5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Szuperkaraj
    szerezd be a tenkaichi kettőt, ugyanis a budokai 3 és az előbb említett produkció a két legjobb "a szakmában" :D
  • SzakYy
    szvsz a budokai tenkaichi 2 jobb. sztem nézzél róla 1-2 videót és meglátod miben más és jobb
  • karolyherceg
    HY
    Melyik a legjobb DBs játék? Nekem megvan a Budokai 3, nagyon zsir :) Csak érdekelne, hogy érdemes e beszerezni a Budokai Tenkaichit, vagy valamelyik másikat. És az is érdekelne, hogy azok miben másabbak?
    Köcce
  • SzakYy
    Ez nemide tartozik ezért sztem többet nekérdezd!!
    Nincsen örök élet kód de a többi kód itt van.Amúgy a google a barátod
  • evil 007
    aham. má csak mafia kód kell lécci vaaki help!!!!!!
  • SzakYy
    Akarod mondani Grandpa Gohan: Master Roshi's pupil + Fox mask
    Master Roshi's pupil: ezt az egyik +sagaban kapod meg /asszem Destined Rivals/
    Amúgy meg a visszaolvasás nem bűn!
  • evil 007
    eggyet sikerült megtudnom!!! )))))))evil buu((((( na má csak mafia kód kell meg a zseniálos teknőc állarcosba. HELP!!!
  • SzakYy
    1.-2. kérdésedre: ide minden levan írva és nagy angol tudás se kell GAMEFAQS
    3. kérdésed: tudtommal nincs örök élet de a gamefaqs-on is megnézheted
  • evil 007
    amugy jójönne egy F.A.Q. mertz sokan ugyan azt kérdezgetik állandóan. meg 1 fejléc is
  • evil 007
    császtok lenne pár kérdésem:
    1. elárulhatnátok hogy a maszkos zseniális teknős vagy nemtom kiaz őt mivel kell behozni meik 2 itemekkel jó lennen ha leírnátok azt is hogy azt a 2 itemet honnan szerezzem meg.
    2. a story-t végigjátszottam most ujból kezdtem 3as fokozaton igy is kiakasztom :) megnézhetnétek hogy a karakterválasztás között dagadt buu jobb oldalán kivan??? mert nekem még ő hiányzik és leírhatnátok hogy meik 2 itemmel kell behozni és hogy honnan tom megszerezni azt a 2 itemet.
    3. bocsánat hogy itt kérdezem meg de a "mafia" fórumba több hete nem ír senki és itt megkérdezném hogy a mafia (játék , ps2) cheat-et honnan tok szerezni csak az örök életé kellene.

előre is köszi a válaszokat!!!!!!!!!!
  • oiskin69
    bocsi a helyesírási hibákért gyorsan írtam
  • oiskin69
    csáó azok akinek az emberek nincsenek meg de végig vitték amit tudtak azoknak fusionálnuk kell fogjátok magatopkat item shop item fusion = ebből anyit vesztek amenyi keri lesz sokat aztán fogjátok magatokat felmentek a kurva google-re aztán kikeresitek azt hogy "Dragon Ball z budokai tenkaichi 2 cheat"belementek vmi hasznos honlapra le lesznek írva a kari neveik leírja vagy meik saga ban tudod megszeezni, vagy leírja meik 2 itemet fusiold össze és meglesz.pá Ui.: köszi a segítséget nekem asem 2 meber meg omega nincs meg mert omega syn shenron nemtom fusionálni mert nem negedi pedig joakt akartam össze rakni mait írt....mind1 sok szerencsét.
  • Brash
    Broly Sagat vittem, de nekem akkor sincs ... írtam lentebb csak nem válaszoltak.
  • megalodon
    ok köszi majd megprobálom!
  • SzakYy
    Broly: Son of Paragus + Hatred of Goku - ezeket megkellett már kapnod
    Broly Super Saiyan: Broly + Super Saiyan
    Broly Legendary Super Saiyan: Super Saiyan Broly + Breakthrough limit
  • SzakYy
    ha átvitted a broly-s sagat akkor megkell lennie, utána már csak fuzionálni kell a leírtak alapján
  • megalodon
    Szevasztok! Lentebb olvastam amit Gotenks ssj5 irt (#2112) de nem minden jött be eddig a nevekböl,már 2.jára kezdtem el elöröl a játékot igy már 116os Songoku és darálom az ellenfeleket mert ugye már át tudok változni ami 1x nem ment még,de mi kell hogy mindenki meglegyen az item shop-ban?Broly pl nincs is tehát semmivel sem tudom fuzionálni!
    Vegeta,nappa,raditz sikerült már de azért még lenne sok más is nem??
  • GohanSSJ2
    kösz!
  • SzakYy
    elküldtem
  • GohanSSJ2
    csá
    SzakYy privát üzi ment olvasd el PLS!
  • SzakYy
    privát üzenet ment :)
  • Kevin08
    hello. valaki tud egy jó oldalt (nem torrentest) ahonnan budokai játékokat lehet letölteni? (nem baj ha fizetős)
  • Szuperkaraj
    olvass vissza, plzhtx
  • brodix
    YEAH!!!
    Kiderült,hogy egy +küldetés-t nem szereztem meg(Beautiful treachery),és most meg van a 100%!
  • redday
    csá mindenki!
    az a kérdésem, hogy végig vittem a storyt, de egy csomó ember nincs meg.(főleg a moviekból) hogy kell megszerezni a többit?
  • SzakYy
    Ez a 3 "plusz" küldetés:

