Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja, én is ezen gondolkozom ( mármint hogy ÉN mit mondjak, nem azon hogy te 😄 ), de nem jut eszembe semmi..<#vigyor5>

Fyrex
mit mondjak? ^^

Avanti Crociati!

na mostmeg pangás van 😮

igen, hivatalos honlapról szedtem képet, ez épp a Training opció

Fyrex
ez BT2?

Avanti Crociati!

Vegita a rózsaszín ingjében nagyon kemény...nagy lenne ha lehetne majd rózsaszíninges Vegitával is verekedni <#hehe>

Fyrex
^^ we are the best

Avanti Crociati!

Legnépszerûbb témák

1. A Pc-s játékoknak leáldozott
2. Battlefield 2
3. Football Manager
4. Ismerd fel a képrõl a játékot
5. ezert.hu
6. SilkRoad Online
8. Tibia
9. Fotóink
10. Dragonball Z: Budokai játékok

😮

télleg, észre sem vettem 😄😛

Fyrex
jaja a SSJ4 Vegita vs Super Android 13ban utóbbinak 4 a max

Avanti Crociati!

Fyrex
valahol ha jól láttam 4en állt a szám és nem volt mellette ott a csík, ergo nem töltõdött, ergo nem lehet több 😊)

de lehet elnéztem

Avanti Crociati!

igen, de azt hol láttad vagy mibõl gondolod hogy a spec támadásokat mutató szám értéke változó a karaktereknél? én nem jöttem rá 😛

Fyrex
nah jó foglaljuk össze amit állítok:

A zöld csík az életenergia, a fölötte lévõ kis csíkok jelzik hogy hány ilyen csíkunk maradt még. Az alatta lévõ 5 sárga csík a tölthetõ KI energia. Az ez alatt lévõ szám az extra támadások energiája, ami magától töltõdik a mellette lévõ kék csík mutatja, karaktertõl függõen változik a max szintje, valahol 4, valahol 7 stb.

Avanti Crociati!

Yo, félreértettelek, mert a szám is 7-es, meg a zöld csíkokból is 7 van.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

nézd meg a #870-ben a videót például, a sárga csíkok a KI energia, ahogy Fyrex is írja 😊

Fyrex
ugye ugye mégse ugyanazt mondod 😛

Avanti Crociati!

Fyrex
a sárga csík a KI energia nemtudom mit erõsködsz...

a kristálygömbök helyett a szám van

Avanti Crociati!

Nem teljesen úgy van, egyébként meg #864 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Neeem! 😊
A felül lévõ, zöld csíkok az élet, az alul lévõ 5 csík pedig a kristálygömbök helyett lesz.

az a Final Shine nem volt rossz azért 😊
nézegetem közben a hivatalos honlapot, vannak ott is jó képek, csak sajnos nem külön hanem a flash részeként

Fyrex
New characters:

Yajirobe (~) 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Avanti Crociati!

Fyrex
jah láccik is Explosion Wave-nél leugrik egyet a szám

azért poén h direkt nem mutatják a jó támadásokat a videókban ^^

Avanti Crociati!

hehh, hamarabb rájöttél 😄

Fyrex
most megismételtél 2 hszt 😛

Avanti Crociati!

Vegita SSJ4 vs Super Android 13 nem tudom hogy ez hogy került oda, talán e3-ról, de arra már rájöttem hogy a kék csíkok maguktól töltõdnek és a szám mellettük azt jelenti hogy hányszor töltött be az a kék csík a max az a 7 - ebbõl gondolom hogy ez lehet a spec támadás, ami a Tenkaichibe a kristálygömb volt ( ha jól emlékszem )

Fyrex
hát az egyértelmû ugye h ha a kék csík eléri a maximumot akkor a mellette lévõ szám ugrik egyet

és ugye mint láccik a 7es a legnagyobb szint

vszinu hogy ugye mint az elõzõben volt a 3 gömb ez azt jelképezi csak itt 7re növelték

gondolom ezekkel tudjuk majd a szupertámadásokat elõhívni

Avanti Crociati!

