Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kijozu
meg még az kéne h kipörgettem a dbzbt2-t és a gokunak nincs meg a spiritbomb:S
nem tudja valaki h lehet oda adni?
ja meg láttam videókat a neten h halott songokuval vagy de nekem az sincs:S
plz help

^^Arielle Forever^^

kijozu
a Dragon Ball Z Budokai Tenkachi 3 nem lesz ps2-n NetPlay?

^^Arielle Forever^^

brodix
ja,és egyébként ott az online rész is,próbáltam(egybõl kikaptam; OMG mások ro*adt jó nyomják)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
hello Kreeder44!
NEHOGY Z KITÜNTETÉSSEL VIDD VÉGIG!!!!!!!
Én megszenvedtem max csillaggal minden nehézségi fokon,vagyis nem mindenen,hanem az elsõ hárman,és semmit nem kaptam.
vagyis kaptam néhány videót: a sagak voltak benne,az alap intró zenéjével(azzal a japánnal,meg egy másikban angol változatával)
szal azt sem tudom,hogy ezt amiatt kaptam-e,de szerintem nem érdemes ennyiért szenvedni.
Bááááááár így tovább tart...
Ja,egyébként itt ki nyomatja a Burst Limit-et?
És ki az aki ps3-on?(én azon)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Smithie
Hát annyit esetleg egy Tenkaichi széria fog megérni PS3-ra...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Kreeder44
PS3 on tegnap megvettem a burst limitet végig is mentem hamar változó nehézségi szintekkel... van valami bónus karakter gohanbol csak a teengohan a legnagyobb??? vagy trunksbol???vagy végig Z kitüntetéssel kell megcsinálni és kapok valami extrát vagy ennyiben ki is merült a game mert akkor nem ért meg 16000-ret XD tudom lehet máshol olcsóbban is kapni 😊

Én nemtom,hogykell elöidézni,csak vittem a storyt aztán gyültek a gömbök majd elöidéztem majd a vörös sárkány jött elö.
üdv lécci válaszoljatok rá!!Red Shenron's Wish-t hogy lehet megidézni???ettöl kérhetném chi-chit.A sima Shenront megtudotam onnan lehetett GOhan-t választani..Red Shenron's Wish elõjöjjön mit kell csinálni???7 kristálygömböt összeszedtem de csak a simát hozza be..

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Pilaf Machine hol lehet meszerezni??eggyik oldal azt irjsa super wolrd turnamentlvl 2 de az nincs meg csak sima world tournament FONTOS😄 vki lécci má aki tudja

Hát igen R3al de azt ki is jelzi! Én ugy értettem,hogy ugyszeretnél váltani,hogy magadtól!Ugy nemlehet csak mikor a gép kiadja oldalra hogy R3 akkor! 😊
#5437 ere tudja vki a választ?😄

de lehet valtani R3 mal es mar sikerult elvernem csak rakelet joni a taktikara

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

hali!Nappa ellen nem lehet váltani!!adja magától a gép!!
És nem baj ha chaos meghal jön tenshin majd piccolo meg aztán Gohan végül Goku.
De persze ha már tensinnel sikerül akkor a többi nem jön.
üdv bt3 lenne szó..Pilaf Machine hol lehet meszerezni??eggyik oldal azt irjsa super wolrd turnamentlvl 2 de az nincs meg csak sima world tournament

Smithie
Figyeljetek,szerintem meg egy hsz-ben lehetne több kérdést is feltenni,megválaszolni,esetleg nyelvtanilag helyesebben kellene megfogalmazni mit is szeretnétek,akkor talán még én is adnék válaszokat!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

kijozu
figyelj!
tucc kombókat?
pl olyat h 4x megnyomod a 4zetet de közbe told fölfelé az analógot és utána tartsd lenyomva a 3szöget és x utána asszem kör vagy nem tom!