Beautiful Treachery: Defeat Dodoria with Gohan and Krillin in mission 01 of the Frieza Saga "A Pursuer Who Calls Death"

Destined Rivals: Defeat Gohan with Goten in mission 01 of the Majin Buu Saga "Training With Goten"

Fateful Brothers: Defeat Raditz with Piccolo in mission 00 of the Saiyan Saga "Mysterious Alien Warrior"

Remélem tudsz angolul
  • oiskin69
    hm rájötem a sárkánya 7 gömb után jön tök könnyü gyűjteni mindig gömböket meik az a cuc név ameikelé 91% ról 100% ra akaszthatom ki??
  • oiskin69
    utána néztem egy kicsit amit ajánlotál nagyon nehéz de találtam arol is hogy a 160 lvl könnyü csak 5 db vagy kis of #18's, vagy vmi másik item annak nem vágom a nevét
  • oiskin69
    B.U.É.K helo köszi a segítséget de mien sárkánytól ezt picit bővebben lécci.Ui.:gondolom a +4 all atributos cumo-ról volt szó""
  • Szuperkaraj
    nem tudom miért lenne nyalizás ha "tetszik" neki a topik, másrészt ha nem kapsz választ a kérdésedre az nem azért van mert "nem mindenki segít" hanem mert esetleg nem tudjuk a választ, vagy pedig már le lett írva kismilliószor
    türelem...habár néha az ember saját maga is utánanézhet a dolgoknak, de azt hiszem ami neked kell az csak a sárkánytól kérhető, én csak úgy tudtam szerezni
  • oiskin69
    jaja... téleg igazad van, és te "kit érdekelsz".ja téleg te nagy forma vagy tehetek fle egy kérdést tudod mi az a marihónajja hm ?:)Ui.:plz vki írjon hasznosat a számomra!
  • GohanSSJ2
    :D kit érdekelsz :S
  • oiskin69
    ja és Gohan ahogy olvasgattam a fórumot jó fárasztó kölök vagy :D:D
    habizti semi baj neked tecik a topik ^^ nyalis
  • oiskin69
    csak annyi a baj hogy nem mindenkinek segít ^^ tök normosan kérdeztem..... és semmi válasz :( na mind1.talán ti se tudjátok a válaszokat
  • GohanSSJ2
    semmi én úgy értettem hogy jó topik mert nekem segitett.
  • Szuperkaraj
    #2211 & #2210 : mi baj a topikkal?
  • GohanSSJ2
    ja
  • oiskin69
    nah jó kis topik .....
  • Szuperkaraj
    radar nélkül is látni, de ha van radarod akkor a kis térképen sárga pöttyel jelöli a kristálygömböt ( de csak ha már szemmel is látható lenne )
  • GohanSSJ2
    kihalt a topik?