Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://cdcovers.cc

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

Honnan vannak a borítók?

ronihun
100% hogy október 27?úgy látszik nem.😄 most tök szomorú vok.várhatok még 12 napot.😞

...

vki
Most olvastam az Atari oldalát, van rajta egy rossz hír.

"The release date of Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 has moved a week to the new date of November 3rd." Vagyis a Tenkkaichi megjelenése 1 héttel el lett tolva.

Valahol írtátok, hogy a DBZ-tõl a DBGT-ig mindenki benne lesz. Ebben a cikkben van egy sor:
"The complete DBZ mythology, from Dragon Ball to Dragon Ball GT; a total of 9 games modes for a toal DBZ Experience." Ha jól fordítottam, akkor elvileg mindenki benne lesz a DB, DBZ és DBGT-bõl.

ACER Aspire 5738ZG

vki
A újabb TV-k kezelik az NTSC rendszert is, de ha nem is kezelné, akkor ott az RGB kábel. Nekem van egy kis Alfacentauri TV, az NTSC-t nem kezeli, de a Budokai3 USA-s verziójával mégis színesben játszom.

ACER Aspire 5738ZG

rodzsi
hali all.
azt szeretném kérdezni h látam neten h le lehet tölteni a dragonball tenakichit rapidos okossággal, de ntsc a kodolása ugytom h a magyar tvk pal-osak na most megoldhato lenne h mégis tudjak gamézni ezzel a fantasztikus gammével? mert most vettem ps-t és imádom ezt a gammét és feltétlen kiszeretném probálni, a 2ik részével együtt ami remélem hamar beszerezhetõ lesz

brodix
Most olvastam egy hírt,és 100%,hogy Okt. 27-én kerül a boltokba!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
na így már jó!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
(nem így akartam😄)

brodix
HI!!!
MO-n mikor jón ki a Tenkaichi 2?
És mennyi lesz?
Nekem meg van a Tenkaichi 1,de azt már rég kiakasztottam,úgy hogy mégis csak meg kéne majd venni.
Különben én láttam egy videót róla és nagyon cool,de nem sok újat véltem felfedezni.Viszont van 3 dolog amit egybõl észre lehet venni.
1:Új karakterek
2:Új technikák
3:Át lehet változni a játék közben(ez nagyon fasza lesz,legalábbis a videoban az volt
És persze vannak amiket lehet hallani:Új mozgásrendszer,új harc típusok(pl:3-3 ellen).
Úgy hogy nagyon fasza lesz majd!!!
De addig is itt van nekem a jó öreg Budokai Tenkaichi!!!😄
Tenkaichi

UltimateGamR
egyik se , de egy hete rendeltem meg a Budokai 1et , Budokai 3 Collector editiont , igy 2 eredeti taggal bûvül a család

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

aztaleborultszivagépit, ebbõl hány eredeti? 😄 de ha nem azok akkor is angyon szép látvány

UltimateGamR
törölt hozzászólás

ha "atomerõmû" géped van akk esetleg az 1et 30 fps-sel, de am nemhiszem h élvezhetõ szal vegyé ps2õt

ronihun
Az 1-et asszem lehet

...

GyuriX2572
Gondolom már párezerszer megkérdezték, de PC-n lehet élvezhetõen futtani valamelyik Budokai-t emulátorral? (link) Köszkösz!

ronihun
😄 Akkor mindegy.Amúgy most okt. 27 vagy 25 a megjelenés?

...

Fyrex
kurvára ugyanaz mint ezeken a képeken ergo semmi értelme...

Avanti Crociati!

ronihun
-.- én olyan képekre gondoltam amiket õk fényképeznek a játékról amikor õk játszanak.

...

pl ez is egy kép, de alatta is van. de ha felnéznél a gamespotra akk látnál képeket

ronihun
Nem tudtok felrakni egy pár képet a Sparking neo-ról?

...

Fyrex
hát az nem egyszerû

igazából én sosem voltam jó ebben a leírogatósban mert mindig érzésbõl nyomom és nem figyelek rá

valahogy fel kell ütni aztán háromszöggel kell teleportálgatni

többet nemtudok segíteni sry

angolosítás nem jött még ki?

Avanti Crociati!

Callme
Hello mindenkinek! NEm tudja valaki, hogy a Sparking Neo-ban hogyan kell a "három teleportálásos" kombót megcsinálni?

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Van valamelyik játékban online mod?

THX

Fyrex
cdcovers.cc

...

Avanti Crociati!

