5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • oiskin69
    hm kössz de ezt én is vágom :) csak engem az előző kérdések érdekelnek, ha arra se tud senki választ akor teszek fel még egy oat hogy van olyan item sárga ami azt tudja +4 all attribut ahogy előzőleg is írtam na az vmi hogy is hívják "kis #18" vagy mi a meve na oat mi dob vagy hogyan tok ien jóó tuning cumokat találni amivel megtom csinálni hogy a "ki; attack;speed;defense;healt;blast 1;blast2;ultimate blast" asszem ennyi mind1. szóval ha erre vki tud vmi hasznosat mondani vagy írni azzal sztem nem csak nekem tenne sziveséget.koxi
  • SzakYy
    a dragon radart énse tom használni, de anélkül is megtalálom a kristálygömböket: amikor harc közben "szétverem a terepet" akkor néha ottvan 1 gömb (de lehet, hogy csak akkor lehet látni ha van dragon radar) :D
  • oiskin69
    ja igen bocs elfelejtetem írni hogy Budokai Tenkaichi 2 ről volt szó, aki nem vágta volna.
  • oiskin69
    Sziasztok én már valamenyire vágom a gamet csak azt szeretném megkérdezni a kék gömbel tuningolom az emberkét az csak 1 hez ad(str, speed..stb)és vannak a sárgák amikel szint ugy leet tuningolni és van olyan ami +4 all atribute magyarul összeshez ad +4 et ieneket hol tudok szerezni vagy mit kel csinálnom hogy maxos legyen a kari szintje minden 20 as mit öljek mi dobja a jó tuning cumot??? Ui.: Dragon Radar nekem is magas :). Előre is kössz
  • Thadius #2203
    az engem is érdekelne hogy a dragon radart hogy tudom használni ? :)
  • Callme
    Ha a Tenkaichi 2-re gondolsz, akkor a helyzet a következő: A kék itemek a karaktered képességeit fejlesztik(attack, speed, stb), a sárgák tulajdonképpen ugyanezt a feladatot látják el, csak intenzívebb a fejlődés, ha ezeket használod. A lilákkal tudsz általában karaktereket összerakni, de lehet sárga itemeket is. A zöldek a secret itemek, vagyis a karakterek, pályák, egyéb eladható cuccok, az utolsót nem hiszem, hogy el kéne magyarázzam, mert azok a kristálygömbök. Két itemet úgy tudsz összerakni, ill. fúzionálni, hogy az Item shopban veszel Item fusion-t, és ezt használhatod a kék, sárga, lila zöld itemeknél. Hogy miket lehet összerakni, azt a gamefaqs.com-on találhatod meg
  • Lteam
    vki segítsen már v legalábbis magyarázza el h mire jók az itemek meg h hogyan lehet őket alkalmazni harc közben , hogyan lehet őket egyesíteni stb.
    Vettem 1 dragonball radart és azt meg nem engedi vmiért használni,azt h kell h behozza és lássam a gömböket a térképen?
    előre is köcce
  • RiM
    én a legrosszabb esetet írtam le :)
  • GohanSSJ2
    kösz
  • Balyy
    Válasz ment!
    Neked is GohanSSJ2
  • GohanSSJ2
    kösz
  • Szuperkaraj
    A fellelhető legnagyobbat töltsd le, de szerintem kb 4 GB, bár nem tudom pontosan mekkora lehet a játék.
    A kérdéseket próbáld meg egyszerre leírni, nem külön-külön mert az már spam, ja és nem kell minden alapvető dolgot megkérdezni :)

#2181 : évente 1 új olvasófej? :) nekem most kezdi majd a 3. évét a gép, chippelve van és nem vettem bele olvasófejet, azaz jó sokáig bírja, elég ha 2-3 évente veszel bele olvasófejet(amiről eddig azt hittem nem lehet venni :D ), legalábbis az én tapasztalataim szerint
  • GohanSSJ2
    a budokai Tenkaichi 2 az kb 3 gb?
  • Balyy
    bocs jobb!!!
  • Balyy
    bal oldali analóg kar
  • Lteam
    basszus éppen jáccok a dragon ballal és azt mondja h nyomjam meg azu R3-at. De olyan nincs is, v ha van akkor hol találom?
  • GohanSSJ2
    kösz
  • RiM
    küldtem pm-et:)
  • Fyrex
    ez nem cset maradj nyugodtan és várj türelemmel

