5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Brash
    Hellósztok! Nekem az a problémám, hogy 91%-nál van vége a játéknak! Olvastam, hogy egy gyerek 91%-nál "csinált valamit" aztán adott még be 2 storyt! Mégis mit csinált? Dual-ba még van pár kérdőjel a karaktereknek! Segítsetek légyszives. Külön kérdés, hogy Broly megszerezhető karakter?
  • Szuperkaraj

#1925 : torrent
  • Growl Gahsrek
    Valaki meg tudná mondani hogy honnan tudnék letölteni Dragon Ball játékot? (Budokai, Z Shin budokai, Tenkaichi 2, stb. ????)
  • kingovhell
    Hailz! Valaki (aki tudja) árulja már el hogy tom megszerezni Kid Goku-t és Grandpa Gohan-t. Már csak ők kellenének pls!!!
  • brodix
    Én a Tenkaichi 2-t azzal írtam ki,és működött.
  • brodix
    Írd ki a Nero-val!!!
  • Norbyman
    Köszi!
  • Smithie
    Valószinü nem jó progival irod ki.DVD Decrypter,ImageBurn.Én ezekkel dolgozom.
  • Norbyman
    Tud valaki mondani egy oldalt ahonnan letölthetném.
    Mert én már sok helyről letöltöttem de egyik sem működött.
  • Szuperkaraj
    DBZ:BT2 FAQ, ha esetleg valakinek kellene ( GameFAQs )
  • vki
    A powerball-t az összes saiyen-nel, mivel pl. PowerBall + Bardock = Great Ape Bardock. (lehet még Vegita-val (scouter), Nappa-val, Raditz-cal)
  • aussieguy
    hozzászólás 1738 thanx to Fyrex:D
    TienLevy-nek ez lemaradt:)
  • TienLevy
    Netről szedd le. Nehogy megved boltba.
    Kössz a válaszokat!
    Lenne még olyan kérdésem, hogy pl a Power Ball-t mivel tudom összefúzionűlni? És van még egy pár ilyenem, amit nem tom, mivel kell...
    (memorian Campaign, Freeza's Brother, Galactic Warrior, Miracle, 100G Traning)
    PL HELP!
  • Norbyman
    Nekem az 576-ban azt mondták hogy max.januárban adják ki.
  • Crazy Mate
    Magyarországon már árulja az 576.Vedd meg ott,egész olcsó.
  • Norbyman
    Heló mindenkinek!
    Lenne egy kérdésem hol tudom megvenni vagy honnan tudom letölteni a Tenkaichi 1,2-t?A választ elöre is köszi!
  • athlon7
    Köszi a válaszokat, remélem, hogy így már sikerül megcsinálni.
  • Callme
    Hello!

A karakterfejlesztésnél a potaraknak miért van experience pontja? Vagy egyáltalán hogy van ez? A Data Centerben mi az a Password menüpont? Plíz, télleg írjatok
    THX
  • Fyrex
    mert nem vettél item fusion kapszulát

item shopban lehet
  • Fyrex
    Great Saiyamannal visszalakulsz, átalakulsz SSJ2 Gohanba, és sokkal könnyebb lesz
  • TienLevy
    Nekem meg a fúziós dolognál, amikor össze akarom rakni a computer+hatred (Android13) azt írja, hogy (aszem így van): You lack of fusion number.
  • Szuperkaraj
    védekezz....védekezz és védekezz, ütsz kettőt, és jobbra + O, vagy balra + O, ezzel jobb vagy bal oldalára teleportálsz, majd teljes erővel ütsz bele, ezzel picit ellököd magadtól...tölthetsz, vagy rárepülhetsz és elütheted megint a....melegg tájakra...ha nagyon nem boldogulsz, ezzel akkoris mennie kell....Rush típusú támadásokra "immunis" tehát mondjuk mivel Great Saiyamennel vagy ha jólemlékszem, egyik támadásod sem nagyon alkalmas, mert szó szerint visszapattansz róla, még a speckód is hatástalan....ütögesd szép lassan, teleport kombó, ilyesmi...MAX Power módban is próbálgathatod ütni, hátha úgy jobban sebződik
  • athlon7
    Elakadtam a Sparking 2-ben!!! :(
    A Buu Saga után, Gohan-nal és Videl-lel kell menni és a második harcnál egy b*szott nagy bogár ellen kell harcolnom. De egyszerűen mozdulni nem tudok, állandóan püföl és hiába ütöm meg vagy hasonló semmi értelme sincs.
    Nagyon felhuzta az agyam, ilyen baromságot minek raktak a játékba???
    Hogyan tudnám kinyírni??? Még az energiám sem tudom feltölteni egy lövéshez. :(:(:(
    Most a játékban pontosan 79%-nál vok.

