Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemrég kiprobáltam a budokai3-at. szép meg minden de azt vettem észre, hogy pofátlanul csal a program. fõleg amikor a nagyobb támadásoknál a gombokat kell eltalálni, na ott tuti figyeli, hogy én mit nyomtam be.
a másik bénaság az iszonyu lassu karakter fejlõdés. ha már ilyen sokat kell harcolni a levelup-ért, akkor miért csak 1 sz@ros pontot kapunk ??!!
egybként nem rosz csak nehéz😊
a másik bénaság az iszonyu lassu karakter fejlõdés. ha már ilyen sokat kell harcolni a levelup-ért, akkor miért csak 1 sz@ros pontot kapunk ??!!
egybként nem rosz csak nehéz😊
olvastam 1-2 karakternél, hogy a dragon ball arenában lehet megszerezzni, megis van, és pl saiban megszerzéséhez ugye 10 és 20 szint között elkell verrni nappát, 10es gohannal lecsaptam és semmi sem történt, mit csináltam rosszul? és még olyant is ír hogy "megjelenik egy kis kék kép és ott adja be" ez pontosan mit takar?
jólvan meglett köszi 😊
próbálom a vévégere nyomni, de mégsem maxolja ki mindig, amúgy van vmi szabály hogy amilyen a csík színe azt a gombot kell nyomni? mer vmikor kék/zöld/piros
Ugye megjelenik 2 csík. Az alsóban folyamatosan feltõltõdik vagy 4x egymás után. Neked mindig akkor kell megnyomnod egy gombot mikor majdnem teli van. Ha megvan akkor attól függõen hogy mennyire volt teli a csík, a felette lévõ csík is töltõdik. 3x kell megnyomnod jókor a gombokat, és a lényeg hogy a végén neked legyen több a fenti csíkban mint az ellenfélnek, és akkor Attack Win és maxot sebzed rajta.
Gép ellen mindig bejön az a trükk hogy az elsõ alkalommal nyomsz egyet, utánna kihagyod a következõ töltõdést, ekkor a gép lazábbra veszi a dolgot és õ nem nyomja teli a csíkot, viszont ezután a maradék 2 alkalommal felpumpálod a csíkot és nyertél.
Gép ellen mindig bejön az a trükk hogy az elsõ alkalommal nyomsz egyet, utánna kihagyod a következõ töltõdést, ekkor a gép lazábbra veszi a dolgot és õ nem nyomja teli a csíkot, viszont ezután a maradék 2 alkalommal felpumpálod a csíkot és nyertél.
Viva La Virus1!!!
üdv! uubot akarom megszerválni, és tudom is hogyan kell, de nem tudom mi a logikája annak a gombnyomgálós résznek amikor a spirit bombot sikeresen kell véghez vinnem... pls help
Elõször is, melyik DB játék? Tenkaichi? Kid Goku és a majom is, ill. az Oozaru, akkor jön be ha összeszeded a gömböket és õket kívánod.
Tenkaichi elvileg Októberben japánban.
Tenkaichi elvileg Októberben japánban.
Viva La Virus1!!!
a tenkaichi 2 pontos megjelenése?
s kid goku-t gt goku-t?
a majmot hogy kell megszerezni?
Hy all!
Akinek van eladó dragon ball-os eredeti játéka ps2-re az írjon ide:[email protected]
Bármilyen része érdekel!
Árban megegyezünk!
Akinek van eladó dragon ball-os eredeti játéka ps2-re az írjon ide:[email protected]
Bármilyen része érdekel!
Árban megegyezünk!
\"Pazarol a viláág én meg segitek nekii..\"
Ok,akkor ne válaszoljatok,megkérdezem majd mástól...
Bazz eddig melyik topikot olvastad? Mert ezt tuti nem, hisz ez már el lett magyarázva, elég szájbarágósan.
Viva La Virus1!!!
NC. Erre nem mondok inkább semmit....
Olvastam hogy lehet kívánni a sárkánytól ezt a psswordos izét,hogy lehet elõhívni a sárkányt?
Abba kódokat írhatsz be a Budokai 3-ból. Szal a B3-ban karakterfejlesztés után mindig kidobott egy jelszót, na azt beírhatod itt a Tenkaichiben és játszhatsz azzal a figurával. De asszem csak Duel-ben.
