psychodelic aláfestéssel élveboncolja a texasi láncfûrészes vadász vérpatak közepette az élõhalott farkast, miközben Piroska gothic élvezetek közepette kéjesen sikongva alien módjára bújik ki a belsõségek közül.
Szerintem állati nagy gáz ha már csak ilyen fasszágokat képesek mesének titulálni! Ez van b+, egy ekkora gyerek még rohadtul fél az efféle psycho effektektõl, miközben én meg jókat röhögök rajta, és a pixeleket számolom.
A spongyán könnyes szemmel vihogtak, de ezt nem fogják megnézni, mint ahogy a herepottert sem.
Az megint más kérdés hogy kisiskolás 8-9 éveseknek már simán engedném az ennél keményebb filmeket is,mert spydee-val egyetértve egy bizonyos kor után igenis hozzá kell szokniuk ehhez is,mert az élet sokszor ennél jóval kegyetlenebb,és nem volna jó ha mind a gondolkodása,mind az érzelmei nem a valós képet mutatnák...
egyébként ha nem moziban lát rémisztõt akkor kitalál magának úgy is a képzeletében.
Unokatestvérekkel úgy is megszereztük és belenéztünk a szüleink eldugott horrorvideójába.
De utána jóideig el is kerültük.😊 egy ideig.
Ma meg már csak nevetünk a legrémisztõbb horrorfilmen is... immunizálódtunk.
Van egyéb ezer dolog(a valóság)amitõl félni kell, nem kell a képzelõerõt is elnyomni.
MESE az egész.
Sweech: igen, nekem sem tetszik a Dragonball, de tõlem adják nyugodtan a tévék, hiszen van rajongótábora, és én tudom figyelni hogy a gyerekem mit néz, maximum kikapcsoljuk, vagy átkapcsolunk máshova ha nem tetszik. De amikor elmegyünk a moziba, és a negyedénél kijövünk mert ijesztõ, a pénzt nem hiszem hogy visszaadják... Tehát átvernek, becsalogatnak, aztán kitolnak velem.
Érdekes, nem?
én sem, jelenleg le is szarom õket😊
de attól még meg lehet érteni azt az oldalt is.
ez is árt az emberiségnek, jobban mint a gta 😞
:ÐÐÐ
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Tök mindegy, hogy milyen korhatárral adják a filmet, 18+-os filmeknél is tele van a terem 10-11 évesekkel; senkit sem érdekel, hogy mi a korhatár.