Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN-em mostanában szaraxik, nem enged belépni(jelszó meg minden jó, de akkor sem), meg le is szedtem, majd egyik nap megpróbálom megint.
Amúgy meg csak B3-ban tudok segíteni, B2 nincs meg..az egyetlen DB géjm ps2-n ami hiányzik..😄
(na jó, DBZ Sagas sincs meg, de az fos, meg EU-ban ki se jött...)
Viva La Virus1!!!
De a retek krillint nem tom legyõzni a 100ból😞
És még van 60 pontom!
Félek ha az elfogy akkor game over! 😞
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
vagy itt az enyém: [email protected]
mert a kövi kérdések ezután a budokai 3 lesz majd a 2 😄
De tetû lassan töltõdik a KI plussz míg neki fullon van az energiája nekem csak negyedig! Buzi disc-jei ja!!!
És a cell tornamentet hogy lehet behozni?
Krillin ellen...hát...na hagyd szóhoz jutni, különben állandóan dobálja a discjeit és lehetetlen közel jutni hozzá. Én Perfect Cell-el nyomtam le a 100 embert, de talán SSJ4 Gogetával ajánlott mert õ az egyik legerõsebb figura alapból.
Viva La Virus1!!!
14. ember a 100ból és nem tom leverni!!! :@
Van valami gyengepontja?
A fusion itemek végén van még 2 ami kérdõjeles!
AZT MIKOR KAPOM MEG?
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
100-as valóban nehéz, fõleg Krillin, meg SSJ4 Gogeta, meg a végén Goku. Meg nem ér sokat az a szutyok amit kapsz a végén.
Viva La Virus1!!!
Azóta már szereztem 1et! Az elsõ Saga-ban amikor a Tien és a Csáoz 😛 edz a paradicsomban! Szal ha jól értelmeztem az írásodat akkor azt még 6x megcsinálom és meglesz mind a 7 gömb!
Plussz elkezdtem vinni a 100 as tornát vagy mit! És a 15ösnél megálltam mert már nagyon nehéz! Asszem elrakom holnapra! 😛
Na még1x köszi!
Pá
Viva La Virus1!!!
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
De ugye a túlélõs pályákon nincs?
gyûjtsd össze a gömböket és az utolsó sagat kívánhatod majd a sárkánytól
Avanti Crociati!
Védekezz mint állat és amikor lõ akkor meg nyomd le mondjuk a balra gombot és az x-et és elrewpül elõle! És lõdd valamint üsd mint állat!
Ennyi! Gyakorold sokat és menni fog!
MÉG MINDIG VÁROM A VÁLASZT AZ UTOLSÓ KÉRDÕJELES KAPU KINYITÁSÁRA!
Asszem végigvittem a Tenkaichi-t!
De az utolsó karika az még mindig kérdõjeles (???)
Miért van ez?
Segítsetek pls ,mit csináljak hogy ne legyen kérdõjeles!
Elõre is köszi!
Viva La Virus1!!!
Mer nekem egy se sikerült még...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ez a jó ebbena játékban, a karaktereknek olyan dolgokat fejleszthetsz ki amiket alapból sohase használtak.😊
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
de a budokaival nem lehet összehasonlítani, más a stílusa
Avanti Crociati!
Egyébbként pont az a lényeg hogy támadásnál a gép ne találja el hogy mit nyomtunk. Ha viszont a gép támad akkor ki kell találnunk õ mit nyom hogy védekezhessünk.
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
az elsõ kérdésem az lesz hogy hogyan kell ütni meg rúgni 😄
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Teleport a O, csak idõben kell megnyomni. Pl. rádlõnek valamit é smikor már csak pá centire van tõled, nyomd meg, és a figura arrébteleportál. Ja meg kombózás közben is a O a teleport meg abban az esetben is mikor az ellenfél kombó közben egy erõs ütést "tölt".
Viva La Virus1!!!