Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már tudom,The Revenge of Baby címû sagaban meg kell ölnöm baby vegetat,és akkor megkapom ssj4 gokut.

Akkor csak azt mondja meg valaki,hogy melyik sagaban kapom meg.

Nekem nincs memória kártyám,és sok idõ lenne egyszerre végigvinni,úgyhogy légyszi segítsen valaki.

sigmavirus1
Vidd végig mindegyik sagát és meglátod.

Viva La Virus1!!!

Úgyértem melyik sagaban,azt olvastam,hogy super android 17-et kell megölni,de õt melyik sagaban?Azt a sagat valahogy fel kell oldani?Ha igen,akkor hogy?

SSJ4 Goku-t hogy lehet megszerezni?

Tenkaichi kipörgetve!!! 😉

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

sigmavirus1
Attól függ alapból mennyi a speed-je, de Oozaru amúgy sem hiszem hogy sokkal gyorsabb lesz max-on.

Viva La Virus1!!!

Mert lehet,hogy nem legyõzni kell,vagy egy bizonyos támadással kell legyõzni pl.: vegitával c19-et(dagadt fehér android) csak big bang attackal szabad megölni

Hello!A Sparkingba van olyan hogy legyõzöm az ellenfélt és nem irja ki hogy kész az miért van?Ha megverek valakit és kapom azokat a +valamiket mit tudok velük csinálni?Hogy tudom mondjuk songoku alakjait megszerezni?Köszi!
Fyrex
hát arra rakhatsz akármennyit

Avanti Crociati!

Raktam egy Speed +4-et meg egy Speed +3-at az ozarura,de ugyanolyan lassú maradt,mit tegyek,hogy gyorsabb legyen?

hi!
a budokai tenkaichiban az ultimate battleben miért van az hogy az ellenfél támadása többet vesz mint mondjuk duelingben???
lehet tenni ez ellen vmit???
Meglepö módon Android 16ost csinálták kicsit kurva erösre mert avval elsönek levertem mind a 100 embert. SSJ4 Gogétát is csak úgy ütöttem....

Megöltem Krillint yeaaah!!!! 😊
Már csak 13 ember van vissza! 😄
Most már a saibaman a kuki 😄
na pás

sigmavirus1
Asszem lehet ott is berakni itemeket, szal csak turbózd fel a karaktered tulajdonságait és mennie kéne.

Viva La Virus1!!!

Hi!
Help!
A tenkaichit mindjárt végigviszem! Minden emebr megvan meg minden már csak a 100as tornából van vissza 14 ember! Szal a köcsög krillint nem tom leverni!
Talán az segítene ha tudnám hogy lehetne megcsinálni hogy gyorsabban töltõdjön a KI! Valaki eltudná mondani? Meg ha van tipp,ötlet hogy hogy tudnám leverni azt a kis bunkó-t akkor légyszi segítsetek!
Elõre is köszi!
PÁPÁ! Jó8 all!
ui.: ssj4 gogetaval viszem 😊

tudsz majd igen, nagyon valószínû

Hi!
A budokai tenkaichi 2-ben lehet majd fúzonálni mert az 1 ben ssj4gogeta a kedvencem és kiváncsi vagyok a 2-be tok e majd vele menni
Hello, igen, szívesen

Hello a Sparking= a tenkaichi-vel?Köszi!
sigmavirus1
Gondolom az Android sagában.

Viva La Virus1!!!

A Tenkaichiben melyik sagaban lehet megszerezni perfect cell-t?

megszerváltam brolyt meg omegát, de azt vettem ésre, hogy néhány map (west city, meg 1-2 szabadtér) duelben tournamentben és practiceben sem elérhetõek, ezeket a mapokat hogyan lehet megszerválni?
mintha már láttam volna egyszer....

Hello!Szerednék venni EREDETI Budokai 3-at és Tenkaichi-t!Aki eladná az irjon a [email protected]!Az árat megbeszéljük!Köszi!
Callme
Hello! Az utolsó 2 itemet akkor kapod meg, ha végigvitted a 100-as tornát és a World tournament-ben is lejátszottál minden bajnokságot. Mire ezeknek vége, tutira meglesz

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

gyááá....hát köszi😄

Ha van valakinek eladó eredeti Dragon Ball Z Budokai 3 az írjon!!

szopjátok ki a cerkám

sigmavirus1
Utolsó elötti rész(63), 3 részre bontva:
http://www.youtube.com/watch?v=W2Z3kLP9ZVg
http://www.youtube.com/watch?v=Kx4_Y70A8oo
http://www.youtube.com/watch?v=Ux1BnUE6LhI

Viva La Virus1!!!

nagyjábol tudom mirõl szól, meghogy mik vannak benne, csak nemláttam, az uccsó részekre nagyon kiváncsi voltam, csak nemtaláltam meg sehun :S

sigmavirus1
Ja meg Cell és Frieza...😄

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Ja, van benne pár cool dolog:
-az elsõ SSJ4 átváltozás
-Bebi saga
-SSJ4 Gogeta fúzió
-és az uccsó két rész, de azok baszottjók..:d

Egyébbként fos, fõleg az elsõ 20 rész dögunalom.

Viva La Virus1!!!

azt tudom 😄

van benne ssj4
akkor talán jobb is hogy nem láttam 😄....eddig nem sok pozitívumot hallottam a GT-vel kapcsolatban, ezek szerint nem véletlenül

sigmavirus1
Szerintem sokkal gyengébbek, és látszik hogy fele ilyen elcseszett egyszerû "számítógépes" effekt, meg elhalványított szarság, egyszerûen bénán néznek ki. A Z-ben még nem voltak ennyire eltunyúlva és gyünyürûen meganimáltak mindent. Csakúg ymint a sima DB-ben.

Viva La Virus1!!!

Hello!Akinek van eladó EREDETI budokai 3 vagy tenkaichi irjon erre az email-cimre mert megvenném [email protected]!A Budokai3 nagyon kéne!Köszi!
az még nekem sincs meg...

ahham, és Kaioshin-t hol találom?
Logikus!
Vidd végig a DU-t és akkor magától elõ fog jönni és kiválasztod mit akarsz kívánni!

Szeva all! Megtaláltam a 7 dragon ballt, hogy lehet a sárkányt elõhívni? (budokai3)
nem láttam a GT-t, de én azért kiegyeznék ha olyan lenne minden mint a Z-ben 😄

sigmavirus1
Hála istennek nem úgy néz ki mint az animében, annál 1000x faszább a játékban. A GT-ben a lövéseket rohadt bénán rajzolták meg.

Viva La Virus1!!!

hát hasonlít, maradjunk annyiban, sajnos egyik támadás sem néz ki úgy mint az animében, dehát szerintem egyhamar nem is fognak úgy kinézni, de a kép tökéletes amit linkeltél

Ok,akkor figyelmetlen voltam,de akkor úgy néz ki mint az animeben,vagy nem?

töltet😄

A "rakéta" ;D.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mikre képes az idézõjel! 😄 ( idézõjelben írtam 😉 )

sigmavirus1
Kamehameha is "sugár", attól még lövedéknek hívjuk, szal tökmindegy

Viva La Virus1!!!