Viva La Virus1!!!
Hy all!
A tenkaichi-ben mire való az a password-os szar amit lehet kivánni a sárkánytól? Légyszives írja le vki!
elõre is köszi!
A tenkaichi-ben mire való az a password-os szar amit lehet kivánni a sárkánytól? Légyszives írja le vki!
elõre is köszi!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Plz ne itt keress magadnak embereket MSN-re ha neked nincs...
akkor mire van a fórum?
Aki abszolút nagy Budokai és Dragon Ball fan az vegyen fel msn-re hogy megtudjuk beszélni a játék nehézségeit és a tapasztalatokat! 😉
Megvan az összes rész eddig és a sorozat összes része is szal a legjobb dolog!
msn: [email protected]
Megvan az összes rész eddig és a sorozat összes része is szal a legjobb dolog!
msn: [email protected]
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
és nem tudnátok mondani egy külföldi oldalt ahonnan meg lehet rendelni olcsón?
szívesen
Rendeld meg más országból.
Hi all
nem tudjátok hogy hol lehet megvenni a Dragonball Z: Budokai Tenkaichi-t?Már egy millió helyen kerestem de nem találom sehol sem.
nem tudjátok hogy hol lehet megvenni a Dragonball Z: Budokai Tenkaichi-t?Már egy millió helyen kerestem de nem találom sehol sem.
Köszi,nagyon sokat segítettél,mûködik a teleportálás,az energiatöltés,és a big bang,spirit ball is.Tök jó,hogy ha vegitát megszerzem Dragon Universe modban,akkor õ alapból át tud változni ssjbe.
Ha ütnek vagy rádlõnek akkor a teleport X+az ellenfél felé az irány. Sima ütések elõl pedig úg ytudsz kitérni hogy nyomogatod az X-et, ekkor a karakter minden ütés elõl elhajol. De ez nem minden esetben használható.
Nem csak végigvinni kell a story módot hanem körûlnézni minden jelenet/harc után mert jelenhetnek meg új dolgok a téprképen amiket nem jeleznek.
Broly megszerzéséhez még Super Buu elött meg kell találni Kaioshint, aztán Super Buu után de még Kid Buu elött megint meg kell találni. Aztán a térkép jobba alsó részén a kis szigetek valamelyikén ott lesz az SSJ4 Gokunak, utánna meg Kid Buu helyén Broly-t fogod találni.
Nem csak végigvinni kell a story módot hanem körûlnézni minden jelenet/harc után mert jelenhetnek meg új dolgok a téprképen amiket nem jeleznek.
Broly megszerzéséhez még Super Buu elött meg kell találni Kaioshint, aztán Super Buu után de még Kid Buu elött megint meg kell találni. Aztán a térkép jobba alsó részén a kis szigetek valamelyikén ott lesz az SSJ4 Gokunak, utánna meg Kid Buu helyén Broly-t fogod találni.
Viva La Virus1!!!
Köszi!Ez nagyon sokat segít,majd kipróbálom.
hogyan lehet teleportálni pl.az eleség háta mögé meg ugy ütni.és hogyan lehet kitérni a támadások elöl?meg végig vitem az öszes story modot de igy se kapta meg a öszes karit és a siyenseket!!pl son gokunak nincs eg a siyen 4 és nincs meg az a nagy darab ember se ami sahonlit son gokura.
ezek így szerintem elég alap kérdések hogy hogy kell energiát tölteni meg stb. ezek nélkül ti hogy tudtok a Budokai 3-ban játszani?( mondjuk lehet, de nehezebben )
Energia töltése : X(lenyomva)+<-,<-(ha az ellenfél a képernyõ jobb szélén van)
Genki Dama(Nagy fehér gömb<#idiota>#idiota>) : P+K+G+E( alapban L2-es gomb )ezzel "átmész" Hyper módba, s ha megint megnyomod a P+K+G+E gombot(L2) és ha van elég KI-d, akkor be tudod hozni(a karakert mellet megnyomva megüti, felrúgja a másikat<- így kezdõdik), de ez minden karakternél így van, például Vegitának így lehet behozni a Big Bang-ot, stb.
