Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miket lehet összefusionálni?
Mert a fusio item nem tom mire való,de gondolom összekombinálásra!
De bármit próbáltam összerakni nem engedte
Help pls!

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

Hogy kell a Tenkaichiban elteleportálni a támadások elõl?

Fyrex
És miért nem tudod saját magad csinálni?

Avanti Crociati!

És hol van kaioshin?

És ezt elsõ végigjátszásra?

Hali!
2 kérédés: Hogy szerezzem be a Black Membership Card-ot a B3-ban?
És a Tenkaichiben mire való az evolution Z menüpont? És azon belül mit lehet kezdeni a fusi skillekkel?
Ha van valaki aki keni vágja a tenkaichit és netalántán még végig is vitte az legyenszíves vegyen fel msn-re és segítsen,mert lenne még egy két kérdésem!
Ja és cocobanana nem így akarok szerezni partnereket!!!
msn: [email protected]
Elõre is köszi

sigmavirus1
Kaioshint kell megkeresni Super Buu elött, aztán utánna is még Kid Buu elött, aztán Kid Buu helyén Broly lesz, és elötte térkép alján lévõ kis szigetek egyikén megtalálod az SSJ4-et Gokunak. Persze nemtom hogy ezek közûl mindent meg kell-e csinálni de így a legbiztosabb.

Viva La Virus1!!!

gamefaqs.com és kikeresed ( angol tudás szükséges, fejbõl én sem tudom ezért adok linket )

redraven8
Valaki vágja,hogy hogy kell az SSJ4 es fokozatokat megszerezni? <#confused>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

sigmavirus1
Az hogy erõsebb.

Viva La Virus1!!!

nem tudjátok mi a különbség a sima GOHAN és a GOHAN Elder Kai Unlock Ability közt??

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

az is jó, csak teljesen más a kettõ 😊
de igen, a Budokai 3-mat érdemes beszerezni

akko meg kell vennem a budokai 3-at megvolt a super dragonball z is de az nem tetszett

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

még jobb mivel a budokai 3 jelent meg elõbb, ennek tulajdonképpen a lebutított és kicsit átalakított változata a Shin Budokai ( szerintem 😛)

Igen, de van világtérkép, sokkal több karakter, kicsit részletesebb harcrendszer.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

a budokai 3 olyan mint a psp-s shin budokai??(mert a shin budokai nagyon jo)

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Fyrex
nah meg bevakít a köcsög... de feltud baszni 😄DD

Avanti Crociati!

sigmavirus1
Sima Goku. Szemétláda, bár Krillin akkor is a legköcsögebb a rohadt diszkjeivel..😊

Viva La Virus1!!!

Fyrex
Ki az utolsó?

Krilinnél vagyok 😊

Avanti Crociati!

sigmavirus1
Hát tölts KI-t az R2-vel. Ha betalál a lövés akkor mindig van kis idõd a töltésre.

Viva La Virus1!!!

Köszi a segítséget! Amúgy már megcsináltam és a Celles pályán akadtam most el ez kicsivel nehezebb! Szal a C19-es hombárfejû robot küzdelmet kell túlélni ssj gokuval!
A bibi viszont az hogy nem tok alapból kamehame-t mivel kevés a ki-m
Egyszer már eljutottam 5 mp-ig csak megölt! Szal eléggé idegesítõ!
Na majd azért remélem sikerülni fog!
Na még1x köszi!

az biztos 😊

sokkal élvezetesebb mint normalon
sigmavirus1
Az a kártya nem jó semmire asszem, de kell a 100%-hoz.

Hmm én még nem is próbáltam amúgy végigvinni nehezebb fokozatokon, lehet nekiülök.😊

Viva La Virus1!!!

ütöd rugod😊
amugy a story modba a very hard után még van 3 nehézségi fokozat(z,z2,z3) ha ilyen beállításokkal végigtolod kapod az univerzum legerõsebbje kártyát ami nemtom mire jo bár megszereztem, elismerésnek megteszi😊
kid bbu nemvész, változz átt, amikor kevés energiája van nemtud portálni adj neki kamehamet,ha spirit bombal nyirod ki akkor kapsz valami pluszt, má nemtom mit, ja és spirit bombot csak sima és kaioken modban tudsz csinálni, mer ugye ez ultimate attack, és ssj1 ssj2 ssj3 ssj4-ben már super dragon fistet v mit csinál, amugy egyeltalán nemvész neaggodj, kis gyakorlás és meglesz, ha mégsem optionsba tucc nehézségi fokozatot váltani
A Budokai 3-ban hogy kell kid buut megölni?Akármit csinálok vele mindig könnyen megöl,és az élete végig kék marad.

sigmavirus1
Én végigtoltam, nem semmi, van pár ritkaszemét ellenfél, pl. SSJ4 Gogeta meg Krillin...

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Lõjj rá Kamehameha-t meg háromszöget tartsd le és dobj rá nagy lövedékeket. Ezzek mindig hátráltatják. Ja és repûlj mindig el ha közeledik(R2 + X plusz irány).

Viva La Virus1!!!

javítom: Tenkaichi 😉

Hali!
Segítség! Vicces de elakadtam a Tebkaichi elején! Ott vagyok amikor Vegita átalakul majommá és 60 mp-ig ki kell bírni halálozás nélkül 😊
Szal azt egyszerûen képtelen vagyok megcsinálni! A rekord 40 másodperc!
Szal kérlek titeket írjatok rá valami taktikát vagy valamit mert nem sikerül!
Elõre is köszi!

