Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sigmavirus1
Hja, ezért ajánlott minden meccs után háromszöget nyomni, visszalépni az elözõ menüre és menteni! Aztán ha vesztesz, csak újratöltöd, a pontjaid meg megmaradnak, bár ezt ritkán használtam mert mire egyszer sikerûlt leverniük addigra már rohadtsok pontom lett.😊

MSN-em mostanában szaraxik, nem enged belépni(jelszó meg minden jó, de akkor sem), meg le is szedtem, majd egyik nap megpróbálom megint.
Amúgy meg csak B3-ban tudok segíteni, B2 nincs meg..az egyetlen DB géjm ps2-n ami hiányzik..😄
(na jó, DBZ Sagas sincs meg, de az fos, meg EU-ban ki se jött...)

Viva La Virus1!!!

Fyrex
én SSJ2 Gokuval nyomom, asszem nekem a legnehezebb

engem is Krilin fogott meg

Avanti Crociati!

OK már megvan a cell game!
De a retek krillint nem tom legyõzni a 100ból😞
És még van 60 pontom!
Félek ha az elfogy akkor game over! 😞

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

Add meg az msn-edet sigmavirus1 pls!
vagy itt az enyém: [email protected]
mert a kövi kérdések ezután a budokai 3 lesz majd a 2 😄

Hát ez az! Én is super gogetaval viszem!
De tetû lassan töltõdik a KI plussz míg neki fullon van az energiája nekem csak negyedig! Buzi disc-jei ja!!!
És a cell tornamentet hogy lehet behozni?

sigmavirus1
Fusio itemeket nemtom, de a 100-as után kapsz 1 itemet, asszem a Master Skill-t, vagy azt lehet Cell Tournamenten kapod, má nemtom.

Krillin ellen...hát...na hagyd szóhoz jutni, különben állandóan dobálja a discjeit és lehetetlen közel jutni hozzá. Én Perfect Cell-el nyomtam le a 100 embert, de talán SSJ4 Gogetával ajánlott mert õ az egyik legerõsebb figura alapból.

Viva La Virus1!!!

A tököm ki van ezzel a buzeráns Krilinel!
14. ember a 100ból és nem tom leverni!!! :@
Van valami gyengepontja?

THX

Na már csak tényleg egy kérdés a Tenkaichival kapcsolatban mert tényleg végigviszem lassan,mert már csak 15 ember van vissza a 100as tornából!
A fusion itemek végén van még 2 ami kérdõjeles!
AZT MIKOR KAPOM MEG?

sigmavirus1
Asszem igen.

Viva La Virus1!!!

Azt a játék elején is lehet kívánni,amikor még nem csináltuk meg a többi sagat?

sigmavirus1
Világbajnokság, kis Gokuval, Piccolo, Roshi, Tao Pai Pai stb. ellen.

Viva La Virus1!!!

hell tudnátok mondani olyan boltot ahol 100 hogy van budokai3 lehetöleg debrecenben!!
redraven8
Az utolsó kapu az milesz?...Ott ki ellen vagy és kivel kell külzdeni?

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

sigmavirus1
Ja, arra akartam kilyukadni.

100-as valóban nehéz, fõleg Krillin, meg SSJ4 Gogeta, meg a végén Goku. Meg nem ér sokat az a szutyok amit kapsz a végén.

Viva La Virus1!!!

Köszi szépen!
Azóta már szereztem 1et! Az elsõ Saga-ban amikor a Tien és a Csáoz 😛 edz a paradicsomban! Szal ha jól értelmeztem az írásodat akkor azt még 6x megcsinálom és meglesz mind a 7 gömb!
Plussz elkezdtem vinni a 100 as tornát vagy mit! És a 15ösnél megálltam mert már nagyon nehéz! Asszem elrakom holnapra! 😛
Na még1x köszi!

sigmavirus1
Minden pályán vannak gömbök, és ha akarod akkor 1 harcot is választhatsz annyiszor amennyiszer akarsz hogy gömböt szerezz. Szal nem kell mindegyik pályán külön beszerezni. A legjobb talán az SSJ3 Gotenks vs Super Buu harc, ott ugye Kami's Templománál vagytok fent. Na ott mindig az épület belsejében van csak szétkell kurni egyszer, felszeded, aztán a Buu volleyball spec-el kinyírod Buu-t és megvan.

