Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudom pontosan hogy mennyi lesz, de ha max 1300000 ezer lesz ahogy írtad, arra csak egy valamit mondok : nem elég az? 😄

Nem tudjátok,hogy a dbzgt.hu-ról hogy lehet letölteni?Nekem nem küldi el az sms-t a telefonom.

sigmavirus1
No meg, mióta vannak a játéktermi kabinokban ps2, átlátszó mûanyag mögött?😄

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Nyalván való hogy ez E3, ott az MK Armageddon is.

Viva La Virus1!!!

Fyrex
pedig akarül lesz az elõzetesek szerint

150-200

Avanti Crociati!

1: Ha jól megnézed, ez nem arcade játékgép, hanem egy kiállított ps2 Tenkaichi 2-vel.
2: Ez az Electronic Entertainment Expo-n készült - E3, R.I.P.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

LoL. Honnét veszed azt hogy a PS3 200.000FT lesz?! Mert tutira nem lesz 200.000FT mert akkor senki nem fogja megvenni. X-box360 kerül 75.000Ftba,a Plus X-box 360 97.000Ft. Szal a PS3 olyan cirka max 130.000Ft körül fog mozogni.

Nekem a 2 joyos, silver 50004-em távirányítóval, memkarival és chippel volt összesen 38000 ft 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

A Tenkaichi 2-nek lesz játéktermi változata is?

Bocs,nem neked akartam ezt válasznak küldeni.

200 ezer lesz a ps3?Az rohadt drága,egy ideig biztos nem lesz ps3-am.

ja és persze utána tölthedet a játékokat lefelé ahogy csak tudod...de mondjuk ha eddig nem vettél konzolt lehet érdemesebb megvárnod míg a ps3 200 alá megy és arra beruházni, de ahogy te jobbnak érzed

veszel ps2-õt 1 kontrollerrel kb 40-ért, hozzá egy memkártya 6ért, csippelteted kb 15-20-ért és hidd el megtérül 😄

maffioso
😛 hát most spec nicns 37ezrem ps2re meg 6ezrem memocardra meg 6ezrem gt4re meg mittoménmennyim dbzre de ps3ra van 2rugom😄
ha vennék akk megbizhatotol vennék hazsnáltan és gamet is ugy vennék meg memcardot

\"If in doubt, flat out!\"

Fyrex
hát ha nincs elég pénzed ps2re akkor ps3ra lessz 200ezerért?

vagy ha megvárod mire lemegy a ps3 ára akkor már érdemesebb ps2t venni mert az jó sok idõ lesz..

Avanti Crociati!

maffioso
csak a ps3 miatt tartok picit

Fyrex
mit mondjunk? hogy veszünk neked? 😄DDDDDDD

érdemes beruházni rá hidd el

Avanti Crociati!

maffioso
én vennék pösö 2õt csak nincs elég pénzem
sok gém kénerá

Fyrex
aranyat érnek 😊)

Avanti Crociati!

maffioso
még1szer bocs mindenkinek szal x plus támadás felöli iránynyil?

Fyrex
bazz velem is volt deigedes voltam 😄DD

Avanti Crociati!

látom megint zajlik az élet 😄

nekem a ruházással egyszer volt gondom, amikor 90 másodpercig kell kibírni egy ellenfél ellen, akkor véletlenül megöltem, és így nemsikerült a túlélés 90 mp-ig 😄

VRSDM
nem, de a budokai és az nba street kivéltelével nemis hiányzik. sõõt

u dont have to listen anybody else but me

maffioso
ok akk bocs igyénsem
fyrex most elmész?ok csá

Srác, ezt benézted 😊. Sigma abszolút nem akart beszólni...

Fyrex
itt mindenki ökör csak te nem... hát persze...tipikus

nah viszlát

Avanti Crociati!

maffioso
nem mert gondoltam van annyi eszed hogy az adott témához tartozik
néha gondolkozni kéne nem visszaszólni
és az volt a parasztság hogy "kibeszélt itt shin budokai -rol" na ezt full kilehetett volna hagyni
namind1 haggyuk abba mert minny jön a többi ökör és elkezd durrognii

Fyrex
én nemértelek téged

"Ki beszélt itt Shin Budokai-ról? Budokai 3-ról van szó. De egyébbként valószínüleg ott is úgy kell."

most ebben mi a parasztság? a te hszed szánt jelentése most esett le nekem mert nem volt normálisan megfogalmazva

Avanti Crociati!

maffioso
hát ha nem megy normálisan válaszolni egy normális kérdésre akk nem nekem kéne büntipontot adni
amugy meg a véleményem a bünti pontrol hogy semmit nemér
õszintén
most nem birta volna beirni h ottis?nem kell nekem a kõrités

Fyrex
szeretnél még bünti pontot?

mi meg köszönjük h ilyen paraszt a stílusod

Avanti Crociati!

maffioso
én
és kössz h ilyen parasztul tuttál válaszolni

sigmavirus1
X + az irány ahonnan a támadás jön(lövés, vagy ütés).

