5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • brodix
    Nekem a legutolsó az,amikor végülis nem tudják előhozni Majin Buu-t,és akkor a legutolsó harc az,mikor SSJ Goku és SSJ Vegita harcolnak.
    Aztán vége,és nem adnak más fejezeteket.
  • Szuperkaraj
    előszöris kell 2 Ki Gauge, amit a "fejed" alatt láthatsz, sárga szám, ekkor, ha van 2 megnyomod a L2+O kombinációt ( asszem, de lehet hogy L2+fel+O ), akkor gyűjti az erőt, majd feltöltessz MAX Powerre ( csak akkor lehet ha van 1 Ki Gaugéd, szal célszerű az egészet 3-mal kezdeni ), s MAX Power módban L2+le+háromszög és láss csodát :)
  • Fyrex
    1; L2+hátra+kör (szükséges hozzá 2 pont [baloldalt])
    2; (ezt még megteheted 2szer ha van elég pontod, ezzel a majdani támadás erejét növelve)
    3; feltöltöd az energiádat sparking módba
    4; L2+hátra+háromszög
  • athlon7
    Hogyan tudom megcsinálni Gokuval a legerősebb támadását, a Spirit Bomb-ot, egyszer már véletlenül sikerült, igen látványos volt:D !
  • Fyrex
    pl Gokuval csak alapformában tudod megcsinálni a legerősebb támadást a játékban, azt a bizonyos Spirit Bomb-t

de igazán lényeges értelme nincs
  • athlon7
    Van értlme vissza változni alapcsillagharcossá, vagy csak benne van a játékban???
  • athlon7
    Naggyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!!!!!!!!
  • vki
    Ha nyertél, akkor elvileg adnia kellett új fejezeteket, az egyik valami beauty hülyeség, amit Zarbonnal kell megcsinálni. Valami alternatív befejezések ezek.
  • brodix
    PLS Help!
    Hogy kell megszerezni az utolsó 5%-ot?
    Azoknál a csatáknál pedig amiket te mondtál cocobanana,nyertem.
  • vki
    1-es átváltozás: R3+BALRA
    2-es átváltozás: R3+FEL
    3-as átváltozás: R3+JOBBRA
    alap: R3+LE

Az SSJ4 az már külön karakter. De minden embernél így vannak. De ha úgy akarsz, hogy SSJ-->SSJ2-->SSJ3, akkor elég csak az R3-at nyomogatni, mert azzal egy szintet lép fel. Vannak olyan karakterek, akikkel nem lehet visszaváltozni (Freeza, Cooler, meg a majmok)
  • cocobanana
    Nyomsz játék közben egy startot és meg nézzed a skillListet. Ott leirja hogyan kell különbözö támadásokat elvégezni,ütések,átváltozni stb.A skillListet le lehet görditeni is...
  • athlon7
    Nagyon szépen köszi a gyors választ, leköteleztél!!!
    És ugyanazzal a R3 kombinációval lehet átváltozni SSj2, SSj3 és SSj4-be???
    A játékon belül hogyan lehet fuzionálni?
  • vki
    Úgy tudsz átváltozni, hogy megynyomod az R3 gombot (a jobb oldali tekergetőt le kell nyomni). Ehhez kell 1 Ki gauge (a neved alatti kis függőleges csík). A támadásokat pedig meg tudod nézni a SkillList-ben. Ha jól tudom, ez úgy van, hogy FEL+KÖR, akkor mond valamit az energie-ről, meg feltartja a kezét, utána fel kell tölteni max-ra, és LE+L2+HÁROMSZÖG.
  • athlon7
    Hello Mindenkinek!!!

Kezdő PS2 tulajdonos vagyok és egyben kezdő Dragon Ball játékos. Lenne egy óriási gondom!!! Help Me!!!!!!!
    A Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 játékban eljutottam a Namekig és végeztem Dermesztővel, ez utén Cooler-rel kell harcolnom, de nem tudom, hogyan lehet Son Gokuval átváltozni Super Csillagharcossá!!!
    Még egy kérdésem lenne, a Dermesztő elleni csatában Son Gokuval sikerült megcsinálnom sima csillagharcosként azt a támadását, amikor összegyűjti az energiákat és egy hatalmas energia gömböt dob az ellenségre - ezzel győzte le Boo-t is - és utána a pálya lángokban hever. A gondom az, hogy véletlenül sikerült és nem tudom, hogy hogyan lehet megcsinálni ezt a támadást!
    Néha valami kombinációt megnyomok a PS2 karán - hozzá teszem nem tudom, hogy mit, csak véletlenül jön össze - és az energiám alatt megjelenik 4 db kis ikon, aszzem az egyik egy villám, a másik egy rugó, a többit nem most nem tudom. Ezek mire lehet használni és hogyan lehet előhozni???
    Aki tudna segíteni, azt kérem, hogy minél hamarabb írja meg nekem!!!