Viva La Virus1!!!

redraven8
nekem is már csak 5 kapu hiányzik és végig viszem 😊 ....de a kristálygömbökkel asszem nekem is gondjaim lesznek ... <#lookaround>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Honnan tudjam melyiken van kristálygömb? Vigyem vévig megint az egésazet?
De ugye a túlélõs pályákon nincs?

Fyrex
ezekszerint közelsem vitted végig

gyûjtsd össze a gömböket és az utolsó sagat kívánhatod majd a sárkánytól

Avanti Crociati!

Egyszerû!
Védekezz mint állat és amikor lõ akkor meg nyomd le mondjuk a balra gombot és az x-et és elrewpül elõle! És lõdd valamint üsd mint állat!
Ennyi! Gyakorold sokat és menni fog!
MÉG MINDIG VÁROM A VÁLASZT AZ UTOLSÓ KÉRDÕJELES KAPU KINYITÁSÁRA!

redraven8
Ha végigvitted segíts lécci,hogy amikor dermesztõ ellen mész shongokuval és kikéne õt nyirni egy spirit bomb-al akkor te,hogy csináltad? Mert engem még felálni sem enged és szarrá lõ....zsinorban 20 szor...úgyhogy már kezdek nagyon ideg lenni. <#violent>

Hali!
Asszem végigvittem a Tenkaichi-t!
De az utolsó karika az még mindig kérdõjeles (???)
Miért van ez?
Segítsetek pls ,mit csináljak hogy ne legyen kérdõjeles!
Elõre is köszi!

xy21
thx:

sigmavirus1
Vagy:

www.gamefaqs.com

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Azé nem válaszol senki mert senki sem tudja. Egyébbként meg úgy emlékeszem l vagy r gombot kell lenyomni és hozzányomni valamit, vagy hasonló kétgombos kombináció a megoldás. Egy biztos, 5 perc alatt rájön az ember...próbálkozz.

Viva La Virus1!!!

xy21
De jó lenne ha vki válaszolna már az én kérdésemre!!!

redraven8
hagyjuk..már rájöttem....és tele a tököm....asszem eladom ezt a szart..totál lehetetlen egy csomó feladat...minek is vettem meg eredetiben???....vááá <#falbav>

redraven8
A Tenkaichi-ban amikor gokuval mész és Dermesztõ "különleges erõk" csapatából kell végezni pár emberrel a Kaito ken kivégzéssel akkor azt ,hogy lehet aktiválni?...Mert berakja,hogy mivel lehet elõhozni de hiába töltöm maxra a karaktert és hiába próbálkozom nem adja be 😞 ...és ez még a játék eleje.

xy21
Neharaguggyatok de most egy kicsit másról kérdeznék de ez az egyetlen aktív DB topic.A GBA-s DBZ Supersonic Warriorsban hogy lehet a KI támadásokat elõhozni?
Mer nekem egy se sikerült még...

pfff...najó nemszólok 😄

Ki az a Shongoku?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

redraven8
Nekem nagyon teccik az angol szinkron is...igaz mindegyik hangban sok a basszus...(különösen aki vegitát szinkronizálja).De valahogy nembírom halgatni ahogy Shongoku (nagy izomgyerek) vékony hangon nyavajog.. <#pardon1> Valahogy nem illik az öszképbe 😊 De ez csak az én véleményem... <#idiota> Már csak arra leszek kiváncsi,hogy PS3 ra mien DB-s játékok jönnek majd.. <#gonosz1>

sigmavirus1
Azok japán feliratok.😊 Ja és igen! EU-ban Japán szinkronnal jött ki a játék hála istennek. Csak az amcsiknak kell a szörnyû Funimation szinkronhangokat hallgatniuk.

Ez a jó ebbena játékban, a karaktereknek olyan dolgokat fejleszthetsz ki amiket alapból sohase használtak.😊

Viva La Virus1!!!

redraven8
Csak mert amikor néztem a Super DBZ játék videójit akkor ott voltak egy-eyg nagyobb ütésnél ilyen kínai feliratok meg ,hogy a karakterek japánúl tolják a dumát...(de lehet,hogy csak erre a nyelvre van belõve a game épp) ...és számomra fura ahogy Freeza Kámehámé - zik <#merges2><#smile>

sigmavirus1
Akkor talán olyat találj ki amit lehet....., én háromszög, négyzet, x-et használom mindig.

Viva La Virus1!!!

Fyrex
meg kell szokni, fasza játék az, sok extrával

de a budokaival nem lehet összehasonlítani, más a stílusa

Avanti Crociati!

redraven8
Szerintetek a Super DBZ mien?...láttam róla pár videót...nekem nem nyerte meg a teccésem <#unalmas> ...vhogy nemjött be...

X,háromszög,háromszög az jó?Csak mert nem mindig lehet mindegyiket nyomni.

sigmavirus1
Van. Találj ki egy kombinációt és MINDIG azt használd. Így több esély van rá hogy a gép mást fog nyomni és így sikerûlhet.

Egyébbként pont az a lényeg hogy támadásnál a gép ne találja el hogy mit nyomtunk. Ha viszont a gép támad akkor ki kell találnunk õ mit nyom hogy védekezhessünk.

Viva La Virus1!!!

Van valami jó taktika arra,amikor az ellenség a b3-ban úgy támad,hogy lehet nyomkodni a gombokat,és ha mást nyomunk mint õ,akkor az van kiírva,hogy 1P Defense?

redraven8
Köszi 😊 Hát igen,kicsit összecsapva oldották meg azt a támadást...az én szememben valahogy még mindíg a Budokai 3 a legjobb...Annak nagyon ott volt a hangulata. <#smile><#worship>

sigmavirus1
Pár karakter tudja azt pl. Videl meg Mr.Satan, Broly, SSJ4 Gogeta, meg még jópár. Ugyanúg ykell elsütni mint a sima támadásokat, szal vagy L2+elõre+hátomszög, vagy elõre nélkál L2+háromszög, van aki azt csinálja, valaki mást. Egyébbként szemét egy támadás, és még nem is néz ki túl jól.

Viva La Virus1!!!

redraven8
Valaki megtudná mondani,hogy hogylehet a Tenkaichi -ban hipertámadást indítani? (amikor elkékül a képernyõ és gyepálják a karaktert) ...Minden más megy csak erre az egyre nemsikerült rájönnöm 😊 ...szemét gép meg egyfolytában ezt használja és megmukkani sem tudok így .. <#fejvakaras>

nem bonyolult a dolog, de majd kérdezz nyugodtan amit akarsz...legfeljebb ha nagyon alapvetõ dolgot kérdezel akkor majd megszidunk 😛😄

<#ravasz1>

And 1
10-én jön a fizum azt teperek ps2-t venni azt majd én is itt fogok kérdezgetni <#eplus2>
az elsõ kérdésem az lesz hogy hogyan kell ütni meg rúgni 😄

"Had". >:]

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

sigmavirus1
Nézz körbe, had ne mi játszunk helyetted.

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Hát próbáld a kombinciókat, ha nem jön össze akkor játsz tovább és majd jönnek be még fúziós itemek.

Teleport a O, csak idõben kell megnyomni. Pl. rádlõnek valamit é smikor már csak pá centire van tõled, nyomd meg, és a figura arrébteleportál. Ja meg kombózás közben is a O a teleport meg abban az esetben is mikor az ellenfél kombó közben egy erõs ütést "tölt".

Viva La Virus1!!!