Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem ez az utolsó játék ps2re , max az utolsó db , nem mindegy

Smithie
Jó lett!<#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

kill3r21
Infinity Word Intro
Lerippeltem emuval az introt ha valakit érdekel 😊
Smithie
Lehet elõrendelni is,sajnálom hogy ez az utolsó gamma ps2-re,még mindig azt mondom hogy jó gép... <#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Drephis
nem rossz a játék, de nekem ez leginkább csak egy felújított budokai 3
ettõl függetlenül végigjátszom 😊

help

Tombi
Az aláírosomban szereplõ dbz oldalon jo seedel, de többször nem emlitem meg.
Amúgy passz

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Drephis
jah... csak mindenhol rácuppantak, nincs valami hely ahol jó a seed?

help

Tombi
Nos jelentem megjelent a játék "beszerezhetö" változata 😊

Smithie
Elvileg,de változások fennállhatnak mindig...

576ba lessz 10.én?????Én szerintem csak karácsonyra kapom meg😞
Lovém meg nincs most rá

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Tombi
Remélem kijön, nem szeretnék csalódást okozni 😊

Smithie
Valami olyasmit olvastam én is,de itt kb 10-én lehet majd megvenni...

Azt olvastam valahol, hogy Nov. 4.-én adják ki az infinite world játékot? Igaz ez?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Smithie
Nemsokára,aztán lehet gyûrni a jó öreg PS2-öt...

jöhetne má az infinite wolrd elég kihalt ez a topic😄

Smithie
Már az van!😉

reméllem is mer ha nem kurva 1 világ lessz😄

Smithie
Ebbe oszt' minden benne lesz!😄

Hát ez kurva jó tralier ott van rendesen burns limitnél eddig nekem jobban bejön..De nálam eddig a tenkaichi 3 a nyerõ..bár abba a történet mód nagyon le van egyszerüsítve...ebbe lessz legalább rendes történet mód jó aprólékosan ahogy nézem...

Smithie
Jó lezárása lesz a PS2-es korszaknak,aztán jöhetnek az újabb csodák nextgen-re...<#smile>

Drephis
DBZ: Infinite World trailer
pár mini játékot megmutatnak benne 😊

help

Infinite Wolrd nálunk mikor jelenik meg???Reméllem nem késik mint a Tenkaichi 3 576ba csak nyártol lehetett beszerezni azt tavaj õszel meg má kijött.

Smithie
DB "Fíling" a legjobb eredetiben!<#eljen>

reméllem is mer nincs csippelve a gépem meg játékot eredetibe jobban szeretek😄 Olyan szép tokjuk van na meg ez még DB is lessz😄

Smithie
Lesz,megbízható forrásból tudom!😉

Én is 576-ba vettem meg még nyár végén szerintem is megéri😄
576-ba szerintetek kapható lessz a DB Infinite Wolrd??

Smithie
Aki szeretné eredetiben nyomni! 576: 7990.Huf Tenkaichi 3
Még a hülyegyerekeknek is megéri...<#vigyor2>

Smithie
És szerintem mindenki...<#vigyor2>

brodix
annak én is örülnék.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

vki
Hi!

Nagyon régen nem jártam erre, de érdekelne, hogy nincs valami info, hogy lesz-e folytatása a Burst Limitnek?

Elõre is köszi a válaszokat!

ACER Aspire 5738ZG

Smithie
Ez egy nemistudommilyen hülyeség.Ha akarnak úgyis csinálnak 4.-ik részt PS2-re...

brodix
http://www.gopetition.com/petitions/dragon-ball-z-budokai-tenkaichi4.html
de gyûlölöm az ilyeneket!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Smithie
Minden alapot a T1-bõl lehet elsajátitani,aki nem ezzel kezdte az lehet hogy nem tud rájönni sok dologra...

brodix
egyszer nekem megvolt eredetiben,külföldrõl hozattam be egy ismerõssel,aki kint volt.
aztán eladtam.
De jó is volt az a játék........

kijozu
kinek van meg a sima Tenkaichi 1?
az plz írjon mailt vagy pmet!
köx

^^Arielle Forever^^

Smithie
Ja,hát igy éri meg az Atari-nak,a Sony-nak,a Microsoft-nak is,meg mindenki másnak!😉

brodix
ja,és egyébként nincs hír burst limit 2-rõl?
jó lenne ha az meg celltõl vinné a story-t.
burst limit 3-ban meg elejétõl végéig.
a 4-ben a sima db,5-ben meg a teljes.
xd 😄

brodix
trunks van,még ssj2 is.
csak kid nincs.

Kreeder44
szia! oks köszi.... 2 videót kaptam ha azok azok de nem mind Zre sikerült 😊 akkor nem szenvedek vele multiba ranked serveren ikaptam van kemény -600 pontom hobbi meccsen meg 3 menetböl 1 et nyertem XD kár h nagy gohan nincs benne pedig az a favorit meg trunks 😊 én nyomom ps3 an ha gondolod vegyél fel Utiels néven futok 😊 byez és sry h csak most írok eddig nyaraltam köszi mindenkinek a válszt 😊

Kreeder44
oké figyelem majd köszi várom azt is 😊

Black Hawk
erre van a fórum

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

hello. engem érdekelne nagyon sok dolgoa tenkaichi 3-bol. valaki nem tudna segíteni? msn címem: [email protected]
tudnék kérdezni sokat, szóval, pls segítsen valaki.
Drephis
decemberben

help

Ez komoly? PS2-re? Ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És mikor jön?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

kijozu
höö.tök olyan mint a dbz shin budokai 1/2 csak itt lesz a legjobb a story mod😄

^^Arielle Forever^^

Drephis
új DB játék jön ps2-re, Dragon Ball Z: Infinite World lesz a neve 😊
(wikipedia)
pár kép

help

kijozu
nah még az h asszem valami 90 valahány %-onvagyok a story kész a nagytornákból minden megvan kivéve a Cell Games és a World Tournament(a mr.sátán-os) abból a legnehezebb nincs:S az is kell a 100%hoz?
és már összeraktam egy csomó karit amit a storyban nem kaptam meg de még mindig van egy csomó üres hely az Item Fusion menüben, azokat hogy tudom megszerezni?
ksöz!

^^Arielle Forever^^

kijozu
ok! köx!

^^Arielle Forever^^

Black Hawk
sima gokuval kell csinállni és az ultimate elõtt kell egy give me that energy-t csinálni L2+kör és utána ultimateben eldobhatod (3x töltheted L2+körrel)

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"