Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mennyiért?

redraven8
Érdekel valakit egy karcmentes eredeti ps2 -es tenkiachi? <#smile>

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Amikor az SSJ4-et akarom megszerezni hová kell leszállni Hogy tudjak beszélni Bulma-val?Budaoki 3-ban.
most néztem de ott sincs,lehet hogy nem is lehet õket elõhívni
akkor meg gamefaqs.com

nem hiszem mer má minden fejlesztés megvan
nemvok benne jártas, de úgy emlékszem hogy fejlesztésen múlik

nincs de a videók alapján a tenkaichi 2-be lesz
a dragon ball sagasban egy embernek hány energia támadása van?
azért kérdezem mert amikor például vegita ellen harcolok akkor több támadást is elõhív de amikor én vok vele csak azt a garlic gun-t tudom
aki jártas a sagasban kérem segítsen!!!
plz!!
A Tenkaichiben ssj 4 gokunak van a dragon punch nevû támadása?(amikor egy nagy sárga sárkány nekimegy az ellenségnek)

Ok.

Azért mert vannak olyan emberkék akik megvetik az írott játékot ps2-re és csak az eredtiben hisznek! 😛

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

Miért?

Budokai 3-ban
Amikor az SSJ4-et akarom megszerezni hová kell leszállni Hogy tudjak beszélni Bulma-val?
sigmavirus1
Elég szomorú.

Viva La Virus1!!!

Nekem.

sigmavirus1
170 másolt játék ki a fasznak kell?😛

Viva La Virus1!!!

1 fekete PS2 (scph 30004), újszerû állapotban,vadonatúj KHS400C Sony laserfej, autoboot-os devmode1-et tudó H2O blue chipes gép eladó. 2 karral 1 memória kártyával! Több mint 170 DVD játékkal! Minegyik kipróválba , tesztelve

Játékok között: Budokai 2 , Budokai 3 , Budokai Tenkaichi , Super Dragon Ball Z , Dragon Ball Z Sagas

Ajánlatokat privát üzenetben kérném.

Egyébként még a "küldetés" elõtt leírja hogy mit kell csinálni az adott pályán.

Balyy
Jó alaposan megvered h már alig maradjon élete, kigyüjtöd a ki-t maxra (kék lesz és csökken) majd L2+háromszög+felfele nyíl! Bár ez csak tipp de ha jól emlékszem ezzel a támadással kell kinyirni!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Hello!A tenkaichiben mikor tarakszal kell legyõzni az összerakott dermesztõt mit kell nyomni a végén hogy ugy végeze ki ahogy kell mert már kétnapja ott vagyok és egyszerüen nem tom megcsinálni!Köszi!
vki
Vannak olyan dolgok, amik csak a story mód többszöri végigjátszásakor lesznek aktívak.

ACER Aspire 5738ZG

És lehet kitérõt tenni,de ezeket nem jelzi ki,a kitérõket neked kell megkeresned.

A pályákon vannak kristálygömbök,a namekon,vagy a városban kapsz dragon radart,az kijelzi a gömbök helyét,story modon kívül lehet verekedni(1p vs com,1p vs 2p,2p vs com,com vs com),lehet gyakorolni(practice),és van world tournament is,stb.

Hello!A budokai 3-ban hogy lehet összeszedni a gömböket és mirejók?Miket lehet csinálni mert én egy nap alatt végég vittem és nincs benne sok mérközés(kb 20)!Mindig a piroskörhöz mentem a térképen lehet valahogy kitérött tenni?Mit lehet még csinálni a storymodon kivül?Köszi!Hello!
sigmavirus1
Mikor DA-ban kiválasztasz egy ellenfelet néha csak úgy randomra betõrnek új ellenfelek az arénába. Ez t eljesen véletlenszerûen történik, és ha legyõzöd kapsz új cuccokat mint pl: Cell Games, WEGOTTAPOWER(többféle felkiáltójel mennyiséggel), Saibamen, Cell jr, meg taloán Sparking is van..

