Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy már megvan és kurva szar! Nekem japán zenékkel kell! Úgy van meg az igazi fíling! Letöltöttem egy olyat is hogy angol nyelven van de japán zenékkel, csak az meg akadozik és lefagy. Szóval már csak az eredeti japán menthet meg!
Mért nem töltöd le a BT3-at simán mondjuk angol nyelvvel és átállítod a hangokat japánra?Én úgy csinálom, azt legalább megértem mirõl van szó.
Tudna valaki linkelni egy torrentet a az eredeti japán tenkaichi 3-hoz? Nagyon kéne!! Mert amit leszedtem az nem ment. Szóval az kell ami teljesen japán, japán zenék, minden! Köszi!!
msnen elérhettek : [email protected]
sziasztok elado egy ps2 2 éves pocre viszi a gamekat fejcsere lett benne csippelt kiprobálhato nyugottan nálam 1 karra és 1 memcardal (8mb)

amugy havernak kellene memoria kártya a ps2 be nemtud neki vki szerezni? mert én csak a ps2 mel adom el. szal 64mb osat tudunk 3000ftért neki elég lenne egy 8mb os is nicns vkinek eladó?adna érte olyan 500ftot.
soulhunter
én is köszi 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Köszi szépen.
szabolcs94:http://btjunkie.org/search?q=dragon+ball+budokai+tenkaichi+3
innen letudod szedni a BT2-3-at.Jó játszást.
Helo szaisztok tudna nekem valaki segiteni hogy honnan töltsem le a dragon ball z sparking meteort vagy a dragon ball z sparking neot ha valki tud linket. Mindegy mejikhez de légyszi küldjön már egy linkt válaszotkot elöre is köszönöm..
én is azóta játszok vele amióta megjelent,de a BT3-ban valahogy nem tudok rájönni hogy kéne csinálnom,hogy minden max.-on legyen,nem úgy mint a BT2-ben.Fejlesztéssel is így vok.Amióta megjelent azóta csinálom,de eddig nem jöttem rá hogy lehet.Ezek szerint akkor sehogy nem lehet megoldani.Azért kösz.
hát hogy mind a 7helyre be tudj rakni valamit ahhoz olyan cuccokat kell betenni amik egy helyet foglalnak,ez egyértelmü,de ha valami bikábbat tenél be azok min 2-3 helyet foglalnak.
Jól kell öszeválogatni.

én kb 1-éve(ha nm több) nyúzom a game-t de csak pár hónapja kezdtem el fejleszten a karikat:-)
II Rocky II
+fav .]

24 - Exile -Nov.23

Kösz megalodon ezeket már megcsináltam csak azt hittem h. meglehet csinálni azt h. minden max.-on legyen ugy hogy arra a 7 helyre beférjen.Azér kösz.
hát azt nem is lehet használni de ugyanakkor az életeröd megnö.
és h.mindene fullon legyen?? Elöször is dragon pontjaidat be kell váltani majd kiválasztod mit szeretnél betenni,ottvan h.hány helyet foglal el az itemek közül.
Végülis elmagarázni nagyon nm lehet,de magadtól rá tudsz jönni!
Hali!Az lenne a kérdésem hogy a BT3 evolutionZ-ben miket rakjak be,hogy a karakternek mindene fullon legyen?Meg az is érdekelne,hogy szintén BT3-ban Ginyu amikor a body change támadását használja,csak én nem tudom használni a felvett karakter képességeit vagy ezzel más is így van?
kösz
azmár megvan elvileg..deh nemkaptam meg õket<#rolleyes>

Black Hawk
há végig viszed a storyt 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

és õket hogytudom megnyitni?<#vigyor3>

Hello lenne egy kérdésem , hogy lehet megszerezni Dbz BT3 a red potaratokat ?? <#help>
Black Hawk
van ám tenkaichi 3 is te 😄 abban valóban van super c17 baby meg a többiek 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

neve nm jut eszembe szárnya van az is sárkány omega mellett van a game-ben.
vagy nm a bud.t.3ról van szó?
akkor sorry
Black Hawk
nincsen GT saga... csak 4 gt karakter van. gogeta ssj4 vegita goku ssj 4 omega shenron

Smithie
Tökéletesen igazad van,és nem veszem kötekedésnek!😊

Egyébként tényleg kár hogy ezt a jó Dragon Ball-os topikot egymás anyázására használják egyesek... PÜ-ben kellene lerendezni a mocskos dolgaikat...

