5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Fyrex
    nyisd már ki azt a két szép szemed, hihetetlen komolyan...

ez körülbelül 3-4 hónappal a játék megjelenése előtti videó, teljesen teszt verzió az egész játék...
  • GohanSSJ2
    csá all
    ha ssj4 goku & ssj4 vegeta külön kari akkor ittITT
    hogyan érte el?
  • Callme
    Hello mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy a Tenkaichi 2 Pal-os verzió kevesebb fps-sel kell fusson, mint az NTsc? Mert eddig valami régi tv-m volt, és jó volt rajt az NTsc, most kaptam egy újat és kilóg belőle a kép, ezért töltöttem le egy Pal verziós Tenkaichi 2-t,és eléggé észrevehető a sebbességbeli különbség. Mi lehet a baj? Talán rosszul írtam ki?(4x-esen Neroval és Alcohollal)vagy a gépem halt be?(mondjuk a God of War nem lassú rajta, pedig annak lenne miért) Ha valaki tudja, segítsen pls!
    THX
  • huhuhorgasz
    Köszi.Az emulator már le van szedve. keresgélek torrenten, de megköszönném, ha tudnál torrent címet, esetleg linket.
    Előre is köszi
  • RiM
    emulátor:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1047919010
  • RiM
    mindet meg lehet rendelni külföldről :)
    torrentről si letod őket szedni sztem. De madj keresek neked linket és elküldöm őket pm-be.
  • huhuhorgasz
    Helló minden fannak. Valószínű hogy már kérdezték egy áran, de remélem nem kapok osztást.
    Honnan lehet letölteni ezeket a játékokat? És esetleg emulátort hozzá.
    Asszem így van a sorrend:(javítson ki vki ha nem így van:))
    Dragon Ball Budokai Tenkaichi 2
    Super Dragon Ball Z
    Shin Budokai
    Dragon Ball Budokai Tenkaichi
    Dragon Ball Sagas
    Dragon Ball Budokai 3
    Dragon Ball Budokai 2
    Dragon Ball Budokai (1)

Én is fan vagyok, és ki szeretném próbálni mindet.
    Előre is köszi a válaszokat.
  • Lunki88
    Thx, visszaolvastam.
  • RiM
    erről már volt szó régebben ^^.
  • Lunki88
    Na lol, most nyomtam végig a story módot a Tenkaichi II.-ben és aztán nézem hogy gokunak nincs meg a ssj4-es átváltozása, aztán lapozom a karakter listát és látom hogy a ssj4-es gokut külön karakterként rakták a játékba, ha jól emlékszem vegitával is ez a helyzet... Na ezt nem tom minek kellett így megoldani.
  • Thadius #2157
    köszii:)
  • Lunki88
    L2 + L3+R3
  • Thadius #2155
    köszi meg lenne mégegy kérdésem: duelben vagy akárhol ahol párban játszol hogy lehet karit váltani harc közben?
  • SzakYy
    item fusion
  • Thadius #2153
    hello
    tudom hülye kérdés lesz meg gondolom le lett már irva mégse találom.
    szóval megcsináltam már az ultimate battel z-t is meg a tournamenteket is advenced ig kijátszottam a storyt is de mgé mindig hiányzik egy csomó kari,hogy tudnám öket megszerezni ?:) (tenkaichi2)
  • RiM
    így kell ezt
  • SzakYy
    már rájöttem!
  • SzakYy
    kipróbáltam a super dragon ball z-t, hát nemvalami jó
    lesz 1láma kérdésem
    a tenkaichi 2-ben kid gokut a "destined rivals saga"-ban kell "feloldani" és az a játékban melyik saga, mert ilyen nincs??
  • Black Hawk
    Budokai 2 intró kicsit máshogy :D
  • Lunki88
    Én vágom mire gondol, mikor mindketten egyszerre nyomjátok a ráfutásos támadást és a bal analógot kell qrva gyorsan forgatni hogy lenyomd az ellenfelet, nekem speciel már ki van kopva az analóg, nem is értem miért.
  • RiM
    nemértem a kérdést
  • RiM
    működnek :). nyugodtan letöltheted.
  • 7Ryan7
    Hy all! Azt szeretném meg kérdezni hogy le akarom tölteni a Tenkaichi 2-t! Találtam egy olyan oldalt hogy doxdox.uw.hu! Innen tölthetek? Müködnek a ps2-s játékok? Mert nem akarok regelni ha nincs értelme!
  • Callme
    Helló srácok! Tudom, hogy elég láma kérdés, de nem tudtok valami jó tippet adni a Tenkaichi 2 ben max nehézségen párbaj közben hogyan lehet
    "lepörgetni" az ellent? már sztem többet forgattam mint egy centrifuga, mégis lenyom a szemét
  • RiM
    hát figyelj, reménykedni lehet, ugye ezek mrá Next Genes konzolok, lehet h megváltozik a játékállomány is...de ezt csak akkor fogjuk megtudni ha kijön az első nextgen-es Dragon Ball game...
  • dbb
    Hát köszönöm a gyors választ,bár azért kicsit reménykedem benne hogy kiadnak madj valami dragon ball játékot.amikor még a ps2-m volt nagyon tetszett pl a budokai 1!!méghozzá azért mert a történetek között nagyon jó mesébe íllő videók voltak és olyan volt mintha tényleg a mesébe játszottam volna.
  • RiM
    de ha azt nézed vannak only xbox-osok is :)
  • ecneb
    azért zsír, hogy vannak ilyen only ps2es gammák..ez teccik :D
  • RiM
    mielőtt rámförmedtek h ezt mégis h gondolom:
    Play Station: japó
    Xbox: amcsi
    A Dragon Ball eredetileg japó...szal...
    Ezért nem adták ki az eddigi Dragon Ballokat XBOX-ra. Kivétel a Sagas, de arról ink ne is beszéljünk :D
  • RiM
    én nem tudok róla...de sztem xbox-ra ritkán fog megjelenni Dragon Ball-os game...
  • dbb
    Szevasztok,Azt szeretném kérdezni hogy kijön a dragon ball z valamelyik része Xbox 360-ra??
  • RiM
    :) szóljál ha vmi nen jó, vagy másban kell help. Szivesen segítek :)
  • 7Ryan7
    Köszi szépen a segítséget! Nagyon hálás vagyok érte mert igy azért kicsit könyebb lesz a gáme:D
  • RiM
    akkor kezdjük :):