Köszi előre is!!!
  • cocobanana
    Saiyan saga: Piccolo vs Raditz
    Frize saga:krillin,gohan vs dodoria
    Buu saga: goten vs gohan
    Mind3 a sagak elején van.
  • brodix
    HÉ!!!
    A Majin Buu Saga-ban megvertem az amúgy 154-es szintű gohant gotennel,de nem adta meg az utolsó 5 százalékot!
    Mit kell csinálni?
    Vagy egy másik saga-ban kell megverni gohant gotennel?
  • brodix
    HÉ!!!
    A Majin Buu Saga-ban megvertem az amúgy 154-es szintű gohant gotennel,de nem adta meg az utolsó 5 szintet!
    Mit kell csinálni?
    Vagy egy másik saga-ban kell megverni gohant gotennel?
  • Mc Benő
    Nemtom.
    Nekem sincs meg!!
    De nem is hiányzik!!!:)
  • brodix
    OK!
    Különben kid goku-t hol lehet megkapni?
    Na és Grandpa Gohan-t?
    Mindkettővel haroltam már,de nem kaptam meg.
  • Mc Benő
    Nem kell!!
    Csak keresd meg azt amikor vele kell lenni!!
  • Szuperkaraj
    nem, csak az elején a Goten vs Gohan csatát nyerd meg...sztem a legkönyebb special battle, Gohan csak 199-es
  • brodix
    Akkor csináljam meg újra a Buu Sagat?
  • Mc Benő
    Aha.
    Nekem is itt mondták a buu saga-sat!!!
  • Fyrex
    segítettél, sikerült megcsinálni a kombót (H)

köszi!
  • brodix
    Jó van jól van nem kell kigúnyolni.
    Különben neked is 5% hiányzott?
  • Mc Benő
    Remélem segítettem!
  • Mc Benő
    a Buu saga-nál van egy olyan hogy goten-el kell megverni songohant!!
    Biztos nem verted meg nekem is az volt!
    És utánna bead egy tornát!!!
    Ja és tudom hogy kell a többszörös teleportot!!!:p
    Háromszög,le(hosszan hogy elbuktassa)utánna újra háromszög,kocka,háromszög!!!
  • Fyrex
    rengeteg van

SSJ3 Goku, Ultimate Gohan...

most hogy alapból mi van azt én nemtudom
  • Crazy Mate
    Melyek ezek az erősebb karakterek?(olyat mondj ami alapból van)
  • brodix
    Tehát a sárgákat is csináljam meg?
  • Fyrex
    nem rég írtuk le, megtalálod
  • brodix
    Az utolsó 5%-ot,hogy kell megszerezni?
    Mert én meg csináltam az összes saga-t,meg mindent a Dragon Advance-ban,de nem adta meg a 100%-ot!
  • Fyrex
    nem erre voltunk kiváncsiak

egyébként akkor már megsúgom a gyengébbeknek, h sparking módban az erősebb karakterek tudnak helyből teleportálni a körrel, és ez a háromszöges utánateleportálás kétszer egymás után megcsinálható, némelyeknél 3szor is
  • brodix
    HI!!!
    Lehet,hogy már tudtok,róla,és lehet,hogy megint lemaradtam,de azért elmondom,hogy rájöttem a teleport combo titkára:
    Mikor elütöd,vagy rúgod az ellenfelet teljes erőből,és elszál,nyomd meg a háromszöget,és az ellenfélhez teleportál.
    Remélem hasznára lettem vkinek,ha nem,bocs a fölösleges szövegért!
  • Fyrex
    már megvan

de ez nem ide tartozik
  • brodix
    Szerintem töltsétek le a Need For Speed Carbon-t!
    Tök zsír játék lehet.
    Én már töltöm,de tök szarul jön.
    Nagyon lassú!
  • cocobanana
    100%. Minden kivan pörgetve,összes karakter,ultimate battle összes oszlop,harcmüvészetek nagytornája.Már a game a polcon porosodik
  • aussieguy
    100% ugyszintén de nincs meg az összes karakter
  • Fyrex
    100%

meg :)
  • Seth
    uTorrent, ez is népszerűbbek között van, én is ezt használom