5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Fyrex
    bammeg azért nem érhető el mert nincs ilyen

úristen....
  • kakarotho
    egy barom ismerösöm huzta ezzel az agyam!!!!!!!! De akkor a space mint stage miért nem érhető el?
  • Fyrex
    nem lehet kijutni az űrbe szvsz szálljatok már le ezekről a baromságokról

minek hiszed te magad Anettkának?
  • kakarotho
    Hogy lehet kijutni az űrbe?! Ebben segítsen vki! 96on vagyok!
  • Szuperkaraj
    ha szétnéznél esetleg, és utánajárnál, nem a szádat tépnéd talán eredményre jutnál...elegem van már az olyanokból akik tépik a szájukat hogy segítség, segítség, de tenni nem tudnak semmit!

Kid Goku + Master Roshi's Pupil are unlocked by defeating Grandpa Gohan on the
    Kamis Lookout free event in Fated Rivals 03.

Fox Mask is unlocked by defeating Yamcha in Cell Saga 17 or Buu Saga 11 free
    event.

Grandpa Gohan = Master Roshi's Pupil + Fox Mask

ui: remélem angolul tudsz...szevasz
  • TienLevy
    EZAZ!!! Kész vagyok!!! 100%!!! Már csak az Ultimate Battle Z van hátra:D
  • kingovhell
    De azzal én szarra se mentem mert semmi használhatót nem találtam!!! na szal valaki aki tudja KONKRÉTAN! az segítsen pls ez a nyomorult ember kellene már csak és kész!
  • Szuperkaraj
    már kaptál választ
  • megalodon
    hát köszi,azért ha alaki tudná szólhatna! Sziasztok!
  • kingovhell
    én játszottam de meguntam szal passz na de... várom a választ (#1948)
  • megalodon
    még valami,igaz nem dragonball:
    A megtorlóval játszott már valaki?
    Mert ha igen csak annyit kérdeznék a föellenséget(jigsaw)hogy kell kinyirni.
  • megalodon
    KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET!!
  • kingovhell
    valaki reagáljon már nekem a #1948-ra pls! thx
  • Szuperkaraj
    ahogy halad a történet előbb-utóbb át tudsz majd alakulgatni
  • athlon7
    Addig nem is fogsz tudni átváltozni amíg nem harcoltál Dermesztővel és akkor is csak Son Goku-val tudtsz átváltozni!
    A többiekkel pedig úgyanúgy, mint a rendes sorozatban, előszőr jövőbeli Trunks, Vegita, Gohan... stb.
  • megalodon
    hali sziasztok! Én még az elején járok a játéknak és olvastam már itt(meg a játékban) Hohy átalakulás R3 és jobbra probáltam is de sehogy sem megy! Full energy meg minden de nem szökül.Elkell valameddig jutni vagy kombinálni kell valahogy?
    Meg ha valaki ellen (pl gép)játszom akkor sem megy!
    Ha valaki tud segitségét köszönöm!
  • Szuperkaraj
    FAQ, ottvan lenn, #1918

#1949&1950 : nekem nincs vele gondom, itemben még csak 90% körül járok, de nem is izgatom magam vele :D
  • brodix
    Nekem is azzal az 5 kurva %-al van gondom!!!
  • TienLevy
    Hy all! Minden emberem megvan, végigjátszottam az összes storyt (2.nehézségben), 3-szor összegyűltek a gömbök és még így is csak 95%! PLZ HELP hogy hogan lehet ki 100%-ra!
  • kingovhell
    Hát hírről én nem tok (#1946) de viszont ha valaki tudja mondja már meg hol tom megszerezni az Itemet a Master Roshi's pupil mellé hogy meglegyen Grandpa Gohan pls!!!
  • Szuperkaraj
    a türelem nem neked szólt
  • kakarotho
    Hát én türelmes vagyok! :) de már idegesítő az intróban a space-s jelenet! Más!
    Van valami hír hogy milyen dbz game készülhet ps3ra?
  • brodix
    #1942:Valahol mintha azt olvastam volna,hogy PAL Tenkaichi 2-höz csak a PAL Tenkaichi 1-et lehet használni.
  • Szuperkaraj
    szvsz az már alapból megvan, de még én sem tudtam "kimenni" az űrbe