Viva La Virus1!!!

vki
Köszi a választ. Lenne még egy olyan kérdésem, hogy Saibamen-t, és Cell Jr.-t hogy lehet megszerezni? Mert olvastam a gamefaqs.com-on, hogy meg kell "törniük". De ezt pontosan hogy érti? Ugyanis egy 16-os TeenGohannal nekimentem egy 44-es Nappa-nak, és legyõztem, de sehol semmi. A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
35.

Viva La Virus1!!!

vki
OFF

Goku melyik GT részben változik át SSJ4-be?

ON

ACER Aspire 5738ZG

vki
Na megvannak az Ultimate-ek, mostmár csak money kell a breakthrough-okhoz.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Nekem azért kezdte ismételni, mert Videl nincs meg. De hogy tudnám megszerezni? Oltastam többféle módot is, de egyik sem jött össze. Valami ötlet?

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
Nekem is elkezdte ismételgetni, de mondjuk pár karinak eleve nincs is ultimate-je(pl. Cell jr., Saibamen, Kaioshin).

Viva La Virus1!!!

vki
Vááááááááááááá! Ilyen nincs. Hercules/Mr. Satan Ultimate-jéig beadja, onnantól kezdve se kép, se hang. Kezdi elõrõl. Super Dragon Fist, Justice Pose, Burning valami,...

ACER Aspire 5738ZG

Kívántam a sárkánytól valami passwordos izét,ez mire jó?

Jah és nem tudok egy oldalt ahonnét lehetne leszedni budokai 1,2-öt?A tenkaichi 2 -mikor jön ki?Köszi!
Hello!És azt hol irja hogy kit milyen támadásal kell megölni?Köszi!Szia!
vki
A 11 DU-s már megvan. Na akkor mehetek pénzt szerezni KidGohannal.

ACER Aspire 5738ZG

a gömbökkel kívánod, nem veszed

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

sigmavirus1
Elõbb asszem meg kell szerezni a DU módban mindnekinek a Breakthrough-ját, utánna ha az össze skarakter meg van nyitva, a shop-ban kaphatóak lesznek az Ultimate Attackok, ha azok is mind megvannak, akkor utánna minden figurának kapható lesz a Breakthrough is(Kid Goku-val kezdi majd és így megy sorba, összesen úgy 2 milla kell majd hogy mind meglegyen).

Viva La Virus1!!!

Ok,thx.

vki
Az lehet, hogy meg lehet venni, de nekem még 1x sem adott be, pedig már félmilát biztos, hogy elvertem a gamble-re.

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
A Tenkaichiben minden karakter béna, kevés támadása van, és a legtöbb elevbe ugyanaz mint a másiknak.

Broly-t Kamehamevel lõdd le, ha nem hagy tölteni, dobj rá egy háromszöggel feltöltött KI blastot és hátraesik, minden idõt hazsnálj ki az erõd feltöltésére hogy szarrá lõhesd.

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Dragon Universe módban kívánhatod a sárkánytól. Azoknál a karaktereknél akiknek nincs DU módjuk asszem meg lehet venni a skillshopban.

Viva La Virus1!!!

Brollyt hogy lehet megölni?

Megszereztem a Tenkaichiben ssj4 goku,sok idõ volt,de nem volt nehéz,viszont teljesen fölöslegesen csináltam meg,mert ssj4 goku nagyon gyenge bénák a támadásai,melyik karaktert érdemes megszerezni?

vki
Akkor mivel tudom azokat a breakthrough-okat megvenni?

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
Igen. De Baba gömbjeivel 2 videót tudsz megnyitni.

Viva La Virus1!!!

vki
Elolvastam megint, és az kimaradt, hogy az Ultimate-ek is kellenek a golyókhoz. Ultimate alatt a SkillShop-ban 50e-t pocsékolt kapszulákat érti?

ACER Aspire 5738ZG

vki
Hi!
Olvastam a gamefaqs-on, hogyha a DU-ban mind a 11 karakter Breakthrout-ját megszerezem, akkor meg tudom venni Baba kristálygömbjeit, amivel tudok egyéb Breakthrout-okat venni. De hol tudom Baba golyóit megvenni? A válaszakot elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG