Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy havernak kellene memoria kártya a ps2 be nemtud neki vki szerezni? mert én csak a ps2 mel adom el. szal 64mb osat tudunk 3000ftért neki elég lenne egy 8mb os is nicns vkinek eladó?adna érte olyan 500ftot.
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
innen letudod szedni a BT2-3-at.Jó játszást.
Jól kell öszeválogatni.
én kb 1-éve(ha nm több) nyúzom a game-t de csak pár hónapja kezdtem el fejleszten a karikat:-)
és h.mindene fullon legyen?? Elöször is dragon pontjaidat be kell váltani majd kiválasztod mit szeretnél betenni,ottvan h.hány helyet foglal el az itemek közül.
Végülis elmagarázni nagyon nm lehet,de magadtól rá tudsz jönni!
kösz
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
vagy nm a bud.t.3ról van szó?
akkor sorry
Egyébként tényleg kár hogy ezt a jó Dragon Ball-os topikot egymás anyázására használják egyesek... PÜ-ben kellene lerendezni a mocskos dolgaikat...
<#bdead>#bdead>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
1. Retardált, az anyád nyomorék!
vagy
2. Retardált az anyád, nyomorék.
Nem mindegy, hogy valakinek az anyja retardált vagy nyomorék! <#heureka>#heureka><#kuss>#kuss>
és olyan gondom van hogy mindenkivel végigvittem a storyt,már ameddig, mivel nem tudom hogy kell a Gt saga-t elkezdeni, hogy mire kell rámenni...
szal PLS <#help>#help>
az állatkertben legalább az állatok tják, hol a helyük, és hol a határ...
a legtöbb forumozo még ezeket se tja 😄
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Az miért van h.a game nm adja be Vegetát csak ugy mikor még gonosz meg ssj4ben +gotenks-t se?
Talán már tropa a lemezem??
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Játsz sokat és akkor jó leszel,verhetetlen!<#boxer>#boxer>
Bosszantó hogy nem ismerik a google-t
Meg hogy mi értelme van a Data Centerben a karakterek passwordjeit beirogatni? THX a válaszokat elõre is.
És ha már párszor próbáltad akkor tudod,h.mikor változik át majommá.Tehát akkor nm noyomod meg az r3atahogy kéri hanem figyelmen kivül hagyva szétzúzod Vegeta-t- :-)
Sok sikert!😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!