az egy támadás, SSJ3 Gokunak a Ryuu-ken támadása ( asszem így írják )

#865 : igen, több csíknyi élet lesz, és ha jól láttam az egyik videón akkor azok a pici csíkok azok azt mutatják hogy hány "csík" életed van ( nem sikerült szépre de azt hiszem érthetõ 😊 ) ami a számokat illeti, azok nemtudom mire valók és Gokunak a 6-os melletti kék "csík" sem tudom mit szolgálhat

Fyrex
tudom nincsenek helyesírási problémáim csak megszoktam ezeket az msn-sms szövegeket aztán már magától helytelen írok virtuálisan

ez a kép odabasz

Avanti Crociati!

Videókról le lehet ezeket nézni... az az 5 csík kb. olyan lehet, mint most a kristálygömbök, tehát azoktól függõen lehet a támadásokat használni.

amúgy meg lesz 😊

Fyrex
Az "élet" ittis úgy lessz megoldva mint a B3ban?!

tehát több "csík" van 😊

és mi az a szám a KI alatt és mellette az a kék csík? átalakulási szint?

Avanti Crociati!

Ez most két okból is hülye kérdés volt 😊.
A kép két szélén a Shenlong fejét látod? Nem.
Nem lenne igazságtalan betenni egy ilyen karit a játékba? Igen, az lenne 😊.

Fyrex
szvsz SSJ3 Goku támadás

Avanti Crociati!

Az a sárkány egy támadás vagy egy szereplõ,amivel lehet lenni?

Az nagyon jó lenne,így meg lehetne csinálni story modban az olyan csatákat,amikor többen harcolnak egymás ellen.

Szerintem ha csak azt betartják amit ígértek,akkor nagyon jó lesz,most a Tenkaichiben a Buu sagaban vagyok,és ott tartok,hogy megvan goten és trunks is(sima és ssj is),és kaptam egy olyat tárgyat,hogy item fusion(vagy valami ilyesmi),ezzel lehet megcsinálni Gotenkset?

lool 😄D

Fyrex
sõt! lehetne kõpapírollózni h ki kezdi a gyepálást A😄ASDSDAD

Avanti Crociati!

ja, akkor már tényleg olyan lenne mint az anime, neki lehetne esni ketten egy erõsebbnek 😄

Fyrex
mostmár csak az baszna oda ha a ketten gyepálhatnánk egy ellenfelet (cooperative 😊) és tudnánk fuzionálni 😄DDDD

Avanti Crociati!

gercse
hm akkor rossz infókat tudtam...
mondjuk majdnem november...jöhetne elõbb is, sebaj, majd csak eltelik az a 2 és fél hónap

Európa : október 27
USA : október 31

gercse
jah...
mikor is? késõ õsszel, nem? november?

na, akkor most már csak az hiányzik hogy kiadják végre a játékot<#vigyor3>

gercse
persze , jó az angol (jobb mintha orosz lenne 😄), de szerintem is a japán hangok jóval jobban illenek a szereplõkhöz (szerintem)

végülis nekem jó az is, de azért a japán messze jobb bármelyiknél 😊

gercse
a japán hang az tényleg jó lenne...legalábbis nekem nem nagyon jön be az angol szinkron a karakterekhez

gercse
<#eljen>

ahogy most olvasgatom az ign.com-ot ott említenek world map-ot, ami ugye elég jó jel, viszont item shopot is említenek ( lehet tényleg "ötvözték" a B3-mat a Tenkaichivel 😄 )....minden pálya kétszer olyan nagy és itt is el lehet pusztítani a fél bolygót mint a B3-ban a speciális támadásokkal...említik még az átváltozásokat és a fúziókat...körül-belül 120 karakter lesz benne, és azt írják hogy japánul is játszható lesz ( szöveg és hang egyaránt lehet japán )....na remélem ezek tényleg valóra válnak, mert így nagyon ígéretesnek tûnik! 😄 (ha hülyén fogalmazok sry, de egyszerre olvasgattam a cikket és írtam ide hogy mik lesznek 😄 )