Ki beszélt itt Shin Budokai-ról? Budokai 3-ról van szó. De egyébbként valószínüleg ott is úgy kell.

Viva La Virus1!!!

maffioso
shin budokaiban?mármint a teleport
ha az a psp-s😛

Fyrex
azthiszem X+valamelyik irány

Avanti Crociati!

vki
Amúgy lehet, hogy láma kérdés, hogy B3-ban hogy lehet teleportálni? (Pl. lövések elõl)

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
Ja, nekem is beletelt nem kis idõbe mire reflexbõl vágtam a kombókat, meg Dragon Homingot, és ennek a telepotálással való összefûzését, vagy lövéssel való kivégzést.
Jó ez a harcrendszer, de még túl kiforratlan, B3-ban valamivel több lehetõség volt. De Tenkaichi 2-ben végre bõvítik a lehetõségeket.

Viva La Virus1!!!

Fyrex
már épp írtam volna 😊

Oozarunál folyamatos kamehame a nyerõ

a többinél én az "addig ruházlak amig le nem jár az idõ" taktikát alkalmaztam

persze ehhez nemgyenge gyakorlat szükséges h valóban annyival jobb legyél mint az ellen

Avanti Crociati!

sigmavirus1
Az sem jó mindig, ugyanis a gép bármikor megszakíthatja a kombót(mint ahogy te is, ha idõben nyomsz X-et + irányt) és akkor annyi is a védelmednek amit az ilyen survival-os ellenfelek keményen ki is használnak. Mellesleg az Oozaru-kat nem lehet ezzel a kombóval "megállítani".

Viva La Virus1!!!

Miért máskor van? 😊

Ami talán a legeslegeslegegyszerûbb, ha beleütsz háromszor, négyszer, vagy ötször, majd nyomsz egy X-et.
Ezt pedig rögtön megismétled. Lehet, hogy így nehéznek hangzik, de próbáld ki, aztán már menni fog 😊. Lényegében az lesz, hogy nagyon kis ütéseket fogsz mérni az ellenségre, ettõl nem is tud mozogni, közben letelik az idõ, és kész.

VRSDM
engem csak az zavar hogy ilyenkor nincs konzolom...

u dont have to listen anybody else but me

sigmavirus1
Chala:
http://harpofackyou.ytmnd.com/
http://chalainterpretation2.ytmnd.com/

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Kamehamézz vagy a hármoszoget tartsd lenyomva amíg ki nem dobsz egy nagy gömböt, attól mindig bekábólnak és leesnek ha feléd repûlnek. Vagy a legjobb megoldás ha TE vered õket addig amíg le nem jár az idõ, bár ez Oozaru Vegetánál elég lehetetlen.

Viva La Virus1!!!

Nincs valami ötletetek arra,ha a Tenkaichiben az a feladat hogy életben maradjak valamennyi ideig akkor mit csináljak?Ott mindig a legelején levernek,kb. 15 sec alatt,nincs semmi esélyem a gyõzelemre.

gercse
köszi, majd kipróbálom õket, még mindig van 6,5 % (marha lassan jön) de estére csak lemászik 😄

MD5Checksum for Windows - találtam egy ilyet is, de ahogy olvasgattam elég nehéz használni, még az sem bizti hogy mûködik úgyhogy szerintem ezt hagyd utoljára, vagy ki se próbáld, bár te biztos jobben értessz az ilyenekhez mint én 😄...

ISO Checker - lehet hogy csak a lemezre kiírtat ellenõrzi, de próbáld ki, keresek még 😄

Hehe, jó neked, hogy most fogsz elõször játszani a B3-mal 😊.

hajrá neked 😉 progit nemtok, de keresek és ha találok írom a linket 😄

gercse
még 7,4 % és lejön budokai 3...nehéz szülés, már nem is tudom mikor kezdtem...hétfõn talán 😄
tud valaki valamilyen progit ami le tudja ellenörízni ha töredezett vagy sérült egy fájl?(jelenesetben iso)