Energia töltése : X(lenyomva)+<-,<-(ha az ellenfél a képernyõ jobb szélén van)
Genki Dama(Nagy fehér gömb<#idiota>#idiota>) : P+K+G+E( alapban L2-es gomb )ezzel "átmész" Hyper módba, s ha megint megnyomod a P+K+G+E gombot(L2) és ha van elég KI-d, akkor be tudod hozni(a karakert mellet megnyomva megüti, felrúgja a másikat<- így kezdõdik), de ez minden karakternél így van, például Vegitának így lehet behozni a Big Bang-ot, stb.
A dragonball japan ugyhogy japan karakterek kellenek. Mivel en angol wint hasznalok nem foglak el"guide"olni lepesenkent, de a vezerlopultba a regionalis beallitasoknal megtalalod a keleti betutipusok tamogatasat klikk es telepit is.
trej te csak kerdezni tucc? 😄 #1055 Szedjel kavingtont akkor. 😛
trej te csak kerdezni tucc? 😄 #1055 Szedjel kavingtont akkor. 😛
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
thx hogy segitetetek
Budokai 3 a legjobb, aztán Tenkaichi.
Super Dragon Ball Z se rossz csak teljesen más a rendszere, inkább egy Street Fighterre emlékeztet.
Super Dragon Ball Z se rossz csak teljesen más a rendszere, inkább egy Street Fighterre emlékeztet.
Viva La Virus1!!!
Igen, X - kétszer az ellenféllel ellenkezõ irányú iránygomb.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Úgy hogy végigjátszod az összes storyt.... Vegitonál egy skill kapszulát kell berakni és úgy emlékszem hogy végsö támadásként tudod elöhozni a fúziót.Engergia töltés meg: X és a hátra felé gomb aszem.
pls valaki mondja meg a budokai 3-ba hogyan lehet megyszerezni az öszes karit meg a saiyanokat és hogyan lehet átalakulni pl vegitová és hogyan lehet tölteni az energiát?
mi?
én régeben tudtam csak most elfelejtetem
Kína(vagy japán) betûket hogy tudtál írni?
és a budokai 3-ba hogyan lehet tölteni az eröt hogyan lehet megszerezni az öszes karit és a sajánseit?
Az engem is érdekelne,hogy hogyan lehet tölteni a B3-ban az energiát,meg az a nagy fehér gömböt lõni,azt hiszem genki dama a neve,az van odaírva,hogy p+k+g+e de nekem arra son goku csak piros lesz,és nagyobbakat üt.
ps2 melyik a legjobb dragonballos játék?
Dz-t jatekot nemismerek, de ha dragonballos jatekra gondoltal akkor nekem pl sok kedvencem van. Inkabb ugy kerdezz melyik konzolra melyik a legjobb valasztas. 😊
Szerintem pl a hyper dimension sok mast ut, sott maig a legjobban eltalalt jatek iranyitas teren. Erre mondtam alabb hogy 4megabites csoda. 😊
shongoku viszont nincsen ellenben son goku (孫 悟空😉 van. 😊
Szerintem pl a hyper dimension sok mast ut, sott maig a legjobban eltalalt jatek iranyitas teren. Erre mondtam alabb hogy 4megabites csoda. 😊
shongoku viszont nincsen ellenben son goku (孫 悟空😉 van. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
sziasztok két kérdésem lene egyik szerintetek menyik a legjobb DZ-s játék második eg hogy a budokai-ba hogyan lehet megszerezni az öszes karit és pl shongokunak a super sienseket pl:5 meg hogyan lehet átalakulni mondjuk vegitová?ja és még egy hogyan is lehet tölteni az energiát?
én is nagyon várom má a tenkaichi 2 öt de remélem hogy nem cseszik nagyon el hogy minden frankó lesz inkább aggyák ki decemberbe csak élvezhetõbb legyen mint a B3 meg a tenkaichi összevéve
u.i. lehet hogy a Budokai 3 )fu-si-on-ha-ha( Tenkaichi = Tenkaichi 2 :-))
u.i. lehet hogy a Budokai 3 )fu-si-on-ha-ha( Tenkaichi = Tenkaichi 2 :-))