Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tom, majd megkérdezek emberkéket angol fórumokon hátha esetleg már tudják😊

Nem a sima db-tõl lehet játszani a story-t?
itt van még egy brutál a többit nézzetek meg mert ha felrakok egy párat akkor tele lesz az oldal<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

van még egy csomó katt a regény közepén a kék Tenkaichire

bocs lemaradt a kép

megnéztem "elvileg" jön a TENKAICHI 2 október 27.-én az eu-ban és az amcsiknál elvileg csak november 7 de a japoknál október 5.-én már megjelent. alig várom már hogy játszhassak vele. láttam ingame vieokat és ezekben kapásból legalább 10 új szereplõ van és azt ígérték hogy a rajzfilmben összes szereplõt aki harcol belerakják!!!!!!! a stori a csillagharcosok megérkezésétõl egészen a GT utolsó részéig tart. Itt egy cikk aki kicsit jobban tud angolul az simán megérti olvassátok el. Tenkaichi 2 (ezen az oldalon az images fülre katt képekért,videos pedig videókért)
aki nem tud angolul annak it a lényeg:
-ebben közel hetven karakter van de különbözõ módokban tudnak átalakulni így hát az összes játszható karakter száma 120 körül van
-a küzdõterek egy kicsit nagyobbak lettek és több a rombolható elem sõt visszarakták a Budokai 3-ból azt a funkciót is hogy ha csinálsz egy szupertámadást akkor az elpusztítja az egész küzdõteret😊(ezt kihagyták a Tenkaichi 1-bõl)
-a harcrendszer nagyjából ugyanaz de tettek bele új kombókat és feljavították a kameranézeteket is
-hál istennek visszarakták a harc közbeni átalakulást(szintén kimaradt az egybõl)és ennek hatásai is lesznek pl. ha vegitával,songokuval átalakulsz majomba akkor célszerûen az alaphoz képest lassabb leszel de erõsebb lesz a sebzésed
-(ezt nem biztos hogy jól fordítottam)-lehet benne 1 a 2 és 2 a 2 ellent játszani szal lehet egyszerre ketten tolni egy vagy két gép ellen(ez biztos hogy jó fordítás)-elvileg bármely két karaktert ebben a módban egyesülhet és így harcolhat tovább
-a stori mód a dragon adventure mode nevet kapta és a készítõk a stori 100% végigvitelére körülbelül 60 órát írtak minigamekkel együtt
-itt vannak a játékmódok:
<the obligatory training mode(ez a trénig mód)
<multiple battle modes(ezen belül-ultimate battle(100-as ranglistán kell feljutni)-tag battle(ez az a mód amit fenntebb leírtam a 2-2 elleni küzdelem)-dragon battle(ez nem tom mi majd meglátjuk)
>the evolution Z feature(karakterek testreszabása)
<dragon library(enciklopédia)
<data center(ha bemented ide a testreszabott karaktereidet kapsz egy jelszót amit meg tudsz ozstani haverokkal így ök is be tudják hozni ugyanazt a karaktert(ez szerintem egy jó funkció meg lehet majd egymással osztani a brutál karikat)
Nagyjából ennyi a lényege a 3x ekkora angol szövegnek.A képeket,videókat nézzétek meg a fenntebb említett címen és írjatok véleményt!!!!
Üdv: Adam
ez pl egy tag módos fusion karakter Supreme Kai és Goku talán

sigmavirus1
Uh, nagyon jól hangzik, már várom eu megjelenést.

Viva La Virus1!!!

Üdv!!!
Nem tudja valaki hogy mikor jön ki a Budokai Tenkaichi 2?????
kösz

UltimateGamR
Amugy a Budokai Tenkaichi a Budokai 3 és a Tenkaichi EGYVELEGE! A grafika ESZMÉLETLEN kidolgozott és élethû , sõt messze túlszárnyalja a meséjét. 3szor részletesebb textúrák.

Szabadon mozoghatunk a földön/Namekon... de NEM ám egyedül hanem van amikor 3an ( pl. Satan , Tien , Jamcha ... )

A karaktereket újrarajzolták és tökéletesre csinosították!

A kombókat újraírták , vagyis egy embernek több mint 50 féle támadása van....

Egyenlõre enyi tapasztalatot , az újjításoknak a negyedét se írtam le , de mek vissza játszani! Ja és a japó verzióval játszok és most a Namekon vagyok.

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Nekem is megvan! 😛
Mellesleg kitömörítve nekem is annyi!
Csak az a baj hogy japán szal szart sem értek belõle!Szal várom az angol verziót!
Dragon Ball powa ! 😉
Pás

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

Tehát teljes?Nekem az 1,4 gb-s van,ami kitömörítve 2.929 mb.

