5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • RiM
    :D öreg akkor te hamarosan milliárdos leszel...:D;)
  • GokuSSJ
    ezaz megvan a budokai tenkaichi 3
  • RiM
    igen a Dragon Ball Budokai Tenkaichi 2 a legújabb!
    Japó neve Sparking Neo.
  • megalodon
    ez az legújabb dragonball játék? DBZ-B.T.2?
  • Dajin
    a budokai3 platinum verzioja, már tartalmazza mindazt amit a collectors edition is, 4 plusz custom/ruha, meg eredeti japó hang
  • Callme
    Hí all! Meg tudjanekem valaki mondani, hogy mi a különbség a Budokai 3 és a Budokai 3 Collector's edition között?
  • evikec22
    Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi
  • martin23
    Sziasztok!Valaki nem tudja h h kell megszerezni azt a részt ahol majd beadja Kid Gokut?
  • vki
    OFF

Jaja. Utána meg FUSION és SSJ4 GOGETA. Na az volt a fasza. Amúgy a GT-ben benne vagy Gotenks?

ON
  • Crazy Mate
    Kevés ideig volt aranymajom,aztán átváltozott SSJ4-be:)
  • Szuperkaraj
    elhiszem, köszi az infót ;)
  • Kevin08
    köszi a tippeket. valamelyiket megpróbálom
  • vki
    Tényleg volt aranymajom, igaz csak 1 másodpercig, vagy még addig sem.
  • RiM
    igen géppel, de akkor is volt aranymajom :P
  • megalodon
    nemtom tölem kérdezted-e ronihun.én nemláttam a GT-t,a Z-is csak ami a tv-ben volt meg hallottam a további dolgokrol valamicskét.
    Amugy ez a legujabb Dragonball játék??
  • Szuperkaraj
    lehet bajod, de szerintem ez még nem minősül reklámnak, de az ilyeneket privátban kell intézni, ha jól tudom :)
  • evil 007
    Torrent 4ever:)
  • brodix
    többet nem reklámozok.
    nem hiszem,de lehet,hogy valami bajom lehet a reklámozásból
    lehet ebből bajom?
  • brodix
    torrentz.com
  • Szuperkaraj
    háát máshogy szerintem nem nagyon elérhető a dolog, szerintem DC-n sem nagyon lehet vele találkozni, de ilyen fájlcserélőket kell próbálgatni ( szerintem )
  • Kevin08
    kösz. de nem tudsz valami normális oldalt véletlen mert a torrentes dolgokat nem nagyon bírja a gépen.
  • Szuperkaraj
    hát sajnos reklám miatt csak annyit mondhatok hogy torrent oldalakon próbálkozz ( ha esetleg nem tudnád mi az a torrent, itt is van torrentes fórum, csak a fórumkeresőbe pötyögd be )
  • brodix
    #2021:A mesében csak ők,de a játékban még ők is:
    Raditz,Nappa,Turles,Bardock
  • Kevin08
    sziasztok. üdvözlök mindenkit aki a fórumon van ill. ír. lenne egy kérésem. most nemrég lett kész a ps2-m és szeretnék rá egy pár játékot. olvastam a hozzásólásaitokat a játékoról és nekem naon tetszik. valaki tudna nekem segíteni honnan tudnék letölteni dbz-s játékokat? nem arról van szó hogy nem venném meg. ugyhogy ha valaki tud egy jókis oldalt, akkor azt megköszönném.
  • ronihun
    ?és nem értem ezt mire mondod de mindegy.hadjuk vissza a témához.
  • Szuperkaraj
    Vegita szerintem nem, mert ő csak géppel tudott SSJ4 lenni, de ezt inkább a Dragonball topikban kéne feszegetni, ott vannak pro-k akik nagyon tudják ezeket ( mellesleg én nem láttam a GT-t, csak okoskodok :D )
  • RiM
    Songoku, Babyvegeta, Vegeta...Csak ők változtak át arany Oozaru-ra
  • ronihun
    loál látom nem láttad még a Dragon Ball sorozatot vagy ha láttad a GTt biztos nem.Az Arany Oozaru Baby Vegeta mostmár biztos hogy td kiaz.Na mindegy a fúziók meg az Aranymajom elérhető lesz majd idővel amikor a Storyban előrehaladsz.De Babyt fúsionálni kelll az itemekkel.
  • megalodon
    na léptem
    Szevasztok
  • megalodon
    ja amugy csak az 1.fokozaton játszom,elég az még nekem.Majd ha végigvittem utánna a 3.on fogom.
  • megalodon
    amugy az intróban van olyn hogy egy jégtáblára áll Trunks,Vegeta+Goku és egy hatalmas sárga majommá alakulnak.
    a játékban is elérhetö lesz ez? Meg a fúziók?
  • megalodon
    igen az
  • brodix
    Broly
  • megalodon
    Amugy mikor irtam az elöbb (#2004) utánna otthon tovább játszottam és már csak gahan-al kellett cell-t megverni de már untam hogy annyi mindenki(vel) csináltam és még mindig ö van. D
    de azóta sikerült.Most kb 50%nál járok egy nagy drabál legendary csillagharcos ellen.
  • megalodon
    omega sheron?
  • Szuperkaraj
    szép magyar írásmód, nyelvi helyesség...hajajj
  • Szuperkaraj
    én úgyszoktam, hogy jön felém, ahogy odaér, megakar ütni, hátra+O, odamegyek, elkezdem ütni, ha simán ütöget akkor védekezek, és megint próbálok hátra teleportálni, ha erőset akar ütni akkor utsó pillanatban oldalra, igen, irány+O, majd ütöm tovább...persze ha olyan karival vagy akinek az ütései jó hatással vannak rá gondod nem lehet:D
  • vki
    Természetesen úgy is lehet. A teleportokat nem mindig tudom megcsinálni (irány + kör, vagy javítsatok ki, ha tévedek), de ált. még védekezni sem tudok. Azért ütöm először, utána meg lövöm.
  • Szuperkaraj
    vagy beleütsz kettőt, jobbra/balra teleport, és egyből vihetsz neki egy kombót, a végén maxos ütéssel, amitől elrepül
  • Szuperkaraj
    pedig akkor ha mégis minden megvan akkor 100%-nak kellene lennie :)