<#bdead>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

torrente
Mondatot nagy betûvel kezdünk és a mondatot írásjellel fejezzük be (mondjuk egy ponttal, de ha mély érzésekkel írtad azt, amit, akkor felkiáltójel is lehet). Ezenkívül egy vesszõt is hiányolok a mondatodból, amivel gondolataid szépségét elválasztod:
1. Retardált, az anyád nyomorék!
vagy
2. Retardált az anyád, nyomorék.

Nem mindegy, hogy valakinek az anyja retardált vagy nyomorék! <#heureka><#kuss>

nah szóval...végre lett idõm, és elkezdtem a Budokai 3at<#buck>
és olyan gondom van hogy mindenkivel végigvittem a storyt,már ameddig, mivel nem tudom hogy kell a Gt saga-t elkezdeni, hogy mire kell rámenni...
szal PLS <#help>

soulhunter
bocs, ki kell h javitsalak, de nem kötekedésképp, csak ténymegállapitásként 😊

az állatkertben legalább az állatok tják, hol a helyük, és hol a határ...
a legtöbb forumozo még ezeket se tja 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

nna mi van kihaltunk!?

Az miért van h.a game nm adja be Vegetát csak ugy mikor még gonosz meg ssj4ben +gotenks-t se?
Talán már tropa a lemezem??
ronihun
hihi

...

retardált az anyád nyomorék
Smithie
Ez jó,kezdem úgy érezni ezen a fórumon magam mint egy állatkertben...Bár akkor még finoman fejeztem ki magam!😄<#beka3><#beka2><#vigyor5>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ronihun
te meg retardált nyomorék vagy...

...

hogy te milyen okos vagy..
Én tudok egy csalást!
Játsz sokat és akkor jó leszel,verhetetlen!<#boxer>
Hello mindenki vki nem tud BT 3-hoz csalást?elõre is köszönöm.Viszlát!
soulhunter
kösz a linket, kapásbol 2 embernek neki is állok a leirás alapján 😊

soulhunter
vidd végig a kapottakkal is (már amikkel még lehet)

Black Hawk
tess
Bosszantó hogy nem ismerik a google-t

Üdv. Azt szeretném megkérdezni, hogy a DRagon Ball Budokai 3-ban hogy lehet további embereket szerezni? Van már pár tehát vegitával és son gokuval is többször végigvittem már és kaptam is pár ujat de ennyi nem tudok továbbjutni... szóval hogy lehet további emberket kapni?
Onnan is ki lehet nézni a passwordjüket.
De azok a karakterek alapból bent vannak a duelben.
Drephis
amelyik kari kódját beírod, azt megkapod duelbe

help

Sziasztok.Nem tudjátok hogy a Budokai Tenkaichi 3-ban lehet a karaktereket 7-esnél nagyobb Ability Limitre fejleszteni?

Meg hogy mi értelme van a Data Centerben a karakterek passwordjeit beirogatni? THX a válaszokat elõre is.
Tekern kell a bal oldali joyt!!nm kll ezerrel mert mikor már látsik h.letolod az ö támadását,h.már majdnem visszájárra sül el a cuccakko már nm is kell tekerni.Az elsö 5-6mp alatt kell jól forgatni körbbe körbe,az irány mindegy.

És ha már párszor próbáltad akkor tudod,h.mikor változik át majommá.Tehát akkor nm noyomod meg az r3atahogy kéri hanem figyelmen kivül hagyva szétzúzod Vegeta-t- :-)

Sok sikert!😊
köszi! megnézem. arra gondolsz ahol vana yamcha game meg a tulvilági torna stb,az ottani cell gamesre?? Ott meg azt nem értem h.nehézségi fokozatot hogyan kell választani.Nekem mindig kiadja h.milyen nehézsgen játszhatom aztán azon kell csinálnom,nm tudok változtatni rajta.😞
Drephis
cell games tournamentet level 3-on meg kell csinálni, ha jól tudom

help

Te csak azt az egyet akarod feloldani?? Azt nm tom hogy kell de megvan bár nm tom hogy csináltam. de Dermesztö apját viszont én nm tudom hogy kell megszerezni!:-(
kijozu
a budokai tenkaichi 3-al lehet neten nyomni?😄

^^Arielle Forever^^

fsgh
a legujjabban ami ps3ra és x360-ra van

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

erik10
A BT3-on? ott igen

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

fsgh
lehet ezzel 2-en nyomni? szal offline egymás ellen?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!