Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
"The release date of Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 has moved a week to the new date of November 3rd." Vagyis a Tenkkaichi megjelenése 1 héttel el lett tolva.
Valahol írtátok, hogy a DBZ-tõl a DBGT-ig mindenki benne lesz. Ebben a cikkben van egy sor:
"The complete DBZ mythology, from Dragon Ball to Dragon Ball GT; a total of 9 games modes for a toal DBZ Experience." Ha jól fordítottam, akkor elvileg mindenki benne lesz a DB, DBZ és DBGT-bõl.
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
azt szeretném kérdezni h látam neten h le lehet tölteni a dragonball tenakichit rapidos okossággal, de ntsc a kodolása ugytom h a magyar tvk pal-osak na most megoldhato lenne h mégis tudjak gamézni ezzel a fantasztikus gammével? mert most vettem ps-t és imádom ezt a gammét és feltétlen kiszeretném probálni, a 2ik részével együtt ami remélem hamar beszerezhetõ lesz
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

MO-n mikor jón ki a Tenkaichi 2?
És mennyi lesz?
Nekem meg van a Tenkaichi 1,de azt már rég kiakasztottam,úgy hogy mégis csak meg kéne majd venni.
Különben én láttam egy videót róla és nagyon cool,de nem sok újat véltem felfedezni.Viszont van 3 dolog amit egybõl észre lehet venni.
1:Új karakterek
2:Új technikák
3:Át lehet változni a játék közben(ez nagyon fasza lesz,legalábbis a videoban az volt
És persze vannak amiket lehet hallani:Új mozgásrendszer,új harc típusok(pl:3-3 ellen
Úgy hogy nagyon fasza lesz majd!!!
De addig is itt van nekem a jó öreg Budokai Tenkaichi!!!😄
Tenkaichi
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
igazából én sosem voltam jó ebben a leírogatósban mert mindig érzésbõl nyomom és nem figyelek rá
valahogy fel kell ütni aztán háromszöggel kell teleportálgatni
többet nemtudok segíteni sry
angolosítás nem jött még ki?
Avanti Crociati!
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
Gondolom elég amatõr kérdés lesz a következõ,de még csak nemrég vettem meg a Budokai3-at. Szóval ott járok hogy, Dragon Universe módban Gokuval Kid Buu-nál járok de elõtte kaptam egy potara fülbevalót, berakom skillekhez de nem tudom használni. Nem tudok átváltozni Vegettová. Hogy kell átváltozni? azt írja hogy p+k+g+e gombokat nyomjam de hát nekem nem változik át. Valaki magyarázza már el mert már kezd idegesíteni hogy mért nem megy!
szopjátok ki a cerkám
Amúgy meg ha ellopnád a játékot és észrevenné az eladó attól még nem kerülnél börtönbe,csak kikénne fizetned a játékot,esetleg kicsit kér kárpótlást,jobbik eset ,hogy nem csinál belöle nagyügyet és egy bocsánatkéréssel elvan intézve.De persze ez mind attól függ milyen kedves az eladó és milyen boltról van szó😊
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
1.megkeresed az adott boltot ahol kapható a game
2.megkeresed a bolton belül azt a helyet ahol megtalálható
3a.berakod a játékot a kosárba
3b.berakod a játékot a kabátzsebedbe ^^
4a.odamész a pulthoz és kifizeted
4b.észreveszi az eladó és mész a börtönbe 😄
itt egy pl rá:
itt egy példa:
Amikor sátánnal és gokuval Raditz ellen kell küzdeni! Akkor az elején beállítod hogy kivel akarsz kezdeni ( pl Goku ). Ha Gokuval emghalsz akkor autómatikusan jön a harcba sátán és lehet folytatni a verekedést onnét ahol gokuval abbahagytad.
Kicsit bonyolultnak hangzik de játékban nem az.
A képernyõn mindig csak te és az ellenfeled leszel , senki más.
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Akkor hirtelen elrepül goku és helyére vegita jön!
Sztem ez az de majd meglátjuk!
Legalábbis a japán az nagyon üt! Csak nem értek semmit!
De a játék a lényeg!
Szal angolban nagyon jó lesz!
Minden elõttem szólóval egyetértek a játékról szóló véleményben!
Na pás!
a filmet