Fyrex
Tenkaichiba végigtoltátok már a 100as listát? 😊 én most a végénél tartok de lerohad a kezem már milyen rohadt nehéz

Avanti Crociati!

Fyrex
nem vagy egyedül...

Avanti Crociati!

figyeljetek tõlem gyakran kérdezik hogy emuval megy e ez meg ez egyszerüen vegyenek ps2 öt nem?!
A TENAKICHI 2 ÖT VÁROM MÁ
Budokai 3-ban repkedhetsz a bolygón, míg a Tenkaichiben a harc területe jóval nagyobb és lehet törni-zúzni

Tenkaichi.

jah és amugy mi a sparking angol neve?

melyik dragonball jatekban nagy és bejárhato a jatektér??

vki
Omega-t úgy kell "megkeresni", hogy a Gotenks-szel való harc elõtt elmensz Bulmához a WestCity-be, utána Gontenks-hez a nagytornára, és akkor utána beadja Omega-t. Nekem így sekerült.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha Omega Shenron-t legyõzöd, akkor megkapod az SSJ4 Gogeta Fúziót

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
Super Buu elött, és utánn ais meg kell ketresni Kaioshint asszem. Ha mehvan, Kid Buu helyén Broly-t fogod találni. De elötte érdemes lemenni a kis szigetek egyikéhez az SSJ4-ért ha még nincs meg.

Omega Shenronosat nem vágom nagyon. De én úgy emlékszem hogy pont hogy Gotenkst kell kikerûlni és keresni egy másik jelenetet hogy továbbmehess a történetben Omega Shanronig, meg SSJ4 Gogetáig.
Eyébbként Broly után jönne Gotenks.

Viva La Virus1!!!

Omeha Shenron-t hogy lehet megszerezzni? van egy leírásom hogy goku módjában a végén harcolnom kell gotenksel a nagytornán, de nekem ilyesmi nincs a végén, lecsapom kid buut azt szevasz ennyi.

Brollyhoz meg ez van: "menj a sivatagba/hegyek és beszélj kibitoval. miután megküzdöttél super buuval buu belsejében, goku és vegita érezzni fog majd egy különös energiát. aztán menj e legközelebbi piros ponthozz hogy harcolhass brollyval."
Kérdés: mikor kell elmenni ahhoz a sivataghoz, közvetlen super buu elõtt?
sigmavirus1
Ja azoknál a Buu-s harcoknál tényleg nem lehet menteni.
Kibaszás ellen meg a teleport(X + ellenfél/támadás felé irány). Te is lazán kilökheted õket, csak figyelni kell hogy mennyi KI-d van és mennyi az ellenfélnek, és az alapján teleportálatásokkal ki lehet vágni a ringbõl. Ha pedig mégis repülsz kifelé, akkor még mielötthozzáérnél a pálya széléhez, nyomd az ellenkezõ irány és az X-et egyszerre, ettõl a karakter megállítja magát jobb esetben. De ez a World Tournament, a Dragon Arenában majd egy rakat ellenfelet kell leverni 1-99 szintig.

Viva La Virus1!!!

Afe
probáltam az állando kombot, de akkor meg úgy éreztem, hogy má megtanulta az a szemét😊
igen lehet menteni a csaták után a térképen de sztem ha rögtön jön egymás után 3 is , köztük már nem😞
benéztem az arénába is de idegesített, hogy a már alig élõ ellenfél egy ütéssel kib@sz az arénából oszt nyer😞

sigmavirus1
Dragon Arena-ban a karakterek és cuccok megszerzése hiába van leírva sok helyen hogy mikor jönnek be, még úgy is a véletlenen múlik hogy valaha megtámadnak/betõrnek. Szal csak játszani kell, sokat, elõbb utóbb sikerûl. Bár nekem meg Cell Jr nincs meg és már rengeteget próbáltam DA-ban, és semmi...

Afe: A gép tényleg olyan mintha csalna Dragon Rush-nál. Ezért a legjobb megoldás ha kitalálsz egy sorozatot hogy melyik gombokat nyomod meg sorba, és utánna MINDIG ezt használod. Persze teljesen még így is ritkán lehet végigvinni a támadást, de sokkal valószínûbb a siker.

Igaz már nem nagyon emlékszem de nem lehet menteni a menüben ha megnyomod a Startot????

Ha bejött a Dragon Arena, ott lehet sokkal erõsebb ellenfelek ellen harcolni, akiktõl rengeteg EXP-t lehet szerválni, és így hamar el lehet érni a 90-99-es szintet.

Viva La Virus1!!!

Afe
a zikszet minnél közelebb a végéhez. a legoptimálisabb ha maxon nyomod meg 3x de az szinte lehetetlen😞

Ja azt tudom,de melyik gombot kell nyomni?

Afe
most elõvettem megint, de bár ne tettem vna úgy felb@szta az agyam.
buu-t kellene lenyomni 3x egymás után mentés nélkûl. 2x sikerült is, de mikor összement kicsire na azt 15x-re se bírtam. közben meg kezdõdik az f1<#falbav>

olvassad el sigmavirus1 #1093-as kommentjét, énis ezt kérdeztem és ott a válasz 😊
Mit kell a Budokai 3-ban nyomni amikor lövök pl. egy big bang attackot,hogy a támadás gyõzzön,írja hogy nyomogassak valamit,de nem tom mit.