Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sigmavirus1
Azt nemtom hogy magyarországon kijön-e, csak forgalmazó kéne, ami a Tenkaichi 1-nél valamiért nem volt, pedig a B3 tuti jól fogyott nálunk is. Én max németországban veszem meg a 2-t ha megint nem lesz itthon kapható.

Meghát ja, lehet olcsón rendelni is.

Viva La Virus1!!!

ronihun
A Tenkaichi 2 meg fog jelenni magyarországon?Én amúgy meg tudnám venni 12.000-ért a Tekaichi 2-õt mert valaki megtudná nekem szerezni a hivatalos megjelenés elõtt csak nem költöm el erre a maradék zsebpénzem.

...

sigmavirus1
Ezek faszák. Persze amcsi tok szokás szerint el van cseszve. De talán nálunk a japcsi lesz, vagy hasonló, mert ilyesmi az 1-é is.

Viva La Virus1!!!

ronihun

ez a japán tokja

ezt meg csak hülyeségbõl csináltam photoshop-al tehát ez FAKE!

...

Buu saga túlélõs részei...

pfff 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Ott egy szóköz a .hu elõtt,azt szedjétek ki,azért raktam be,mert amúgy nem engedte.

Ez a Tenkaichi 2 dobozképe:
http://kepfeltoltes .hu/view/060821/932683_75061_front_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nekem is európai van,csak elõtte japán volt.

sigmavirus1
Ja Sparkingban eredeti zenék vannak, csakhogy azok sem az eredeti verziójukban, kissé "remixelve" vannak vagy nem tudom de idegesítõen SNES szinten van némelyik.
(Megvan a teljes Sparking OST csak azé tudom, nekem europai Tenkaichim van)

Viva La Virus1!!!

Nekem megvan a Sparking(a japán változat),ott a zenék a menükben stb. az eredeti zenék,csata közben nem figyeltem.

UltimateGamR
ezt sajnálom hogy miért nem tudják az eredeti dragon ballos zenéket betenni a játékba. Budokai 3ban és a Tenkaichiben tuti nem az eredeti zenék vannak. Sparking!-ban , esetleg más budokaiban van olyan hogy az eredeti zenék mennek a csata közben ???

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

sigmavirus1
Hack-elt Budokai 3:
http://www.youtube.com/watch?v=iiAXDKiO_cw

Viva La Virus1!!!

magyar oldal tudtommal nincs ami úgy foglalkozna gémek végigjátszásával mint a gamefaqs, ez az egyik legjobb

sigmavirus1
Nem.

Viva La Virus1!!!

And 1
oksa kössz de nem tucc inkább valami magyar oldalt 😄

sigmavirus1
www.gamefaqs.com

Tenkichi 2 asszem októberben jön ki. Nálunk lehet késõbb.

Viva La Virus1!!!

And 1
hello a tenkaichi 2 mikor jön ki ?
igaz még ps2-m sincs de már 100000% hogy lesz egy hónapon belül.
majd a budokai 3-al kezdem ahoz ,ha tudtok adjatok már linket ahol van végigjátszás. Utána majd jön a tenkaichi meg szépen sorban 😄. huhh de várom már vazz. 2 éve várom már a pill-t amikor budokaizhatok 😄

ja, sztem is, nekem az egyik múvis saga okozott 1 kis gondot, de egyébként nem volt nagy kihívás

sigmavirus1
Hát ez a legkönyebb DB játék eddig PS2-n, már ami a story módot illeti(csak pár survival geci elsõre).

Viva La Virus1!!!

UltimateGamR
nekem minden saga 100% , azt ugy csináld meg hoyg a difficultyt leveszed a legkisebbre , meg az ai képességét a legalacsonyabbra...máris átmész

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Nekem is 😄DDD

grat 😄

sigmavirus1
Nekem meg van minden, huhahahaha.

Viva La Virus1!!!

jó vagy 😉

Nekem összes Sagám 100%, kivéve a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
True World Tournament-et, az 75%.

Azt hiszem 2 karakter híján szintén összes.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

2 saga hiányzott, az egyik amit a szent sárkánytól kell kérni, a másik meg az egyik múvis, vagy Bojack, vagy Brolly, vagy vmelyik...de már nem játszok vele, mert rossz a lemezem vmiért...😄

Csak a túlélésekkel van bajom...Te hol tartasz?

aha, értem 😊

Hát nincs memóriakártyám,úgyhogy nem tudom (még) elmenteni,de úgy szoktam(mivel alapból fel van oldva egy csomó saga),egyik nap egyiket,másik nap másikat csinálom.

ok...Tenkaichiben hol tartassz?

Tudom...

le van írva az oldalon ( csak úgy mellékesen mondom ), itt az sg-n nincs helye reklámnak, wareznak, és egyéb nyalánkságoknak^^

Ok,abbahagyom.

Fyrex
nah jó legyetek szivesek az ilyeneket abbahagyni h mit hogy kell letölteni...

Avanti Crociati!

Az oldalon nincs leírva, hogy mit kell és milyen tel.számra küldeni ?

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

smsweb dbzgtforgege,ezt kell elküldeni smsben a 0690626313-as számra,vagy mit kell?

sigmavirus1
Nem kötekedik senki.

Viva La Virus1!!!

Van nekije kulon topik. Egyebkent meg nemertem mi ertelme kotekedni. No offence!

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

sigmavirus1
Biztos szarul írod be, nekem meg mindenki másnak aki használta érdekes módon egybõl sikerûlt, aztán 1 másodpercen belûl már jött is a válasz a belépési kódokkal.

Viva La Virus1!!!

Fyrex
dehogy válaszoltak...

nem szokásuk

Avanti Crociati!

házigazdaság hogy áll? válaszoltak már a modik? 😊

nemtom mit szeretnél letölteni, de egyszerûbb ha DC-n vagy torrenten utánanézel ( torrentet biztos megtalálható minden rész+múvi, a játékokról nem is beszélve )

spam 😄

Fyrex
jogos...

Avanti Crociati!

Mi honnan a francból tudhatnánk, hogy a TE telefonod miért nem küldi el az smst? <#idiota>

freeweb.hu/dbzgtforgege,innen hogy lehet letölteni?Nekem nem akarja elküldeni a telefonom az sms-t.

Fyrex
kösz....

ték

Avanti Crociati!

Ennek most sok haszna volt 😊.

Legnépszerûbb témák:
1. Football Manager
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Ismerd fel a képrõl az autót
4. Need For Speed: Carbon
5. '80 as évek zenéi
6. F.E.A.R.
7. AUTÓ mánia
8. Battlefield 2
9. Digitális és analóg fotográfia
10. Ismerd fel a képrõl a játékot