Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2: Ez az Electronic Entertainment Expo-n készült - E3, R.I.P.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ha vennék akk megbizhatotol vennék hazsnáltan és gamet is ugy vennék meg memcardot
\"If in doubt, flat out!\"
vagy ha megvárod mire lemegy a ps3 ára akkor már érdemesebb ps2t venni mert az jó sok idõ lesz..
Avanti Crociati!
nekem a ruházással egyszer volt gondom, amikor 90 másodpercig kell kibírni egy ellenfél ellen, akkor véletlenül megöltem, és így nemsikerült a túlélés 90 mp-ig 😄
u dont have to listen anybody else but me
néha gondolkozni kéne nem visszaszólni
és az volt a parasztság hogy "kibeszélt itt shin budokai -rol" na ezt full kilehetett volna hagyni
namind1 haggyuk abba mert minny jön a többi ökör és elkezd durrognii
"Ki beszélt itt Shin Budokai-ról? Budokai 3-ról van szó. De egyébbként valószínüleg ott is úgy kell."
most ebben mi a parasztság? a te hszed szánt jelentése most esett le nekem mert nem volt normálisan megfogalmazva
Avanti Crociati!
amugy meg a véleményem a bünti pontrol hogy semmit nemér
õszintén
most nem birta volna beirni h ottis?nem kell nekem a kõrités
Ki beszélt itt Shin Budokai-ról? Budokai 3-ról van szó. De egyébbként valószínüleg ott is úgy kell.
Viva La Virus1!!!
ACER Aspire 5738ZG
Jó ez a harcrendszer, de még túl kiforratlan, B3-ban valamivel több lehetõség volt. De Tenkaichi 2-ben végre bõvítik a lehetõségeket.
Viva La Virus1!!!
Oozarunál folyamatos kamehame a nyerõ
a többinél én az "addig ruházlak amig le nem jár az idõ" taktikát alkalmaztam
persze ehhez nemgyenge gyakorlat szükséges h valóban annyival jobb legyél mint az ellen
Avanti Crociati!
Viva La Virus1!!!
Ezt pedig rögtön megismétled. Lehet, hogy így nehéznek hangzik, de próbáld ki, aztán már menni fog 😊. Lényegében az lesz, hogy nagyon kis ütéseket fogsz mérni az ellenségre, ettõl nem is tud mozogni, közben letelik az idõ, és kész.
Viva La Virus1!!!