Uub: Son Gokuval amikor kid buu-val kell harcolnod a Dragon Universébe, akkor dobj rá egy spirit bomb-ot (ne változz át semm,ivé! alap állapotodba dobd rá!) és csapódjon is be a spirit bomb! (ekkor goku átváltozik ssj-be és elmondja a szöveget h éledj újjá és legyél jó (mint a mesébe), ha "kinyírtad" kid buu-t akkor menj a nagy tornára ahol találkozol Uub-bal és ha legyőzöd megkapod! :)

u.i.: mielőtt elmész Uub-ot elverni azelőtt menj a térkép jobb alsó sarkába a szigetekhez ott van egy ???jeles izé. Oda ha leszállsz megtalálod SSJ4 Gokut! :)

Brolly: Amikro Gokuval minimum másodjára mész a Dragon Universe módban, akkor juss el Majin Buu sagáig, ezenbelül addig ahol Goku keres valakti akivel potarázni tudna . (Ez rögtön az után történik miután Super Buu elnyelte Gohan-t.) Ekkor nézz körül ott ahol Goku kezdte a pályát lesz ott egy rész amit ??? jelölnek. Itt lesz egy beszélgetés Hercule/Mr. Satan-nal(ki hogy ismeri). Ez után megjelenik egy piros pötty a térképen ez a harc helye Super Buu-val. Ne kezd el a harcot hanem nézz körül a környéken lesz egy másik hely ??? jelölve. Itt Tien-shin-han-nal fogsz találkozni. Miután lezajlott a párbeszéd nézz körül. Valahol a környéken fogsz találni egy helyet 'Mountains' felirattal. Ha megvan akkor harcra fel. Itt lesz Brolly Gyõzd le és meg is van a karakter.

SSJ4 Vegita:
    -vegitával gyűjtsd össze a 7 kristálygömböt (a d.u.ban) és kívánd azt hogy meglegyen minden képessége és tádámm :).
    -vedd meg a skill shop-ban kell hozzá a Black Membership Card

Omega Shenron: huhh ő rá nem nagyon emlékszem de majd utánnanézek :)

Android 16: Mikor másodszorra játszod Krillin d.u.ját, keresd meg a plain-ban.

Gotenks: őt meg kell venned a skill shopban! asszem kell hozzá a Black Membership Card.

Gogeta SSJ2: Le kell győznöd Brollyval Gotenkset a naygtornán ?! ha jól emléxem így kell

Gogeta SSJ4: Őt Vegitával kell megszerezned a Majin Buu sagában, juss el addig h megölted Super Buut. És ugye most jönen Kid Buu, de ne menj a ponthoz! előtte beszélj bulmával (asszem west cityben van), és utánna ha minden igaz amikro odamész a piros ponthoz akkor SSJ4 Goku lesz az ellenfeeld és ha legyőzöd emgkapod SSJ4 Gogetat!

A dragon arénához ezekkel kell kiakasztanod a d.u.-t: Goku, Kid Gohan, Teen Gohan, Gohan, Vegeta, Krillin, Piccolo, Tien, Yamacha, Uub, Brolly

Bocsika h nem mindent tudtam 100%ra de majd pótolom a hiányosságaim :)

• 7Ryan7
    Köcce a segítséget! A DU-ból Brolly és ubb nincs meg sztem. SSj4 goku és SSj4 vegitának is kéne a kapszulája! A fuziok is hiányoznak csak a potara vegito van meg. Omega Shenron, Android 16 ezek hiányoznak még. A többi kakartert sztem meg szereztem!
  • ecneb
    sztem monnuk azt szedtem le nemtom :D valamelyiket a sok közül :D de most jött le ép az ssx on tour is meg a cod3 szóval tényleg nem fogok uncsizni...tony hawkj 8 meg king of fighters valamint FFXII mellett :D najó ez most szar volt :D
  • RiM
    összes karakter...írd le h ki kell és megmondom h kell megszerezni:).

#2130: :) szvsz szedd le a tenkaichi 2őt és akkor tuti nem fogsz kimenni szarni se :D
  • ecneb
    uhh én tennap szedtem le a tenkachit... már naon várom, hogy meglegyen a ps akkor sztem még szarni se fogok kijárni :D
  • RiM
    Dragon Aréna: Vidd végig a Storry modot mind a 11 karakterrel akiket bead a játék.
  • 7Ryan7
    Hy all! Én csak most kezdtem el a budokai 3-t! Hogy lehet az összes karaktert megszerezni?? Meg halottam valami dragon arénáról is ezt hogy tudom unlocolni? 1szer már végig vittem az alap karakterekkel a gámét de sajna nem adott ujjat be a dragon univerzumba:( Van itt még egy bonus menü is itt nem enged semmit csinálni miért? A válaszokat előre is köszönöm!