Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

so...that's all
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
Mellesleg nekem ennyi van leírva:
"
Ha Songokuval teljesítetted a Dragon Universe módot háromszor,kinyithatod Brolly-t. A harmadik alkalommal jelenik meg majd Brolly. Pusztítsd el hogy kinyisd.
Menj a Sivatagba/Hegyek és bezsélj Kibito-val. Miután megküzdtél Super Boo-val Boo belsejében, Goku és Vegita érezni fog majd egy különös energiát. Aztán, menj a legközelebbi piros ponthoz hogy harcolhass Brolly-val.
Ha elpusztítod megfogod kapni!"
Na még1x kösz!
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
Viva La Virus1!!!
Broly-hoz még 2 Super Buu-s harc elött meg kell keresned Kaioshint és beszélni vele. Utánn averd le Super Buu-t és még Kid Buu elött keresd meg megint Kaioshint. Mindkét alkalommal azt állíthja hogy Buu-n kívûl érzékel egy másik hatalmas erõt a földön. Ezek után Kid Buu helyén Broly-t fogod találni. Verd le, de még elött menj le a térkép alján lévõ kis szigetekhez ahol megtalálod az SSJ4 Goku kapszulát(ha már megvan akkor mindegy). Miután leverted még továbbmegy a story, nagytornán Gotenkset kell leverni, de ha elötte körbenézel a világtérképen(asszem Bulmát kell megkeresni a West City-ben) akkor mééég tovább megy az egész 1star Shenlongig is(vagyis a GT végéig)...
Szal ha Broly-t levered asszem meg is kapod utánna, de tudtommal Dragon Arenához nem kötelezõ Brolyval is végigvinni a DU-t, de attól még nagyon jó vele nyomulni.😊
Viva La Virus1!!!
http://cheats.gamespy.com/playstation-2-cheats/dragon-ball-z-budokai-3/
Amúgy Brolly -hoz sok sikert..én elsõ nekifutásra elég keservesen gyõztem csak le 😄
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Már csak valahogy Uun-ot és Brolly-t kéne megszereznem valahonnan,de honnan??? :S
Na szal az van hogy ha jól tom a Budokai 3-ban akkor kapja meg az ember a Dragon Arena-t ha mindenkivel végigviszi egyszer!
És én mindenkivel végigvittem csak nem találom!
Egyáltalán hol kellene lennie? Egy menüpontban? Vagy talán megkell vennem? Vagy a DU-n belül van?
Help!
Köszi
Ebbõl szerintem nyilvánvaló hogy akár 2 játékos is lehet 1 gép ellen, ilyen nehéz ezt felfogni?
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
-Kombórendszer kibõvítve(gáncs, leütések dragon hommingal + teleportálgatások)
-Elvileg lesz egy RPG-s story mód is ahol bejárhatjuk az minden helyszínt és az egész végigmegy majd sima DB-tõl DBZ-n át DBGT-ig
-130 karakter vagy mennyi, köztük, Garlic Jr., Hidegarn, Turles, C13, Lord Slug, Tapion stb.
-át lehet majd változni harc közben is, meg majdnem minden saiya-jin-ek lesz Oozaru átváltozása
-4-5 új pálya a régiek pedig átalakítva, és aszinták interaktívabbak is lesznek mint eddig
-Fúzió
-Co-operatív mód(2 játékos másik 2 játékos/gép ellen)
Asszem kb ennyi.
Viva La Virus1!!!
Super DBZ nekem is megvan origiben.
Viva La Virus1!!!
(Magyarországi megjelenés elött....Németországban!)
Viva La Virus1!!!
Nekem az összes budokai meg van meg a super dbz! 😉
Viva La Virus1!!!