Megtennéd hogy átküldöd a kinyomtatható borítóját e-mailben?([email protected])

Fyrex
^^

errõl van szó 😛

Avanti Crociati!

elég ferdén van vágva a borító😄
Fyrex
kicsit jobban megnézed választ találsz a kérdésre 😊

Avanti Crociati!

ronihun
Ez eredeti?ha igen akkor mennyi volt? ha mg nem az akkor sry

...

Fyrex
hát van ennél szebb látvány? ^^

Avanti Crociati!

mivel többfajta fuzió van többfajtaképpen lehet elõhozni õket, vana mit dragon rushal(gombkitatlálós módszer) L2-vel átmész pirosba és jonagyot belevágsz/lõsz az ellenbe majd kör, van átmész pirosba, és és az ellenfél elõtt L2 ujra(ez alapbol az ultimate attack, amivel sok esteben felrobbantod a bolygot, de ha fuzio van berakva, akkor elõször ez az átváltozás) szal amit te akarsz, az L2-vel átmész pirosba, majd ellenfél elõtt ujra L2, ekkor felütöd/felrugod, és gyors kapsz egy kombináciot, amit bekkel ütni
Hello
Gondolom elég amatõr kérdés lesz a következõ,de még csak nemrég vettem meg a Budokai3-at. Szóval ott járok hogy, Dragon Universe módban Gokuval Kid Buu-nál járok de elõtte kaptam egy potara fülbevalót, berakom skillekhez de nem tudom használni. Nem tudok átváltozni Vegettová. Hogy kell átváltozni? azt írja hogy p+k+g+e gombokat nyomjam de hát nekem nem változik át. Valaki magyarázza már el mert már kezd idegesíteni hogy mért nem megy!

szopjátok ki a cerkám

Fyrex
hát gyerekek ez fantasztikus lett

kötelezõ darab

Avanti Crociati!

4.c nem veszi észre és sikeresen elloptad a játékot.
Amúgy meg ha ellopnád a játékot és észrevenné az eladó attól még nem kerülnél börtönbe,csak kikénne fizetned a játékot,esetleg kicsit kér kárpótlást,jobbik eset ,hogy nem csinál belöle nagyügyet és egy bocsánatkéréssel elvan intézve.De persze ez mind attól függ milyen kedves az eladó és milyen boltról van szó😊

Callme
Hello! A Sparking Neo-ban Vegitával direkt nem lehet Majin-be átváltozni?

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Balyy
Hy!
Lehet már tudni vmit h kapható lesz-e mo-n?

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

a bolti letöltés menete:
1.megkeresed az adott boltot ahol kapható a game
2.megkeresed a bolton belül azt a helyet ahol megtalálható
3a.berakod a játékot a kosárba
3b.berakod a játékot a kabátzsebedbe ^^
4a.odamész a pulthoz és kifizeted
4b.észreveszi az eladó és mész a börtönbe 😄

sigmavirus1
Boltban

Viva La Virus1!!!

Melyik részét?

Hello, ha valaki tud a Dragonball BUDOKAIt hol lehet letölteni írhatnátok elõre is köszi.
semmi gond, csak tájékoztató jelleggel írtam, nem harapok 😄

UltimateGamR
nincs benne 2 - 2 elleni közdelem!
itt egy pl rá:

itt egy példa:

Amikor sátánnal és gokuval Raditz ellen kell küzdeni! Akkor az elején beállítod hogy kivel akarsz kezdeni ( pl Goku ). Ha Gokuval emghalsz akkor autómatikusan jön a harcba sátán és lehet folytatni a verekedést onnét ahol gokuval abbahagytad.
Kicsit bonyolultnak hangzik de játékban nem az.
A képernyõn mindig csak te és az ellenfeled leszel , senki más.

Nem vagyok bennt biztos de a tutorialban van egy réz amikor megmutatja hogy son-gokuval hogy lehet behozni vegitát!
Akkor hirtelen elrepül goku és helyére vegita jön!
Sztem ez az de majd meglátjuk!

ja és tudsz esetleg valamit errõl a 2-2 elleni küzdelemrõl??

Nagyon nagyon fasza!
Legalábbis a japán az nagyon üt! Csak nem értek semmit!
De a játék a lényeg!
Szal angolban nagyon jó lesz!
Minden elõttem szólóval egyetértek a játékról szóló véleményben!
Na pás!

egyébként szerinted milyen lesz a tenkaichi 2?

bocs hogy rosszat írtam de én csak a cell küzdelemig láttam😊
a filmet

bocs hogy kiábrándítalak, de ez nem fúzió, hanem Tapion a movie13-ból 😄