5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • szabolcs94
    Ja és hogy tok életet vissza tölteni????
  • szabolcs94
    Helo szia nincs ijen hogy pig de már meg van mindeggyik bodies és néztem az itemek között is és ott sincsen ez a pig valami meg tudná mondani valaki hogy hol van??? Válaszotokat elöre is köszönöm......
  • Black Hawk
    shop és a zöldek között
  • szabolcs94
    hol lehet megtalálni azt a Bodies cuccot,mert nem találom
  • Black Hawk
    van egy olyan cucc hogy Bodies valami az adja az élet pontokat 1 es szint +1000 2 es + 2000 ... 4 ig utána még ajánlok egy Itemet is valamilyen pig :Dvagy valami hasonló visszatölt 5 életet :D
  • szabolcs94
    Helo sziasztok a dragon ball z infinite world-ben el akdtam ott hogy dermestöt kell legyöznni mikor átalakultam sszuper csillagharcossá de tul erös és már le vettem leg könnyebre de nem. is azzal lenne a baj hanem azzal hogy nem tom hogy lehet életet fejleszteni mert már probáltam venni be is raktam hogy sic health 1 vagy 2 nem tom de nem és igy tul erös mert nagyon hamar meg halok m válaszotokat elöre is köszönöm......
  • ironhorses
    Igen a Tournamenteket ha viszed ad karaktereket!
  • Donn
    akkor lehet hogy a tournamenten kell, kösz
  • Black Hawk
    nem tudom nekem megvan az összes de én csak a storyt vittem végig meg tournamenteztem
  • Donn
    Tudna valaki segíteni? Hogyan tom megszerezni a bt3-ban az összes karaktert??
  • Drephis
    angol, van
  • Prof William
    Ja és milyen nyelvű? Van benne választható japán hangsáv?
  • Black Hawk
    tényleg a tutorial részeknél krilinnél van egy AURA BURNING nevű rész nem tudom mit kell csinálni. Valaki Help :D
  • Black Hawk
    megéri jó átvezetők csak kevés
    minden karakternek van ultimate támadása.
    Hibát nem igazán találtam a grafikában.
    igazi dragon ball hangulat...
    sztem 100% csak kevés a nehézségi szint.
  • Prof William
    Megéri a pénzét? gondolkodok a megvételén. Ha tényleg 99%-os akkor megéri. :)
  • Smithie
    Jó kis befejező rész ez a PS2-es szériának! Szép korszak zárult le ezzel...
  • Black Hawk
    nagyon jó lett az Infinity Worlds :D
  • bobbii
    Hi!
    nemrég megvettem a Budokai Tenkaichi 3-at de itt irogattatok olyeneket hogy Shenron Wish meg Red Shenron Wish ezek hol vannak benne? vagy azok a sima budokai-ba vannak?
  • Balyy
    Hát ez az infinite world beszarás! Néha szarrá röhögöm magam! :D
    SSJ4 gogeta-nak a kamehameja nem egyszerű! :D
    Meg amikor el kell kapni a majmot! Hát nem semmi játék! :D
    Egyébként ez egy felújított budokai 3 de az volt eddig a legjobb szóval jó is h megcsinálták! A B3-at is kitoltam 99%ra! Azért nem lett 100% mert nem tudtam mi hiányzik! Szóval érdemes kipróbálni! Én tuti végig tolom!
  • brodix
    na erre gondoltam
  • redday
    omg milyen fake trailer... és tényleg bevetted:\ neo volt ott...d
    amúgy 2009ben tényleg lesz 1 dragon ball movie de az nem ilyen lesz. most nem keresek videot, de justin vmi a goku benne.:)
  • brodix
    sg-n is volt egy cikk róla.
    elég szánalmasnak néz ki
  • szabolcs94
    EZ hihetetlen lehet hogy lesz dragon ball fil a amozikban 2009-ben http://www.youtube.com/watch?v=f4Nv9VL7uXc&NR=1

• kill3r21
    Bocs, fiuk lányok, ez nem ide illik de azért lessétek be...:)
  • ironhorses
    Ebbe az infinite world-be lehet fejleszteni a karaktert valahogy nem tudjátok? Mert kicsit igazságtalannak érzem, hogy van, hogy 5 egységnyi élete van az ellenfelemnek míg nekem csak 3. Vagy én vagyok túl béna?
  • deak91
    hi!Valaki tudna segíteni?A Buu sagában Majin Vegitát is le kell győzni és csak úgy lehet tovább menni vagy ki lehet hagyni és mással nem is kell végig vinni a story modot?Vagy olyan mint a Budokai3,hogy mindenkivel külön kell végig vinni?Előre is kösz.
  • sigmavirus1
    Ott is Infinite World, bár még nem jelent meg náluk. Majd csak december 5.én. Egyenlőre csak amerikai verzió van.
  • ironhorses
    Ennek az infinite world-nek a japán változatának van valami külön neve? Arra gondolok, hogy a tenkaichiknek volt. PL:sparking neo,meteor. Vagy ezt, hogy találom meg japánul?
  • Smithie
    PS2-re ez az utolsó DB játék,a gyengébbek kedvéért pontosítok.De mivel DB topikban vagyunk nem értem miért volt ez kérdés...
  • timantes
    nagyon jó lett a játék , minden elismerésem , külön jó dolog hogy beletettek különféle feladatokat. pl a mennyországi kigyóhídon vagy micsodán , már nem emlékszem mi a neve, elég hangulatos a futás. jöjjön még ki pár hasonló DBs játék PS2re , nem bánnám
  • timantes
    nem ez az utolsó játék ps2re , max az utolsó db , nem mindegy
  • Smithie
    Jó lett!
  • kill3r21
    Infinity Word Intro
    Lerippeltem emuval az introt ha valakit érdekel :)
  • Smithie
    Lehet előrendelni is,sajnálom hogy ez az utolsó gamma ps2-re,még mindig azt mondom hogy jó gép...
  • Drephis
    nem rossz a játék, de nekem ez leginkább csak egy felújított budokai 3
    ettől függetlenül végigjátszom :)
  • Tombi
    Az aláírosomban szereplő dbz oldalon jo seedel, de többször nem emlitem meg.
    Amúgy passz
  • Drephis
    jah... csak mindenhol rácuppantak, nincs valami hely ahol jó a seed?
  • Tombi
    Nos jelentem megjelent a játék "beszerezhetö" változata :)
  • Smithie
    Elvileg,de változások fennállhatnak mindig...
  • kazuma89
    576ba lessz 10.én?????Én szerintem csak karácsonyra kapom meg:(
    Lovém meg nincs most rá