#1942 : türelem, valószínű azért nem jött még válasz, mert senki nem tudja pontosan, vagy csak átsiklottak felette, de fő a türelem
  • kakarotho
    Hi emberek! Kéne a segítségetek! Elvileg a tenkaichi 2 ben ki lehet menni az űrbe harcolni! De nekem ez még nem sikerült! pedig már megvan itemként a space stage! Elölre is kösz a válaszadónak!
  • Callme
    HEllo! Nem szeretnék bunkó lenni, de valaki válaszoljon már a kérdésemre!!! #1929

THX
  • Szuperkaraj
    #1935 : nem, mindegy milyen szinten csinálod

#1938 & #1940 : lentebb FAQ, #1918
  • sheva94
    kid gokut én úgy szereztem meg, hogy a destined rivals saga-t elkezdtem előröl és amikor először kell gokuval repülni akkor el kell menni a kami's lookout-ba ott meg kell verni grandpa gohant, kid goku mellé megkaptam még grandpa gohan 1-ik item fusionját, de a másikat asszem fox mask a neve nem tom hol kell megszerezni valaki meg tudná mondani?
  • Fyrex
    Grandpa Gohan item fusionnel megszerezhető sztem
  • kingovhell
    Én csak azt nem értem hogy már csak 1 embernek van helye de ez a kettő kéne... Akkor most mi van???
  • brodix
    Nekem is kéne még kid goku meg Grandpa Gohan(egyedül az a kettő)
  • kingovhell
    Én 2-n csináltam és 100%-om van. Na de aki tudja válaszoljon már nekem a #1924-re pls!!!
  • brodix
    Megcsináltam a speciálokat,de a bónusz storykat is megcsináltam már!
    Különben nem lehet,hogy azért,mert csak 1-es szinten csináltam,meg?
    Meg kell csinálni az összes szinten,hogy 100%-os legyek?
  • Smithie
    Olvass vissza 2 hsz-t!:)))
  • brodix
    (Vagy gyógyhír)(mittomén)
  • brodix
    Én még mindig nem tudtam 95%-nál tovább jutni,mert nem ad új saga-kat!
    Mi erre a gyógyír?
  • vki
    Már ez is le lett írva, hogy vannak olyan special battle-k, amelyeket ha megnyersz, kapsz plus storyt. Ezekből összesen három van, általában a saga elején. Az egyik a Namekon, mikor Dodoria ellen kell Krillin-nel, meg Gohannal, a másik mikor Goten és Gohan edz, a harmadik talán Piccolo meg Raditz. Erről van egy lista, csak egy kicsit visszább. Nem szégyen az olvasás ;)
  • Brash
    Köszi! És a 91%-os megállásra mi az orvosság? Mert sok még ott a kérdőjel a Dualba! Azokat is vásárolni kell valahogy?
  • Callme
    Hy all! A Data Center-ben van egy olyan, hogy Enter Password, ezzel elvileg karaktereket lehet csinálni. Duelben megnéztem a karakterhez használható kódot, beírtam, és mégsem jön össze, mintha még hiányozna néhány betü, vagy szám. Ha valaki tudja, hogyan kell beírni, segítsen plíz! Thx
  • brodix
    HI Brash!
    Broly-hoz használj Item Fusion-t!!
    Ott van az evolution z-ben!
    Ha végigcsináltad a Broly the Legendary Super Sayajin-t,akkor megvan Brolyhoz,Super Sayajin Brolyhoz és Legendary Super Sayajin Brolyhoz a megfelelő item!