Segítsen valaki!!!!!!!!
  • Smithie
    Nekem is ugyan ez van,szerezz be egy ntsc-s Tenkaichi 2-t,és láss csodát müködni fog a dolog!:)
  • Smithie
    Ez azért van mert a Tenkaichi 2 pal rendszerü a Tenkaichi 1 pedig ntsc,igy nem ismeri fel a mentést...
  • TienLevy
    Hy all! Én meg azt akarom megtudni, hogy van miért nem megy nekemaz a dolog, amikor össze lehet rakni a Tenkaichi meg a T2 mentését, vagy mi... (nem tom most mi a neve...)
    Amúgy a T1-et végigvittem Jap DVD-n:D
  • Callme
    HEllo mindenkinek!

Az lenne a kérdésem, hogy a Data Center-ben van egy olyan, hogy Password, és elvileg lehet karaktereket csinálni. Oda milyen kódot kell beírni? Ja és még valami: el tudnátok pár szóval magyarázni a karakterfejlesztés módját?

Ha valaki tud, segítsen pls
    THX
  • brodix
    Vagyis magyarországon olcsón.
  • brodix
    Hol tudok szerezni Access Disc-et?
  • TienLevy
    Kössz a válaszokat!
  • athlon7
    Köszi Fatboy89, hogy a kérdésemre válaszoltál!
  • Crazy Mate
    Lehet valamelyik játékkal neten játszani?
  • vki
    Ahhoz, hogy tudjál fusió-t csinálni, két karaktert kell választani. Az egyik ugyebár Gotenks esetében Goten, a másik pedig Trunks. Ezt tudod úgy csinálni, hogy rámensz, hogy duel, és azon belül pedig tag battle. Vagyis valami ilyesmi a neve
  • Mc Benő
    Pedig olyan egyszerűű!!!
    Nem igaz hogy ennyire nem bírnak eggyesek maguk rájönni a dolgokra!!
    Én saját magam jöttem rá majdnem mindenre.
    Amire meg nem jöttem rá legalább szendvettem vele egy kicsit és kész!
  • athlon7
    Eddig a fuzionálás 2x jött össze nekem, Goten-nel és Trunks-szal, ugye Gotenks lett belőlölük. De nem tudom mindig megcsinálni, pedig úgy probálom, ahogy a SkillList írja, de nem jön össze. A Story módban jött össze, amikor Buu ellen harcoltam.
    Heeeelp!!!!!!!!!!
    Aki tudja hogyan kell, írja le nekem, hogy Ő hogyan csinálja!!!!
  • cocobanana
    Ezeket a kapszulákat fúzionálod.A karaktereket meg a saját sagajukba kapod meg de ez logikus szerintem.
    Android 13: Computer + Hatred
    Super Android 13: 14 and 15's Parts + Android 13
  • TienLevy
    Jah, és nemtom ki meddig jutott el benne, kinek mennyi ember van meg, de azt is meg tudnátok mondani, hogy kit mikor kapok meg?:D Ha nem nagy kérés...:P
  • TienLevy
    Boccs, kicsit elnéztem.:D :P
    De látom, van segítséged. Nekem csak egy dologra kéne válasz. PL: Az Adnroid 13-at nem kaptam meg, pedig legyőztem midnenkit. És most nem jut eszembe hol tartok, asszem amikor Broly újra jön. Plz answer.
  • TienLevy
    Szevasz athlon7! Én tudok segíteni neked. De sztem msn-en jobb lenne, sokszor fennt vagyok. Na írd le. BYE
  • athlon7
    Köszönöm mindenkinek a választ, örök hálám!!!!!! :)