^^Arielle Forever^^

kosz a biztatast 😄 de mar vagy 1000x kidoglotem ha gokuval kene meni azal siman meglene

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

kijozu
jaja én is simán legyûrtem de tensinhan meghalhat xD

^^Arielle Forever^^

annál a résznél vagy mikor Nappát kell megölni???? nekem az simán ment chaozzal csak töltöttem közelébe mentem azt lõtem...ha nem megy ragd kisebb fokoztra..szerintem csak tölcs azt lõj😄

jooo en felatam sehogy nem lehet ezt a buzit megolni 5 elet van + a pajzs nekem meg van 2 mind 2 emberel

csõ super wolrd tournamentem mikor lessz??mer ott lvl2esen kéne végig vinni (pilaf m )de oylat nem látok csak wolrd tournamentet...vkis egítsen lécci

jah telleg koszi a helpet

ott bal oldart írja is

Spunge asszem R3

Az 5420-as hozzászólásban elhangzott kérdésre engem is érdekelne a válasz! Mielött elfelejtõdne! Köszi!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Sziaztok

azt szeretnem megkerdezni hogy lehet history modban embert valtalni most nappa ellen harcolok es teinsinel nem tudom megverni?

tenkaci 3hoz vki tud végigjátszást magyarul??? fõleg karik érdekelnek

#5421 vki nem vágja??

kijozu
én most voltam az 576-ban és ott láttam a dbzbt3-at a dbzbt-t a dbzb2,3-at!

^^Arielle Forever^^

én is az 576ba vettem és szerintem 8k-t bõven megér...Most meg majd az 1et is megveszem...Fusion discel milyen lehetõségek nyilnak meg??

hellótok!
Nemrég vettem meg a budokai tenkaichi 3mat van 1 csomó torna de mindeggyiket más fokozaton lehet jáccani...pl ahol a megszerezhetõ karakterek vannak azokatat a tornákat sose adja be...pl ha beadja a otherword turnamentet lvl 3-mon és nekem meg lvl 2 kéne akkor végig kell vinnem a lvl 3-mat azt a lvl 1-tt??vagy hogy is van ez?😄
És chi-chit csak kirástálygömbel lehet idézni?????

brodix
hali!
nem tudom mondták-e már,de 576.hu-ban eredetiben meg lehet venni a budokai játékokat!(a tenkaichi 1,2,3-at is!)

kijozu
jah bocs h 2x írok!
Slim Ps2-m van csippelt és van rajta Internet dugasz😄

^^Arielle Forever^^

kijozu
Nem tudja valaki hogy lehet a dbzbt2 vagy 3-ban multizni?
mert láttam már videót a neten😄
kösz

^^Arielle Forever^^

Smithie
A hIbA aZ öN kÉsZüLéKéBeN vAn!<#nevetes1><#idiota>

kijozu
tök jó tolom a tenkaichi 3-at😄
kb nem használálok soha ilyen nagy támadásokat csak néha😄
mindig csak verekedek és tök sok jó kombót találtam😄
meg kb mindenkit elverek(nem easy bot nem tom mien mert japán)
egyébként kinek van még olyan h csúszik a hang? xD
mert nekem pl ha visszaalakulok pl ssj2 bõl akkor miután már visszaalakult utána jön a hang:S meg ha jön a pálya bemutatója és egybõl eltekerem amikor még nincs zene akkor amikor a karik beszélnek a legelsõ aki dumál csúszik kb 3-4 mp-t a hang xD

^^Arielle Forever^^

😊 Azé köszi!!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

kijozu
ja de xD

^^Arielle Forever^^

ronihun
ö nem ezt mondta?

...

kijozu
nem a japán a Dragon Ball Z Sparking Neo az Eu/Usa Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2<#felkialtas>

^^Arielle Forever^^

Sparking neon a BT2 japán verzének a címe?

kijozu
kösz, már megy de nagyon gyenge xD Majin Vegeta simán elvert 2x xD

^^Arielle Forever^^

Drephis
hát próbáld ki<#wilting>

help

kijozu
de csak akkor tudok h ha a sayaman ruhában van nem xD
szal nem a lila+piros öv

^^Arielle Forever^^

persze...vedd meg<#hehe>

Drephis
jobbra+R3

help

lenyomod az R3-at
kijozu
hello!
tudja vki h kell a bt3 ban songohan-al(felnõtt) átmenni Sayaman-ba?
mert nekem nem megy:S

^^Arielle Forever^^

PETI DK
Üdv!
Letöltöttem a játékot 1-2 héttel ezelõtt,megprobáltam multiplayer-be jáccani ki is irt pár szervert ésha rámegyek akkor kiirja INVAILD_CD KEY
És számlál valamit...
Tudna valaki segiteni?

kijozu
nekem a full japó verzió van meg és csak a menüben akadozik néha mert olvasófejtisztítás kéne neki<#vigyor1> meg talán mert amikor kiírtam 4x sebességen közben gépeztem meg minden és amikor egy 4 gigás gamet 4xesen írtam ki és hozzáse értem a géphez semmi baja nem volt<#nevetes1>

^^Arielle Forever^^