Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegita a rózsaszín ingjében nagyon kemény...nagy lenne ha lehetne majd rózsaszíninges Vegitával is verekedni <#hehe>#hehe>
1. A Pc-s játékoknak leáldozott
2. Battlefield 2
3. Football Manager
4. Ismerd fel a képrõl a játékot
5. ezert.hu
6. SilkRoad Online
8. Tibia
9. Fotóink
10. Dragonball Z: Budokai játékok
😮
de lehet elnéztem
Avanti Crociati!
A zöld csík az életenergia, a fölötte lévõ kis csíkok jelzik hogy hány ilyen csíkunk maradt még. Az alatta lévõ 5 sárga csík a tölthetõ KI energia. Az ez alatt lévõ szám az extra támadások energiája, ami magától töltõdik a mellette lévõ kék csík mutatja, karaktertõl függõen változik a max szintje, valahol 4, valahol 7 stb.
Avanti Crociati!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
a kristálygömbök helyett a szám van
Avanti Crociati!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
A felül lévõ, zöld csíkok az élet, az alul lévõ 5 csík pedig a kristálygömbök helyett lesz.
nézegetem közben a hivatalos honlapot, vannak ott is jó képek, csak sajnos nem külön hanem a flash részeként
azért poén h direkt nem mutatják a jó támadásokat a videókban ^^
Avanti Crociati!
és ugye mint láccik a 7es a legnagyobb szint
vszinu hogy ugye mint az elõzõben volt a 3 gömb ez azt jelképezi csak itt 7re növelték
gondolom ezekkel tudjuk majd a szupertámadásokat elõhívni
Avanti Crociati!
#865 : igen, több csíknyi élet lesz, és ha jól láttam az egyik videón akkor azok a pici csíkok azok azt mutatják hogy hány "csík" életed van ( nem sikerült szépre de azt hiszem érthetõ 😊 ) ami a számokat illeti, azok nemtudom mire valók és Gokunak a 6-os melletti kék "csík" sem tudom mit szolgálhat
ez a kép odabasz

Avanti Crociati!
amúgy meg lesz 😊
tehát több "csík" van 😊
és mi az a szám a KI alatt és mellette az a kék csík? átalakulási szint?
Avanti Crociati!
A kép két szélén a Shenlong fejét látod? Nem.
Nem lenne igazságtalan betenni egy ilyen karit a játékba? Igen, az lenne 😊.
Avanti Crociati!
mondjuk majdnem november...jöhetne elõbb is, sebaj, majd csak eltelik az a 2 és fél hónap
USA : október 31