UltimateGamR
ÚÚÚRISTENNN!!!! most próbáltam ki ! hát ez valami eszméletlenül ISTEN KIRÁLYra sikerült!!!! Most akartam eladni a PS2m de emiatt a büdös életben nem fogom eladni!! Ez minden játékot ver!!! EREDETI zenék és hangok!!! Hihetetlen mennyiségõ opciók!!! A harcok lenyügözõek. Erre nem is lehetne mit mondani ez a játék maga a megtestesült királyság! DRAGON BALL FANOKNAK egyenesen kötelezõ és kihagyhatatlan! Szinte lehetetlen abbahagyni!!!!! Nem is irok többet egyenlõre ennyit , anyira magával ragadott a játék hoyg mentem is visza játszani és lefekvésig bese fejezem. Jó munkát végeztek a készítõk , sõt soha nem vettem eredeti játékot de ezt már elõ is rendeltem.

UltimateGamR
csak ugye az amcsi verzióból majd a szar angol hangok meg zenék lesznek , A japóban meg a chalahedchala .... szólal a menüben meg intróban és az már akkora feelinget ad hogy inkább megtanulsz japánul mint angolul. Ráadásul én japót tanulok és értem!!<#nezze>

Ok,köszi a képeket,csak azért kérdeztem hogy teljes-e,mert láttam egy ennél 100 megával kissebb méretût,amihez oda volt írva hogy demo,és egy 2700 megásat is.

Ultimate higgadj le, bárki megtehetné azt amit most te, de én pl. a japán nyelv miatt nem erõltetem még.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

UltimateGamR
de ha majd játszok vele a TVn csinálok egy pár képet

UltimateGamR
ugy hogy ha kicsomagolod akkor épphogy felfér a dvdre!

Krézi Máté, priviben.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

De akkor hogy lehet 1.46 gb a mérete?

UltimateGamR
TELJES!!!!!!!!!!!!!!!

amugysem érdemes még letölteni, legalábbis szerintem nem éri meg még most, ha 1 hónap múlva angolul, és 1 nap alatt le lehet szedni

ja, mióta is nemjött válasz a kérésre...illetve tett nem követte a kérést

TUDOM,de ez a teljes,vagy a demo?

UltimateGamR
ja és aki nemtudná ez a japán neve , az amcsiknál Budokai Tenkaichi 2 , japánban Sparking NEO

UltimateGamR
Bolondok vagytok vagy mi ? itt a wareznak a neve :

PS2DVD - Dragon Ball Z Sparking NEO

amugy lehet szedni: mininova , gamestorrents ...

Fyrex
nyugodjatok már le, warez max privátban

azthiszem sürgõsen elkéne egy házigazda

Avanti Crociati!

meik az a warez magyar oldal lécci valaki mondja el 2 nap és leszedem akármennyivel jön mondjátok el itt a címem [email protected] ez az msn meg a emailom is vagy küldjetek 1 privát üzenetet pls!!!!!!!
Na megtaláltam,de ez a teljes vagy demo?

Marikanéninél nem volt.Tehát nagyáruház,de ott sincs.

Figy, kijött egy új izû üdítõital, amit már nagyon vártál.
Hol keresed:

a) A kisboltban a Marikanéninél.
b) Nagyáruházak, nagykerek.

No ezen a nyomon indulj el 😊.

Találtam egy PS2-JAP-DEMOt ez az?

Úgy is jó,csak mondd!

De japánul 😊.

Mondd a címet,ahonnan le lehet szedni!

angolul:

n

Ez kamu?

UltimateGamR
KIJÖTT WAREZra a Budokai Tenkaichi 2 !!!!!!!!!!!!!

.....de baromi lassan lehet szedni mert több ezer leacher van és kevés a seeder

DE AKI leszedte az ne legyen özõ és tegye fel Bithumenra vagy El-Slra hogy minél több magyarhoz is eljusson!!!!

köszi

redraven8
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=13130935 ide 😊

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

redraven8
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=13130935

Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water

Ok.Majd mondd hogy hova raktad fel!

redraven8
Hát jó...sztem felrakom akkor a netre licit alapra és annyiért kell el amennyit adnak érte.

Szerintem nem ér annyit,az meg hogy karcmentes az nem biztos hogy igaz,ja és olcsóbb megrendelni az eredetit.

Hello arról tud valaki valamit hogy a tenkaichi 2-ben is lesz ilyen hülyeség hogy lekötik kit mivel kell megölni?Köszi!Ja és egy pontos megjelenést tudvalaki? (http://www.youtube.com/watch?v=5K18wViCCxY&mode=related&search=)-szerintem nagyon jó lesz!Köszi!
redraven8
Tekintettel arra,hogy egy ritka játékról van szó és karcmentes ezért 10 et mondanék...de ha nemteccik mondj valamit <#finom>

Tudom...Mondj egy árat!

redraven8
Mondjuk ezt a játékot magyarországon nemigazán lehet kapni...én is külföldrõl hozattam be.

20$ az kb. hány forint?

$19.82-be kerül a www.amazon.com-on újan.

Hát...Nem tudom mennyit ér egy ilyen tenkaichi.Mondj egy árat.

redraven8
Ajánlatot várok <#smile>