53
  • ThomasTheKoRner
    Nekem nincs gyerekem,de ha lesz,4-5 évesen tuti nem fogom ilyeneknek kitenni!
    Az megint más kérdés hogy kisiskolás 8-9 éveseknek már simán engedném az ennél keményebb filmeket is,mert spydee-val egyetértve egy bizonyos kor után igenis hozzá kell szokniuk ehhez is,mert az élet sokszor ennél jóval kegyetlenebb,és nem volna jó ha mind a gondolkodása,mind az érzelmei nem a valós képet mutatnák...
  • spydee
    ÉS akkor mivan ha egy kissé rémisztő is van a mesében?!!!...manapság mindentől annyira óvjuk a gyerekeket, hogy már az a káros. Ki sem alakul bennük a természetes emberi félelem. Majd mástól fog félni ha ettől nem.
    egyébként ha nem moziban lát rémisztőt akkor kitalál magának úgy is a képzeletében.
    Unokatestvérekkel úgy is megszereztük és belenéztünk a szüleink eldugott horrorvideójába.
    De utána jóideig el is kerültük.:) egy ideig.
    Ma meg már csak nevetünk a legrémisztőbb horrorfilmen is... immunizálódtunk.
    Van egyéb ezer dolog(a valóság)amitől félni kell, nem kell a képzelőerőt is elnyomni.
    MESE az egész.
  • Derapo
    Én is szülő vagyok.Én pedig a hülyeség ellen tiltakozom...vagy az ellen nem véd?
  • rgranc
    Nekem van gyerekem, és például örülök annak hogy felhívják a figyelmem erre. Mert azért ha az ember elmegy a négy és fél éves gyerekével moziba és a gyerek utána napokig nem tud rendesen aludni majd, meg rosszakat álmodik, akkor az elég rossz, hiszen egy gyerekfilmre indulnék...

Sweech: igen, nekem sem tetszik a Dragonball, de tőlem adják nyugodtan a tévék, hiszen van rajongótábora, és én tudom figyelni hogy a gyerekem mit néz, maximum kikapcsoljuk, vagy átkapcsolunk máshova ha nem tetszik. De amikor elmegyünk a moziba, és a negyedénél kijövünk mert ijesztő, a pénzt nem hiszem hogy visszaadják... Tehát átvernek, becsalogatnak, aztán kitolnak velem.
  • jointeer
    már mek se merem nézni:o
  • ommadawn
    Viszont a Spongyabob - A mozifilm DVD-n ott virít a "12 éven felülieknek" matrica...
    Érdekes, nem?
  • masek
    gondolom egyikötök sem kisgyerekes szülő.
    én sem, jelenleg le is szarom őket:)
    de attól még meg lehet érteni azt az oldalt is.
  • Nyiri
    akkor meg kellene neznem :)
  • quack
    jajdelooool
    ez is árt az emberiségnek, jobban mint a gta :(
    :ÐÐÐ
  • ebertek
    Ez kész :)
    Tök mindegy, hogy milyen korhatárral adják a filmet, 18+-os filmeknél is tele van a terem 10-11 évesekkel; senkit sem érdekel, hogy mi a korhatár.
  • ac3
    muhahaha....
  • sweech
    kapják be a magyar szülők, miattuk nem adják a dragon ball-t sem