5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Kevin08
    köszi
  • Szuperkaraj
    általában úgy van leírva, én eddig legalábbis úgy láttam hogy "az 5. lila item + a 6. zöld item" szal sorszámmal vagy valami ilyesmi:D
  • Lunki88
    Kérdésem az lenne hogy akinek megvan a japó verziója a Tenkaichi II.-nek (Sparking Neo) az item fúziónál honnan tudja hogy mi micsoda? :D Mert az eredeti zenék miatt leszedtem a japó verziót, de így nem fogom tudni mit mivel kell majd fúzionálni. :S
  • brodix
    ezt neked mondtam kevin
  • brodix
    innen válassz egyet:KATT!
  • GohanSSJ2
    oks értem
  • Kevin08
    hali. valaki nem tudna nekem egy oldalt mondani ahonnan lelehet tölteni a Budokai 3-mat. Elkezdtem tölteni 5 részből all de az 5.et nem tölti. megköszönném ha segítenétek.
  • sigmavirus1
    Ja, de sok helyen leBudokai 4-ezik, gondolom ő is erre gondolt.
  • megalodon
    Köszi a segitséget!
    Igen az item fuson-ra gondoltam!!
    Amugy még nemvettem meg minden item fuziot és én arra gondolok hogy azért irja ki h. x4 utána x3 hogy mivel nincs meg minden,de ami megvan azokból még 3at tudok összerakni!
    Köszi mégeccer!
  • UltimateGamR
    elvagy tévedbe! A Budokai Tenkaichi az külön játéksorozat JAPÁNBAN! ( csak kiadták máshol is angolul ) , nincs a Budokai 3nak folytatása....
  • sigmavirus1
    Jé télleg, így még logikus is...

Akkor
    megalodon:
    Hát venni kell még olyan item fuzió cuccot és mingyá faxa lesz, vagy 100 kell belőle hogy mindent össze tudj rakni.
  • SzakYy
    lehet az item fusion-ra gondol
  • brodix
    A budokai 3-ban,tenkaichi-ben,tenkaichi 2-ben én még soha nem láttam olyat,hogy fusion közben x3,vagy xakármi ki lett volna írva.
    Különben meg igazat adok sigmavirus-nak,hogy nincs megszabva.
    A mesében én úgy emlékszem,kb 1órát,vagy 30percet kellett várni,hogy újra fuzionálhassanak.
  • brodix
    Super DBZ ?
  • sigmavirus1
    Melyik játékban?

De szerintem egyikben sincs megszabva hány fúziót csinálhatsz.
  • megalodon
    szevasztok!
    Kérdésem volna a nálam nagyobb pengékhez!
    Amikor a fuzoinálok kiirja fönt a sarokbam hogy: x3 vagyis visszaszámol (mert igaz elözöleg nemfigyeltem csak 4nél) Vagyis már csak 3at tudok fuzionálni? De akkor minek van ennyi lehetöség rá?(lentebb szép számmal leirták már)
  • sigmavirus1
    Mert nem.

Szerintem nem érné meg nekik az a pár példány ami elkelne.
  • MrDOS
    Miért nem adták ki PC-re?
  • Szuperkaraj
    hát én nem nevezném a Budokai Tenkaichit Budokai 4-nek, de kinek hogy tetszik
  • Smithie
    :D
  • GohanSSJ2
    ja bocs nem akartam a szmájlit a végén mellé kattintottam helyet
  • GohanSSJ2
    hát ha 2d-s harcok... ja és a Budokai 4 = Budokai Tenkaichi
  • sigmavirus1
    Olyan nincs, valami pletyót olvashatott, semmi új DBZ játék nincs a láthatáron egyenlőre(hivatalosan).
  • Fyrex
    valami link esetleg?
  • UltimateGamR
    Készítik a Dragon Ball Z Budokai 4et!!! Budokai Tenkaichi 2 grafikája kicsit módosítva + 2ds harcok , összes karakter = DB,DBZ,GT egyéb... majd adnak valami képet is
  • GohanSSJ2
    ez kihalt topik
  • megalodon
    na mi az nics itt senki?? Azért el kéne néha szakadni a pstöl srácok!!!:-)
  • megalodon
    Megnéztem a gamesradar oldalt nemvagyok tul jó angolbol de a lényeget valamelyest kiszüröm. Az hogy level160azt értem de hihetetlen! Tehát passwordbe beirom és megvan pl Goku 160as erösségben? Nemkell adi neki semmit evolution z ben??
    Ezt valaki ki is próbálta?
    A fuziokat már próbálgattam régebben azok mennek!:-)
  • megalodon
    Megnéztem a gamesradar oldalt nemvagyok tul jó angolbol de a lényeget valamelyest kiszüröm. Az hogy level160azt értem de hihetetlen! Tehát passwordbe beirom és megvan pl Goku 160as erösségben? Nemkell adi neki semmit evolution z ben??
    Ezt valaki ki is próbálta?
    A fuziokat már próbálgattam régebben azok mennek!:-)
  • megalodon
    Szevasztok!
    Én elöröl kezdem a játékot?igaz nem önszántamból.Barátnöm öccse ujrakezdte és ujrairta a game-t tehát elöröl minden:-((
    De legalább már tudom a fogásokat stb..Ez volt csüt. És már 25%nál tartok.
    Remélem meglesz mindenki és minden 100%lesz!
    Szurkoljatok!!
    (és ha tudtok segitsetek:-)))
  • SzakYy
    akkor nemtom, de amúgyis minek kell kód?? :S
    #2254 ha legyőzted Turles-t akkor megkellett kapnod
  • Sasas
    Nem jönnek be a kódok mert számokat nem is tudok beírni. Nem tudom hogyan kell. Nem is lehet kiválasztani őket.
    Jah de én a Tenkaich 2-ről beszéltem. Lehet azt elfelejtettem beleírni. ...
  • Sasas
    köszike megnézem. Ha esetleg van még kód pls írjátok be.
  • martin23
    sziasztok!nekem egyedül Turles nincs meg:(valaki nem tudja h hol lehet megtalálni azt a két dolgot amelyeket ha össze fuzionálok akkor meg lesz Turles???pls
  • SzakYy
    #1983 - ittvannak a kódok, én még nempróbálatam a kódokat de biztos működik
    #2222 - itt van a +3küldetés
  • Sasas
    Sziasztok.
    Volna egy kérdésem.
    A DATA CENTER menu pont alatt valamilyen passwordod kell beírni hogy valami történnyen. Mi fog történni ha beírom illetve mi a password?

A másik kérdésem meg az volna hogy a DRAGON ADVENTURE menu pont alatt, a százalékom 86% (achievement ratio) de már megcsináltam. Szal kijött a végén hogy kik csinálták meg ilyenek. Ha valaki tud segítsen. Mert a tournamenteket is és a ultimate battleket is megcsináltam és .... :-(

PLS help. Thx
  • brodix
    GT:64 rész
  • karolyherceg
    Akkor az is üsd vágd, gyilkold, gyepáld, kameháme? :)
    Gyorsan végignézem a sorozatot, addig nemakarom végigvinni a történeti részt a Budokai 3ban :) A GT is beletartozik a történetvezetésébe? A GT hány részes? :)
    A sima DB böl nemkészült játék? Nemtudtok róla?
  • Szuperkaraj
    hát most a személyes véleményemet írom nagyon tömören :
    minden másban jobb kivéve a történetben : a történetvezetés nem éri el azt a szintet ami a Budokai 3-ban van...
  • karolyherceg
    Engem az érdekelne legjobban, hogy miben másabb, mint a Budokai 3. Abban is végégijátszás, torna, ... stb?