Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lövedék?Ez érdekes,mert az animeben a big bang kamehameha az nem egy lövedék,inkább ilyen sugár.

A sima Big Bang Kamehame-t....szerintem kb "félpálya" a max, de van rá egy jó módszer, bemész prektisz módba, Kami's Palace, SSJ4 Gogeta meg egy tetszõleges ellenfél, lelökdösöd legalulra és legmesszebbre, majd a pálya másik végébe repülsz és lõsz rá egy BBK-t, szerintem még onnan is eltalálja, illetve elmegy odáig a "lövedék😄", de az adott helyszín felétõl biztos eléri, ha az ellenfél a helyszín végében áll ( akár )

A Tenkaichiben mekkora távolságból lehet használni gogeta big bang kamehamehaját?

Feltehetõleg okultak a Tenkaichi-ból/bõl és igyekeznek majd a karaktereket egy háromdimenzionális interaktív textúrában elhelyezni 😄

so...that's all

Tudtok valamit arról,hogy milyen lesz a story mód?

ronihun
Én is alig várom,majd beteget kell jelentenem😄

...

A végén,vagy 25.-én vagy 31.-én,minkettõ dátumot olvastam már,de szerintem 25.-én.

koszi szepen<#wink>
Oktober eleje vagy vége? 😄 bocs a hülye kérdésért de érdekel
Októberben.

Csá nem tudjátok mikor jön ki a dragon ball z budokai tenkaichi 2?avagy a sparking neo?
butyokanime.uw.hu-n fennt van,de nem a letöltések,hanem a játékok menüben.

sigmavirus1
Használj eMule-t, google-n megtalálod az oldalát. Azzal tuti találsz Budokai 1-et.

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Ja én ezt csak emlékezetbõl írtam, hogy pontosan hogyan is kell azt már nem tudom.😊

Viva La Virus1!!!

Köszi szépen bár elég nehéznek tûnik a Brolly megszerzése!
Mellesleg nekem ennyi van leírva:
"
Ha Songokuval teljesítetted a Dragon Universe módot háromszor,kinyithatod Brolly-t. A harmadik alkalommal jelenik meg majd Brolly. Pusztítsd el hogy kinyisd.

Menj a Sivatagba/Hegyek és bezsélj Kibito-val. Miután megküzdtél Super Boo-val Boo belsejében, Goku és Vegita érezni fog majd egy különös energiát. Aztán, menj a legközelebbi piros ponthoz hogy harcolhass Brolly-val.

Ha elpusztítod megfogod kapni!"
Na még1x kösz!

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

Sziasztok!Nem tudja vki honnan lehet letolteni budokai 1-t?Mert en egyetlen egyet talaltam torrenten de az meg vmi fos gcm kiterjesztes ugyh megkoszonnem ha vki segitene!(mar csak ez hianyzik ugyh telleg kene <#szomoru1>)
sigmavirus1
Akkor már www.gamefaqs.com , annál jobb hely nincs leírások, csalások, titkok és végigjátszások tekintetében.

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Uub-hoz sikeresen rá kell dobnod egy Spirit Bombot Kid Buu-ra Goku DU módja végén. Assem sima Gokuként kell belõnöd hogy aztán Spirit Bomb közben átváltozzon SSJ1-é és azt kívánja hogy térjen vissza jó lélekként(mint az animében). Ha ez sikerûlt(nem kell vele megõlnöd, a harc során bármikor rádobhatod, a lényeg hogy sikeres legyen, "attack win") akkor a story továbbmegy a nagytornáig ahol levered Uub-ot, utánna pedig majdmegkapod õt magát is. Aztán vele is vidd végig.

Broly-hoz még 2 Super Buu-s harc elött meg kell keresned Kaioshint és beszélni vele. Utánn averd le Super Buu-t és még Kid Buu elött keresd meg megint Kaioshint. Mindkét alkalommal azt állíthja hogy Buu-n kívûl érzékel egy másik hatalmas erõt a földön. Ezek után Kid Buu helyén Broly-t fogod találni. Verd le, de még elött menj le a térkép alján lévõ kis szigetekhez ahol megtalálod az SSJ4 Goku kapszulát(ha már megvan akkor mindegy). Miután leverted még továbbmegy a story, nagytornán Gotenkset kell leverni, de ha elötte körbenézel a világtérképen(asszem Bulmát kell megkeresni a West City-ben) akkor mééég tovább megy az egész 1star Shenlongig is(vagyis a GT végéig)...
Szal ha Broly-t levered asszem meg is kapod utánna, de tudtommal Dragon Arenához nem kötelezõ Brolyval is végigvinni a DU-t, de attól még nagyon jó vele nyomulni.😊

Viva La Virus1!!!

redraven8
Van leírás a neten,hogy hogy kell megszerezni a karaktereket.Itt angolul van a teljes végigvitel :

http://cheats.gamespy.com/playstation-2-cheats/dragon-ball-z-budokai-3/

Amúgy Brolly -hoz sok sikert..én elsõ nekifutásra elég keservesen gyõztem csak le 😄

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Köszike!
Már csak valahogy Uun-ot és Brolly-t kéne megszereznem valahonnan,de honnan??? :S

már alig várom 😊 csak kár hogy suliidõben adják ki, nemlesz idõm rá..sebaj😄

vki
De Brolly-val, és Uub-bal is végig kell vinni.

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
Fõmenüben van.

Viva La Virus1!!!

Segítsetek,mert nem értek valamit!
Na szal az van hogy ha jól tom a Budokai 3-ban akkor kapja meg az ember a Dragon Arena-t ha mindenkivel végigviszi egyszer!
És én mindenkivel végigvittem csak nem találom!
Egyáltalán hol kellene lennie? Egy menüpontban? Vagy talán megkell vennem? Vagy a DU-n belül van?
Help!
Köszi

Nem nehéz felfogni,már értem.

sigmavirus1
"-Co-operatív mód(2 játékos másik 2 játékos/gép ellen)"

Ebbõl szerintem nyilvánvaló hogy akár 2 játékos is lehet 1 gép ellen, ilyen nehéz ezt felfogni?

Viva La Virus1!!!

Tudom hogy 2 vs 2 van benne,és azt írtam,hogy jó lenne,ha beletennék azt is hogy 2 játékos egy gép ellen.

sigmavirus1
Akkor olvasd el mégegyszer...

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Magyarországra van pár játék ami nem jön be mert nincs aki nálunk forgalmazza, ilyen a Tenkaichi 1 is, és asszem a Super DBZ és a Street Fighter Alpha Anthology is erre a sorsra jut...😞

Viva La Virus1!!!

Ennél már csak az lenne jobb,ha 2 játékos egy gép ellen.

redraven8
Nagyon királyúl hangzik 😊 Biztos minden DB-s fan akarja majd magának eredetibe..aztán menni fog a harc,hogy kinek jut belõle. Tényleg..általában hány darab játék érkezik MO-ra ezekbõl? ..Mert elég sok jó játék teljesen megszerezhetetlenné vált a piacon <#pardon1>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

sigmavirus1
Hát ja, nekem is.😊

Viva La Virus1!!!

Jagi
Ez több, mint elég ahhoz, hogy megvegyem ezt is^^

sigmavirus1
Huuu...
-Kombórendszer kibõvítve(gáncs, leütések dragon hommingal + teleportálgatások)
-Elvileg lesz egy RPG-s story mód is ahol bejárhatjuk az minden helyszínt és az egész végigmegy majd sima DB-tõl DBZ-n át DBGT-ig
-130 karakter vagy mennyi, köztük, Garlic Jr., Hidegarn, Turles, C13, Lord Slug, Tapion stb.
-át lehet majd változni harc közben is, meg majdnem minden saiya-jin-ek lesz Oozaru átváltozása
-4-5 új pálya a régiek pedig átalakítva, és aszinták interaktívabbak is lesznek mint eddig
-Fúzió
-Co-operatív mód(2 játékos másik 2 játékos/gép ellen)

Asszem kb ennyi.

Viva La Virus1!!!

redraven8
Nemtudjátok,hogy a Tenkiachi 2 mennyiben fog eltérni az 1 tõl? ...csak kíváncsiságból <#idiota><#smile>

sigmavirus1
Értékelem én ezt, csak azt mondom hogy másolt játékokkal nem tudok sok mindent kezdeni.😊

Super DBZ nekem is megvan origiben.

Viva La Virus1!!!

redraven8
Detto.... énis csak eredetit veszek...sokkal "feeling -esebb" 😊 .Meg jól mutat a polcon a gyüjtemény 😊 .Mellesleg nemis olyan drágák a PS2 es játékok... 3 ezer a budokai 3 eredetibe...sztem ennyit bõven megér.

Nekem mind1 csak gondoltam jó fej leszek és odaadom! 😛

sigmavirus1
Én nem szoktam firkantani, inkább megveszem eredetiben.
(Magyarországi megjelenés elött....Németországban!)

Viva La Virus1!!!

redraven8
Nah...már nem érvényes a Budokai 2 es ajánlatom 😊 .. csak gondoltam jelzem idõben

Nekem is meglesz még a magyarországi megjelenés elõtt.

redraven8
Nekem szerintem meglesz még megjelenés elött..mert külföldrõl hozza valaki 😊 Reméljük összejön.

Ja és ha valaki megszerzi a Tenkaichi 2-t még megjelenés elõtt az azonnal szóljon! 😉

Én áttudom neked firkantani ha kell!
Nekem az összes budokai meg van meg a super dbz! 😉

redraven8
De sztem 5 ért vihetõ ha gondolja valaki

redraven8
Hát még nemtudom 😊 ...inkább valami játékra cserélném... 😊

sigmavirus1
És csak úgy nem adod el?😄

Viva La Virus1!!!

redraven8
Ha valaki tud adni érte egy budokai 3 at vagy soulcalibur 3 at akkor ráfizetek és odaadom a Budokai 2 õt eredetibe <#smile>

sigmavirus1
Hja, eleve ha amcsik csinálnak anime alapján játékot, abból nem sok jó sûlhet ki....😄

Viva La Virus1!!!

Fyrex
az még a bannerba se került be 😊

Avanti Crociati!