egyébként a warez büntetendő cselekmény, és az SG nem támogatja, magyarul tilos erről beszélni

szóval az ilyet privátban tessék intézni
  • GohanSSJ2
    lécci válaszoljatok életbevágó (na jó... azért nem anyira fontos)
  • GohanSSJ2
    ja és bocs... rosszul irtam mert azért kérdezem honnan szedtétek mert nem akarom úgy letölteni (torrent) hogy pár file hiányzik... értitek! azé... gázos lenne!
  • Balyy
    Hy!
    És estleg tudnál abban segíteni h pesten mondjuk hol tudnám megcsippeltetni?
    Előre is köszi
  • Brash
    Hát ha így vagy vele semmit se keress a neten, minden vírusos lehet!
  • GohanSSJ2
    ti honnan töltöttétek (meg tudnám keresni de az virusos is lehet)
  • GohanSSJ2
    és KB mennyi kari van a Budokai Tenkaichi 2-ben?
  • GohanSSJ2
    köszönöm a gyors választ!
  • RiM
    én a neméri meg kicsipeltetnire válaszolok:
    -egy PS2es játék 10ezeré kapható(átlagban) (vmeik több vmeik kevesebb)
    -egy új olvasófej 10ezer ja meg ugye a chippelés az is 10 ezer körül van.

Szal vagy veszel eredeti gamekat és költesz 50ezret 5 játékra vagy évente veszel 1 új olvasófejet 10 ezerét és szerzel hozzá kismillió játékot...sőt ha jó minőségű dvd-t raksz bele akkor semmi baja nem lesz a ps2ődnek! akárki akármit mond ez tény. Persze én a jó munkát nézem, ahol tényleg szakértők és megbízható emberek rakták bele.
  • Brash
    Nekem ez a Tenkaichi 2 még mindig magas. Dragon Adventure 91%. Ultimate Battle Z-be már semmi nincsen. Dragon Tournament-be már mind csillaggal van jelölve. Mégis rengeteg karakter hiányzik. Arra már rájöttem tudok összerakoni karaktereket és így megkapom, de Brolyhoz akkor sincs meg az egyik a 2 dolog közül és nem tudom összerakni. Túl béna vagyok. Valaki segítsen (ne a táblázattal, az itt van lentebb).
  • GohanSSJ2
    szasztok!
    tudom hogy ennek van topikja... de ott mindig azt mondják "nem éri meg kicsipeltetni" nektek milyen csippetek van?
  • megalodon
    szevasztok! Rég jártam erre már ezalatt a játékot végigvittem igaz 91százalékot ir ki. az volna a kérdésem hogy ,mit kell tenni hogy 100legyen minden karakter és hogy passwordbe lehet e irni valamit ami segithet a játékban(kódok stb) !
    Köszi! Kedden gyüvök!!
  • GohanSSJ2
    kösz
  • RiM
    talán akkor Tenkaichi 2 kaufen és akkro néemt oldalakat fog kiadni tadadadáááááááááááááám
    vagy használj weblapfordítót
    nagyon jó és ingyenes weblapfordító
  • GohanSSJ2
    nemtom miért azt jelöltem meg csak az a kér hogy nemtok angolul mivelhogy németet tanulok szal nem tudom "elolvasni" az amazon.com oldlat
  • GohanSSJ2
    nem találtad el 12 vaok
  • RiM
    bocs rossz link:
    Tenkaichi 2 ps2őre
  • RiM
    Istenem kicsit fárasztó h ennyien nem képesek a Googlet használni...
    Beírod hogy Tenkaichi 2 buy és csodák csodájára kiad egy csomó oldalt.

És az még rosszabb h az életkorod 18-25 között van...

Tenkaichi 2 powered by Google
  • GohanSSJ2
    lécci irnátok ide 1 linket ahol meg tudom rendelni az angol verziót? PLS
  • GohanSSJ2
    nemsoká lesz ps2-m + a Tenkaichi 2
  • GohanSSJ2
    ja bocs csak ilyen téren csicska vagyok
  • GohanSSJ2
    ITT